Vilken fantastisk dag - nu är det vår i luften!
Jag tog på mig träningskorna och spenderade en mil i solen runt sjön med så härlig musik i öronen!
Denhär vintern har lätt varit den tuffaste hittills.. såå grå och mörk - man borde ha en planerad resa varje år på vinterhalvåret, för att hjälpa kroppen!

Tänk så bra man mår utav solen!
ZEN!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hade ni frågat mig för några månader sedan - så hade jag inte lämnat Göteborg för Skövde, även om jag saknade Fille varje dag. Jag ville bo i storstaden och ha allting nära till hands & inte flytta tillbaka till en liten stad när jag just flyttat från Halmstad.
Men nu har jag och fille, från att vara sambos, bott separat i två år.
Nu är det slut med att ses varannan helg och dags att bli mer utav HONEY I'M HOME 🌸

Likes

Comments

Min underbara utsikt från mitt hem ✨

Alltså ååååhhhhh vilken fantastisk lördag det har varit - en sån dag när man äääntligen befinner sig i nuet! Inte gör något särskilt utan bara det man tycker så mycket om och naturen är det som får mig att må så fantastiskt - ljud, ljus och grönt! Det är alltid sån stress och strävan framåt heeela tiden och så lite just nu.. sååå välbehövligt och det var fööör längesen jag njöt såhär utav att umgås med mina nära.
TACK för det 🙌🏼

Likes

Comments

Kort och koncist inlägg idag om mitt mellanmål, superfräscht och supermättande!

Jag valde att mixa ihop en tjockare smoothie med apelsin, äpple och frusen ananas istället för yoghurt.
Sen till toppingen hade jag torrostade mandlar, banan, havregryn & chiafrön.

mumsigt och superenkelt!

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka till kortare längd, jag gillar det!
Jag tycker att det är schysst med mycket och långt hår - men det är snyggt med lite kortare alltså och jag tycker att det ger mer uttryck i stilen med en frisyr - lika mycket som att ett par grymma silverskor gör heeeeela outfiten och är en självklar finish! #fråntopptilltå

Likes

Comments

soooo yesterday was fun - en kväll tillsammans med samsoe där de går igenom våren och sommarens kollektion, vi käkar gott och har en riktigt trevlig kväll tillsammans!

Today - not so much..
All press och stress med slutproven i skolan utanför mitt heltidsjobb tog ut sin rätt - knockade mig, har mått såå dåligt, har sovit heeeela dagen och inte kunnat ta mig ur sängen - bara fått titta ut på det fantastiska vädret som var idag, hallå vår eller?!?
Bra såklart att kroppen säger ifrån - Kanske liiiiite för sent vissa gånger - jag bara kör tills kroppen strejkar, känner aldrig riktigt efter själv faktiskt.. sen kommer detta - varar under en dag, sen är jag på banan igen, oftast!

Hoppas allt är bra med er iallafall och att ni har njutit utav det fina vädret - nu ska jag försöka jobba lite och äta pizza!
kram kram!

Likes

Comments

Alltså JA! cleant & casual 90-tal! 👆🏼tänk vad en schysst skjorta och ett par raw-denims kan trolla fram ✨

Knyten är ju IT i vår och sommar 👌🏼 För att inte missa brallorna 🙄👌🏼

PJ-style är nytt, men hur kul?! 😍✨

Behöver jag ens förklara.. skoooor 🤗

Jag går sällan i kjol i kombo med klackar utan kör allt som oftast med ett par schyssta och klassiska jeans och toppar gärna med ett par fabulösa klackar ✨

Lager på Lager, sååå schysst!!

Mina stora inspokällor 👆🏼 sitter ATM och vill springa och köpa allt, haha! Kläder är ju ett stort intresse och man blir ju aldrig helt klar utan det kommer alltid nya trender för säsongerna och det är ju fantastiskt!! 😍

Likes

Comments

Lyxig långfrukost i morse som började med ett möte med frukost.. och sen frukost igen - på JOS avenyn här i Göteborg. Mycket gott och ett grymt alternativ till hälsosam frukost eller lunch!

Trots att jag inte arbetar särskilt mycket som PT längre och ändrat nisch - så slinker det ofta med tips & tankar kring en hälsosammare vardag, men det är ju sååå viktigt för oss för vi mår ju sååå bra utav det också!

Likes

Comments

Ett riktigt effektivt gympass - guuuud så roligt det är och det får verkligen endorfinerna att skjuta i taket!
Jag brukar köra allt ifrån 3,4-6 gympass i veckan beroende på hur mina dagar ser ut tidsmässigt - men dagarna jag tränar, mår jag som bäst - allt ifrån en morgonpromenad till ett hårt träningspass! Det minskar stress, ökar kreativiteten och lyckohormonerna studsar som galningar inuti kroppen!

För mig handlar det om att träning och hälsa är en livsstil och att jag tränar för att jag mår bäst utav det - jag har perioddeffat och kört 2 pass på gymmet dagligen som en galning, men där är jag inte just nu. Nu handlar det om balans,
namaste!

Likes

Comments

Outfit of the day !!!

Denim on denim and more denim to the people!!

Lips of the day..
NYX / Loreal

Denim - sååå schysst tycker jag!

Idag är det den BÄSTA dagen på veckan - Fredag innan en ledig helg att spenderas med min fantastiska livskamrat och bästa vän! Ikväll ska vi fira framgångar - framgångar tillsammans och framgångar var för sig. Vi har verkligen låtit varanda växa på våra egna håll och i vår egen takt och jag slår vad om att det är just det som gjort att vårt band idag är så starkt - att vi accepterar & framförallt respekterar varandras egna mål. Vi är ett riktigt dreamteam - jag och Fille!

Jag önskar er alla en fantastisk helg!

Likes

Comments