Hola! Är sjukt sliten, har kört 2-dagars, i fredags var jag ut med ett gäng då var det ​Marité​ som gällde och igår var jag ut med ett annat då drog vi på ​G3​, sjukt roliga människor. De tråkiga är att jag är sjukt dålig på att ta bilder, filmar typ allt istället eller ja nästan. Igår körde jag all in och fixade en grym makeup med wings och allt men eftersom jag är sämst på att ta bilder så har jag ingen bild. 

Mamma kom nyss hem, hon hade tydligen gjort grönskapsdipp som hon ställde fram, så nu sitter jag och frossar i mig massa morötter med vitlöksdipp. Ska fortsätta titta på min serie ​Freaks and Geeks​.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kom nyss hem ifrån gymmet, denna dag har jag varit effektiv vilket känns bra, dom andra gångerna förutom mina konditionspass har jag varit så sjukt orkeslös men inte denna gång! Kommer nog ha sjuk träningsvärk imorgon, känner mig helt slut i armarna. I helgen ska jag vara nykter och då lär jag dra ett pass på gymmet också.

Känner äntligen ork igen till att göra saker som kräver sjuk energi. Får se hur länge den håller.

Nu ska jag äta lite sen gå och lägga mig, gud vad gött jag kommer att sova (förhoppningsvis).

Likes

Comments

När jag precis kom hem ifrån jobbet ringer min moster och frågar om jag kan hämta henne längst vägen då hennes bil slutade funka, som tur är jag världens bästa och hämtade upp henne, på vägen dit plockade jag även upp mina tremänningar som var på väg hem ifrån skolan, kände mig lite som en mamma där jag satt i bilen. Nu sitter jag i köket och kokar ägg samt lyssnar på Ed Sheeran.

Imorgon ska jag iväg och äta med några vänner på Texas Longhorn,de ska bli mys.

.


Likes

Comments

Ligger just nu i soffan och funderar på om man iallafall ska gå ut och gå en sväng, skulle egentligen ut och åka skridskor på medvinden idag men min kompis som jag skulle åka med hon var ut och drack igår så hon ligger hemma idag..

Jag kanske ska flytta till stan över sommaren vilket känns skönt, inte lika långt att pendla till jobbet och så har jag inte så långt till mina vänner ifall man ska hitta på något.

Till höst tror jag nog att jag ska försöka flytta, eventuellt till Linköping då jag inte har något kvar i Östersund, det finns inget som håller mig kvar här. Men samtidigt så knyter det sig i magen när jag tänker på det, men samtidigt så vet jag inte vad jag ska göra kvar här, alla mina vänner flyttar till höst (av dom som inte redan har gjort det) och på mitt jobb är jag den yngsta så att skapa nya vänner där blir lite svårt speciellt eftersom jag vill ha i min egna ålder.

Likes

Comments

​Man blir verkligen pepp på livet när det är dåligt väder och man är ledig. Men en liten tupplur mitt på dagen skadar ju aldrig. Sitter även och förbereder mig mentalt för ​Vårforum​ fast funderar på om jag verkligen ska åka, då det är supa typ 3-4 dagar, det kommer att kosta skjortan och jag vet inte om jag ska jobba istället och lägga undan pengar för jag ska ändå på ​Bråvalla. ​​I helgen så ska jag ut med några vänner, vilket jag nu mera är varje helg.. Men jag är ofta ut med olika människor. 


En sak som jag verkligen inte har fått grepp om och det är feminism eller för att vara korrekt extremfemenism. Det finns en skillnad på att vara manshatare och feminist men folk verkar ta fel eller rättare sagt kvinnor verkar ta fel. Hur du tjänar eller hur du blir bemött har inte med vilket kön du är utan vilken personlighet du har. Dom flesta killar avgudar oss tjejer och i de flesta förhållanden är mannen toffeln. Tjejer går runt och säger FUCK BH:AR och VI BORDE  FÅ VISA VÅRA BRÖST!  en liten tankeställare här bara ​När har en kille någonsin tackat nej till att få se ett par bröst? dom som faktiskt är elaka här i världen de är vi tjejer, vem är det som sitter och dömer andras utseende, vem mobbar vem om inte tjejer. De här med våldtäkt är inte okej och de här med att vi klär oss utmanade, ärligt talat ligger det sanning i det hela. Om du går på krogen och vill kanske få ett hemsläp eller köra på bortamatch vad för kläder väljer du? jo de som visar lite mer hud eftersom du högst troligtvis får till det då. Det är klart att man får klä sig precis hur man vill men tänk då på vad konsekvenserna kan bli. Det här med att män tjänar mer än kvinnor, ​vadå? vill ni inte ha en man som kan försörja er utan att ni måste slita röven av er? ​Det sista jag vill ha sagt är att ​Internationella kvinnodagen är överskattad. 

P.S Lycka till med att ha en värld där kvinnor styr 

Likes

Comments

Att först jobba 16-21 och sen dra ett konditionspass var inte en sådan bra idé, jag är sopslut just nu. Lyckades faktiskt att gå ut och gå med lilla vovven idag också, känner mig sjukt produktiv, kanske min motivation är tillbaka? Imorgon är jag ledig och tänkte besöka gymmet för ett mag- och ryggpass eller om jag skjuter upp det tills Torsdag, de återstår att se.

Det är min fjärde dag som helt rökfri och jag har ingen abstinens vilket känns otroligt skönt! Jag ska även trappa ner på sötsaker också. Igår tränade jag armar och de känns även fast jag inte köttade på som jag kanske borde ha eller som jag brukar göra.


Likes

Comments

För att inte bli galen av alla mina tankar tänkte jag att vad är inte bättre än att få skriva av sig, så det är precis det jag tänker göra.

Idag är det måndag och jag sitter hemma då jag är ledig ifrån jobbet. Det är underbart att man kan få vara ledig på en måndags då de flesta tycker att det är den värsta dagen i veckan och jag håller med till 100% men inte idag... Jag sitter i min soffa och känner hur det kryper i huden och jag vill bara göra någonting för att sluta tänka men jag kommer inte ur soffan, jag har mina anledningar till varför det är så och det är så otroligt jobbigt och energikrävande. Jag kan inte göra något för att majoriteten av mina vänner jobbar eller ja alla jobbar och att ta mig ut för att t.ex. gå en promenad finns inte på kartan. Dock ska jag till gymmet ikväll och de får räcka för mig iallafall för idag.

Likes

Comments