Helgen spenderades i Örebro hos en bästa vän ❤
Fredagskvällen spenderades på Pinchos. Det var en första gång för mig och jag är hooked! Så fantastiskt god mat och drinkar!

Lördagen bjöd på lite shopping och en lunch på stan. Resten av dagen tog vi det väldigt chill och avslutade sedan med pizza, vin och spelet "tjejmiddag".

Söndagen var även den lugn innan jag tog lillbilen tillbaka till Uppsala. Vi hann även leka med samtliga snapchatfilter😛

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • Vardag

Likes

Comments

Tänkte tipsa om min andra blogg på vilken jag lägger upp recept och lite mattips. Där finns allt från bakverk, drycker, middagstips, tips på hur man sparar pengar i samband med mat, presenttips etc.

Dalkullans skafferi är namnet. Och finns på den här länken.

De senaste inläggen är från en trerätters finmiddag som jag hade äran att laga på Värmlands nation för cirka en vecka sedan.

Likes

Comments

Lite roligt pyssel att hålla på med när en är trött efter en tuff helg på jobbet.

Likes

Comments

Till alla er som inte använder blinkers när ni kör, GÖR DET!

Det är livsfarligt att inte använda blinkers när du kör. Oavsett vad för fordon man framför ska man alltid använda blinkers. I rondeller, i korsningar, i filbyten. Det sker så många olyckor på grund av att blinkers inte används. Det uppstår så mycket irritation. Det skulle dessutom underlätta i rondeller att använda blinkers, då vet liksom trafiken runt omkring när du ska lämna rondeller och trafiken flyter smidigare.

Så, för i HELVETE, skärp er!

(jag svär så mycket jag vill, det är min blogg)

Likes

Comments

Igår fick jag lite feeling och bakade kanelbullar. Jag ÄLSKAR att baka och hålla på i köket. Dock så äter jag inte socker längre så nu har vi massa bullar till övers här hemma, haha. Tänker att jag ska ge bort dem istället till någon lycklig människa. Det är faktiskt roligt att baka även fast jag sedan inte äter det, ger ändå en viss stimulans.Likes

Comments

Denna lampa köpte jag på Rustas rea i söndags. Mässing och med insprängt glitter.

Den julgrupp jag fick från ICA i julklapp. Älskar den rustika krukan och sammansättningen av olika blommor passar mig väldigt bra.

Igår fick jag och en nära vän feeling när vi var och fikade. Kika på Åhléns rea och där fann vi dessa lyktor. Vi köpte varsin stor och jag köpte även denna lilla. I sommar ska de bo på balkongen och under vinterhalvåret får de bo bredvid tv-bänken.

Närbild på den ljuslykta jag fick i julklapp. Den är handgjord på ett glasbruk här i Uppland.

I helgen fick vi även denna aloe vera och kruka av syster och svågern som en liten inflyttningsblomma.

Likes

Comments

Jag har aldrig varit utsatt för så grav ångest som jag igår fick uppleva. Min första panikångestattack. En stor, fet ångestattack som kom lika plötsligt som en käftsmäll.

I helgen var lillasyster och svågern här. Vi spenderade lördagen med shopping, trevliga samtal och avslutade dagen med en god middag på mitt jobb följt av en film hemma i soffan. Söndagen började tidigt, vaknade av mig själv vid 7.00 och kände att jag lika gärna kunde stiga upp och börja dagen. Syster och svåger var även de vakna och vi började dagen med ytterligare en film medan min sambo fick sova ut. Frukost intogs och sen en liten tur till rusta som ligger rakt över gatan från oss. En lunch senare och det var dags för dem att åka hem, det är ändå en hyfsat lång väg att köra mellan Uppsala och Tällberg.

När vi hade sagt hejdå började tårarna komma och magen knöt sig. Helgen gick så fort, vi hade så roligt och trevligt. Plötsligt var det bara över. Utöver detta finns det fler anledningar till min ångestattack, men de väljer jag att hålla privata.

Den mer eller mindre konstanta gråten mellan 13.00-23.00 bara kom och kom. Det fanns inget stopp på det. Någonstans där på mitten började jag hyperventilera och klumpen i magen blev större och det började kännas som att den ville sprängas.

Jag kunde inte andas. Men ändå hyperventilerade jag. Jag grät. Hulkade. Ville nästan dö. Klumpen i magen knöt sig ännu hårdare. Ont i halsen av gråt. Ont i huvudet av gråt. Var sekunder ifrån att sjukskriva mig från jobbet. Jag har aldrig känt mig så hopplöst hjälplös.

Är i nuläget glad över att jag inte sjukskrev mig. Jag mår betydligt bättre nu när jag fått lite distans till vad som faktiskt hände och detta i kombination med mer rationellt tänkande. Jag har även fått prata av mig med vänner och min sambo var fantastisk igår. Han visste precis vad jag behövde så kvällen avslutades med klipp på massa söta djur, varm mjölk och betryggande kramar.

Förhoppningsvis kommer jag slippa fler sådana här attacker i framtiden. Och jag hoppas att jag i så fall kan hantera dem.

Likes

Comments

Äntligen lite ledighet efter en väldigt intensiv start på 2017. Mitt år so far har inneburit jobb, jobb, och jobb. Har enbart haft två dagar ledigt från hotellet men en av dem har jag tillbringat på Värmlands nation och fixat en bröllopsbrunch. Helgen har varit otroligt intensiv med jobb, bröllop och bröllopsbrunch. Lyckades försova mig 30 minuter i morse också, p.g.a. SUPERTRÖTT. Var ute i bilen på fem minuter och hann i tid till jobbet igen. Däremot förstörs ju hela dagen när man försover sig, i alla fall för mig. Sånt som händer.

Jag lyckades överleva dagen, mycket tack vare fina kollegor. Landade i soffan vid 14.30 efter en färd hem och en snabb handling på Willys. Har även hunnit med att prata med modern och systern. Systern och hennes sambo kommer dessutom hit på besök till helgen. Ska verkligen bli helt fantastiskt roligt!

Innan helgen ska jag nu vara ledig i två dagar och sedan jobba två igen. Viva la Ledighet!

Likes

Comments

I många år var jag verkligen inte intresserad av Star Wars överhuvudtaget. Men sedan jag blev lite tvingad att se första filmen så har jag också fastnat för dem. Inte sådär extremt som jag vet att vissa har gjort, men det är ändå bra filmer och jag kan se dem om och om igen.

Och så har vi musiken. Jag är ju musiker i grunden och älskar bra filmmusik. Ännu bättre är det när den som skrivit musiken verkligen lyckats skapa något som passar så otroligt bra i filmerna. Typiskt exempel på sådan musik är ju The Imperial March som även kan kallas för Darth Vaders Theme. Den är så episk och evil.

Jag bara måste dela med mig av The Imperial March samt tre klipp från Epic Rap Battle of History, i vlka Darth Vader möter Adolf Hitler.

https://www.youtube.com/watch?v=-bzWSJG93P8

https://www.youtube.com/watch?v=AFA-rOls8YA&list=PLrFLNxd1jeyK388ds5SFQ7BnoVSQ7MtiK

Likes

Comments