Header
View tracker

Telefonen hann dö idag efter halva passet så kunde varken se schemat eller ta några bilder (vilket heller inte är lika roligt när jag tränar med mamma ändå så det spelar ingen roll)

Har hunnit handlat, varit hos läkaren, tränat, ätit och satt i hår på Jossan. Nu ska jag äntligen få duscha efter detta pass 😐!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vaknade för ungefär en timme sen, sitter på bussen nu på väg till tåget. Var så stressad imorse så nu har jag tagit en bild där jag har halvnaffsat på allt från frukosten 😅


Likes

Comments

View tracker

Kom hem till Jenny för ungefär en timme sen, vi har ätit och jag har hunnit bada så nu ska vi strax gå och lägga oss.

Passet gick superbra, hoppas på att känna det imorgon också!

Likes

Comments

Har åkt till Bollnäs från Gävle idag och jag och Jenny ska åka och träna ben snart, men just nu sitter vi och äter.

Till lunch blev det köttfärs och ris, sen hade vi hår och smartstyling idag å!

Likes

Comments

Vaknade för ett tag sedan, sitter och pressar i mig frukost nu 😷! Ska strax börja fixa mig och åka iväg, idag är det ben och rumpa som gäller vilket förmodligen blir i Bollnäs med Jenny, sen sover jag nog hemma då jag börjar tidigt imorgon!


Likes

Comments

Klicka på bilderna för att komma till plaggen!​

Likes

Comments

Likes

Comments

​Kom precis hem efter ett alldeles för långt armpass, fick både hjälpa mamma och vänta på att allt skulle bli ledigt för att det var så pass mycket folk på gymmet. Men jag blev klar och nu är jag hemma, ska byta sängkläder och laga mat sen ska jag bada och kika på lite serier! 

Likes

Comments


Likes

Comments

Godmorgon! Vaknade runt halv 6 imorse, sen somnade jag om igen ungefär en timme senare så det var skönt, nu är jag uppe och pigg iallafall, ligger i sängen och läser lite och ska äta frukost nu sen åka iväg mot gymmet!


Likes

Comments