Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Tyckte att bilderna jag tog för några dagar sen blev väldigt fina.
Är ju lite nybörjare på att ta bra kort känner jag haha! Men träning ger färdighet! 😄

Likes

Comments

Äntligen har studentgrejerna kommit till skolan. Äntligen känns det att det närmar sig. Grymt kul!!

Likes

Comments

Godmorgon!
Här har ni lite smått o gott från min helg. Det var i princip det enda vi gjorde hela helgen. Det var riktigt kul att få köra igen. Åkte med mycket när Robert körde och gud vad snabbt det gick haha! Åkte upp vid en skoterled och vi låg på sidan och snö bara sprutade över oss haha, men super kul var det verkligen! 

XoXo

Likes

Comments

Längtar grymt mycket till nästa vecka. Då kommer vi att få våra studentgrejer som vi beställt och på fredagen blir det studentfest på Nöjes. Är grymt taggad och det ska bli kul att få mössan osv... Tänk om man tog fel storlek eller något haha! Kul att det börjar närma sig, känns mer på riktigt nu. Dock blir det mer stressigt för o hinna med allt som ska bli klart innan slutet av Maj... :o Spännande men otroligt kul!

XoXo

Likes

Comments


Hej på er alla nutella älskare. Idag är det World nutella day och både jag och Antonia firar detta med en varsin nutella burk tillsammans med frukt. Tog med mig en flaska saft också haha så jag lär klara mig dagen ut ;) Skäm bort er idag och köp lite nutella, för ni lär ju inte ångra er haha (a)

XoXo

Likes

Comments

Hejsan.
Då var det måndag igen och det känns helt okej faktiskt. Haft en helt underbar helg med min finaste. Vi firade min bror och haft lite besök under helgen. Kan ladda in lite bilder så fort jag kommer hem. Han åkte hem i söndags kväll och då åkte jag förbi Sara och firade hennes mamma och bara myste! 
Hoppas ni haft en kanon bra helg
XoXo

Likes

Comments

Instagram@sandrafranzen96