Dagen, Allmänt

Hej på er!

Återigen är det måndag och har lite ångest över hur fort tiden går. Jag tycker det går så otroligt fort nu och det skrämmer mig lite om jag ska vara ärlig.. Men samtidigt är det super kul eftersom jag har saker som kommer att hända och ser väldigt mycket fram emot det. Exempelvis att jag fyller 18 (!!) , jag kommer säkerligen tatuera mig då och jag och mina två nära vänner ska på konsert i sommar samt lite annat skoj med vänner och familj.

Nu har jag precis kommit hem från en god fika med Michelle och Becca och sitter och chillar i mitt rum. Snart kommer även mamma hem och då ska vi troligtvis göra det vanliga med att handla inför veckan och hämta mina väskor hos pappa. Vill ni att jag ska skriva ett inlägg om hur det känns för mig att ha skilda föräldrar? Kommentera!

Hoppas ni har haft en bra måndag fast det ändå känns jobbigt eller stressigt osv för vissa, hörs igen!
Puusss

Likes

Comments

Dagen, Kärlek

Hej på er!

Hoppas ni har haft en bra fredagskväll. Jag har haft en underbar kväll iallafall. Den spenderades med min syster i Stockholm som ni redan kanske har förstått pågrund av min rubrik. Det var så att vid klockan fem igår eftermiddag kom jag, pappa och Maria hit och mötte upp Becka på pappas och Marias hotell. Sedan åkte del iväg till en konsert så då satt jag kvar tillsammans med Becka vid baren och pratade. Sedan bestämde vi oss för att gå upp mot stan så där gick vi i några timmar. Senare på kvällen åt vi mat på Vapiano, hur gott som helst! Och satt och bara myste. Vid ungefär 23 kom vi hem och myste ner i sängen framför ett skam-avsnitt, haha.

Här nedanför ser ni ett antal bilder under gårdagen samt nu på förmiddagen. Hoppas ni får en bra lördag så hörs vi, puuuss

Likes

Comments

Dagen

Hej på er!


Hoppas eran vecka har varit bra! Jag har haft en sådan iallafall. Praktiken har precis börjat så ska vara på plantagen i 12 veckor till! Väldigt roligt, men otroligt annorlunda för att vara mig. Men jag jobbar med roliga personer så det gör det mycket bättre!

Imorgon åker jag till Stockholm för att träffa min fina syster. Så vi ska mysa på stan (bilder kommer upp såklart) och bara mysa på och umgås!
Det är ju så annorlunda nu när man inte träffas varje dag. Jag förstod inte i början hur mycket jag egentligen saknar henne fast vi pratar hyfsat ofta.

Puuuss på er!!💗

Likes

Comments

Dagen

Hej fina!

Idag har det varit en bra dag. Först var jag och jobbade på morgonen. Sedan vid 2 träffade jag en bra vän och vi satt och fikade ett tag, samt pratade om allt möjligt, jättemysigt! Sedan har jag bara varit hemma med mamma och myst. Vi har sett prinsessans dagbok 1 och nu är vi på andra filmen.

Hoppas ni har haft en bra lördag och har en bra kväll, pusss💗

Likes

Comments

Intresse, Dagen

Hej mina fina!

Det var såå länge sedan jag bloggade så tänkte därför visa några bilder som beskriver vad jag har gjort på senaste tiden!

Hoppas ni har det bra, puuusss!!

Likes

Comments

Intresse

Hej!!!

Idag var jag och fixade iordning mina fransar för första gången. Salongen heter Naramon och ligger centralt i Linköping. En jätteduktig tjej är det som fixar med både framsförlängning och spraytan. Blev sjuktnöjd så kommer absolut fortsätta att gå dit!
Det är inte jättemycket pengar heller, undan 400kr för singelfransar och det tycker jag personligen är bra pris!

Likes

Comments

Dagen

Hej mina fina!

Idag har jag varit allmänt seg, men det beror på att jag var på nattbio inatt och har endast sovit 2 timmar. Men mår bra ändå! (Konstigt nog)

Efter skolan drog jag ner till pappas jobb och fick lite uppgifter gjort. Kändes jätteskönt! Sedan bjöd pappa på middag på pinchos, jättegott!

Imorgon har jag inte så mycket planerat, men vi hörs!
Puuuusss💋

Likes

Comments

Intresse

Hej mina fina!

Igår började det snöa som satan. Det bara öste ner. Hann tyvärr inte ta en bild då, men fick till en bra imorse som jag blev jättenöjd med, haha. Här ovan ser ni den👆🏻 vill inte skryta om att jag är "bra" (dock är jag inte det) men denna blev faktiskt riktigt bra, eller vad säger ni?

Vad tycker ni att det redan är december? Jag tycker det är väldigt sjukt att tiden går så fort. Snart är det ett nytt år, liksom.
Annars är livet väldigt bra, hur är erat? Vad gör ni på dagarna nu för tiden? Hoppas ni har det bra iallafall!

Puuuussss💋

Likes

Comments