Igår tog jag tag i saken och bokade mig en klipptid. Har velat sedan i januari om huruvida jag ska klippa av mitt långa hår eller inte. Så nu får vi väl se om jag vågar när det väl gäller.

Inspo finns det gott om iallafall

Främst från min absoluta favvo Josefin Dahlberg på modette. Hennes frisyr är ju magisk!

Och i ett avsnitt av Josefin&Vanja (världens bästa podd för övrigt) så fick man tips om Laura Jade Stone på instagram och alltså jag smäller av på hennes frippa!

Men som sagt, tre veckor till frisörbesök så jag hinner ju vela ett tag till!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej tisdag!
Uppe med tuppen som vanligt. Men tack och lov inte den där jättemorgonpigga tuppen. Charlie får numera bara sova en gång på dagen och det har hittills resulterat i hela nätters sömn och inte fullt så tidiga morgnar. Hurra! Hoppas det håller i sig nästa vecka när jag börjar jobba också!

Idag inväntar vi kompisar för lite lek och sen måste vi handla. Den där kylen är ju konstant tom känns det som!

Likes

Comments

Mörkt och regnigt och känns mer som oktober än augusti idag. Men det gör mig ingenting för efter att ha flängt både lördag och söndag så är jag väldigt nöjd med att bara få mysa här hemma idag. Tvätta lite och städa lite är väl det som orkas med.

Första veckan på 4 veckor som pappan i huset är iväg och jobbar och det känns helt tomt här hemma. Tur det bara är 4 dagar innan han går på semester igen!

Likes

Comments

Känslan när man äntligen får bädda ner sig i sängen efter en heldag på ett regnigt Liseberg. Ofattbart skönt. Jag är helt slut men jisses vilken rolig dag vi haft! Barnen vågar inte åka så jättemycket men de hade världens bästa dag ändå som de uttryckte det på hemvägen. Nöjda barn och nöjda föräldrar!
Charlie fick stanna hemma med farmor&Stefan och det var så himla skönt att få lägga allt fokus på Hugo&Bonnie för en gångs skull. Men jisses vad vi saknade lillbrorsan på hemvägen. Längtar redan tills han vaknar imorgonbitti!

Likes

Comments

Åkte ut till barnens bonusfarfar idag efter frukost och fick en heldag ute på landet. Så himla mysigt och barnen älskar verkligen att vara där. Det gör jag med för den delen. Så lugnt och skönt!

Likes

Comments

Vårt hus är rätt snett och lutar lite här och var. Charmigt kan man tycka men inte alltid jättesmidigt när det ska renoveras och möbleras. Så när alla listerna var på plats gick det inte längre att ha vitrinskåpet på samma plats som innan på grund av alldeles för lutande golv.
Vs förslag var att såga lite i benen på skåpet och mitt förslag var att möblera om. Sagt och gjort!

Skåpet fick byta vägg och det blev som ett helt nytt rum! ​(Skåpet stod tidigare mot den väggen där den gröna stolen står. Men bakom den väggen är murstocken och där skruvar vi inte upp saker frivilligt. Bara att få på gips på den väggen var ett näst intill omöjligt uppdrag!)

Likes

Comments

Sommaren i all ära men hösten är min favoritårstid. Lite mer än 2 veckor kvar till jobbstart och jag ser så mycket fram emot att ha en anledning att faktiskt fixa i ordning mig på morgonen (fråga mig igen en trött mörk morgon i november så är jag nog inte lika pepp, haha!)

Spenderar alldeles för mycket tid på Pinterest i jakt på outfitsinspo. Älskar't!

Likes

Comments

Godmorgon lördag! Fick sova till 06 vilket praktiskt taget är sovmorgon numera. Men jag antar att i samma sekund som jag börjar jobba så börjar C säkert sova längre så vi får väcka honom istället :)

Likes

Comments

Överraskade barnen med lite fredagsmys i altantrappan i väntan på middag. Tog ungefär 3 min sen hade de smaskat i sig det mesta, haha! Men det var mysigt en liten stund iallafall!

Nu lägger jag C medan de andra passar på att grilla pizza för fullt. Mums mums!

Likes

Comments

Kom hem till ett hus med golvlister målade och på plats på hela nedervåningen. Så fantastiskt fint! Har varit utan golvlister i 3 år och man vänjer ju sig liksom så det blev som ett helt nytt hus! Love it!

Likes

Comments