Söndag: Idag hade vi släkten över för att fira min födelsedag. Jag fyller ju år på torsdag nästa vecka och eftersom det är midsommar nästa helg så fick de komma över på en fika den här helgen istället. De flesta hade jag inte träffat på ett tag så det var jättemysigt och kul att se alla igen. Dock var det lite minus att jag satt i skuggan hela dagen under ett parasoll när det var sjukt fint väder, helst hade jag velat sola och bada!

Måndag: Imorgon börjar jag sommarjobba. Jag ska jobba de två närmsta veckorna här framöver. Det ska väl bli kul, men ska faktiskt inte ljuga om att jag hellre hade tjänat pengarna medan jag sover och glassar i solen hela dagarna! Efter jobbet ska jag träffa en kompis och sedan ska jag även till gymmet.

Tisdag: jag slutar tidigt på jobbet och ska sedan iväg på träning i Sätra så det blir inte mycket den här dagen.

Onsdag: jag jobbar på dagen. Sedan slutar jag tidigt eftersom jag har bortamatch i Örebro. Kommer hem väldigt sent på kvällen då matchen är ganska sen. Är såå taggad!

Torsdag: MIN FÖDELSEDAG! Jag fyller sjutton år. Jobbar på dagen, sedan på eftermiddagen ska jag och mina två vänner på middag någonstans i Norrtälje. Sedan ska vi till mitt landställe eftersom vi ska fira midsommar där. Det ska bli så mysigt och jag hoppas på en bra födelsedag.

Fredag: det är midsommar och den spenderas med Mamma, Stefan, hans föräldrar samt Amanda och Linnea på landet.

Lördag: om det är bra väder åker vi nog ut med båten till någon ö och solar, annars åker vi nog hem på eftermiddagen!

Söndag: träffar förmodligen någon kompis eller tränar. Planerna är oklara ännu.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Välkomna tillbaka till bloggen. Jag kommer blogga den här sommaren och se vart det tar mig. Kommer absolut försöka att blogga så ofta som möjligt, men även se till att njuta av sommaren utan sociala medier så mycket som möjligt. För att översätta det så kommer jag inte blogga varje dag, men när det händer saker så kommer jag försöka uppdatera här! 

Likes

Comments

Texter

Igår sattes vår solidaritet på prov här i Stockholm, vårat Stockholm. Igår var det vi som fick markera oss som säkra på Facebook och i panik höra av oss till våra nära vänner och familj. Det är i situationer som dessa man väljer vem man är. Jag är oerhört tacksam och glad över att se hur många som hjälps åt. Är tacksam över att jag och mina nära kom hem helskinnade.

Jag hade lämnat city 13 minuter innan attacken skedde. Det fanns många anledningar till att jag skulle stannat kvar i stan och många händelser som skedde för att hindra mig från att åka från stan. Men jag gav mig fan på att komma därifrån, varför visste jag inte just då - men nu vet jag.

Det här kommer att förändra mycket i samhället, inte märkbart - men ändå befintligt. Nu är folk rädda, och på sin vakt lite mer. Vad jag dock hoppas är att detta inte ska stoppa oss från att leva våra liv. Jag vill inte leva mitt liv i skräck och i rädsla av att en till attack kan ske igen. Därför väljer jag att det här inte ska få påverka mig för mycket.

Mitt hjärta brister varje gång jag tänker på att detta är vardag för andra länder i världen. Alla mina tankar går ut till dem, offrena och deras nära - men även er som var där på plats och fick bevittna den här händelsen. Snälla kan vi börja ta hand om varandra och planeten jorden bättre?

Likes

Comments

Mat & recept, Vardag

Idag tar vi lov! Jag hade ingen riktig skoldag idag, vi var på museum kl 10-11 så det var väldigt skönt. Var precis och åt på Panefresco i Åhléns city med några tjejer från klassen. Vi fick sitta på terassen och se ut över fina Stockholm i vårsolen. I skrivande stund sitter jag på pendeln mot Solna Station. Hoppas på en bra träning innan jag tar lov på riktigt!

Likes

Comments

Vardag

Jag har funderat väldigt länge på att börja blogga smått igen och jag tror faktiskt att det är dags att ta tag i detta nu. Så välkomna tillbaka till min öppna dagbok! Om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte blogga exakt varje dag utan lite när jag känner för det, när jag har något att på hjärtat eller helt enkelt känner för att dela någonting med er. Vill hålla kvalitén i inläggen uppe så att det inte blir så enformigt och tråkigt för er som läser!


Likes

Comments

Instagram@sandraenevi