HEJ

Vad har egentligen hänt?
Lite svårt att svara på tyvärr, men jag har inte haft nån bloggfeeling. Har inte känt att jag har något roligt att blogga om, men jag hoppas på en förändring, eller vad säger ni?

But I'm back!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagen

Hejsan!

Andra och sista dagen här i Smögen och vi har det hur bra som helst! Snart ska vi dra och äta någonstans och sedan blir det ut med någon båt, skitkul!!

Lite ångest för att det bara är 3 veckor kvar på sommarlovet och det känns som att man inte gjort något typ. Men jag får väl njuta av de sista veckorna nu, vad har ni för planer?

Likes

Comments

Ett par vanliga tygskor för 99kr på skopunkten! Riktigt sköna dessutom😇

Likes

Comments

Intresse

Hejsan!
Hoppas allt är bra med er? Med mig är det helt okej iallafall!

Jag har ett tips till er om ni har slut på idéer att köps på espresso house och det är en ischai. Det är så otroligt gott, men om man inte är för de söta så är det inte det bästa ni smakat, men ni som gillar det, visst är den god??

Likes

Comments

Dagen

Hejsan!

Kvällen igår var hur bra som helst. Hade så himla roligt på diggiloo som var i Karlsborg denna gång. Kände faktiskt igen 90% av alla låtar, haha.

Det var dock väldigt skönt att komma hem idag för att bara ta det lugnt.

Hoppas ni haft en bra helg!


Likes

Comments

Dagen, Intresse

Nu är jag redo för kvällen och vad den har att erbjuda, haha!

Vad är era planer??

Likes

Comments

Hejsan!

Har haft en otroligt bra dag i Karlsborg.
Det började med den vanliga frukosten hos mormor, sedan hälsade jag och mamma på hos gammelmormor och sedan var det dags att göra sig i ordning för allsången med hela gänget, superkul!!

Så nu blir det lite mys med mamma, hoppas ni haft en bra fredag! ❤️

Likes

Comments

Allmänt

Hejsan!

Efter ett väldigt långt uppehåll är jag nu tillbaka igen, hoppas ni inte saknat mig för mycket bara, haha.

Nu är jag iallafall påväg till Skövde med tåg för att sedan bli hämtad av mamma och min moster för att åka till Karlsborg över helgen. Ska bli så himla roligt. En del saker ska vi göra så ska blogga så mycket jag hinner med!

Vad har ni gjort i sommar då? Något extra roligt?

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas ni haft en bra Valborg. Det har jag iallafall haft. Firade den med bra sällskap och mycket dans. Idag mår jag dock sämre, men det får man alltid ta när man festar, haha❤️ det är ju verkligen en hatkärlek till alkohol😂

Likes

Comments