Vi(läs mamma) har 3 frysar hemma och dom är alla fulla,så vi har börjat tagit från dom och då hittade mamma låda med kräftor så hon bjöd hemma mormor och Leif på middag i lördags. Jag äter inte kräftor så jag fick äta nån sorts ostpaj tror jag det va. Dom stannade fram till 9 tiden sen fick Johan skjutsa hem dom. Leif verkade iallafall må bra efter hjärnoperationen förra veckan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Coolaste kakskålen! Eller haha det är en ljuslykta men vi använder den till kakor.

Vi bakade 2 sorter till. :)

Likes

Comments

Hej på er!

I slutet av November så vart vi klar med all julpynt!<3 Julstake,julstjärna och tomtar till 1000! Vi hade ju pynt till två våningshus förut och bor nu på en våning så många tomtar och sånt blir det ju.  Jag började redan mitten av november att pynta mitt rum så jag har varit klar länge;) Där vi bodde förut så har vi fortfarande en stor del mark kvar så pappa tog en gran för några dagar sen så det är också fixat o klart,balkongen fick en ny ljusslinga och Lisa fick en ny säng nu när det snart är jul. Nu är det bara julgranen kvar men dom får ju komma senare.

Jag började kolla på Veckans brott för några dagar sen och har verkligen fastnat för de. Svårt att förstå hur man kan behå dessa brott som man får se! 

Hejdå så hörs vi senare<3


Likes

Comments

Ja vad har hänt i veckan? -vi har haft besök av lokalt, räv och möss här utanför och det är alltid kul att se spår av djur. Det är en bra sak med att bo vid en skog. En mus har också börjat vara utanför huset vid Lisas hundgård, Hen går och plockar upp frön som fåglarna tappat på marken som musen hämtar och springer sen under hundkojan (tror jag iallafall) Har lyckas sett den 2 gånger och är så liten o söt❤🐀
Andreas och Therese har firat 2 år tillsammans och "vi" är nu inne i månad 6 sen är det bebisdags❤❤ Guuud vad jag längtar tills han är här!!
Mormors partner ramlade från en stege och slog huvudet för 1 månad sen och fick en sån liten blödning så läkarna sa att det inte var något farligt men för några dagar sedan så märkte vi att det var något fel med han så mormor och Leif åkte in till sjukhuset för att kolla vad det var för fel och dom såg att han hade fått en blödning till på samma ställe som när han ramlade så efter några timmar efter så vart han inskriven och nästa dag skickade dom han till Umeå,där man skulle operera hjärnan på han. Nu är han på sjukhuset i sundsvall igen och vi får se när han får komma hem igen.

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Eller godmorgon var ju för flera timmar sen men iallafall så sitter jag just nu i denna stund med håret tvättat och ska snart torka det. Snöar gör det också nu och jag som inte är ett sånt stort fan av snön. Det enda jag gillar med vintern är att bilderna blir så bra och att man kan mysa ner sig i varma kläder/filt,dricka en kopp tv/varmchoklad och allt fint som man kan börja pynta med. Ljusslingor och kläderna som kommer under vintertid är också en stor favorit för mig.
3 favoriter från Madlady! Wow alltså, klänningar till jul och nyår är nog fixad efter man har kollat in deras hemsida+ kolla in deras stickade polotröja! Perfekt nu när det är kylan kommer!😍⛄

Grön klänning Röd klänning polotröjan

(Klicka på texterna över så kommer ni till sidorna)

Länkar oxå deras sida så ni kan gå in och kolla efter något annat ni gillar👍

Madlady


Likes

Comments

Jag gillar- Min hund,mina vänner och trevliga människor

jag inte gillar-Mobbing,djurplågeri och att vänta

jag är rädd för- Ormar,höjder och trånga utrymmen

jag vill- Vinna pengar,flytta hemifrån och att allt "ont"👿 i världen slutar.

jag blir lugn av- Musik,korsord och att läsa

jag blir stressad av- Folk som säger åt mig att göra saker jag inte gillar,köer och tidspress

jag gör varje dag- kollar instagram, önskar att jag hade pengar och tänder ljus


Likes

Comments

Varje söndagsmorgon så är det youtubeklipp som kommer ut som jag följer,så det första man gör när man vaknar är att kolla på dom. 

Ghost Adventures, Elin kungsman och Helene Torsgården. ​​​​

Elin bor också i Sundsvall med sin sambo, två barn och hund. En riktig härlig tjej som man fastnar direkt för. Tipsar er gärna om att gå in och läsa hennes blogg och kolla in hennes youtube.  http://elinkungsman.blogg.se/

Det har också snöat här för 4-5 gången på en vecka men nu så hade det kommit mycket mer och det var en härlig syn när man skulle gå ut på promenad med Donna. Man får mycket mer julkänsla när det är snö ut och jag har faktiskt julpyntat rummet, det som saknas är min rosa julstake som är ner packad i mammas lådor.

Hejdå!

Likes

Comments

Onsdag idag och man vaknade vid 6 tiden av att man hörde föräldrar i köket som ligger i rummet bredvid men somnade om igen och när man vaknade för andra gången så klev jag upp,gick ut med båda hundarna och satte Lisa i hundgården. Kanske är lite orättvis att Donna får vara inne på dagarna och Lisa får sitta ute ibland men jag är rädd att det ska hända Donna något. Det är en liten glipa mellan väggen och hundkojan så Donna kan komma igenom och smita eller att Lisa blir elak mot hon för Lisa har massa älgben som är hennes. + att Donna är min lilla bebis<3

Iallafall så flög pappa ner mot Stockholm,kommer inte ihåg vart men han skulle hämta en bil han har köpt och stanna efter vägen för att plocka upp däck som Johan ska ha till sin bil.

Mamma och jag har fixat med ljus som har kommit från ljuspartyt som var för någon vecka sen som hon sen skulle åka och lämna hos dom som köpt. Sen kanske hon skulle till sjukhuset för att träffa mormor som åkte in igår för hon har ont i armen sen hon ramlade och det visade att axeln helt var ur led så det gjorde för ont så dom kunde inte fixa tillbaka axeln så det vart en operation så hon fick stanna över natten.

Morbror från Upplands Väsby kommer till Sundsvall idag så han kommer och äter här :)

Ikväll så kan jag nog bara mysa i sängen med nån bra film och ljus! <3

Det är nog det bästa med att det börjar bli höst tror jah.

​LILLA FRÖKEN LISA!!!

Likes

Comments

I torsdags så var det släkt och vänner här för mamma fyllde år.

Vi barn och pappa köpte ett halsband tillsammans till henne. Ett guldhalsband med ett träd som glittrade lite.

Mina bröder och Therese fick sitta i rummet bredvid för det fick inte plats vid bordet men dom klagade nog inte när dom kunde sitta framför tv ;)

Sen fick vi se ultraljudsbilder och dom ska ha en liten pojke<3

Ska bli så kul och spännande att se vilken person han kommer att växa upp och bli :)

Nu är jag faster till både en tjej och kille, ska bli så kul att börja köpa kläder och leksaker. Dom skulle på ett till ultraljud nästa vecka för att hjärtat var för litet :/ Men vi hoppas att allt kommer gå bra och ser framemot nästa år i slutet av mars då lillkillen är beräknat<3

En mycket glad tjej över att bli faster igen <3

Likes

Comments