View tracker

Intresse

Hej mina fina!

Igår började det snöa som satan. Det bara öste ner. Hann tyvärr inte ta en bild då, men fick till en bra imorse som jag blev jättenöjd med, haha. Här ovan ser ni den👆🏻 vill inte skryta om att jag är "bra" (dock är jag inte det) men denna blev faktiskt riktigt bra, eller vad säger ni?

Vad tycker ni att det redan är december? Jag tycker det är väldigt sjukt att tiden går så fort. Snart är det ett nytt år, liksom.
Annars är livet väldigt bra, hur är erat? Vad gör ni på dagarna nu för tiden? Hoppas ni har det bra iallafall!

Puuuussss💋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Hej mina fina!
Hoppas ni mår bra! Det gör jag iallafall😊

Veckorna nu har gått så fort så hinner knappt andas känns det som, haha. Har därför inte bloggat heller. Men som jag ofta säger så hoppas jag på förbättring. Och jag vet att jag borde lära mig någon gång, så vi får hoppas att det blir nu.

Kan ni fatta att det endast är en månad kvar ungefär på 2016. Det är sjukt Kändes som att Januari var några månader sedan, men nej, ungefär 10 månader sedan😂

Har ni hittat på något roligt i år?

Puuusss💋

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Hej mina fina!

Detta är helt sjukt. Det är redan fredag, IGEN!! Väldigt skönt dock, men ändå. Det går så otroligt fort. Snart har jag väl redan tagit studenten eller något. Haha okej, ska väl inte ta i, men ni förstår min tanke.

Tänker ni också såhär? Går det lika fort för er?


Hoppas ni har haft en bra vecka, puuuuss💗

Likes

Comments

Allmänt

Hejsan mina fina!

Just nu lagar jag mat med mamma. Idag blir det kycklinggryta med ris, hur gott som helst! Vad har ni gjort idag?

Jag har tänkt på en grej. Det är att tiden går så himla snabbt. Speciellt förra veckan. Det kändes som att den veckan gick trippelt så snabbt som vanligt, kände ni också det?
Annars var min vecka bra. Jag gjorde inte jättemycket, men jag satt heller inte inne under täcket varje dag efter skolan (som jag oftast vill) utan en dag var jag med Izabel och åt på McDonalds och gick runt lite på stan, jag tränade en eller två gånger med Becca (kommer ej ihåg😂) och åt ute med fina vänner.

Hoppas ni har det bra så hörs vi, puuusss💗

Lite selfies under förra veckan

Likes

Comments

Oro, Kärlek

Hej mina fina!

Idag har jag lärt mig en sak.
Man ska vara rädd om sina nära och kära. Det spelar ingen roll om det är ens vänner eller familjemedlem. För mig är det lika viktigt.

Jag gillar verkligen inte när någon nära mig mår dåligt. Det är bland det värsta jag vet. Att veta att ens bästavän mår dåligt, att någon har gjort den personen på dåligt humör eller om någon har skadat den psykiskt eller fysiskt, förstår ni mig?
Det är ännu värre när man inte kan göra något för att göra personen på bättre humör. Få henom att le eller skratta. För det enda man vill är att se ens bästavän vara glad och lycklig.

Det är så att en av mina bästavänner mår dåligt och jag vet verkligen inte vad jag kan göra förutom att finnas där för henne, men jag vill göra något mer❤️ men vad?

Jag vet även att det inte är mitt fel och jag ska inte må dåligt över detta. Men seriöst, är det bara jag som mår dåligt när ens bästavän eller någon i familjen mår dåligt?

Likes

Comments

Allmänt, Kärlek, Dagen
Hej mina fina!

Igår kom det tyvärr inget inlägg pågrund av att jag mådde väldigt dåligt. Inte fysiskt utan psykist. Väldigt tråkigt, men jag försökte tänka på bättre saker, men vissa gånger gick det inte.

Igår som sagt åkte jag hem ifrån Karlsborg som är en del av varför jag är ledsen och eventuellt på dåligt humör. Varför då? Det är för att när jag är där behöver jag inte tänka på saker jag mår dåligt av hemma. Dörför tycker jag det är så otroligt skönt att åka dit och även träffa de bästa personerna på denna planet. Iallafall, jag har haft det jätteroligt hos dem och de är det som räknas enligt mig.

Dagen har jag gjort ett par saker. Jag vaknade vid cirka 9 och såg lite på youtube och pratade med några vänner i telefon. Sedan gjorde jag mig fin i ansiktet (iallafall så att jag inte såg hemsk ut) och åkte in till stan för att möta upp Becca och Zsófia för en lunchdejt, som jag la ut på min instgram. Två timmar senare när vi var hur mätta som helst gick vi runt lite på stan. Jag hittade en jättesnygg klänning ifrån BikBok som kommer upp på bloggen inom kort. Nu är jag äntligen hemma och väntar på ett samtal av min syster<3

Morgon dagen väntar även mycket skoj
Hörs då, puusss

Likes

Comments

Intresse

Hej mina fina pärlor!
Hoppas ni har sovit gott i natt. Det har iallafall jag gjort. Dagen än så länge har varit att Richard, alltså min kusin, kom och hämtade mig och vi åkte och gjorde lite ärenden han behövde göra. Tycker det alltid är jätteroligt att vara med mina kusiner😊
Om en stund ska jag bli hämtad igen, men av Björne som är min mosters man för att vi tillsammans med min moster och min andra kusin ska åka till Skövde för att förmodligen shoppa lite.

Här ovan ser ni några bilder jag hittade från instagram kontot ellentvshow som jag personligen tycker är jätteroligt att skrolla igenom😊 ni har säkert hört talas om!

Hoppas ni får en fortsatt bra dag så hörs vi, puusss💋

Likes

Comments

Intresse

Hej igen mina fina!

Jag vill bara nämna hur mycket jag gillar dessa stunder. Det är nästan sjukt hur mycket jag även uppskattar dem, håller ni med mig? ​This is heaven

Godnatt på er och sov gott, puuuss💋

Likes

Comments

Känsla

Hej mina pärlor!

Här i Karlsborg är det jättebra! Tycker det är så skönt attkomma hit och få träffa mina kusiner, mormor och moster❤️
Det är så synd att vi inte bodde närmre så man kunde träffas oftare. I värsta fall får jag flytta hit, haha.
Hoppas ni mår bra så hörs vi, puuusss❣️

Likes

Comments