Ser nu att jag fått några nya läsare och det är jätte roligt! Tänkte vänta lite till med att presentera mig, så om ni har frågor så kan ni ställa dom här nedan i kommentarerna. :) Blir väl en liten presentation om vem jag är, hur gammal jag är, etc! :)


Likes

Comments

På fredag eller lördag får jag vet om jag fått tjänsten! Hoppas denna vecka går fort för jag vill veta om jag fått den eller inte! Men hoppas jag får den haha! Men så tänker väl alla när man sökt jobb. Chefen i Vedum hade lagt ut 2 tjänster för 6 veckor sen och sen dess har tyvärr 5 gått bort och hon visste inte om hon behövde två som skulle gå på schema eller om det bara behövs en. Nu väntar jag med spänning! Men får jag ej tjänsten ska jag fortfarande stå på inringning och be Samuel i ljung fixa ett schema. :) Men hoppas jag får tjänsten i Vedum! :)

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är dagen då jag ska på arbetsintervju! Jag hoppas jag får reda på direkt om jag får tjänsten eller inte, eller att jag får reda på det denna vecka! Sen hoppas jag också att få börja nu i Mars! Men vi får se hur det blir helt enkelt! Hugo ska till dagis idag mellan 09.30-14 för jag ska prata med chefen vid 10. När jag är färdig lurar jag på om jag ska åka till Vara och handla lite, passa på lite när man inte har Hugo med sig haha! Sen om jag hinner funderar jag på att spela in en video lr ngt :)

Vad ska ni göra idag?

Ha en fin fin måndag alla fina läsare!

Likes

Comments

Gooodmorgon! Haha fast nä, en sån god morgon är det icke! Hugo vakna vid halv 4 så strax innan 4 gick vi upp. 🤙🏼Så nu har han ätit välling och tittar på stadens hjältar i sin älskade vagn! 😜
Idag ska vi inte göra något speciellt, bara ta det lugnt! Ska väl spela lite Sims 4 när Hugo sover tänkte jag, dock inte nu på morgonen utan när han somnar här sen så ska jag också sova lite 😏 fast jag är inte så trött som jag trodde att jag skulle vara men vet att sover inte jag sen när han sover så kommer jag vara as trött hela dagen. Kommer typ 🚶🏼‍♀️ och 😴, 😅😂.

Hoppas ni alla får en bra söndag!

Kissen kom och gosa lite när jag hade lagt mig i soffan nu på morgonen. 💕

  • 6 readers

Likes

Comments

Hej på er! Vet att jag ej laddat upp något på ett tag men har lixom inte haft tid eller haft något att skriva om. Inget har hänt här hemma förutom att Hugo blir busigare och busigare för var dag som går, haha!

sökte en tjänst i Vedum på hemtjänsten tidigare i veckan och ringde idag min chef i Vedum och ville kolla om dom tar hand om alla ansökningar efter den 22/2 (då ansökningstiden är slut) eller om dom tar det löpande och dom tog det löpande. Hon hade redan varit i kontakt med två som hade sökt och tyckte det var bra att jag ringde. Så jag ska ha ett möte med henne på måndag klockan 10 för en liten intervju! Är så himla glad! Visserligen är det bara en intervju men det är ett steg framåt i rätt riktning! Vad jag förstod på henne så tyckte hon att jag var "intressant" eller hur man nu ska uttrycka det! Så då kändes det precis som att man typ var en utav dom som skulle få tjänsten! Så ska göra allt i min makt för att få jobb där! Sökte 75% men ska nämna det att jag kan jobba mer om det skulle behövas. Allt skulle bli så mycket lättare, Hugo har fasta tider på dagis och denna tjänst var mer än 6 månader! Vilket då betyder att jag har fasta arbetstider i mer än 6 månader.

Så jag hoppas denna helgen går fort och att jag får reda på om jag fått tjänsten redan nästa vecka!

Ha en fin fin helg allihopa! XOXO

Likes

Comments

Nu har jag laddat upp denna videon ⬇, haha vet att jag är as kass på att sminka mig och etc men ni får ha överseende med det, haha!

Likes

Comments

Idag var en sån dag jag hade behövt sovmorgon, känner verkligen hur jag vaknat upp på fel sida. Hugo börja redan vid halv 6 och börja gnälla etc men vid 06.40 insåg jag att han aldrig kommer att somna om. Igår sov han till klockan var typ 07.30, dock fick jag sätta på teven för att han skulle vakna så han hade nog kunnat sova en stund till och det är i såna lägen man önska att man kunde bara lagt sig ner och vilat en stund. Men jobbade igår mellan 10-12 så det gick ju inte. Förstår inte varför han tajmar in med att sova bättre på morgonen när man har tider att passa, han kunde gjort så idag istället :P

Idag ska David och hans far till Trollhättan för att köpa någon bildel så antingen stannar jag och Hugo hemma eller så åker vi till min mor. För jag orkar inte åka med, haha! Men måste plocka upp här hemma och tvätta lite så det ska jag snart gå och göra!

Nu ska jag spela lite sims 4! Så himla roligt spel och det är avslappnande att bara sitta och inreda hus etc! Satt och spela lite igår kväll men tillslut fick jag stänga av då klockan var 21.40 och Hugo var fortfarande vaken(!) så stängde av och började göra i ordning honom för natten! Dock ville han inte somna utan somna när klockan var typ 22.30.. :P

Ha en fin fin lördag alla mina små läsare! PUSS

Ge mig vår!

Likes

Comments

Idag får Hugo inviga sin nya pyjamas! Kunde inte låta bli att köpa den när jag såg den 🙊 den är köpt på hm.se, dock var det fåtal kvar i lager när jag beställde men om ni är sugna på en likadan kan ni gå in och kika! 🙂

  • 10 readers

Likes

Comments