View tracker

Som rubriken lyder, så tänker jag. Vill jag något kan jag aldrig vänta haha, så igår tröttna jag på min hårfärg så Julia fick hjälpa mig att fixa och trixa lite och resultatet blev oväntat bra, jag är nöjd. Gårdagen bjöd också på lite fika, pyssel är alltid roligast och folk uppskattar det alltid mer när det ser roligt ut 😃 idag blir en lång dag på jobbet & jag är redo. Let's go!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 16 readers

Likes

Comments

View tracker

Börjar känna att motivationen kommer tillbaka för att faktiskt hålla i 💪🏼 idag fick ben o rumpa stå ut med ett mycket tungt pass men är väl okej att flasha lite biceps ändå 😉 nu måste magen få i sig lite mat och soffan kallar, tack o hej!

  • 70 readers

Likes

Comments

View tracker

Ny vecka, nya tag. Jag jobbar just nu som "husmor" på Lillkyrkan i Ludvika och bakar i princip hela dagarna vilket är något av det typ bästa jag vet! Men har även 2 restaurangjobb utöver detta så på fritiden hinner man inte så mycket baka. Energin som finns kvar får tas ut på träning dom gånger latmasken håller sig borta. Men idag är det måndag och mycket står på schemat denna vecka så började med att slänga ihop lite Saffransrutor, ischoklad och knäck med havregryn. Nu ska jag ta lite lunch sen blir det brödbak för fulla muggar. Trevlig måndag! 😊

Likes

Comments