Kärlek

Hej på er!

Hoppas ni haft en bra dag! Det har jag haft iallafall. Här kommer lite bilder som visar vad jag gjort!

Puuusss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Träning

Hej på er!
Hoppas allt är bra!

Idag började jag med min träning till det jag främst siktar mot, alltså blodomloppet. Är faktiskt väldigt taggad inför det. Och idag när jag ställde mig på bandet, satte på skön musik så blev jag så inspirerad, haha. Helt sjukt!

Jag har iallafall hittat en riktigt bra spellista på Spotify till gymmet och både till styrka och kondition. Pepplåtar till träningspasset Mitt tips till just DIG som söker en ny peppande spellista!

Likes

Comments

Mat

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er! Med mig är det faktiskt väldigt bra. Det har varit en bra dag fast jag har haft världens mensvärk :/

Ovanför ser ni dagens middag. Är man wifematerial eller? Haha. Skämt åsido. Jag kan faktisk laga mat, jag lovar!

Likes

Comments

Intresse

Hej på er!

Hoppas eran helg har varit bra! Här kommer en liten sammanfattning av min. Det har varit lite träning, träffat vänner och bara tagit det lugnt😊

GODNATT

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas det är bra med er! Med mig går det upp och ner. Dock har dagen varit bra hittills.

Det är dock en sak jag har tänkt på. Som ni kan se rubriken så känner jag mig som en hemsk vän. Jag frågors dem inte hur de mår, vad de gör eller om dem har lust att ses. Inget av det! Och det är mitt problem, ja. Och jag ser sakta men säkert att vi glider ifrån varandra mer och mer. Eller det är rättare sagt jag som glider ifrån dem för jag isolerar mig i min egna bubbla och kollar inte upp mot mina nära och kära. Jag blir besviken på mig själv när jag ser det framför mina ögon men jag gör ingenting åt det.

Och när jag ser från mina vänners perspektiv så förstår jag varför dem inte frågar om de vill träffa mig, för vem vill träffa någon som mår dåligt? Ingen tror jag

Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med detta inlägg. Jag ville bara skriva ner mina känslor.

Hoppas ni får en fortsatt bra helg!

Likes

Comments

Dagen, Intresse

Hej på er!

Iförrigår var jag uppe i Stockholm med min pappa för att förgylla min julklapp. Det blev lite shopping och lite möten. Ett par gröna byxor som var lite slitna från Zara och även en mysig stickad tröja därifrån, bilder kommer upp! De 2 möten vi hade gick jättebra och det var väldigt intressant allt lyssna på. Speciellt en av dem då det är ett fokus hos mig.

Hoppas ni haft en bra vecka hittills och får en ännu bättre helg!
Puuuss

Likes

Comments

Intresse

Hej på er!

Nu åker jag hem från stressiga men underbara Stockholm. Det har varit en jättebra helg här och jag har haft det superbra! Ska dock inte vara ledsen för jag åker hem eftersom jag kommer hit om ungefär en vecka igen! & då blir det lite shopping och jobbmöte tillsammans med min pappa.

Men nu har jag ett skönt lov som väntar hemma i Linköping!!

Puuss

Likes

Comments

Dagen

Hej på er!

Jag kom hit för ett par timmar sedan så vi har egentligen bara myst på. Jätteroligt att träffa min syster igen, för som jag har sagt. Vi träffas ju mer sällan nu.

Men imorgon blir det aktiviteter och annat skoj!
Godnatt!!!

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er! Med mig är det helt okej!!

Snart är det äntligen lov och det ska bli så otroligt skönt att ta en veckas ledighet. Imorgon åker jag till Stockholm och träffar min finaste syster igen! Det ska bli så otroligt roligt och skönt att träffa henne igen. Det blir ju allt sällan nu när hon bor där uppe istället för här hemma. Annars så blir det att jobba på NärCon onsdag till söndag. Ska bli spännande för har aldrig varit på något sånt event innan.

Hoppas du hittar på något roligt!
Puuusss

Likes

Comments