Vasastaden, Göteborg

Jag har precis fått i mig en stor fruktsallad med vattenmelon, melon, mango, jordgubbar, blåbär och apelsin. Måste verkligen säga att fruktsallader och frukt är det bästa som finns. Mycket gott! Har en lång håltimma nu och har därför gått hem. Jag har enbart en lektion kvar idag och morgondagen såklart innan det efterlängtade sportlovet börjar. Men det känns nästan som att jag kan ta lov redan nu då alla typer av examinationer innan sportlovet är avklarade.

Min eftermiddag och kväll kommer bli väldigt lugn. Jag skall ta en långpromenad med min bästavän, skriva klart en viktig jobbtext och sen läsa någon bok. Lugn dag? Jajamensan, det behövs kan jag säga. Hela mitt påsklov är uppbokat med roliga planer. Det kommer bli alltifrån plåtningar till födelsedagar till sleepovers till träningar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

MIDI PYREENES

Efter en hektisk vecka ligger jag nu i soffan och lyssnar på musik. De senaste dagarna har jag hunnit göra en massa roliga och viktiga saker. Förutom att ha varit i skolan så har jag bland annat även anordnat en motionsskrivardag på UF-kontoret, skrivit en del motioner, varit på träning (dock ej tränat för att jag fortfarande är väldigt sjuk), pluggat, varit på bio med Nomi och hängt med ett gäng vänner hemma hos Linna i natt samt även lyckats förstöra min mobil igen. Så tråkigt! Dags för lagning. Nås enbart via mejl och på facebook men även på snapchat.

Kom hem ganska sent igår så i morse när jag vaknade var jag helt förstörd och inte redo för en mattelektion med min lärare men tog mig upp och åt frukost med familjen. I sista sekund ställde min lärare dock in lektionen så nu har jag väldigt mycket tid till godo.

Känner ändå att jag behöver plugga matte så därför ska jag göra det sen. Sen måste jag även föra över alla bilder från mobilen till datorn och ett usb innan jag lämnar in den på lagning. Alla bilder från bland annat Spanien, Etiopien och Österrike men även Dalarna och Stockholm ligger samlade där. Det gäller även alla andra roliga och viktiga evenemang och dylikt som jag deltagit i under ettårstid. Kan lugnt säga att jag har panik just nu...

Därefter är det spelarmöte i klubben vid fem och träning på det som gäller. Jag ska dock bara titta på eftersom jag känner att det är bättre att vänta tills jag blir fullt frisk så att jag kan ge järnet än att inte vänta och därmed inte kunna satsa fullt + riskera att bli sjuk igen. Något jag lärt mig på senare år! En lugn söndag i all ära, det gillar vi eller hur?

Likes

Comments

God morgon! Jag tror att jag har ögat sönder mig själv genom att regelbundet säga att "jag hoppas att jag frisknar till mig så jag kan träna fotboll på onsdag" för nu mår jag sämre än vad gjorde innan. Dock är det bara förkylningen som sitter i och så gör mitt ena öga så in i helvete ont. Tror att jag dragit på mig en ögoninflammation, vilket är väldigt logiskt, naturligt och även väldigt att vanligt att få vid en förkylning men jag är absolut inte säker. Kanske bara överdriver, haha. Jag kommer i alla fall ta mig till träningen idag men absolut inte ta ut mig för mycket. Känner liksom inte att jag kan eller vill missa mer träningar på grund av en "liten" fjuttig förkylning!

Gårdagen spenderades i skolan. Därefter tittade jag på Liverpoolmatchen en stund och sen råpluggade jag fram tills ett inatt. Har därmed gjort klart i princip allt plugg för veckan så jag kan koppla av lite.

Sen är det även så att jag inte har någon skola idag! Idag skall jag därmed;

1. Vila upp mig, titta på filmer, äta en massa frukt och dricka MYCKET vatten!

2. Hålla i en motionsskrivardag på UF-kontoret! Yay!

3. Träna fotboll men absolut inte ta ut mig till max. Vill bara röra på mig!


Likes

Comments

Emil Jarengrim (streetstylebyemil @ Instagram)

1. Det är sportlov snart! Dags för att lägga allt plugg åt sidan och göra lite vad man vill! Sen är även våren på intåg och från och med nu kan vädret bara bli varmare och solstrålarna starkare.

2. Det är även derby ikväll. Liverpool och Chelsea, 21.00! YNWA livet ut.

3. MODEVECKAN har börjat och eftersom jag ej kan närvara så följer jag maniskt på sociala medier. Följer ni? Jag kommer att lägga upp mina favoriter när FW är över. Stay tuned..

Likes

Comments

Dornbirn, Österrike // Dornbirn, Austria

I november deltog tog jag i ett EU-projekt som representant för Sverige i Österrike. Jag kommer att berätta om det lite mer någon annan gång men det var bland de bästa länderna jag besökt i mina uppdrag såväl som på personligt plan.

Just nu sitter jag och jobbar på en mattediagnos. Vi har diagnos imorgon och jag vill öva lite. Lite senare ska jag fortsätta plugga spanska då jag har prov imorgon. Allra helst vill jag dock bara sova för jag mår verkligen inte bra rent fysiskt. Min hals har blivit sämre, mina ögon svider, mitt huvud dunkar av smärta och jag tror jag håller på att få feber men ska kolla på det senare för nu behöver jag fokusera på plugget.

Dagen till ära har jag haft en ganska kort skoldag följt av plugg med några klasskamrater. Därefter ställdes ett möte in på grund av sjukdom (personen jag skulle ha mötet med blev sjuk) så jag åkte in till kontoret för planering inför onsdagens motionsskrivning. Tyvärr kunde jag inte träna fotboll idag på grund av ganska logiska anledningar, jag är liksom inte fullt frisk än men hoppas verkligen jag frisknar till mig tills på onsdag. Vill inte missa mer fotbollsträningar för helt ärligt så känns det inte bra. Jag älskar ju fotboll, inte ska jag missa träningar och speciellt inte nu innan seriematcherna drar igång men som sagt är man sjuk så är man sjuk! Det enda man kan göra är att vila och ge sig själv tid, äta bra, röra på sig men ej anstränga sig för mycket och dricka mycket vatten! Sen kan man fortsätta slaya. Eller, vad säger ni?

Morgondagens planer är ganska få. Skola och plugg framtills läggdags är det som gäller. Tråkigt men det måste göras. Ska fortsätta plugga nu och sen sova så att jag orkar med morgondagen! God natt!

Likes

Comments