Hej och god kväll!
Jag arbetar varje dag med att leva lycklig - det är det BÄSTA jag vet, att känna så mycket kärlek och glädje som bara trycker ut ur mitt hjärta & att få sprida vidare min glädje till andra så mycket jag bara kan!

Idag hade jag och Fille en myskväll här i Skövde & gick på bio tillsammans & jag blir alltid efteråt påmind om hur lever idag och hur fokus flyttats från oss själva till andra idag efter en film. Idag lever vi i en värld så snurrig och påtryckande att vi slutar tänka på oss själva, vad vi vill & vad vi mår bra utav och jag önskar att alla kunde sluta fokusera på allt det ytliga. Jag är en mycket kärleksfull person & tänker mycket så också - hur fokus flyttats från våra nära & kära, att ta vara på tiden tillammans istället för att tänka på hur man borde vara och framförallt hur vi jämför oss med andra - vi glömmer ofta oss själva.

Varje dag plockar jag ur godbitar ut livet som får mig att må bra & fyller mig med en massa kärlek - det kan vara att stanna till på en plats i naturen som får mig att bli extra lugn, lyssna på min musik som gör mig glad eller att titta på en film som får mig att vandra iväg till min egna lilla värld för en stund. När jag tar mig tiden och gör någonting som är bra för mig - så får jag en sån HIMLA FIN och euforisk boozt, jag får sån fiiiin energi - det funkar verkligen för mig & ibland fäller jag till och med en tår för att jag mår så bra!

Vi borde helt klart ta oss tiden att stanna upp & tänka på oss själva - göra det vi mår bra utav och fylla upp våra positiva glada och kärleksfulla lyckodepåer i våra kroppar, så lite kan göra SÅ mycket! Jag lever för detta varje dag & jag kan inte tänka mig något annat som skulle få mig SÅHÄR full utav kärlek och lycka över att leva det liv jag gör!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

God kväll ni underbara!
Jag har under några års tid haft mina dagliga rutiner med träning och kost - det har blivit en livsstil som jag trivs med!

Som ni flesta vet så har jag flyttat mitt pick ó pack till Göteborg och arbetar numera härifrån! Rutinerna dock - är inte alls som de var förut, faktum är att jag inte fått in några alls, haha och det känns att detta inte är jag - jag älskar att kicka igång dagen med ett träningspass, lätt frukost och sen ge mig iväg på de äventyr och uppdrag som dagen bjuder på. Idag vaknar jag med helt andra tankard och dålig tidsuppfattning vilket leder till att jag inte alls får ihop dagarna, SUCK! Men det är egentligen bara att bestämma sig, hitta lite nya intressanta vanor så är man där upp igen - och en sak som alltid slår min tanke när någonting är lite tufft är att:
- för varje gång du tar dig igenom någonting tungt, varesig det är stort eller litet - så blir du starkare i dig själv!

Man borde helt klart ge sig en klapp på axeln för att man tagit sig ur sin lilla grop - det är inte självklart idag, folk mår allt sämre numera för att fokus flyttats från sig själv till andra, man glömmer gärna bort sig själv & det borde vi vara bättre på att påminna oss själva om idag.

KRAM


Likes

Comments

Igår hade vi gymnastik på schemat & jag var övertaggad HELA DAGEN! Vår trupp kommer att delta i en tävling under November så pressen är hög och fokus 110% på vad som måste förbättras innan dess.

Jag har inte gått i gymnastik tidigare som barn & inte haft en tanke på det heller - det var först som dansare jag insåg att gymnaster eller tidigare gymnaster har en fantastisk kroppskontroll och en kroppsstyrka som är otroligt! Sen blev jag också påmind utav detta fenomen när jag började träna crossfit & styrketräning hur det var fördelaktigt att vara gymnast.

En utav mina närmsta vänner hade börjat på truppgymnastik i en senior grupp så det var på den vägen som jag hittade till gymnastiken idag & jag ångrar inte en sekund utav att jag äntligen började! I äldre åldrar kan det vara svårare att specificera sig inom en helt ny sport eftersom att det ofta i vår ålder redan är på elitnivå & på vissa klubbar finns det inte seniorgrupper som inriktar sig på tävling alls - och eftersom att jag är gammal tävlingsdansare så är det KLART att jag vill satsa 110%!
​jag är SÅ glad att jag började - det är SÅ roligt och HELT rätt för mig just nu! 

Idag tränar vi Onsdagar & Söndagar och jag längtar varje dag till att få åka till hallen och utvecklas - om det är någonting jag brinner för så är det att ständigt utvecklas, få nya erfarenheter & kunskap, det är SÅ jag och det är det som driver mig framåt, i allt!

Jag bifogar en video där ni kan se hur min frivolt delning rondat satt bäst hittills! Nu är det bara att ladda om tills vi kör den på tumblinggolvet på söndag!!!

KLICKA HÄR FÖR VIDEO

Likes

Comments

Vad är FitDapt?


​ FitDapt som tillsammans med Celsius anordnade resan till Ibiza är en blivande träningsapp! Här kan du genom att prenumerera & följa dina träningsprofiler & inspiratörer på appen få tillgång till deras dagliga träningscheman, hur bra!?

Resan och alla minnen är euforiska, jag blir fortfarande lycklig ända in i själen utav att se bilder och video ifrån resan - det var fantastiskt roligt att få träffa så många nya fina människor & vänner - utbyta erfarenheter, träning, tankar & idéer, - helt klart fortfarande extas!

Jag kommer att bifoga er en länk nedan som ni kan trycka på för att se vår film från resan som fantastiska Oscar Jettman vart med på Ibiza & filmat! Med denna filmen kan ni nästan få se hur fantastiskt det faktiskt var på resan - mycket träning, mycket skratt & mycket underbara minnen, jag ÖNSKAR att jag kunde länka våra fantastiska känslor och minnen därfrån också, om man ändå kunde..
men denna videon ger er allt förutom det!


KLICKA HÄR FÖR VIDEO

Likes

Comments

Många kämpar idag med sin form och sitt välmående - men många fokuserar också allt för mycket på sin vikt och jämför sig gärna med andra, särskilt när det gäller viktnedgång & defintion. Det är också MYCKET vanligt idag att folk dömer varandra för där dom eller den personen är just nu, ​helt ovetandes om det är en pågående process eller en färdig process, vi dömer folk vid första ögonblicket utan att egentligen veta vart de kom ifrån från första början.

Jag började träna för 2,5 år sedan, idag är jag nöjd med min form, jag är klar med min process inom viktnedgång och mår fantastiskt bra! Jag startade min resa på 68kg och väger idag stabila 66kg, ena dagen lite mer och andra dagen lite mindre, HELT naturligt eftersom att jag äter olika på olika dagar. Jag fokuserade främst på midje, buk och höfmått & mätte mig varannan vecka för att se resultat och hålla motivationen uppe för att inte tappa fokus.
​Idag tog jag en bild på dagens form, vid samma vägg som för 2,5 år sedan med så lika kläder som möjligt
​- jag är SÅ nöjd och SÅ stolt, helt utan att jämföra!

 Sluta fokusera på vikten och framförallt sluta jämföra dig med andra - vi har alla olika förutsättningar, kroppssammansättningar och utseenden. Det är två HELT olika saker att hämta inspiration från andra och jämföra sig med andra, inspirationen behöver vi för att kunna hålla motivation igång.
​-
Fokusera på dig själv för du är viktigast! 💜

Likes

Comments

Idag är det fredag & jag slår vad om att detta är den bästa dagen på heeeeela veckan för många. Men det finns ingenting som gör mer ont i mig än när någon berättar för mig att de är på ett jobb som de inte trivs på. Jag är en fantastiskt känslosam person och har en enorm sympati för andra också, jag vill att alla ska må bra, varje dag!

Jag arbetade på ett lager från 2012 till 2015 och vantrivdes mer för varje dag - jag fick ut en mycket bra lön men det kompenserades med att spendera, unna sig och resa för att komma bort ifrån jobbet & Halmstad. Mitt mål just då var att utbilda mig till personlig tränare och direkt efter utbildningen på BodyFight PT School i maj så skrev jag under en avskedsansökan och lämnade in den till min chef direkt första arbetsdagen - 4 veckor gick och ända sedan min första arbetsbefriade dag har jag varit lycklig varje dag, kanske inte hela dagarna, men VARJE dag!

Jag tjänar helt klart inte samma pengar men jag är lycklig - jag gör någonting jag mår bra utav och jag har FRAMFÖRALLT fokuserat på mitt eget liv och mig själv! Jag har kunnat träna två gånger om dan - träffat människor & familj som jag inte kunnat pussla ihop som heltidsanställd. Jag har skrattat betydligt mycket mer, jag har fått fantastiska kommentarer från mina nära att jag är mer fylld av energi än någonsin. Jag mår bra, SÅ HIMLA BRA!

Jag valde att gå min egen väg i livet, inte den som är lätt - och inte heller den som fanns rakt framför mig. Jag har alltid satt upp mål för mig själv, både långsiktiga & kortsiktiga - idag har jag nått SÅ MÅNGA kortsiktiga mål och fått sådana OTROLIGA belöningar i form utav egen lycka för att jag nått mina mål och sedan satt ett nytt som nås det också!

Det är min drivkraft, det är min betalning - jag hade ALDRIG träffat så fantastiska människor som jag tycker så mycket om ifall jag inte gått min egen väg & byggt upp mitt eget liv & satt mina egna mål.

Jag får något fruktansvärt ont i bröstet när någon berättar för mig att att de inte trivs i sin vardag. Jag trycker alltid på att man ska göra det man mår bäst utav i livet, trivs du inte så ändra på det - är nästa steg kanske också fel så får man ändra då också - det är bara du själv som stoppar dig, verkligen!

Jag omringas både utav människor som säger "du borde studera", "du kan nog inte det", "det kan bli svårt", OCH människor som säger "kör på", "du är en inspiration", "du är ett energiknippe", "du sprider glädje", "satsa" 
​vilka tror ni att jag vänder mig till när jag behöver pepptalk eller lyssnar på över huvud taget? självklart är det människorna som peppar mig, hejar på mig & tror på mig. Jag har självklart mött på jobbiga hinder på vägen, men dom i sig blir kortsiktiga mål & jag kämpar mig igenom dom också! Jag måste få gå min egen väg och stöta på mina egna problem & lösa dom själv. Jag vill inte ha någon som redan innan säger att det kan blir svårt..

Jag är SÅ lycklig & jag vill sprida detta till alla i hela världen för alla förtjänar att må bra! Mår man inte bra i det man gör så syns det vilket leder till att andra i din omgivning inte heller mår bra, det är sant! 

​Ledord från mig är att tänk positivt - någonting som driver mig är att säga till mig själv:
"Det finns alla möjligheter i hela världen för mig, det är bara jag själv som kan stoppa mig & det kommer inte att hända"

snälla, snälla, snälla - lyssna på dig själv & ditt hjärta och kämpa för det du vill få ut utav livet - det ger dig 1000 gånger tillbaka!

LOVE.

Likes

Comments

I förra veckan var jag på ett möte tillsammans med gymmet som jag hyr in på följt utav ett hårt helkroppspass som gick ut på att vi alla 5 personer skulle komma på 3st helkroppsövningar var & sen slå ihop detta till ett helt träningspass. Jag kan säga att det var tungt!! Men det är också fantastiskt roligt att få trötta ut hela kroppen, det påminner lite om crossfiten som jag kan sakna ibland!

Hur som helst så passar ett helkroppspass fantastiskt bra för dig som inte har tiden att köra en eller två muskelgrupper per dag under en vecka eller som enbart gillar att hålla igång eller träna lite grann!


Ex på hur ett helkroppspass kan se ut:
Wallball
Burpees
Pullups
Marklyft
Plankan

* Vardera övning gör du under totalt 1 minut, som cirkelträning - när vi kört ett varv: så kör vi ett till!
Vill man göra detta i tre omgångar och tre olika rundor med andra övningar som vi gjorde - så kan man klart ändra nästa varv som ex. kan se ut såhär!


Den andra banan kan ex. se ut såhär:
Putta släden
Ground To Overhead
sprint
Turkish get up
Thrusters
* även allt detta i 1 minut vardera följt utav två varv.


sista banan kan ex se ut såhär:
Toes To Bar
Chins
Hängande Benlyft
Upphopp
utfall


man kan välja både banor, tid, varv & övningar precis hur man vill - detta är ett exempel på hur ett träningspass kan se ut - det är fantastiskt skönt att få flåsa lite! LYCKA TILL & KÖR HÅRT! 
Likes

Comments

Hola amigos!

Första dagen på FANTASTISKA Ibiza har helt klart varit OTROLIG! Jag och Johanna reste tillsammans och var framme på hotellet strax efter 22.00. Några utav oss gick och åt kvällsmat och sen var det dags för en natts bra sömn för att orka med Fredagens aktiviteter! Jag delade rum tillsammans med Caroline från Danmark som arbetar som soldat & dessutom inom sjukvården där också - jag är fantastiskt imponerad & har hittat en fantastisk vän! Mike som tillsammans med Celsius anordnat denna resan är själv från Danmark & hade med sig tre stycken atleter därifrån, det var så HIMLA roligt att dom var med oss och att vi fick lära känna varandra, utbyta intressen, tankar & energi!

Sedan var fredagen kommen - vi startade dagen med en gemensam frukost allihopa för att sen bege oss till Talamanca Beach där vi skulle börja dagens fotografering & filmning med hjälp utav vår underbart roliga & snälla Fotograf Oscar Jettman! Vi befann oss på ett fantastiskt ställe vid klippor stupandes ner mot havet - så otroligt vackert, & jag som redan superälskar naturen blev euforisk, jisses så vackert det var!

Efter träningpasset & fotograferingen så begav vi oss på lunch följt utav träningspass nummer två där vi befann oss på stranden, också fantastiskt vackert! inte nog med det andra träningspasset i sand - efteråt begav vi oss direkt till energii.es lokal för ett pilates/spinningpass! MY OH MY vad roligt men OTROLIGT tungt det var, det var inte klokt! pilates/spinning är en träningsform som just nu enbart finns på Ibiza & i Danmark där man arbetar bisarrt mycket med bålen med hjälp utav en brits på spår & fjädringar - kopiera HEMSKT gärna länken för att se video på vad jag försöker förklara haha! Det var SÅ HIMLA jobbigt och roligt på samma gång, jag älskade denna träningsformen!
https://www.youtube.com/watch?v=Zi8JcBnAn6k

SEN lagom till kvällen var det dags för MIDDAG & WOW vilket sushiställe Mike förde oss till, jag har ALDRIG ätit så god sushi innan - jisses! I och med att vi var närmare 30 personer på resan så vore det omöjligt att beställa var för sig - det hade tagit sån himla lång tid så vi beställde in JÄTTEFAT fullproppade med sushi i många många olika former, YUMMIE

Likes

Comments


åh åh åh! Dag två handlade enbart om att vi alla skulle mysa till MAX tillsammans & bara må så HIMLA bra hela dagen! Efter en tidig men åh så underbar powerwalk tillsammans med min Roomie Caroline & god hotellfrukost begav vi oss mot hamnen och vidare ut med två superbåtar till en FANTASTISKT vacker yatch ute på havet! Från 12.00 till 18.00 befann vi oss bara ute på denna båten - fotandes, filmandes, vilandes, skrattandes, pratandes, badandes och till med dansandes, vi gjorde precis vad vi mådde som bäst utav - det var helt perfekt & jag var SÅ euforisk & lugn på samma gång - jag älskar havet, jag har stor respekt för det, men det är så himla lugnande att bara befinna sig på en båt och mysa! HELT PERFEKT & SÅ UNDERBART! Här befann vi oss då fram till kvällen, sedan hem, svida om och sen vidare på en sista middag tillsammans i gamla stan.
OTROLIGT mycket skratt, fantastisk gemenskap, god mat, glädje & ännu mera skratt, kan det bli bättre??

Likes

Comments

Sista dagen var kommen & det var tidig uppgång för mig och mina medresenärer - 08.15 bordade vi planet mot Barcelona för att sedan resa hem till Sverige. Jag är fortfarande euforisk över denna resan, den har varit SÅ över förväntan - jag har träffat fantastiska människor & funnit nya fantastiska vänner, IM BLESSED! Jag kan inte riktigt ens med ord beskriva hur otroligt det var, kan man beskriva sina allra finaste känslor? jisses. Fler bilder kommer att komma upp senare när vi samlat ihop alla till ett arkiv men för nu så ska jag försöka förmedla mina otroligt fina ögonblick med dessa foton & jag önskar att jag kunde posta mina känslor och varenda sekund utav tiden jag var där för att ni ska få ta del utav det som jag fick vara med om, jag kommer att leva på detta SÅ länge!

Tack för en otrolig & oförglömlig resa Celsius & Fitdapt!


Likes

Comments