Header

Hej!
Som vanligt fick jag en "ska börja blogga igen" känsla men förmodligen lär det bli som det alltid blir (ingenting så att säga), haha. Jag tänkte ändå ge det en chans, och funkar det så kanske jag startar en ny blogg som ett slags ny start, men vi får se. Det är ganska mycket som skett i mitt liv på ett år. Jag var iväg i Italien, Palermo och praktiserade på en tatuering studio i 6 veckor. Hur häftigt som helst och jag lärde känna helt fantastiska personer som jag verkligen saknar att umgås med. Efter jag kom hem bestämde jag mig för att plugga lite natur och matte så jag kan någon dag söka in till en djurvårdsutbildning. Så det är det jag har gjort hela våren, pluggat på en folkhögskola samtidigt som jag försöker ta körkort. På det jobbar jag också som timanställd på ett lagerjobb. Så har inte haft så mycket tid som jag önskat över till annat, men det ordnar nog upp sig snart. Det finns så mycket att skriva när man inte har bloggat på ett tag, haha, men jag tror det räcker tills vidare. Nu tänkte jag rita, dricka kaffe och bara ta det lugnt. Kram!

Ni får lite bilder sen balen då jag helt glömt att lägga upp de.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Nu har jag för 10:onde gången bestämt mig för att ta tag i bloggen. Det är så otroligt mycket som hänt sen sist jag bloggade och så mycket har förändrats så det känns inte ens lönt att berätta om det. Så vi lämnar det där och börja rätt på det istället. Kram!


Likes

Comments

Hejhej!
Idag vaknade man tidigt och åkte till skolan en snabbis för att opponera gymnasiearbetet. Slutade direkt efter så har varit ledig resten av dagen och faktiskt utnyttjat den tiden till att bara ta det lugnt. Varit ute med hundarna, druckit kaffe, lyssnat på musik, fotograferat och har bara suttit och funderar ut vad jag skulle göra härnäst, som blev att blogga, haha! Jag funderar också samtidigt om vad jag ska göra efter jag tagit studenten, blir det att resa? Plugga? Jobba? Isåfall vart ska jag resa? Vad ska jag plugga till? Vilket jobb ska jag söka? Det är kaos i huvudet men jag försöker att inte brusa upp mig för mycket haha. Jag har faktiskt tänkt att ta denna sommaren till att fundera ut exakt vilket håll jag vill gå på, tänker inte sätta en massor med krav på mig utan låta ödet fixa det åt mig (eller vad man ska säga, haha). Eftersom jag har mått dåligt sedan innan och har börjat må bättre på senaste året så har jag ingen plan på att sätta kopiöst mycket press på mina axlar på vad jag borde åstadkomma, vad jag borde göra, vad förväntar folk av mig och så vidare. Utan låta mig själv ta den tid jag tycker behöver för att ta ett beslut. Kram!´

Likes

Comments

Godmorgon!
Har världens smärta i hela vänster armen och har knappt kunnat sova inatt, blä. Igår gymmade jag med flickvännen och hennes bror men tvivlar starkt på att det kan vara anledningen då jag försökte undvika att träna min pinnar till armar. Men i alla fall, idag ska bli en bra dag, det har jag bestämt! Jag ska upp nu och gå ut med hundarna, sedan blir det att skölja ur inpackning som jag har i håret och till sist ska Jenny skjutsa hem mig så ska jag köpa en present till min fina vän som bjuder på middag ikväll. Japp japp japp, det är bara för mig att komma igång. Kram!

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag varit på riktigt dåligt humör. Jag får damp på mitt hår som färgen inte blir som jag vill, jag hade ingen matbricka så fick äta en rutten knäckebröd, hann inte heller dricka kaffe innan jag drog till skolan och nu måste jag plugga. Har prov imorgon men min motivation ligger så långt ner det bara går så ska väll dricka lite kaffe och lyssna på musik tills jag orkar igen. Kinkig är jag som tusan också, haha, nästan så jag inte kan hålla mig för skratt så bitter jag är. I alla fall, med tanke på mina dåliga uppdateringar (som jag för den delen också alltid tvunget ska nämna) så får ni ett litet spontant inlägg här. Kram!

Crop top - Shein (hittar inte toppen på deras sida nu)

Likes

Comments

Halloj!
Jag är världens sämsta på att hålla min blogg uppdaterad. Är sjukt skoltrött och stressad eftersom att det är sista året så glömmer bland annat att blogga och lite sådant. Men i alla fall ska försöka bli bättre på allt sånt när skolan är över, hehe. Orkar ingenting känns det som just nu. Ville bara uppdatera min blogg med lite bilder. Kram!


Likes

Comments