Fredag - jobbar från 8-14. Sedan bär det av mot Solna för lite teknik och löpträning med min fystränare. Känner att jag vill förbereda mig extra inför Gothia Cup eftersom jag inte känner mig på topp ännu efter min skada. Så jag ska köra lite extraträning nu under ledigheten! Efter min träning ska jag träffa Fie, det är sista gången vi träffas innan hon åker bort :( på kvällen lär det bli myskväll med mamsen då Stefan är borta hela helgen.

Lördag - det enda jag typ har inbokat på lördag är att jag ska gå på HOT MOJO på morgonen. Sedan kanske jag och mamma ska till Ikea och köpa lite saker till mitt rum.

Söndag - jag ska göra påfyllning på mina fransar på eftermiddagen. Gissar att jag kommer att träna innan, på morgonen eftersom jag inte kan blöta fransarna på 24h. Har inte så mycket inplanerat på söndagen men jag antar att jag kanske träffar någon eller umgås med mamma. Vi får helt enkelt se vad helgen har att erbjuda!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

22/6 - min födelsedag, den var grym. Jag jobbade fick frukost på sängen av familjen tidigt på morgonen. Sedan jobbade jag hela dagen, från 8 till 16. När jag hade slutat mötte jag upp Amanda och Linnea och sedan åkte vi till Norrtälje. Vi åt middag på Havspiren. Jag åt skaldjur på restaurang för första gången, kände mig vågad Hahah. Men sedan åkte vi till vår stuga och spenderade kvällen där med resten av familjen.

23/6 - midsommarafton, på landet med familjen. Vi firade midsommar vid båtsviken med andra från vårat landställe. Vi hade tur med vädret, det var stålande sol under dagen, sedan på natten började det regna. Vi grillade på kvällen och hade femkamp, och jag kom näst sist :) Jag och tjejerna smög ut mitt i natten och cyklade ner till vattnet i spöregnet. Vi hade gett oss fan på att vi skulle ta ett nattdopp som vi brukar göra på landet hahah. Men det var mysigt!

Likes

Comments

Söndag: Idag hade vi släkten över för att fira min födelsedag. Jag fyller ju år på torsdag nästa vecka och eftersom det är midsommar nästa helg så fick de komma över på en fika den här helgen istället. De flesta hade jag inte träffat på ett tag så det var jättemysigt och kul att se alla igen. Dock var det lite minus att jag satt i skuggan hela dagen under ett parasoll när det var sjukt fint väder, helst hade jag velat sola och bada!

Måndag: Imorgon börjar jag sommarjobba. Jag ska jobba de två närmsta veckorna här framöver. Det ska väl bli kul, men ska faktiskt inte ljuga om att jag hellre hade tjänat pengarna medan jag sover och glassar i solen hela dagarna! Efter jobbet ska jag träffa en kompis och sedan ska jag även till gymmet.

Tisdag: jag slutar tidigt på jobbet och ska sedan iväg på träning i Sätra så det blir inte mycket den här dagen.

Onsdag: jag jobbar på dagen. Sedan slutar jag tidigt eftersom jag har bortamatch i Örebro. Kommer hem väldigt sent på kvällen då matchen är ganska sen. Är såå taggad!

Torsdag: MIN FÖDELSEDAG! Jag fyller sjutton år. Jobbar på dagen, sedan på eftermiddagen ska jag och mina två vänner på middag någonstans i Norrtälje. Sedan ska vi till mitt landställe eftersom vi ska fira midsommar där. Det ska bli så mysigt och jag hoppas på en bra födelsedag.

Fredag: det är midsommar och den spenderas med Mamma, Stefan, hans föräldrar samt Amanda och Linnea på landet.

Lördag: om det är bra väder åker vi nog ut med båten till någon ö och solar, annars åker vi nog hem på eftermiddagen!

Söndag: träffar förmodligen någon kompis eller tränar. Planerna är oklara ännu.

Likes

Comments

Välkomna tillbaka till bloggen. Jag kommer blogga den här sommaren och se vart det tar mig. Kommer absolut försöka att blogga så ofta som möjligt, men även se till att njuta av sommaren utan sociala medier så mycket som möjligt. För att översätta det så kommer jag inte blogga varje dag, men när det händer saker så kommer jag försöka uppdatera här! 

Likes

Comments

Instagram@sandraenevi