Nu på mornarna så känner man av höstkylan. Fem ynka grader var det här om dagen på morgonen när jag skulle iväg till jobbet. Glömde såklart fingervantarna och var alldeles frusen om fingrarna. Jag älskar hösten, alla fina färger träden ger och den här mysiga känslan som kryper sig på. Jag har förberett våra kakelugnar med ljus som ska få börja tändas om kvällarna (i hopp om att katterna håller sig borta från dem). Vi har de senaste två veckorna fått tampas med sjukdomar. Alla tre i familjen bar tampats med förkylningar, hosta, feber och halsont. Det är väl det tråkiga och negativa med hösten att det är så fruktansvärt mycket baciller som sprider sig, och fort! Vi är nu i alla fall på bättringsvägen. Känns skönt. Hoppas det sedan får hålla i sig så man kan komma tillbaka till rutinerna igen.

Idag så har jag äntligen tagit tag i V's minikök och börjat måla det. Ett lager till med vitt, sen tror jag det blir bra. Alla små detaljer ska spraymålas också. Sen ska en lucka få sig en helt annan färg. Ska bli spännande och se hur slutresultatet kommer att bli. Passade även på, när det ändå var rea att beställa hem lite roliga grejer till köket. Som grönsaker, pizzaset och frukter. V är så himla mycket för att laga mat, servera kaffe och vispa. Så jag tror att han kommer bli riktigt glad över sitt nya kök med alla nya saker.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 70 readers

Likes

Comments

Vilken söndag. Dagen försvann lika fort som den kom. Och här ligger jag i sängen men kan ju såklart inte sova. Med en podd i öronen försöker jag hitta lite inspiration till V's nya frisyr jag tänkte försöka mig på imorgon. Eftersom han går på penicillin och har några dagar kvar att få svälja den skiten (för ja, ren skit är det och V får panik varje gång sprutan kommer fram) så får han vara hemma. Han verkar mycket bättre i öronen och klarar inte alls på dem längre i alla fall. Skönt!

Idag har jag varit iväg på kalas för brorsonen som egentligen fyller år på fredag men firades idag istället. Väl därifrån så åkte jag och mamsen upp till mormor och morfars lägenhet för att städa. På tisdag kväll är dom hemma igen efter 6 månaders semester. Ska bli så mysigt att få hem dom igen!

Tog även tag i mitt egna hår idag. Har sån beslutsångest över om jag ska kapa av det igen eller inte. Trots det stt jag är så sjukt trött på hårets längd och vill kapa av det så brukar jag ändå tänka på att det tagit mig nästan 4 år att spara ut det. 4 år är så lång tid, om man tänker efter. Jag slängde i alla fall i en lila färgbomb. Sist jag hade lila hår var när cheer var som mest populär och även hon hade det. Haha! Man kan ju då tänka hur lång tid sedan det var. Resultatet blev i alla fall bra 👍🏼

Likes

Comments

Ibland kan livet kännas orättvist, men jag håller humöret uppe! Mini här hemma har dragits med både det ena och det andra. Förkylning, hosta, feber fram och tillbaka, öroninflamation och idag när vi var tillbaka på vårdcentralen så konstaterades att öroninflamationen inte gått över så nu kör vi en penicillinkur på detta. Jag tycker så synd om honom. Trots allt detta så är han väldigt glad, leker mellan varven som att han har energi för tio ungar. Härligt att se, såklart! Sen kommer det stunder då han bara kryper in i ett hörn i soffan och kan sova bort flera timmar. Nu hoppas jag och håller alla tummar jag har, att penicillinet ska hjälpa! ♥️

Likes

Comments

Fredag. K kom hem från jobb för inte alls länge sedan efter att ha jobbat non stop sedan 6 i morse. För mig är det beundransvärt att han orkar. Trist å andra sidan att man inte har honom hemma en fredagskväll, när man "verkligen behöver honom". Det har varit en helt upp och ner vänd dag idag med mini här hemma. Han har blivit så fruktansvärt elak de senaste dagarna, mot mig. Enbart mig. Han slåss, bits, sparkas om vartannat, säger förlåt, ger mig en puss och en kram och sedan börjar han om igen med sparkar, slag och bitande. Jag är så himla frustrerad! Jag försöker med en god ton förklara för honom att det här beteendet inte är okej, någonstans. Han förstår, han är fullt medveten och förklarar själv att mamma blir ledsen. Jag blir riktigt jävla ledsen alltså. Idag har han till och med fått mig att gråta, två gånger! Sen får jag själv en sån jäkla ångest när jag tillrättavisar honom, och då gråter jag över det istället. Ja, det finns ju inte någon som sagt att det är lätt att ha och göra med barn. Men visst har man en gräns själv också.

Nu ska sängen få vagga mig. Godnatt 💕

Likes

Comments

Helgen som var, var så himla mysig och fin i alla dess former. Jag och mini fick oss en överraskning av karl i huset som drog iväg oss på en minisemester. Vi hade såklart ingen aning om vart vi skulle och karln hade packat alla våra saker som vi skulle behöva ha med oss. Väl på väg ut för dörren så ringer Kalles telefon och svärfar/farfar ville också följa med. Så inom loppet av 10 minuter så var han också med i bilen. Riktigt kul! Efter 2 timmar i bilen cirka så svänger vi in på Leksands resort. Kalle och svärfar fixade stuga, som vi egentligen inte ens skulle ha från början. Vi skulle ju komma hem samma dag, mot kvällen. Men icke! Så det var bara att svira om. Leksands sommarland väntade på oss och hjälp så kul det var! Ett riktigt smultronställe! Jag älskade att vara där. Och stugan vi hade var verkligen 10 av 10 möjliga ♥️

Likes

Comments

Just i detta nu inget jag med en pod i lirarna - rättegångspodden, rättegången mot Christer Pettersson. Älskar den podden. Har dock inget tålamod att vänta in nya avsnitt så jag började med att lyssna på dem igen, på nytt. Men idag så kom det ut ett nytt avsnitt, äntligen!

Mina nerver idag inför morgonens flygresa är ändå helt okej. Har ingen magont eller känslan av panik. Har haft rätt fullt upp idag så det kan ju ha med det att göra. Har haft besök i princip hela dagen. Skulle ta mig ut på en promenad i nya vrålåket med Viggo, men vi fick vända hem då Viggo inte var på samma planhalva som mig. Riktig trots är han inne i nu. Säger jag höger så går han vänster och tvärtom. Vi är osams minst 5 gånger om dagen, de senaste dagarna. Haha! Ja, ingen har ju sagt att det är lätt att vara förälder. Tur att han är min ögonsten, i alla väder ändå. Han tjatar om att flyga flygplan. Att sen få åka båten med morfar och äta chips. Allt, i princip är packat och klart. Det sista är sånt jag ska använda mig av imorgon, innan vi sätter oss i bilen till Skavsta.

Imorgon vid den här tiden är vi äntligen på plats ♥️

Likes

Comments

Mina nerver ligger utanför min kropp just nu. Har bitit hål i kinden. Klump i magen. Önskade just nu att vi bara var uppe i luften så jag kunde få lugna ner mig själv lite. Packat i och packat ur väskorna flera gånger om. 7 kg övervikt på en väska. Hur tänkte jag där? Sonatafton, mina nerver.. Puh!

Har annars haft en väldigt bra söndag. Vår lilla familj tog oss till kungsbyns djurpark. Har aldrig varit där innan och jag vill rekommendera det! Lite små läskigt med dom djuren som var lösa, som man kunde klappa och kela med. Mini tyckte det var väldigt roligt och spännande. ♥️

Likes

Comments

Matt, trött, tagen, ledsen, besviken, sårad, energilös och orkeslös. Jag längtar så efter min semester. Just nu, med bara 5 dagar att bestämma mig, om jag och mini ska ta oss till Kroatien för 2 veckor. Skulle i denna stund vara så behövligt! Men sen kommer mina skuldkänslor i vägen istället. Jag hatar att jag alltid ska behöva känna efter så fruktansvärt mycket, istället för att bara göra det som får mig att må så himla bra. Mitt älskade Nin! Jag hoppas jag tar förnuftet till fånga.

Likes

Comments

Med endast en jobbdag kvar, imorgon, fredag så stämplar jag sen ut för ett par dagars ledighet. Och den kommer att spenderas med mannen i mitt liv, Viggo. Välbehövlig ledighet som väntar. Några tumulta dagar med både positiva besked och vissa mindre positiva besked. K drar iväg på fiskeresa på söndag också. Så det blir förmodligen en liten packad väska som får dölja med mig till mina föräldrar.

Likes

Comments