Jag är såå hemskt ledsen för den dåliga uppdateringen jag har faktiskt ingen ursäkt tyvärr. Det är väldigt svårt för mig att blogga och uppdatera när jag inte har en kamera som jag kan fota med. Jag har en dator och den funkar hyfsat bra men inte den bästa direkt. Jag försöker verkligen få min blogg att funka och få er motiverade att läsa men då måste bloggen se bra ut.

De senaste dagarna så har jag inte gjort så mycket faktiskt eller jag har inte gjort något alls sen sommarlovet började. Men igår så var jag i fina Stockholm för en shopping dag och det var min födelsedag också vilket var grymt! Jag behövde nya skor så jag köpte ett par Nike Air force vita och låga, de är helt underbara de skorna och jag har haft de förut men bestämde mig för att köpa de igen. Man kan ha så mycket fina outfits med de skorna!:) Jag har också köpt ett par vita BootCut jeans, skit snygga. Jag älskar BootCut jeans de är så snygga och passar till en massa outfits. Jag tänkte ha de vita BootCut jeansen till en svart polotröjan det tror jag kommer se skit snyggt ut. 

Puss Sandra❤️Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen! Har precis beställt dessa godingar och jag kan inte vara lyckligare!:) älskar den här trenden det är så snyggt, jag är kär. Man kan ha så mycket fina outfits med dessa. Jag kan försöka göra outfits idéer som man kan ha med over the knee skorna och ni kommer se helt fabulous! Puss!

Likes

Comments

OMG! Har ni hört att Nyx har kommit till HM. Det är så coolt.

Nyx är ett smink märke som säljer smink för ett väldigt bra och billigt pris.

Där jag kan få tag på Nyx som närmast är i Västerås inne på Baresso och Harmoniq eller i Stockholm inne i gallerian men nu har ju de lagt ner så det var ju synd. Men nu finns ju det på HM, grymt! Jag ska definitivt köpa in lite av deras smink och nyx smink är ju sjukt bra.

Likes

Comments

Gud va bra väder det har varit på senaste tiden, helt underbart, hoppas det håller nu så här fint. Jag sitter just nu på min balkong och solar för att lilla Sandra här försöker bli brun. Vid sidan av mig har jag lite mango isté vilket är så gott nu när det är varmt. Idag så har jag inget planerat, jag ska försöka plugga lite men det kommer förmodligen nog inte hända hahah.

Likes

Comments

Hejsan! Sandra heter jag och är en fjorton årig tjej från Eskilstuna. Jag har ett stort intresse för skönhet och mode vilket ni kommer att få läsa om på min blogg. Ni kommer också få ta del av min vardag och hur jag har det i mitt liv. 

Jag kommer att uppdatera på bloggen så ofta jag kan och jag hoppas att ni kommer gilla det jag gör. 

Puss och kram Sandra:)

Likes

Comments