Header

KLÄDER/MODE

Var på stan med mamma här om dagen, fick med mig en ny väska, nya trosor, 2 par nya byxor och ett par skor. Var verkligen så välbehövligt!

Väskan: H&M
Trosor: Cubus
Byxor: Cubus
Adidas skor: Stadium

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

VARDAG

Hej på er!

Sitter just nu på tåget påväg till Karlstad, börjar tidigare idag då vi har gemensam sång. Asså shit, räknade ut igår att det bara är 11 veckor kvar tills studenten, fick sån sjuk ångest då. Känner verkligen inte att jag är klar med skolan och jag har så sjukt mycket som ska bli klart innan, haha vill typ inte ens ta studenten längre. Har alltid väntat på den här dagen men nu känner jag bara att det är inte rätt tid, menar vad ska man göra efter? Jag har dessutom ingen student klänning, min balklänning kommer inte förens i slutet av maj sen ska den sys upp osv, jag har ingen aning om vad jag ska ha för balskor, det är kaos haha.

Likes

Comments

VARDAG

Hej på er!

Ligger just nu i R's lägenhet och gör absolut ingenting, han ska vara chaufför idag så blir själv ett tag.

Igår var vi i Stockholm för att gå på museum och musikal. Jag åkte från Arvika 05.12 och var i Karlstad vid 6, bussen skulle gå ungefär halv 8 så vi gick till skolan för att käka lite frulle. Tog oss ungefär 4 timmar till Stockholm, när vi väl var framme så var det bara att traska till det första stället för att gå en guidad tur genom Hallwylska muséet. När vi var klara där var det meningen att vi skulle dra och käka, men eftersom att tiden sprang iväg så var vi tvungna att traska vidare till nästa ställe, vilket var ett osynlig utställning där vi fick börja med att skriva våra namn på en lapp med hjälp av en maskin. När vi hade gjort det så var det dags för själva utställningen, där fick vi gå in i ett mörk rum med massa olika miljöer, detta för att vi skulle få känna på hur dom blinda faktiskt har det. Det var väldigt obehagligt i början men det var verkligen en upplevelse. Senare hade vi lite fritid för att sedan gå på musikalen Bullets Over Broadway, super bra musikal och rekommenderas verkligen! När klockan var halv 11 var det dags att fara tillbaka till Värmland, när vi kom till Karlstad så stod R och väntade på mig sen bar det hem mot Arvika. Kom hem runt 4 och var helt slut.

Likes

Comments

VARDAG

Godmorgon på er!

Just nu sitter jag på tåget påväg till skolan, är hur trött som helst men halv 8 så åker vi mot Stockholm. Vi ska gå på något museum och sen på en musikal så vi är inte i Karlstad förens vid halv 3 inatt, och eftersom att jag som bor i Arvika ska hem så är jag hemma ungefär halv 4. Insåg även nu att jag glömde det viktigaste, mina åksjuketabletter..

Likes

Comments

VARDAG

Hej på er!

Jag sitter just nu på tåget påväg mot Karlstad. Jag skulle ha åkt för en timme sen men precis när jag kom till stationen så åkte det, så jag missade det precis. Idag slutar jag 11.35 och imorgon åker vi till Stockholm med klassen, vi kommer tillbaka till Karlstad halv 3 på natten så stackars R får komma och hämta mig då.

Likes

Comments

VARDAG

Hej på er!

Jag har nyss kommit hem efter att ha varit i Göteborg hela dagen, åkte redan halv 6 imorse och var framme vid Eriksbergshallen vid halv 10. Har suttit i hallen i ungefär 7-8 timmar, wow vilken process säger jag bara, trodde inte det var så många steg innan allt händer.

Nu ska jag kolla nått avsnitt på vampire diaries, R sover i Gunnarskog inatt så jag sover själv i hans lägenhet, kommer bli tomt inatt men tur att han kommer hem imorgon. Hoppas att ni har haft en bra dag, jag har haft en hyfsat bra dag, men nu är jag så himla trött och sliten så jag säger godnatt!

Likes

Comments

Hej på er!

Hade en super bra kväll igår, men idag mår man mindre bra haha. Nu sitter jag på tåget påväg mot skolan, mår rätt illa men tur att jag bara går 1 timme idag.

Och på tal om något annat, hur fint väder är det inte? Det får gärna fortsätta såhär, är så trött på snö och kyla!

Likes

Comments

VARDAG

Godmorgon på er!

Har nyss vaknat och tänkte alldeles strax dra mig upp för att duscha, idag börjar jag kvart i 3 så har världens längsta sovmorgon, rätt skönt dock. Efter skolan så ska jag hem för att byta om då jag ska ut på lite partaj, då kanske ni tänk " ska hon ut på en torsdag? " och ja det ska jag, endast för att det är 100 dagarsfesten, en fest som firar att det är 100 dagar till studenten!

Inte min bild.

Likes

Comments

VARDAG

Sitter nu på tåget påväg hem från Karlstad, idag var vi på informationsdag på karlstad universitet. Rätt drygt om jag får säga det själv haha, har ju ingen aning om vad jag vill läsa efter studenten. Men jag får ta det som det kommer, efter att vi hade slutat så drog jag och en kompis ner till kfc som ligger bara några minuter bort, första gången jag åt där och det var väll helt okej.

Likes

Comments

TIPS

The vampire diaries - Handlar om en tonårstjej vid namn Elena Gilbert som precis har förlorat båda sina föräldrar, hon möter sedan en kille vid namn Stefan Salvatore men det hon inte vet är att han är en vampyr

Pretty little liars - Serien följer fyra highschool tjejer där gänget faller isär när deras självutnämnda ledare försvinner. När laddarens kropp hittas börjar dom fyra tjejerna få konstiga sms från en mystisk person som kallar sig själv för " A "

Likes

Comments