Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Livet

Likes

Comments

Äntligen kom solen och värmen!
Efter jobbet hängde vi kvar några stycken på uteserveringen, käkade räkmacka och njöt.

  • Vardag

Likes

Comments

Efter en ihärdig dag på jobbet har jag efter en avslappnande dusch, intagit soffan. På tvn, via tv4play, håller Leila mig sällskap med sitt bakprogram.

Hoppas alla har en fin Valborg
⭐️🍾

  • Vardag

Likes

Comments

Idag har jag varit produktiv. Dammsugit, städat badrummet, tvättat, fixat med disk och sorterat sminket. Jisses! Det är ändå en helt fantastisk känsla när allt är rent och organiserat. Var sak på sin plats, ordning och reda pengar på fredag och så vidare.

När vi flyttade till den här lägenheten så valde vi att köpa tvättmaskin med en inbyggd torktumlare. BÄSTA KÖPET NÅGONSIN! I kombination med diskmaskinen givetvis. Tvättmaskinen har flera olika program och funktioner, vilka vi inte har lärt oss än. Handboken har legat på maskinen sedan vi köpte den i december och det har jag tröttnat på. Så nu när jag städade passade jag även på att göra en lapp med alla symboler och program på. Upp med den på väggen och det blev genast mycket lättare att hitta rätt bland symbolerna.

Lappen är handritad i blyerts och sedan fyllde jag i med svart tuschpenna för att få en mer markerad look. Valde även att lägga dit ett tvätt-citat som ändå är otroligt passande.

Jag har även valt att lägga tvättmedlet i en glasburk med lock från IKEA. Blir mer överskådligt att se hur mycket tvättmedel som finns kvar och det blir mycket snyggare.

Laundry today or naked tomorrow

Likes

Comments

Dagen började med en powerwalk i solskenet. Det var dock lite kallare än väntat men extremt uppfriskande.

Ett urval av det som spelades i lurarna :)

  • Vardag

Likes

Comments

Firade påsken hos lilla familjen i Dalarna. Hela lilla familjen samlad hos föräldrarna. Lyckades även dra på mig en urinvägsinfektion som eskalerade i torsdags, så långfredagen började med ett besök på närakuten.
När jag väl hämtat ut min antibiotika tog vi vårt packning och styrde mot Dalarna.

Helgen har bestått av god mat, hundgos, kvalitetstid, besök hos mina gamlingar, promenader, vila och bilbyte.

Summan av kardemumman, bra helg 🐥😊

Likes

Comments