Klänningen jag har köpt till min bal 2018 är den här. 👆🏻 Det är en ljusrosa, väldigt enkel klänning med lite spetsdetaljer. Jag köpte den på partyworld, men tyvärr finns den ej kvar i sortimentet.

Är så glad att jag har bestäm mig för att dansa bal och ännu gladare för att jag har en balpartner. Ska bli så sjukt kul och är svintaggad👏🏼👏🏼

Likes

Comments

Likes

Comments

Kärlek

HEJ

Vilken klänning tycker ni?? Jag kan verkligen inte bestämma mig, är så kär i alla tre😩😩

Likes

Comments

Likes

Comments

I fredags så hade jag och min vän Alice en liten photoshoot eftersom hon tyckte om jackan jag hade på mig? Jag tycker också om den så tack Natlin att jag får låna den❤️❤️

Likes

Comments

Kärlek

TJA!

Hoppas allt är bra med er!

Idag hade jag tänkt att skriva lite om förhållanden och liknande.
Det är så att jag är i ett förhållande som nu är i 5 månaden. Det är otroligt att en person som inte är en kompis har stått ut med mig så länge. Men jag är väldigt glad för det. Jag ska inte gå in så mycket på mitt förhållande utan skriva mer runt omkring ämnet.

Jag tycker att förhållande mellan två personer är underbart. Att veta om att en person älskar dig för den du är, att båda personerna kommer finnas för varandra genom allt. Bra och dåliga stunder. Man behöver inte visa en fasad utan man är sig själv och man behöver inte skämmas för vem man är.

I ett förhållande har man även dåliga perioder. Där man kanske har varit för mycket med varandra så man till slut börjar störa sig på saker som den andra personen gör. Det kan vara i stunder som när man precis har blivit tillsammans och det enda man vill göra är att spendera tid med honom/henne. Man lär känna personen mer och mer om hur hen fungerar och agerar om olika saker. Det kan då leda till olika saker som jag skrev förut. Jag kan tänka mig att man lär se hur personen då på ett annat sätt än innan. Och i vissa fall kan det gå dåligt och det är inte dem längre eller så är man starka tillsammans och tar sig igenom och klarar det. Jag tycker det är det bästa med förhållande, att när dåliga saker händer tar man sig igenom det tillsammans och inte ger upp på varandra eller lämnar än ensam.

Som jag kan se nu på mitt förhållande så skulle de ta stryk på mig ifall jag och min pojkvän skulle göra slut. För under dessa fem månader så har vi byggt upp ett förtroende för varandra och kommit så pass nära varandra att ens hjärta skulle gå i tusen bitar.
Att lämna den man älskar kan nog vara bland de jobbigaste som finns, bortsett från ifall om en vänskap skulle förstöras. Jag tror det är betydligt jobbigare.

Men om man ska se på den ljusa sidan så är ett förhållande helt otroligt, man känner sig inte ensam om kvällarna, man har någon man alltid kan skriva till om vad som helst, man känner sig säker med personen. Man är så lycklig med den här personen man älskar mer än allt så man skulle kunna göra exakt vad som helst för. Man kan ju i stort sätt säga att ett förhållande är en vänskap fast med intima saker.

Likes

Comments

TJA

Dessa sjyssta skor köptes idag på Inter sport. Original pris var 645kr men idag var dem på 300kr. Jag kände direkt, dessa är mina. Jag hade sån tur för de fanns bara 1 par kvar i min stolek.

Jag har alltid velat ha ett par sneakers. Egentligen har jag länge velat ha adidas skor, men idag blev det Reebok. Är sååå nöjd!

Likes

Comments

HEJ

Igår körde jag för första gången i hela mitt liv. Det gick faktiskt bra och jag tyckte det var skitkul. Men efter en stund så blev man väldigt trött och fick ont men det är ju för att man anstränger dog hela tiden och måste va koncentrerad till 100%. Det har jag dock lite svårt för, men övning ger färdighet så allt går ju inte direkt.

Idag har jag också kört och det gick med bra, men några missar gjorde jag, men det händer ju alltid så det är ju inte konstigt.

Och så kört vi påt imorgon med, får se hur det går då!!

Likes

Comments