Ni har väl hört? Bey har släppt ett nytt album som jag gillar jättemycket. De videos som kommer till är otroligt genomtänkta, fina och berättande.. Jag trodde inte att Bey kunde bli bättre än när hon släppte Formation men ack vad hon lyckades motbevisa mig.

Idag är det måndag och helgen är över. Jag har haft en lugn helg med familj och vänner och har även lyckats få ont i halsen så att dubbelträningarna jag skulle ha idag är strukna. Det har resulterat i att jag har har haft en ganska lugn dag med skola, fitting och styrelsemöte med UF senare idag.

Likes

Comments

HAVE A NICE WEEKEND

Dagens skönaste: Ligger bra till i min veckoplanering och alla mina deadlines är avklarade. Jag har presterat mycket bra i veckan och det är jag nöjd över.

Dagens bästa: Blev en rolig och givande intervju över en god fika. Det inveg helgen mycket bra!

Dagens roligaste: Har skratt åt memes hela kvällen, haha.

Vad nu? Sleeeeep.

Likes

Comments

Emil Jarengrim (streetstylebyemil @ Instagram)

Äntligen fredag! Känns skönt. Jag lutar tidigt idag på grund av inställd lektion och efteråt ska jag på en intervju gällande min politik. Därefter är jag ledig hela fredagen så ikväll ska jag mysa med familjen och kolla på en bra film. Jag är även fri från jobb och plugg under helgen så jag ska verkligen njuta nu! Kram på er! 

Likes

Comments

I brist på inspiration så får ni lite tumblrbilder som jag älskar. De får mig att tänka på min nästa resa. Nu sitter jag på ett fik med en kompis och ska snart åka in till skolan. Vi har haft håltimma! Efter skolan så är det plåtning och fotbollsträning som gäller och det ska bli kul!

Gårdagen var mycket lyckad! Jag och Rebin föreläste inför några politiker och tjänstemän i staden om ungt inflytande, Ungdomsfullmäktige, Demokratidagarna som jag och Rebin arrangerade tillsammans med SKA och våra individuella politiska historier!

Därefter åkte jag till skolan och sen in mot UF's kontor för möte och därefter åkte jag in mot mitt andra kontor på Göteborg Co. Mötet handlade om ett otroligt stort projekt som även regeringskansliet backar upp. Mer info kommer när det börjar närma sig!

Annars då? Helgen ser ganska bra och lugn ut. Jag har en del planer men inte alls något intensivt! Skönt!

Likes

Comments

Onsdag idag och solen skiner! Dagen började med sovmorgon och en god och lång frukost ute på balkongen.  Gjorde en liten catch up på Nadas blogg för lite outfitsinspo som är bra att ha nu när det börjar bli lite varmare. Därefter pluggade jag lite och gick igenom hela föreläsningen som jag och Rebin ska hålla i idag. 

Nu är jag på väg in till Espresso för ett kort möte om föreläsningen. Därefter så ska jag åka mot skolan där jag har både förhör och plugg. Efter skolan så är det möten hela eftermiddagen tillsammans med UF.  Rolig och intensiv dag! Vi hörs. 

Likes

Comments