Efter en månad fick vi äntligen träffa Robin och det va så underbart skönt, vilken kärlek han ger oss, han är verkligen speciell, vi fick träffa han på min födelsedag så min födelsedag blev det bästa jag haft, fick vara samlad med min familj, vad mer önskar sig inget alls.

På torsdag åt vi gott och sen myste vi på vandrarhemmet i domsjö tillsammans, åt godis en torsdag och hade det bara så mysigt, men när klockan slog efter åtta fick vi tyvärr lämna Robin på boendet igen för han har ju skolan på fredagen, Robin va väll inte så glad att bli lämnad men det gick jätte bra hela torsdag han fick ett bra betyg av oss den dagen❤️❤️

På fredag så fick vi hämta han när han slutade skolan efter 13.00 och han fick sova hos oss en natt på varandrahemmet fredag-lördag.

På fredagen så va vi först och titta lite i en djuraffär sen va vi på candy corner och köpte godis som vi skulle ha på kvällen sen😘 vi har varit och ätit på Kina mat och det va super gott och super mysigt att äta med hela familjen, sen kom vi tillbaka till vandrarhemmet och tyvärr fick Robin syn på en spindel och allt rasade, han blev sur och ville tillbaka till boendet, jag ringde boendet och fick lite rådgivning hur jag skulle göra, men Robin va så arg och ledsen, han sa till oss ni bestämmer inte över mig det gör boendet och vi försökte förklara för han, Robin tog på sig kläderna och stack så jag gick efter han och vi satte oss i bilen och åkte en sväng och då brast det både för han och mig, vi grät båda två, Robin sa till mig att nu ska ni lämna mig igen. Ni älskar inte mig när ni bara lämnar mig och skolan jag går på får jag lära mig massa dumma saker och dem andre eleverna slår mig på armen varje dag och det är inte kul sa han, jag fick så dåligt samvete, Robin önskar tillbaka till sin gamla klass den va ju lugn och dem va snälla mot mig mamma säger Robin. Jag sa till Robin du måste prata med din handledare eller din lärare om detta ju han svara aldrig i livet. Men i alla fall när vi kört en runda får jag Robin med hjälp av sömn medecin sova hos oss, jag fick ligga hos Robin tills han somna. Han sover med byxor på, han sa det gör jag på boendet med så då fick han han sina byxor på sig och tack vare medecinen så blev jan trött och somnade.
Hela kvällen va Robin låg han va ledsen tycker det är jobbigt att vi ska lämna han på lördag sa han.
Ni bara lämnar mig igen sa Robin flera gånger. Det känns super jobbigt att lämna han måste jag erkänna.

Idag lördag har vi varit på Robin gym där han fick visa hur han brukar träna och sen åkte vi till äventyrsbadet i Ö-vik och bada och hade skoj.
Robin sa nu i morse idag måste det handla mest om mig för ni ska lämna mig idag❤️❤️
På lördags morgonen hade Robin ett jäkla humör där han svor mot mig och sa hållkäften m.m han tycker det är så jobbigt att bli lämnad igen känns som vi sviker han, känns super jobbigt. Han är så arg mot mig och ingen rolig lördags morgorn😪😪😪 Vi skulle äta frukost och han mosade sitt ägg i handen och tryckte bara in det i munnen, varför blir det så här när vi träffas och på boendet säger dem att han sköter sig så bra, är det fel på mig vad har jag gjort för fel och hur kan boendet lyckas så bra, det är ju min son jag ska känna honom bäst och kunna hantera han bäst men tyvärr så är det inte mer😥😥😥, men en sak vet jag han betyder mycket för mig älskar han så mycket❤️❤️
Robin humör går verkligen upp och ner hela tiden, vi vet inte riktigt var vi har han. Robin säger hela tiden idag faaaan vad jag kommer saknar er, det känns så jobbigt min älskade pojke.

Nu har vi lämnat Robin på boendet igen med gråtande ögon, dröjer 3 veckor innan vi träffas igen, känns som en evighet😥😪❤️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 382 Readers

Likes

Comments

På torsdag är det en månad utan Robin och jag ska äntligen få träffa honom är så glad, jag älskar och saknar Robin enormt mycket, men jag vet att han har det så bra.
Jag tycker ändå att Det har gått bra för honom, men han ringer mycket i smyg och kör med mig, att jag fördärvar hans liv och att jag inte bryr mig om honom och att jag inte älskar han mer säger han, men det gör jag så mycket.

Men han har haft super bra dagar också, han har ju världens bästa handledare jag är så glad att Robin fick honom han är så lugn och fin och jag känner jag kan berätta allt för honom om Robin.

Tänk på torsdag får jag träffa han blir så mysigt och vi stannar tills på lördag vilken helg världens bästa helg med min älskade familj och vi ska vara samlad ska bli så mysigt❤️❤️❤️

  • 313 Readers

Likes

Comments

Man ska verkligen ta vara på varje sekund man har med sin familj en dag kan det vara för sent, visa tacksamhet och vara ödmjuk Mot andra är verkligen viktigt.

Saknaden idag över Robin är stark, jag vet att detta är ett måste och han har det bra där han är men man har ju sitt mamma hjärta och vill bara krama om honom, jag tror faktiskt att det är jobbigast för mig själv, jag måste våga släppa taget men det är så svårt, Robin är speciell för mig och kommer alltid att vara det, han har fått gått igenom mycket som jag ångrar djupt, även om det inte har satt spår i han så har jag det i mitt hjärta.

Jag vill ju skydda Robin i vått och torrt och nu är han 23 mil ifrån mig, idag fick jag ett snabchat av Robin att hade blivit strupen av en i klassen då blir man så ledsen, man får tusen frågor är någon där, skyddar någon han, allt är så så nytt och så jobbigt. Men jag vet att det finns personal hela tiden och att dem löser alla problem där, men det är så svårt att släppa taget..

Nu i efter hand vet jag att dem löste det utan problem.

Dem är verkligen duktiga på bäckargården både hemmet och skolan en stor eloge till dem och Robins handledare är jag så trygg med han är så lugn och fin kille och perfekt för Robin.

Robin tycker mycket bra om handledare och det är skönt.
Idag hade jag samtal med Robins handledare och allt fungerade bra både i skolan och hemmet och det ör skönt att höra❤️

  • 362 Readers

Likes

Comments

Hur helgen varit med Robin har varit så varierande, men överlag tycker jag att det har gått bra, tror jag måste jobba mycket med mig själv och mina känslor också.

Robin har varit på paradisbadet i Örnsköldsvik med boendet, städat sitt rum och sett tv och spelat lite dator, när där är personal när han ringer då fungerar det bättre tycker jag, när han får tillfälle annars så ringer han mig väldigt mycket och då ska jag lösa hans problem eller säga till personalen något, försöker förklara för han att han själv måste prata med personalen och då blir han så arg, han är så beroende av sin mentor och jobbar inte han då blir det en otrolig saknad efter oss så då ringer han ofta eller så skickar han på snabbchatt.

Igår måndag va han inte på något bra humör, han fick något problem i skolan och ringde och smsade mig direkt och jag förklarade för honom berätta för lärarna då och han svarar aldrig. Igår blev jag kallad hora och håll käften och fuck you av han, han hade såna känslostormar igår, jag vet att han säger saker han inte menar när han är arg😪

Nu ska vi dra ner på ringandet, han får ringa mig halv nio på kvällen med personal och jag tror det blir bättre, han kommer bli arg på mig bara, det som jag tycker är jobbigt är att han är helt annorlunda när där är personal med honom hela tiden sen när han är själv då ringer han eller smsade mycket och jag får all skit.

Kristoffer hans lillebror som är ett år yngre har heller inte haft så bra helg, han har blivit arg lätt och är väldigt låg annars, han har sagt jag saknar min Brossan Robin jätte mycket, jag vill träffa honom nu😪😪 älskade barn.. det är så många känslor man har när sitt älskade barn flyttar, tänk om man kunde styra mer över dem.Just nu längtar vi Alla till den 7 sep och det kommer bli min bästa födelsedag jag ska få träffa Robin då, vilken lycka för mig❤️❤️❤️Älskar er mina älskade barn och kommer alltid finnas för er❤️

  • 352 Readers

Likes

Comments

Tar en paus över helgen med bloggen, ska försöka hitta lite energi och bara mysa i fjället och sakna min älskade robin❤️❤️ jag vet att har det bra men det är enorm saknad över han❤️❤️❤️

Trevlig helg på er så skriver jag på måndag kväll hur helgen varit för Robin i Domsjö✌️

  • 339 Readers

Likes

Comments

Äntligen kom en bra dag och en super bra kväll, jag kunde videochatta med Robin och han va på ett super bra humör så glad jag blir, Robin lycklig är lila med en glad mamma✌️

Jag vet att det kommer dippar då han är ledsen, men det ligger liksom i det autistiska när kraven kommer och han inte klarar av dem då funkar inget i heller. Men att kunna prata Robin och se han le det betyder allt för mig, tack Robin❤️❤️❤️

Och vi renoverar badrummet i våran stuga och det blir så snyggt, denna dag är bara så bra det lever jag på och kan äntligen sova en natt super bra❤️❤️❤️❤️ Åhhh blir så glad kan inte beskriva med ord hur glad jag blir och videochatta med han.

Robin har nog haft en toppen dag på skolan då dem hade varit och fikat idag med några i klassen och en bra dag på boendet med. Tack all underbar personal där.Puss och kram från en glad mamma idag✌️✌️✌️

  • 466 Readers

Likes

Comments

Robin har enorm längtan efter oss men jag tycker ändå att det går rätt så bra för han, han har sina dippar men han är glad i mellan åt.

Ibland tänker jag det är kanske jobbigast för en själv, att man inte klara släppa taget riktigt.
Fast man vet att han är i duktiga och kunniga händer som verkligen kan ta hand om han. Jag saknar han så mycket❤️❤️❤️

Han är ju en sån go kille när han är på bra humör, det är så jobbigt när han ringer och är ledsen och säger mamma jag orkar inget mer, jag vet knappt vad jag ska säga till han då.

Idag när han ringde sa han det känns som ni inte vill ha mig och att ni lämnar mig utanför, har knappt ett bra svar till han mer än att jag vill hans bästa och då svarar han känns inte så mamma😢😢😢

Men det kan va som rektorn sa idag att Robin försöker spela ut mig omedvetet han älskar mig så och då säger man dumma saker utan att mena det sen kan han ha lite utpressning för jag ska må så dåligt som möjligt. Man vet ju aldrig.

Det är så svårt man har tusen tankar i huvudet hela tiden... hoppas allt blir bättre snart men jag ska försöka kämpa på för mitt barn bästa fast det inte känns så när man har lämnat bort han😪😪😪

Puss och kram

  • 410 Readers

Likes

Comments

Idag har det verkligen varit upp och ner, hela förmiddagen ringde han och smsade och bara grät och vägrade skolan, han skrev dumma ord till mig och skrev att han ville ta sitt liv, m.m då jobbigt gick säkert 130 sms och 25 samtal under förmiddagen.
Men jag måste säga att dem som jobbar på bäckargården både boende och skola är helt underbara, rektorn på skolan skickade sen till mig att allt va bra och Robin spelade pingis med en kompis och så fick jag en bild på dem, det värmer en mammas hjärta❤️❤️❤️ tack underbara rektor

Robin hade även tränat lite idag med någon ny i personalgruppen som vi inte har träffat än, hans humör är verkligen upp och ner hela tiden men det är ju inte så konstigt.

Jag tror innerst inne att detta kommer bli jätte bra för Robin och jag litar så på all personal där, känns tryggt❤️❤️

Men man blir ledsen när Robin ringer och gråter och säger mamma jag saknar er vill bara träffa er nu, det skär i mitt hjärta❤️❤️älskade Robin mamma älskar dig så mycket.

Idag ska faktiskt älsklingen och jag och Robins två älskade syskon Hanna och Kristoffer till Östersund och bo på hotell och äta gott och bara mysa, för dem behöver också vår tid tillsammans och mycket kärlek från oss, älskar Er Hanna och Kristoffer nu betyder lika mycket så klart men tyvärr kommer ni i kläm många gånger.. men idag ska vi ta hand om er och pyssla om er😘😘

Kvällarna är jobbigast få man tänker mycket och känner saknaden över Robin och då kommer tårarna..

Puss och kram på er...

  • 457 Readers

Likes

Comments

Igår var en jobbig dag, Robin saknar oss enormt och vill vi ska komma till han men det är ju en månad innan vi träffar han.

Jag förstår att han måste landa i sig själv på det nya stället, men det är jobbigt.
Pratade i telefon igår med han och han sa mamma jag saknar er vill vara med er. Jag vet att han har det super bra för han är och det verkar vara helt underbar personal där. Robin säger att boendet är ok men han tycker skolan är jobbig och det kunde jag förstå, han har ju inte gått i skolan dem siste månadern. Idag ska Robin åka till en annan skola med några elever dem ska till Hampnäsgymnasiet och ha idrott och slöjd och Robin tycker inte om något av dem ämnena så han grät och sa mamma jag vill verkligen inte till den stora skolan, du fattar inte mamma jag vill inte och så grät han , super jobbigt😪

Jag fick även prata med Robins handledare på hvb hemmet och han sa att för vara första dagen så har det gått bra men visst är han ledsen och saknar er,och vi prova denna veckan och på fredag ringer Robins handledare igen, längtar redan tills han ringer få man vet hur allt gått i veckan, men det jag vet är att Robin har gjort små små framsteg.
Jag älskar dig Robin och saknar dig enormt mycket❤️❤️❤️

Allt är ju jobbigt för han just nu, han känner ingen nytt ställe, saknar sina syskon och föräldrar och allt det förstår man.

Och så Sover han dåligt och sömnen är ju viktigt, andra dagen han sovit dåligt men det blir väll bättre och bättre hoppas jag.

Till det positiva som man måste tänka så har Robin tränat på gymmet igår, han följde med in till stan och åt glass med sina 3 kompisar i klassen😘
Och han har varit lite glad i mellan åt❤️❤️❤️

Nu hoppas jag en bättre dag för Robin idag..

  • 639 Readers

Likes

Comments

Först och främst vill jag börja och tacka för allt stöd man får där ute av er alla, så underbart det stärker en:)

Igår va vi och lämna Robin och fixade hans rum super snyggt:) Han blev glad över rummet och all personal där är helt underbar som vi har träffat och hela stället är så mysigt, känns jätte hemtrevligt, men det är ju alltid jobbigt att lämna sina barn, men jag vet att han har det bra där han är och när vi skulle åka tog Robin det fint, han sa jag kommer sakna er och det är förståligt, men han va inte arg eller ledsen, han va med sin handledare hela kvällen och dem hade spelat pingis och pratat en del. Det kändes bra för mitt mamma hjärta, jag vill verkligen Robins bästa, men på något vis så kan jag koppla av även om han skickar sms och saknar oss och säger jag har inga vänner mamma m.m så känns det ändå bra, men det är nog för personalen där verkade helt underbara och dem andre ungdomarna med fast dem är äldre än Robin.

Robin har ringt och smsat idag, att han inte ville gå i skolan och att det va läskigt, han har gråtit en hel del, men vi måste ge det denna vecka sa Rektorn och jag håller med, Rektorn på skolan är helt underbar, Robin måste ju landa nu och hitta sig själv lite och även våga lita på personalen som är där, allt tar ju tid och det måste det få göra, fast det känns jobbigt...

Jag tror detta blir jätte bra till slut, men vis gråter man i mellan åt för man saknar han redan enormt mycket, för robin är verkligen en go kille att vara med, jag är stolt över honom som bara den.

Dem skulle avsluta dagen i skolan genom att åka och äta mjukglass med kompisarna hoppas han hänger med på det..

När jag pratade med Robin innan idag så sa han att han inte har några vänner där och ingen pratar med han och så grät han, men jag sa till han att han måste ge det lite tid det är ju första dagen i skolan..


Puss och kram

.

Likes

Comments