Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • Mitt kök

Likes

Comments

En av de mest intensiva helgerna i mitt liv är nu över. Ja, jag vet att det är tisdag men när man jobbar inom restaurang har man inte helg riktigt som alla andra med mer normala arbetstider. Jobbhelg på jobbet plus en del extrajobb, bal och repetitioner.

Balen var helt klart höjdpunkten på helgen. Jag hade dessutom turen att få spendera den med en av mina finaste vänner ❤

Likes

Comments

Äntligen kom solen och värmen!
Efter jobbet hängde vi kvar några stycken på uteserveringen, käkade räkmacka och njöt.

  • Vardag

Likes

Comments

Efter en ihärdig dag på jobbet har jag efter en avslappnande dusch, intagit soffan. På tvn, via tv4play, håller Leila mig sällskap med sitt bakprogram.

Hoppas alla har en fin Valborg
⭐️🍾

  • Vardag

Likes

Comments

Idag har jag varit produktiv. Dammsugit, städat badrummet, tvättat, fixat med disk och sorterat sminket. Jisses! Det är ändå en helt fantastisk känsla när allt är rent och organiserat. Var sak på sin plats, ordning och reda pengar på fredag och så vidare.

När vi flyttade till den här lägenheten så valde vi att köpa tvättmaskin med en inbyggd torktumlare. BÄSTA KÖPET NÅGONSIN! I kombination med diskmaskinen givetvis. Tvättmaskinen har flera olika program och funktioner, vilka vi inte har lärt oss än. Handboken har legat på maskinen sedan vi köpte den i december och det har jag tröttnat på. Så nu när jag städade passade jag även på att göra en lapp med alla symboler och program på. Upp med den på väggen och det blev genast mycket lättare att hitta rätt bland symbolerna.

Lappen är handritad i blyerts och sedan fyllde jag i med svart tuschpenna för att få en mer markerad look. Valde även att lägga dit ett tvätt-citat som ändå är otroligt passande.

Jag har även valt att lägga tvättmedlet i en glasburk med lock från IKEA. Blir mer överskådligt att se hur mycket tvättmedel som finns kvar och det blir mycket snyggare.

Laundry today or naked tomorrow

Likes

Comments

Dagen började med en powerwalk i solskenet. Det var dock lite kallare än väntat men extremt uppfriskande.

Ett urval av det som spelades i lurarna :)

  • Vardag

Likes

Comments