Träning

Efter tre veckors slit med rehab och irriterande tejpningar på planen börjar jag tröttna. Saknar bollen så fruktansvärt mycket. Just nu ser det inte så ljust ut, men snart så - snart är jag på planen igen. Det är så lätt att tappa motivationen när man är skadad, men jag försöker hålla motivationen i träningen uppe. Idag blev det lite kondition på cykel, balans och rumpa. Begav mig sedan vidare mot Skytteholm där mitt lag spelade match. Så tråkigt att sitta bredvid på bänken, men ändå nyttigt att se matchen från en annan synvinkel.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Texter

Igår sattes vår solidaritet på prov här i Stockholm, vårat Stockholm. Igår var det vi som fick markera oss som säkra på Facebook och i panik höra av oss till våra nära vänner och familj. Det är i situationer som dessa man väljer vem man är. Jag är oerhört tacksam och glad över att se hur många som hjälps åt. Är tacksam över att jag och mina nära kom hem helskinnade.

Jag hade lämnat city 13 minuter innan attacken skedde. Det fanns många anledningar till att jag skulle stannat kvar i stan och många händelser som skedde för att hindra mig från att åka från stan. Men jag gav mig fan på att komma därifrån, varför visste jag inte just då - men nu vet jag.

Det här kommer att förändra mycket i samhället, inte märkbart - men ändå befintligt. Nu är folk rädda, och på sin vakt lite mer. Vad jag dock hoppas är att detta inte ska stoppa oss från att leva våra liv. Jag vill inte leva mitt liv i skräck och i rädsla av att en till attack kan ske igen. Därför väljer jag att det här inte ska få påverka mig för mycket.

Mitt hjärta brister varje gång jag tänker på att detta är vardag för andra länder i världen. Alla mina tankar går ut till dem, offrena och deras nära - men även er som var där på plats och fick bevittna den här händelsen. Snälla kan vi börja ta hand om varandra och planeten jorden bättre?

Likes

Comments

Mat & recept, Vardag

Idag tar vi lov! Jag hade ingen riktig skoldag idag, vi var på museum kl 10-11 så det var väldigt skönt. Var precis och åt på Panefresco i Åhléns city med några tjejer från klassen. Vi fick sitta på terassen och se ut över fina Stockholm i vårsolen. I skrivande stund sitter jag på pendeln mot Solna Station. Hoppas på en bra träning innan jag tar lov på riktigt!

Likes

Comments

Vardag

Jag har funderat väldigt länge på att börja blogga smått igen och jag tror faktiskt att det är dags att ta tag i detta nu. Så välkomna tillbaka till min öppna dagbok! Om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte blogga exakt varje dag utan lite när jag känner för det, när jag har något att på hjärtat eller helt enkelt känner för att dela någonting med er. Vill hålla kvalitén i inläggen uppe så att det inte blir så enformigt och tråkigt för er som läser!


Likes

Comments

Vardag

Idag efter att jag gjorde min ögonfransförlängning mötte jag upp mamma och åkte till Fotografiska muséet i stan för att kolla på Bryan Adams utställning Exposed. Det var intressant och väldigt fina bilder! Vet inte om man fick ta bilder eller inte där inne men ja, tog några ändå hehe.

Likes

Comments

Instagram@sandraenevi