Hej på er mina pärlor!


Jag vet att jag är riktigt dålig på detta för tillfället. Men jag mår inte riktigt bra just nu, jag kan förklara mer i ett annat inlägg.
Hör kommer iallafall lite bilder ifrån de senaste veckorna❤️❤️

Pussar!💋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej mina pärlor!

Idag har jag inte gjort så jättemycket. Efter skolan träffade jag mina vänner Farre och Linus, jätteroligt. Våran plan var egentligen att plugga, men det gick inte så jättebra för vi hade så mycket att prats om, haha.

Imorgon har jag inte så mycket planerat förutom att träna med becki efter skolan. Nu känner jag att träningen har kommit igång, and I love it!!

Och på torsdag har jag studiedag!!!!! Såå skönt!! Längtar som en galning😂

Sov så gott och vi hörs, pussar💋

Likes

Comments

Intresse

Hejsan mina pärlor!

Gårdagen var superbra! Jag hade så otroligt roligt med mina vänner under hela kvällen. Såå roligt!

Dagen har inte varit så speciell. Först jobbade jag, sedan mötte jag upp Becca så delade vi på en pizza, mums! Och nu sitter jag med Kajin i min säng och vi försöker hitta på något, men det går ej så bra haha, men vi får se om vi hittar på något. Annars blir det nog bara en mysdag❤️
Hoppas ni mår bra så hörs vi, pussar💋

Likes

Comments

Allmänt

Hejsan mina pärlor!

Just nu sitter jag hos frisören med massvis med färg i håret. Som det ser ut nu tror jag att jag kommer bli nöjd. Jag vill ju ha en förändring så det kommer det definitivt bli.

Annars ser mina dagar likadana ut nästan, väldigt tråkigt faktiskt, men försöker iallafall hitta på saker, fast det inte är så lätt ibland.
& äntligen är det höst. Jag tycker höstperioden är så mysig. Då börjar man tända mer ljus, det blir mörkare ute (fast i vissa tillfällen är det inte kul) de flesta serier börjar igen. Det är ju super! Gillar ni höst? Eller vad är eran favorit årstid?

Jag har egentligen inte så mycket mer att säga faktiskt, haha. Men jag känner att jag behöver uppdatera bloggen för både eran och min skull.
Har ni några tips om vad jag kan skriva om? Kommentera gärna!

Vi hörs senare, pussar💋

Likes

Comments

Allmänt

Hejsan mina pärlor!

Dagen har varit bra. Den började med skola vid halv nio. Sedan vid 13.30 var några klasser på en föreläsning jag nära att somna på, ups :/

Annars fick jag tanbdställning på underkäken som ni kan se bilder ovan👆🏻
Jag gjorde även tillsammans med min mamma en god köttfärssås, och ja, jag kunde faktiskt äta det. Hur skönt!

På onsdag färgar jag mitt hår hos frisören. Är så otroligt taggad inför det, ska bli sååå kul. Bilder kommer såklart upp!


Vi hörs senare, pussar💋

Likes

Comments

Kärlek

Hejsan mina pärlor!

Denna helg har jag varit i bästa Karlsborg. Tror jag faktiskt skulle vilja bo här. Det är så himla mysigt. & det positiva är ju att man har nära till släkten. Men vi får se vart jag tar vägen senare i mitt liv, haha.

Idag har vi varit hos min ena morbror som hade dop för sitt andra barn, jättesöt❤️. Vi träffar dock dem så sällan och det är riktigt tråkigt. Men när vi väl träffas är det alltid roligt!

Hoppas ni har haft en bra helg så hörs vi!
Pussar!💋

Likes

Comments

Kärlek

Hejsan mina pärlor!

Nu är jag och mamma äntligen framme. Eller vi har varit här sen två men när vi kom fram åt vi mat på Sibylla, dom har blivit ett måste stt göra vsrjevgång vi åker hit, haha. Sedan skulle vi hälsa på morfar, men han låg och sov och få kände vi inte för att växa honom så därför åkte vi till motmor och lämnade lite kläder och skor.
Men nu äntligen är vi här. Jätteskönt.

Imorgon ska vi på en namngivning för min kusin som är en anledning till stt vi åkte hit, så det hoppas jag blir roligt. Men sen är vi ju här för att träffa alla andra också❤️

Planen för kvällen blir nog att ta det lugnt och umgås bara. Vad är era planer för kvällen?

Pussar!💋

Likes

Comments

Intresse

Hejsan mina pärlor!

Just nu sitter jag på espresso house med Becca. Jättesmysigt😊. Under förmiddagen hade skolan en innebandy turnering där jag tror det ligger bra till för min klass, har inte sån stor koll, haha.
Mina planer för kvällen är att mysa med Natlin till någon film eller serie. Vi kanske till och med kommer ha "spa" haha.

Vad är era planer för kvällen? Pussar!💋

Likes

Comments

Kärlek

Hejsan mina pärlor!

Hur mår ni? Jag mår toppen! Jag har faktiskt ingen sning om varför, jag känner mig bara på väldigt bra humör, haha.

Annars så är det bra. Jag har nu börjat träna. Igår tog jag mig till gymmet med cykeln. Var väldigt stolt efteråt att jag tog cykeln när jag lika gärna kunde tagit bussen. Så gissa vad jag har idag? Jag tror ni gissa rätt, träningsvärk. Men det är ju bara bra för då vet man att man har gjort något, så brukar jag iallafall tänka.

Lyckan när det är fredag imorgon och på lördag åker jag ännu en gång till Karlsborg❤️❤️❤️

Hoppas ni har det bra, pussar!💋

Likes

Comments