Hejsan!

Har haft en otroligt bra dag i Karlsborg.
Det började med den vanliga frukosten hos mormor, sedan hälsade jag och mamma på hos gammelmormor och sedan var det dags att göra sig i ordning för allsången med hela gänget, superkul!!

Så nu blir det lite mys med mamma, hoppas ni haft en bra fredag! ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Hejsan!

Efter ett väldigt långt uppehåll är jag nu tillbaka igen, hoppas ni inte saknat mig för mycket bara, haha.

Nu är jag iallafall påväg till Skövde med tåg för att sedan bli hämtad av mamma och min moster för att åka till Karlsborg över helgen. Ska bli så himla roligt. En del saker ska vi göra så ska blogga så mycket jag hinner med!

Vad har ni gjort i sommar då? Något extra roligt?

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas ni haft en bra Valborg. Det har jag iallafall haft. Firade den med bra sällskap och mycket dans. Idag mår jag dock sämre, men det får man alltid ta när man festar, haha❤️ det är ju verkligen en hatkärlek till alkohol😂

Likes

Comments

Intresse

Hej på er!!

Hoppas allt är bra!

Här har ni ett antal bilder som visar vad jag gjort på senaste. Jag vet att jag inte bloggat på ett tag och det är på grund av att jag har haft mycket att göra, dels med mina egna tankar och känslor men även i skolan och det har jag prioriterat! Hoppad ni förstår😊

Har ni några roliga planer för Valborg??
Puuuss

Likes

Comments

Hej på er!

Min 18-års dag i lördags var helt fantastisk. Spenderade dagen med min fina familj på förmiddagen och mina vänner på kvällen. Sjukt rolig kväll så tack till alla som kom!!!

Likes

Comments

Hej på er!
Hoppas eran helg har varit bra!

Min har dock varit lite upp och ner, men den har slutat bra nu iallafall och det känns skönt! Ni ser lite vad jag gjort under helgen!

Vi hörs, puuss

Likes

Comments

Kärlek

Hej på er!

Hoppas ni haft en bra dag! Det har jag haft iallafall. Här kommer lite bilder som visar vad jag gjort!

Puuusss

Likes

Comments

Träning

Hej på er!
Hoppas allt är bra!

Idag började jag med min träning till det jag främst siktar mot, alltså blodomloppet. Är faktiskt väldigt taggad inför det. Och idag när jag ställde mig på bandet, satte på skön musik så blev jag så inspirerad, haha. Helt sjukt!

Jag har iallafall hittat en riktigt bra spellista på Spotify till gymmet och både till styrka och kondition. Pepplåtar till träningspasset Mitt tips till just DIG som söker en ny peppande spellista!

Likes

Comments

Mat

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er! Med mig är det faktiskt väldigt bra. Det har varit en bra dag fast jag har haft världens mensvärk :/

Ovanför ser ni dagens middag. Är man wifematerial eller? Haha. Skämt åsido. Jag kan faktisk laga mat, jag lovar!

Likes

Comments

Intresse

Hej på er!

Hoppas eran helg har varit bra! Här kommer en liten sammanfattning av min. Det har varit lite träning, träffat vänner och bara tagit det lugnt😊

GODNATT

Likes

Comments