Everydaylife, Beauty

Inneholder annonselenker

Hei skjønninger ♥ Innom for å ønske dere en fortsatt fin helg! Jeg er på vei til jobb for øyeblikket, men har sørget for å forhåndslage et innlegg til dere! Jeg har nemlig tenkt til å prøve å flette inn litt everyday life sammen med interiør. Hva tenker dere om det? Først ut er my everyday makeup. Jeg har en hel haug av sminke, men har samlet noen favoritter som jeg bruker stort sett hver dag. Sminke er noe jeg har fått skikkelig sansen for med årene. Jeg synes det er utrolig gøy å eksperimentere og lære nye teknikker. I tillegg ser jeg mye på sminkevideoer på Youtube. Sjekk ut Carli Bybel, hvis dere ikke har sett noen videoer fra henne før! Hun er en stor favoritt ♥

1. Mattifying primer fra KICKS

2. Foundation fra FIT me nr #105
3. Concealer fra NYX nr #01
4. HD Finishing powder fra NYX #translusent
5. Blush powder fra MAC i fargen harmony - brukes til konturering
6. Blush powder fra H&M - #cameopink FAV!
7. Highlighter fra The balm - #maryloumanizer
8. Setting spray fra NYX

1. Eyeliner fra H&M
2. Mascara fra Lancôme
3. Løsvipper fra eyelure #101

1. Brow gel fra Anastasia bevery hills #mediumbrown
2. Øyenbrynspenn fra H&M (brukes til å gå over bryna)

1. Lipliner fra MAC #whirl
2. Lipliner fra NYX #citrine
3. Matte lipstick fra NYX #bedtimeflirt & #lacedetail
4. Matte lipstick fra MAC #yash & #faux
5. Mega matte lipstick fra Urban decay #714


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Home & Interior, Living room

Hei og god fredag! Leiligheten er ferdigvasket og favorittdagen er endelig her ♥ Jeg er et skikkelig fredagsmenneske hvor taco og senkveld er blitt en tradisjon. Fredag er liksom min lørdag! Hihi. Nå tenkte jeg å vise dere hvordan stuen min så ut da vi flyttet hit i September 2015 og frem til i dag! Jeg fikk ikke speilrefleks før i 2016, så dere får nøye dere med litt dårligere mobilbilder frem til 2016. Håper det går bra!

• • •

Good friday! The apartment is clean and my favorite day of the week is finally here. ♥ I wanna show you how my living room looked when we moved here in September 2015 and up to today! I didn't get a SLR camera until 2016, so you get a bit worse quality on my first pictures. Hope that's okey!

Sofaen kan kjøpes HER

Som dere ser så har jeg byttet ut en del putetrekk opp igjennom årene. Haha! Jeg er så heldig som får lov til å jobbe i en interiørbutikk, så da er det ekstra lettvint å ta med seg nyheter hjem. ♥ Det skal sies at mange at bildene her er redigerte, mens noen av de ikke er det. Det siste bildet er slik jeg har det i dag og er ikke redigert ♥ Hvilken er DIN favoritt?

• • •

As you can see, I've replaced some pillowcases over the years. Haha! I'm lucky to be allowed to work in an interior shop, so it's extra convenient to bring home news. ♥ It should be said that many of the pictures are edited, while some of them are not. The last picture is the way I have it today and is not edited ♥ Which one is YOUR favorite?

Likes

Comments

Home & Interior, Office

Det er noe som tilsier meg at kraften i en nydelig og organisert arbeidsplass kan skape litt ekstra magi og inspirasjon i hverdagen. Enten du jobber hjemmefra eller på et lite kontor - her er noen tips til hvordan du kan skape et inspirerende arbeidsområde.

Something tells me that power of a beautiful and organized workplace can create some extra magic and inspiration in our everyday life. Whether you work from home or in a small office - here are some tips for how to get an inspiring workplace.

♥ Blomster skaper en hyggelig atmosfære. Jeg har kunstige rosebuketter fra Ebay som jeg har brukt i alle rom.

Flowers create a cozy atmosphere. I have bought a pair of artificial rose bouquets from Ebay that I have used in every room.

♥ Belysning er alfa og omega. Ikke bare påvirker belysningen arbeidsprestasjonen din, men dårlig belysning kan faktisk medføre ubehag og smerter fordi kroppen kompenserer for dårlige lysforhold. Vi tilegner oss usunne arbeidsstillinger for å se bra.

Lighting is so important. Not only does the lighting affect your work performance, but poor lighting can actually cause discomfort and pain because the body compensates for poor lighting conditions.

♥ Utnytt veggen. Sett opp vegghyller, oppslagstavler, personlige bilder eller malerier for å skape et personlig og kreativt uttrykk. Jeg har malt et rosa maleri for å fange opp resten av de rosa detaljene i rommet.

♥ Take advantage of the wall. Set up wall shelves, bulletin boards, personal images or paintings to create a personal and creative expression. I have actually painted a pink painting to capture the rest of the pink details in the room.

♥ Smarte og dekorative oppbevaringsløsninger. De rosa dekorbøkene som står på skrivebordet er faktisk bøker som du kan oppbevare ting inni. Disse har jeg kjøpt på Panduro og malt i rosa. Var dem ikke søte? I tillegg har jeg kjøpt noen enkle bokser fra IKEA som jeg har fylt opp med papirer, penner og diverse.

♥ Smart and decorative storage solutions. The pink décor books on the desk are actually books that you can store items inside. I bought these on a hobby store and painted them pink. Aren't they cute? In addition, I bought some simple boxes from IKEA that I have filled with papers and pens.

♥ En god stol til lange arbeidsdager. Jeg har gått bort i fra de "typiske" kontorstolene fordi jeg synes ikke de passer inn til den stilen jeg har her hjemme. I tillegg synes jeg disse stolene har så utrolig god komfort.

♥ A good chair for long working days. I have walked away from the "typical" office chairs because I don't think they fit in with me. A lovely dining chair like this seems to fit me a lot better. In addition, there are incredibly good comfort on these chairs!


♥ Last but not least........

Likes

Comments

God onsdag! Halvveis i uken allerede. Nå nærmer den vakreste tiden i året seg med stormskritt, og jeg gleder meg helt sykt til å starte med pyntingen. Blir nesten sliten av meg selv. Haha!

Luksus vs budsjett er en helt ny spalte som jeg har lyst til å begynne med fast her på bloggen. Som dere sikkert har fått med dere, så lever jeg litt på mottoet "få det fint på budsjett", så jeg synes denne spalten passet veldig godt inn!

Jeg har hatt lyst på stolringer i så lang tid nå, men har liksom ikke hatt lyst til å betale 800-1000 kroner for kun fire stolringer. Jeg synes det er helt latterlig. Tenk om jeg hadde hatt 12 stoler? Da snakker vi en stor sum. I tillegg kommer vi jo til å bytte ut disse stolene før eller siden, så jeg vil helst ikke bruke mye penger på dem hvis jeg ikke må.

Disse stolringene har jeg faktisk kjøpt på Biltema! Festene og ringene kommer i 2pk og disse finner du i båtavdelingen. Tror jeg betalte rundt 130kr for alt sammen. Jeg skal si deg selgeren lo godt når jeg sa jeg skulle bruke ringene til pynt på stolene mine. Han må jo trodd jeg var gal. Haha!

Ha en super onsdag og takk for at DU tittet innom! ♥ Klem

Likes

Comments

Everydaylife, Home & Interior, DIY, Tablesettings

Høsten er allerede godt i gang. Luften har blitt kjøligere, fargene har blitt sterkere og dagene har blitt kortere. Mange forbinder høst med innekos og hygge. På en så vakker årstid så er det jo ingenting annet som er koseligere enn å tilbringe tiden inne med nære og kjære. Kanskje spise en god middag med smakfull mat fra høstens råvarer? Jeg har dekket et høstbord med hjemmelagde gresskar og grønne blader.

• • •

The fall is already well under way. The air has cooled, the colors have grown stronger and the days are shorter. Many associate autumn with cuddling inside and cosiness. In such a beautiful season there is nothing else that is more cozy than spending time with close friends and family. Maybe have a good dinner with tasty food from the harvest's raw materials? I have decorated a table with homemade pumpkin and green leaves.

Gresskarene har jeg laget og malt selv. Var dem ikke søte!? I tillegg var dem veldig lette å male på. Du får kjøpt ekte gresskar på matbutikken til en billig penge! Rosa og hvit maling har jeg kjøpt på Panduro, og falske blader har jeg kjøpt på IKEA.

• • •

I have painted the pumpkins myself. You can buy real pumpkins at the grocery store! I have painted my pumpkins white and pink. It's so easy to paint and look how cute they are!?

Hva syns du om borddekorasjonen min? Ha en fortsatt fin Tirsdag! ♥ Klem

• • •

What do you think about my table setting? Have a lovely Tuesday! ♥ Hugs

Likes

Comments

Home & Interior, Kitchen

adlinks - inneholder annonselenker

God kveld Håper dere har hatt en fin dag! I dag har jeg hatt fri fra både skole og jobb, så jeg har bare kost meg med husarbeid og musikk på full styrke i hele dag. Det er så utrolig deilig å bare ha en dag hvor man kan koble helt av, og det var akkurat det jeg trengte idag. Da jeg ryddet på kjøkkenet i dag, så fikk jeg så utrolig lyst til å lage et innlegg til dere om mine favorittdetaljer på kjøkkenet.

• • •

Good evening ♥ Hope you have had a nice day! Today, I had a day off from school and work, so I've only been doing household work and listened to music. It's so amazing to just have a day where you can completely unplug and that was exactly what I needed today. When I cleaned the kitchen today, I was so excited to make a post to you about my favorite details in the kitchen.

Jeg har nemlig en svakhet for krukker i alle mulige størrelser og fasonger. Alle disse krukkene er mine favorittkrukker for øyeblikket. Disse er så utrolig søte å fylle med alt i fra sukkertøy til mel og sukker! En fryd for øyet, men også praktiske! Det liker vi. Jeg tenkte å fylle disse med julegodt når juletiden nærmer seg.

• • •

These are my favorite jars at the moment. They are so incredibly cute to fill with everything from candy to flour and sugar! A delight to the eye, but also practical! We like that. ♥ I think I will fill these jars with christmas sweets!

Den største krukken får du kjøpt her HER / Den mellomste krukken får du kjøpt HER / Den minste krukken får du kjøpt HER


Denne søte kjøkkenmaskinen får du kjøpt HER

Nå nærmer vi oss jul med stormskritt! Har dere begynt å tenke på julegaver enda? Øverst på min ønskeliste står denne rosa kjøkkenmaskinen. Har dere sett noe så søtt?! den kan gjerne få pryde kjøkkenbenken min hvertfall!

• • •

Christmas is just around the corner! Have you started thinking about Christmas presents yet? At the top of my wish list is this pink kitchen machine. Have you seen something so sweet?! ♥ I would love to have this on my kitchen counter!

Likes

Comments

Everydaylife, Home & Interior, Hallway

God mandag! Ny uke - nye muligheter ✩ Hjemmeeksamen er endelig levert og jeg kan senke skuldrene i et par dager før jeg må starte med en ny en! I tillegg skinner solen, så dette kan jo ikke bli annet enn en bra dag. Gangen er det siste rommet i leiligheten som jeg velger å vise frem.

• • •

Good Monday! New week - new opportunities ✩ My home exam is finally delivered and I can lower my shoulders for a couple of days before I have to start with a new one! In addition, the sun shines, so this can not be less than a good day. The hallway is the last room in my apartment that I wanna show you.

• Simplicity is the ultimate form of sophistication •

Førsteinntrykket av hjemmet skapes i entreen, så hvorfor ikke gjøre det til et mer innbydende rom? Jeg ønsket å skape en varm og hyggelig velkomst både for folk som kommer på besøk, men også for oss som bor her. Ved en så liten entré har sentrale faktorer vært plassutnyttelse og romfølelse. I gangen valgte jeg et skoskap fra IKEA fordi disse skoskapene ikke tar opp så mye plass i rommet, samtidig som de er ganske praktiske og delikate. I tillegg har jeg valgt å feste på håndtak fra Riviera Maison for å gjøre et kjedelig skoskap litt mer chic og elegant.

• • •

The first impression of the home is created in the hallway, so why not make it a welcoming room? I wanted to create a warm and friendly welcome both for people that are visiting us and for us who live here. The key factors in a small hallway, have been space utilization and spaciousness. In the hallway I chose a shoe cabinet from IKEA because these cabinets do not take up much space in the room, while they are quite practical and delicate. In addition, I have chosen to attach the Riviera Maison handle to make a boring shoe cabinet a little more chic and elegant.

Et speil er praktisk de gangene man trenger å ta en siste sjekk på sveisen, men har man en liten entré vil også et speil gjøre at rommet føles større.

• • •

A mirror is convenient when you need to take a final check on the hairstyle. Also, with a small entrance, a mirror will make the room feel bigger.

Tips:

♥ Gangen er det første gjester ser, så la gangen gi et inntrykk av hvem som bor der. Lag et personlig touch // The entrance is the first people see when they visit your home, so let the hallway give an impression of who lives there. Create a personal touch.

♥ Tenk smarte og praktiske løsninger. Utnytt gjerne høyden i rommet med oppbevaring eller små hjørner med søte oppbevaringspuffer. // Think smart and practical solutions. Feel free to use the height of the room with storage or small corners with sweet storage buffer.

♥ Ha gjerne egne knagger til gjester.// Have your own pegs to guests.

♥ Gjør plass til en sittebenk eller stol. // Make room for a seat or chair.

♥ Skohyller er ryddig og kjempesmart. Kan også gjemmes inni et skoskap slik som jeg har brukt. // Shoes can also be hidden inside a shoe cabinet like I used.

♥ Bruk alltid minst et speil i gangen. Dette øker romfølelsen, gjør rommet lysere og det har en praktisk betydning, og ikke minst det ser flott ut.// Always use at least one mirror in the hallway. This increases the feeling of space, makes the room brighter, has a practical meaning, and it looks great.

♥ Sist men ikke minst, sørg for god belysning i gangen. // Last but not least, ensure good lighting in the hallway.

Likes

Comments

Everydaylife, Home & Interior, Kitchen

God morgen skjønninger! 😊 Endelig en frihelg, også får jeg utlevert hjemmeeksamen på fredag ettermiddag med innlevering på mandag. Sinnsykt kjipt å bruke første frihelgen på det, men sånn er nå studentlivet! Haha. Jeg har i hvertfall sørget for å forhåndslage et innlegg om det neste rommet i leiligheten, nemlig kjøkkenet!

• • •

Good morning, sunshines 😊 Finally a weekend off, and then I get my home exam delivered on Friday afternoon and have to be finished by Monday. It's very frustrating to spend my first weekend off at this, but now that's the student life! Haha. In any case, I made sure to pre-make a post about the next room in the apartment, the kitchen!

• • •

Hvitt kjøkken er en klassiker. Det lysner opp rommet og gir et elegant og ryddig uttrykk. Dersom du har et hvitt kjøkken som base så har du mye å gå på dersom du ønsker å dra inn spreke farger i resten av hjemmet.

• • •

White kitchen is a classic. It lightens the room and gives an elegant and tidy expression. If you have a white kitchen as a base, you have a lot to go on if you want to draw dark colors in the rest of the home.

Jeg er generelt veldig kresen når det kommer til kjøkken, for det er jo hjemmets hjerte og man tilbringer mye tid på kjøkkenet. Det er viktig for meg at det ser delikat ut og at man får inspirasjon fra omgivelsene til å faktisk orke å lage mat og ha det ryddig på kjøkkenet. Med tanke på at vi bare leier så synes jeg at vi er utrolig heldige som fikk et så delikat kjøkken. Jeg elsker spesielt benkeplaten! Benkeplaten matcher jo sofaen vår, noe som er helt perfekt siden stuen og kjøkkenet er i samme rom! I love it- Haha! 🌸 Det er i tillegg enda en avlang kjøkkenbenk med kjøleskap på motsatt side, så det er absolutt bra med benkeplass her!

• • •

I am generally very picky when it comes to kitchens because it's the heart of the house and you spend a lot of time cooking. It's important to me that it looks delicate and that you get inspiration from the surroundings to actually cook and keep it tidy in the kitchen. Given that we are just renting, I think we are incredibly lucky to have such a delicious kitchen. I especially love the countertop! The countertop matches our sofa, which is absolutely perfect since the living room and the kitchen are in the same room! I love it- Haha! 🌸There is also an oblong kitchen counter with fridge on the opposite side, so it's absolutely good with a bench space here!

Den enkleste måten å fornye kjøkkenet på uten å blakke seg, er å tilføre nye, dekorative pynteting. Jeg har krukker i forskjellige størrelser, vaser, kjøkkenvekt fra Nicolas vahé og en lekker tørkerullholder på min kjøkkenbenk. I tillegg bruker jeg blomster og planter for å gi varme og liv til kjøkkenet.

• • •

The easiest way to renew the kitchen without going broke is to add new decorative decorations. I have pots of different sizes, vases, kitchen weight from Nicolas Vahé and a nice napkin holder on my kitchen counter. In addition, I use flowers and plants to give warmth and life to the kitchen.

Jeg håper dere har hatt en fantastisk uke, og at dere har kost dere masse i helgen! Klem ♥

• • •

I hope you have had a wonderful week and that you have enjoyed your weekend! Hugs ♥

Likes

Comments

Everydaylife, Home & Interior, Living room

God morgen fine dere! Håper dere har sovet godt! Som tidligere nevnt, skulle jeg vise dere rom for rom i leiligheten vår. Neste på listen er stuen ♥ Det første jeg tenkte på når jeg skulle innrede stuen var funksjonelle løsninger, flyt og personlighet. Både jeg og samboeren ville at stuen skulle være et oppholdsrom med plass til mange mennesker ved behov og at man skulle kunne slenge seg på sofaen foran TV'en etter en lang arbeidsuke,

• • •

Good morning lovlies! Hope you have slept well! As mentioned earlier, I will show you room for room in our apartment. Next on the list is the living room ♥ The first thing I thought when I was going to fit the living room was functional solutions, flow and personality. Both me and the cohabitant wanted the living room to be a room that can fit many people when needed and that you could settle on the sofa in front of the TV after a long and buzy week..

Sofaen min har jeg kjøpt HER

Jeg synes at gardiner er svært viktig for helheten i et rom. Gardiner gjør rommet mer sofistikert og danner en fin ramme mellom miljøet ute og inne. I tillegg demper det romklang og gir et lunere preg sammen med de andre tekstilene i rommet. Jeg valgte noen lystette gardiner med rynkebånd i en tilsvarende farge til sofaen. Jeg synes helt klart at rynkebånd gir et mye mer klassisk uttrykk enn maljer og knytebånd.

• • •

I think curtains are very important for the entirely room. Curtains make the room more sophisticated and form a nice framework between the environment inside and out. Additionally, it shrinks the rumor and gives a lunger feel to the other textiles in the room. I chose some lightweight curtains with wrinkles in a similar color to the sofa. I obviously think that wrinkles give a much more classic expression than the enamels and ties does.

Spisestuen fikk vi først inn i leiligheten for rundt et år siden, da vi ikke hadde råd til dette med engang. Hele denne gruppen kjøpte vi på salg hos Jysk for 3000kr. Dette har blitt vårt midtpunkt i stuen. Tidligere hadde vi ingen spisegruppe og måtte sitte i sofaen å spise middager samt gjøre skolearbeid, så jeg er utrolig glad for at vi gikk til innkjøp av denne spisestuen! Tips: I åpne rom kan møbler fungere flott som romdelere.

• • •

We first got the dining room into the apartment about a year ago. This has become our centerpiece in the living room. Previously we had no dining group and had to sit on the couch to have dinners and do school work so I am incredibly pleased that we purchased this dining room! Tip: In open rooms, furniture can work great as room divider.

Jeg har prøvd utallige mange farger på tekstiler i leiligheten, og jeg har endt opp med å gå tilbake til de nøytrale tonene hver gang. Jeg elsker å kombinere ulike tekstiler i forskjellige materialer opp mot hverandre for å skape en lun atmosfære. I høst finner du blant annet bomull, lin, velour og paljetter sammen med et deilig saueskinn i min sofakrok. Tips: tekstiler i små rom bør gå ton-i-ton med fargene på veggen eller ha en tilnærmet lik farge slik at de ikke stjeler oppmerksomhet og fortetter rommet.

• • •

I have tried many colors on textiles in the apartment and I ended up going back to the neutral tones every time. I love combining different fabrics in different materials against each other to create a warm atmosphere. This fall you will find cotton, linen, velour and sequins together with a delicious sheepskin in my sofa. Tip: Textiles in small rooms should match with the colors on the wall or have an approximately equal color so they don't steal attention and tighten the room.

Detaljer kan utgjøre en stor forskjell i et lite rom. Jeg har valgt detaljer som går til resten av interiøret i hjemmet vårt. Jeg elsker sølv og synes det gir et elegant uttrykk. Jeg har det både på tekstiler og pyntegjenstander. Kunstige blomster er også et must. Gjerne rosa. Tips: Blås i trender! Din egen personlige smak vedvarer. Trendelementet får du inn gjennom mindre detaljer som er enklere å bytte ut enn et større møbel.

• • •

Details can make a big difference in a small room. I have chosen details that go to the rest of the interior of our home. I love silver and think it gives an elegant expression. I have it on textiles and ornaments. Artificial flowers are also a must. Certainly pink. Tip: Blow in trends! Your own personal taste persists. The trend element comes in through smaller details that are easier to replace than a larger piece of furniture.

Håper dere har hatt en fantastisk uke så langt! Ønsker dere en fin og god helg. Klem!

• • •

I hope you had a great week so far! Wish you all a lovely weekend. Hugs!

Likes

Comments

Everydaylife, Home & Interior

God morgen! ♥ Jeg har gledet meg til å vise dere flere bilder av vår lille leilighet på Storo i Oslo. Leiligheten er 46kvm og har en avlang planløsning. Fordelen med en avlang planløsning er at leiligheten virker større, men det å skulle kombinere for eksempel en spiseplass inn i en avlang leilighet med både stue og kjøkken i ett har absolutt vært en liten utfordring. Soverommet derimot, synes jeg har en perfekt størrelse!

• • •

Good morning! ♥ I have been looking forward to show you more pictures of our little apartment. The apartment is 46m2 and the floor plan is oblong. The advantage of oblong floor plan is that the apartment seems bigger, but combining a dining area into an elongated apartment with both living room and kitchen in one has certainly been a challenge. However, I think the bedroom has a perfect size!


Ingenting er så deilig som å krype til sengs på et lekkert hotellrom. Alt i fra mykt sengetøy til en stor sengegavl som gjør rommet mye lunere og alle detaljene som gjør at hele opplevelsen føles så delikat. Jeg har prøvd å gjenskape denne følelsen i vårt soverom. På soverommet har vi valgt en kontrastvegg bak sengen. Vi gikk for en tapet med ornamentmønster i seg som er kjøpt på Rusta! Den var veldig rimelig og utrolig lett å legge. Sengegavlen våres er kjøpt på IKEA og sengebenken foran sengen er kjøpt på salg hos Skeidar. I denne oppbevarer vi alt i fra diverse putetrekk, vinterklær og sengetøy. Gardinene kjøpte jeg på salg på KID.

• • •

Nothing is more delicious as crawling in to bed in a nice hotel room. Everything from soft bed linen to a large bedspread that makes the room much luner and all the details that make the whole experience feel so delicious. I have tried to recreate this feeling in our bedroom. In the bedroom we have chosen a contrast wall behind the bed. We went for a wallpaper with ornamental pattern. Our headbord is from IKEA and the bed bench in front of the bed is from Skeidar. In this bench we store everything from pillowcases, winter clothes and bed linen.

Nattbordene er fra MALM-serien til IKEA. Jeg har kjøpt 2pk med håndtak fra Riviera Maison for å gjøre noen veldig enkle nattbord litt mer praktiske og elegante.

• • •

The nightstands are from IKEA. I bought two classic luggage handles from Riviera Maison to make some very simple nightstands a little more practical and elegant.

Ved siden av garderobeløsningen vår så hadde vi før en malm-kommode fra IKEA som vi brukte til oppbevaring av sengetøy og diverse. Denne har vi nå erstattet med et søtt lite kontorhjørne som vi begge kan benytte oss av dersom det trengs. Skrivebord er fra IKEA, stol fra et lagerutsalg, maleri og diverse oppbevaringsbokser har jeg malt og laget selv. Det kommer innlegg på dette senere!

• • •

We previously had a dresser next to the wardrobe solution, but we replaced this with a little office corner that we both can use if needed. Isn't that cute? Desk is from IKEA, chair from a warehouse, painting and various storage boxes I have painted and made myself. There will be posts on this later!

Dette var da soverommet vårt ♥ Håper dere likte det! Neste gang skal jeg vise dere stuen. Ha en super dag! Klem

• • •

This was our bedroom ♥ Hope you enjoyed it! Next time I will show you the living room. Have a great day! Hugs


Likes

Comments

Hei! Velkommen til min lille interiørboble. Jeg er en 24 år gammel jente fra Hakadal som bor i en leilighet på 46 kvm i Oslo med min kjære samboer. Jeg studerer HR og personalledelse på fulltid og jobber deltid på Home & Cottage. Flere av dere har kanskje fulgt meg via min instagramkonto: stylebysandra_ og sikkert sett at jeg har en stor interesse for interiør & styling ♥ Det er ingen tvil om at den lyse og klassiske stilen dominerer i mitt hjem. Jeg prøver å holde meg til rene linjer med et romantisk og elegant uttrykk. Det er interiørdetaljene som gjør et hjem unikt, og jeg synes at man kan gjøre store forskjeller selv med små detaljer. Mitt ønske med denne bloggen er å dele inspirasjon, ideer og glimt fra min kreative hverdag. Jeg er en interiørentusiast som lenge har hatt lyst til å skape min egen lille interiørboble med tekst og bilder. I tillegg er det viktig for meg å vise at man kan få et fint hjem på budsjett, da nesten alt i mitt hjem er kjøpt brukt eller på salg. Det kuleste er å kombinere dyrt design med rimelige DIY-løsninger for å få det til å se mer eksklusivt ut. I de neste innleggene skal jeg ta dere med på en liten omvisning og fortelle litt mer! 🌸 Klem

• • •

Hi! Welcome into my little interior bubble. I'm a 24 year old girl from Norway and live in a 46m2 apartment in Oslo with my boyfriend. I'm also studying Human Resource Management and working at a norwegian store called Home & Cottage. Some of you may already be following me on my instagram account: "stylebysandra_" and seen that I've got a passion for interior & styling. ♥ There is no doubt that the bright and classic style dominates in my home. I try to stick to clean lines with a romantic and elegant expression. It's the interior details that make a home unique, and I think you can make a big difference even with small details. My wish with this blog is to share inspiration and ideas from my creative life. I am an interior enthusiast who long wanted to create my own little interior bubble with text and pictures. In addition, it's important for me to show that you can get a nice home on a budget, since almost everything in my home is purchased used or on sale. The coolest thing is to combine expensive designs with cheap DIY solutions to make it look more exclusive. In the next posts, I will take you on a small tour and tell a little more! I hope you will follow me on this journey! 🌸 Hugs

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments