Intresse

Hej på er!

Nu åker jag hem från stressiga men underbara Stockholm. Det har varit en jättebra helg här och jag har haft det superbra! Ska dock inte vara ledsen för jag åker hem eftersom jag kommer hit om ungefär en vecka igen! & då blir det lite shopping och jobbmöte tillsammans med min pappa.

Men nu har jag ett skönt lov som väntar hemma i Linköping!!

Puuss

Likes

Comments

Dagen

Hej på er!

Jag kom hit för ett par timmar sedan så vi har egentligen bara myst på. Jätteroligt att träffa min syster igen, för som jag har sagt. Vi träffas ju mer sällan nu.

Men imorgon blir det aktiviteter och annat skoj!
Godnatt!!!

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er! Med mig är det helt okej!!

Snart är det äntligen lov och det ska bli så otroligt skönt att ta en veckas ledighet. Imorgon åker jag till Stockholm och träffar min finaste syster igen! Det ska bli så otroligt roligt och skönt att träffa henne igen. Det blir ju allt sällan nu när hon bor där uppe istället för här hemma. Annars så blir det att jobba på NärCon onsdag till söndag. Ska bli spännande för har aldrig varit på något sånt event innan.

Hoppas du hittar på något roligt!
Puuusss

Likes

Comments

Dagen, Intresse

Hej på er!

Dagen har varit riktigt bra faktiskt. Inte för att jag har gjort så jättemycket. Har känt mig allmänt glad och gjort bra saker.

På Klara är det tyvärr ingen bra lunch så därför tog jag, Alva och Alice en Lunchdejt på Espresso House och sedan på kvällen åkte jag tillsammans med pappa och Maria och gymade. Det blev ett väldigt bra pass så är väldigt stolt över mig själv. Är riktigt taggad för kommande veckan med mycket träning, haha. Jag tror att jag har kommit in i någon period där jag älskar att gymma. Det är väl bra det då jag vill bli starkare och få mer muskler💪🏻

Hoppas ni har det bra så hörs vi, puusss

Likes

Comments

Intresse

Hej på er!

Idag har jag varit på stan och hittade dem här snygga. Tror ni inte att jag blev kär i dem, JO! Jag tycker dem är så otroligt stilrena och passar ändå till det mesta! Dem är köpta på monkey för 300kr. Ett mycket värt köp!

Tack Alice för att du tog in mig på monkey


Likes

Comments

Dagen

Hej på er!

Jag har haft en jättemysig lördag som ni ser på rubriken. Har dock inte gjort så mycket, men det kan vara väldigt skönt ibland. Träffade min bästa vän och vi gick runt och pratade om allt möjligt. Det blir så sällan vi träffas nu för tiden för olika anledningar men vi har nu några planer senare i sommar, yeyy🙏🏻

Hoppas ni haft det bra, puuss

Likes

Comments

Känsla

Hej på er!

Jag har tänkt på en grej, och du som läser kommer säkert skratta åt mig nu, men jag struntar i det.

Men jag vill vetkligen ha en pojkvän. Att ha någon att mysa med, ha "late night talks" med eller vad som. Jag saknar de såå eller inte för jag hade mycket sånt med dem jag varit tillsammans med eller "hållt på" med, men vi fattar nog vad jag menar.

Dock tror jag egentligen att ingen vill va med mig för jag kan vara väldigt jobbig och vem vill ha en sådan person??

Likes

Comments

Dagen, Träning

Hej på er!

Nu har jag kommit hem från ett köttigt ben och mag pass. Jag passade på att köra lite cross så fick även in konditionen jag behöver, haha.
Jag märker verkligen hur skönt det är att träna och speciellt på gym. Jag får en sån bra och motiverande känsla utav de. Håller ni med?

Hoppas allt är bra med er och ni hittills har haft en bra vecka! Morgondagen ser ut av bara praktik och sedan bara mysa på kvällen. Och nu lite spontant ska jag och mina vänner gå på bio på fredag, såå mysigt!

Vi hörs, puuuss

Likes

Comments