Detta fick bli dagens stopp :D
Devils Marbles!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hello igen!
Vi har inte haft något internet på några dagar men vi har fixat det nu! Vi lämnade idag Alice springs efter tre dagar där. Finns inte så mycket att göra som sagt här ute i öknen :p Vi träffade våran kompis Dan igår och hade en fantastiskt dag tillsammans :) tråkigt att lämna honom faktiskt! Han är väldens snällaste Teddy Björn:)
Men vidare mot öst kusten ska vi! Kommer dock ta några dagar innan vi når Cairns! Först Tennent creek!

Likes

Comments

Kings Canyon va nog de finaste jag sett! Verkligen så nöjd att vi inte hoppade över det. Vilken känsla att stå på kanten av ett stup & bara kolla it. Magiskt!!

Nu är vi mitt i öknen i Alice spring & har de gött! Lite pool tid med en glass i handen är inte alls fel!

Likes

Comments

Idag blev det mer hike! Valley of the winds! Herregud det va så magiskt! Kändes som vi var på mars eller nått. Mycket upp & ner men så värt de! Nu känner vi oss väldigt nöjda & ska fira med med pizza & drinkar ikväll:)
NU--> poolen!

Likes

Comments

Efter en hike på ungefär tre timmar runt denna sjukt coola sten kände vi oss väldigt nöjda! Hur många kan säga att dom gått runt hela Ayers rock ! Haha de ändå som va jobbigt alla dessa irriterade flugor som är på en, & jag överdriver inte när jag säger att de va typ 10 flugor i ögon, öron & mum. Bortsätt från dom va det så häftigt att få uppleva detta! Ny ska vi chilla vid poolen!
Det tycker jag låter som en grym ide!

Likes

Comments

Efter typ åtta timmar i bilen så är vi äntligen framme! Uluru eller Ayers Rock! Nu har vi bara packat upp & lagat lite mat. Vi ska gå en lite promenad & sedan sova!
Imon blir det en lång hike runt hela Uluru! Sen lite pool häng! Vi älskar det här!

Likes

Comments

Igår kväll unnade vi oss lite Lyx middag !
Vi åt pasta på Jamie Olivers resturang & de var nog de godast jag ätit i mitt liv!

Likes

Comments

Hejsan!
Hoppas ni mår bra!

Det gör vi! Vi var såå sugna på lite finare väder som de skulle bli men så komiskt nog regnar de här! Känns dom det har regnat & blåst hela tiden vi har vart här.. Vi ska checka in oss på ett hostel nu i två dager & upptäcka staden & mysa! Ska bli skönt med en dusch med:D

Likes

Comments

Vilken underbar dag vi har haft i Portland! Äntligen lite sol, vi badade fötterna men de va svin kallt haha! Sen gick vi på en lite hike & såg några sälar:)

Likes

Comments