Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Som alla säkert vet så opererade jag om mina bröst igår. Många undrar även hur en operation går till samt hur många cc jag la in så tänkte förklara här & berätta lite!

Jag skulle vara på kliniken 13.00. Får då på mig en super skön morgonrock & får även fylla i en hälsodeklaration. Min kirurg kommer in och pratar med mig och det sista jag säger är "tryck i så mycket du får i "
Narkosläkaren kommer sedan in, ger mig tabletter och sedan går vi in till operationssalen. Jag får lägga mig med att duntäcke över mig & sen ger dem mig sprutan & vips så somnar jag in....

Vaknar upp nån timme senare & en läkare kommer till mig och hjälper mig när jag spyr 2gånger. Vid ca 17-18 är jag pigg nog och då har killen väntat utanför och får äntligen träffa mig.

Jag hade 400cc innan och vi fick in som störst 700cc hög profil så de blev det 😃

Likes

Comments

Håller på att fixa massor i nya lägenheten, nu är äntligen 1 av alla rum klar 😃 nästan i alla fall.... vi har ju en övervåning också som just nu är kaos. Ska försöka ta tag i det under kvällen sen.

Nu ska jag och lillen gå en promenad, ska köpa nya nappar till honom. När han är så förkyld och hostar så är det väldigt skönt med frisk luft!

Likes

Comments

Hej på er 💕

Det har varit väldigt mycket kring mig senare tid så har inte riktigt hunnit blogga, men nu är jag på banan igen.

Lillen har fått rs-viruset
😔 vi låg inne på sjukhus lördagsnatt... han hostar, feber och äter dåligt. Är i kontakt med dem hela tiden, ska ringa nu då lillen är super dålig på att äta och han visar aldrig någon hunger heller. Försökt ge flaska, kopp, sked ja allting...

Slänger upp lite bilder, va ju som sagt ett tag sedan jag bloggade 😃 är på banan igen i alla fall!

Just det, vi har flyttat också 😃till en 4a på 120 kvadrat ungefär. Långt ifrån färdiga då det är massor o göra. Lägenheten har 2 våningar så på nedervåningen är det ett stort vardagsrum, en toalett och ett kök o hall. På övervåningen är det ett stort vardagsrum med jätte fina och stora fönster och två sovrum och en toalett.

Vi måste köpa tjockare gardiner 😂 dem hjälper till sålänge! I de stora vardagsrummet så har vi sovrum för tillfället då vårt sovrum används som förråd under en kort period, men det stör inte oss 😃 ställt en garderob för. Men inom nån månad kommer vi ha de sovrummet och Hugos rum ska vi också börja inreda snart!

Likes

Comments

Hej på er 😉

Måste verkligen bli bättre på att blogga, glömmer hela tiden. Förlåt verkligen... ska skärpa till mig 😉 promise.

Imorgon flyttar vi till en stor fyra på 120 kvadrat, så himla skönt. Kommer att hyra åt vår lägenhet i andra hand så länge :) har sålt mycket och ska köpa massa nytt!

Slänger upp lite bilder från dagarna som varit.

Detta är flickan som jag jobbar extra med som personlig assistent. Hon håller i min son, åh så underbara 💕

Likes

Comments

Godmorgon på er 😉

Nu kanske ni undrar varför jag är uppe så tidigt, jo det är såhär att lillen vakna och gnällde efter mat så har gett han flaskan ☺️ är super trött ... 😴 ska sova igen snart.

Idag söndag så har jag varit hos min pappa utan lillen och övat inför hans dop, ska ju sjunga "det vackraste" på hans dop & mamma ska spela piano 😃 nervöst.
Har även hjälpt en vän med håret, klippt och färgat. Hon blev så himla nöjd ✌🏼️ det blev faktiskt skit snyggt. Från början va håret svart ca.

Ser ni va stor min pojk börjar bli????? 😭han får inte bli större! Den 25 så blev han exakt 2månader.

Jag och min underbara blivande man 😏💑

Likes

Comments

Någon som gjort tatuering i 3D? Funderar starkt på att boka tid för att göra det men har faktiskt ingen aning om vad som skillnaden är på att man tatuerar och skär.

Ska kolla upp detta ordentligt
😃 vill såååå gärna!!
Är dock rädd att det ska se onaturligt och fult ut för det vill jag verkligen inte ....

Det enda jag kan tänka på just nu är min operation, längtar så otroligt mycket och det är bara en månad kvar ca... ååååh 😃 har bestämt mig för att lägga i så stora implantat som går så det blir nog 700cc om det får plats. Summan som operationen kommer kosta är fixad nu också för det ska betalas två veckor innan operationstiden.

Så mysigt att bli sövd, få lägga sig och dem lägger på dig ett super skönt täcke och sen känns det som du blir full och vips så somnar du 😴

Likes

Comments