Igår hade vi en överraskningsfest för Louise då hon efter 1 år i USA äntligen är hemma igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Köpte mig själv en ny klänning igår, när jag väl hade fått på mig den i omklädningsrummet så var det inte så mycket att tänka på, den skulle med hem!

Likes

Comments

Magisk är ett ord som sammanfattar min student väldigt bra för jag levde verkligen i drömmarnas dröm den dagen. Mysig champagnefrukost med klassen, ytterligare en frukost i skolan med mentorer och parallellklassen och sen började det på riktigt. Stipendium, studentsång, tårar, utspring, hela familjen samlade utanför för finaste mottagandet, flakåk(!!!!), världens mysigaste och finaste studentmottagning och slutligen utgång! Hela dagen var verkligen så himla magisk och jag kommer aldrig kunna tacka alla som var med och gjorde den så bra som den var!

Likes

Comments

Igår spontanköpte jag mig själv en MacBook då jag inte längre har någon dator, mamma fick min gamla när jag började gymnasiet och nu när det är över så stod jag här utan en men jag klagar inte för jag är såå nöjd verkligen!! Och ​äntligen​ kan jag kolla på serier igen och givetvis ligger fokuset på Orange Is The New Black. 

Likes

Comments

Fåglarna

Som aldrig vågade flyga

Nu flyger dom ut mitt huvud

Får mig att känna mig glad

Att jag inte är död

Säg aldrig förbi

Nej säg att du är fri till slut

Fast du vet att

Hälften av dom som kämpar

Går under

Hälften av dom som älskar

Exploderar

Fri till slut

~H.H~

Likes

Comments

Det blir ett sent God Jul ifrån mig men passar även på att önska er en god fortsättning! Min julafton har varit helt underbar och julen ska även firas imorgon fast med full styrka då alla befinner sig på plats då!

godnatt på er allesammans!

Likes

Comments

Godmorgon och hej igen! Tyvärr så var det ett tag sedan jag uppdaterade men jag har inte riktigt haft lusten om jag ska vara helt ärlig.. Men ska försöka att bli bättre och se om det funkar!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag fyller min skitunge till systerson hela 7 år!! Denna kille är 1 prins av 2 och jag älskar honom till månen och tillbaka oändligt många gånger, grattis på födelsedagen älskade unge!

Likes

Comments

Jag är inte ledig idag men jag börjar inte jobba förrän 18:00 så jag vaknade första gången vid 10, somnade om och vaknade 11:00, låg sen och drog mig till 11:40, hur skönt som helst! Mer sovmorgnar till folket.

Likes

Comments

Instagram@ssandrajedstrom