👫 Jeg er avhengig av familie og venner for alt i verden. Familien min betyr alt.

🐶 Veldig glad i dyr, spesielt katter og hunder. Selv har jeg to katter. Hadde en minigris når vi bodde i Veggli. Cindy het hun, utrolig stas! Hehehe.

📝 Telefonen min. Jeg er ikke så avhengig av nettet lengre. Det viktigste er at jeg får tak i dem jeg er glad i og at dem får tak i meg hvis det er noe.

♥ Instagram. Utrolig fin måte å kunne dele bilder på! Vise verden hva du faktisk driver med og brenner for.

🙅 21 år gammel. Begynner å dra på årene nå. No offense..

👸 Sosial. Jeg blir så fort rastløs, og jeg trenger mennesker rundt meg for at jeg skal klare å fungere i hverdagen. Ikke hele tiden selvsagt, men venner og familie er viktig å kunne prate med daglig!

🏩 Født og oppvokst i Veggli, som ligger i Rollag. Flyttet først til byen når jeg startet i 7 klasse med min mor og broren min.

😷 Jeg elsker å jobbe med mennesker. Selv er jeg lærling på sykehuset, skal ta fagbrevet nå allerede i August! Blir så godt å være ferdig med utdanningen, nå skal jeg bare bygge meg oppover. Jobb er utrolig viktig for meg.

🎶 Musikk. Trenger jeg å si mere?

🚗 Bilkjøring. Terapi. La-la-la.

💪 Trening og dans. Lurer på hva jeg skulle gjort uten. Dette er virkelig en stor glede i hverdagen.

​Noe du lurer på? Kjør på med spørsmål!! :-)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Ingen er perfekte. Det er ikke menneskelig at vi skal gjøre alt riktig. Det er menneskelig å begå feil, og lære av dem. Hvorfor jakter vi hele tiden på det perfekte? Det er ikke noe som heter perfekt. Jeg har lært meg å gi faen i hva andre mener og syntes, det hjelper på selvtilliten skal jeg si dere.

Mennesker må lære seg å være fornøyde med det man gjør og det man får til. Vi kan ikke strekke til hele tiden og gjøre alt perfekt på alle mulige måter. Det er menneskelig å begå feil eller gjøre handlinger som ikke er planlagte. Vi kan ikke være gode i alt, men vi er alle gode i noe. Sosiale medier og overskrifter har blitt så fokusert nå, at vi glemmer faktisk verdenen utenfor. Alt vi ser på nettet er ikke sant. Mye er redigert. Lite er faktisk naturlig. Heldige er vi, som har fått tildelt et liv. Det er bare det at vi møter så mange utfordringer og sorger hver eneste dag. Derfor, er det så utrolig viktig å holde sammen. Ekte venner og familie er verdt alt. Du finner virkelig ut hvem som bryr seg om deg når du har det tøft i livet.

Bruk klærne du ønsker å gå i. Bruk sminke eller vær naturlig. Oppnå det du ønsker. Du overbeviser alle andre enn deg selv. Det er tross alt DEG dette handler om. Deg og din selvtillit. Alle andre er bare misunnelige på akkurat deg!

Nobody is perfect. You are very, very close. ❤

Likes

Comments

Hva er galt med enkelte mennesker? Hvorfor skal alle som ikke har noe med deg å gjøre rakke ned på deg og lage usanne rykter? Hva er vitsen? Føler du deg mye bedre etterpå? Det er et enkelt spørsmål det, så får du enten et svar eller ikke. Jeg valgte å melde meg ut fra facebook en stund, har fått høre helt syke rykter om meg selv blant annet den siste tiden. Det er overraskende hva mennesker som bare vil deg vodt er i stand til. Men kjære haters, jeg driter i det. Mine nærmeste og familien min vet hva som er sant og ikke, så får alle andre tro hva dem vil. Hvorfor skal en random person vite hva som skjer i livet mitt? Åjaa, sånn at du kan spre rykter og lage dine egne teorier. Sorry, tror nok ikke det, du. By the way, så slenger ikke jeg noe tilbake. Vet du hva det kalles? Voksent. Baksnakking og rykter er ukult. 

Nesten ingen får se meg om dagen. Slitsomhet, trøtthet, feber, oppkast, vektnedgang, kvalme, nedsatt allmenntilstand er noen av mange symptomer. Jeg ligger nesten bare rolig, eller så er jeg oppe en tur for å hente noe å drikke eller for å ta nye tabletter som jeg går på hver dag. Intense og utholdige smerter i mage og rygg + hode. Sykdom, ikke vet hvordan syk jeg er heller. Legene prøver å finne ut av det. Selv har jeg mine teorier om hva dette kan være, og det dreper meg innvendig av å ha sånne fæle symptomer når alt typer to spesielt tre sykdommer. Har oppfølgingstime til uka. Legetimer annen hver dag, dette var forrige uke. To innleggelser på under 2 uker. Dette er starten på den 5 uken. "Sandra klager over at hun er syk". Har fått streng beskjed om å ta det med ro, og det gjør jeg. Men blir så lei meg. Jeg orker ingeting. DET er slitsomt det. Kroppen min har ingen mat å jobbe med. Lever på saltkjeks og blåbær, til tider går ris. Det kan komme opp igjen det. Tenk deg en hverdag hvor du bare må ligge, sove og være på do. Når du er 21 år.

Jeg må avslutte nå, trenger en pause. Natten har vært lang, nettene er lange. Do turene føles ut som en evighet. Du går for langt hvis du ødelegger et mennesket. Da er det noe som virkelig feiler deg.

Likes

Comments

Jeg sitter her alene så forundret, for ingen vet så godt hva det betyr. Savne den man elsker og beundrer, igjen så er det sannheten som svir. Jeg håper at vi aldri finner svaret. Forandringer kan komme alt for fort. Når planene for morgendagen svinder. I en kamp der hvert problem kan virke stort. 

For hvis morgendagen aldri kommer, og jeg stille sovner inn. Hvilke minner vill du ha igjen? Hva husker du meg for, inn i fremtiden? Hvilke bilder ville brennes fast, og bli til glede eller til last? Hvis livet dømte meg med strengeste dom og morgendagen aldri kom. Jeg rusler hjem, men stegene blir tunge. Jeg føler at jeg går på utrent jord. Jeg trodde vi var unge og udødelige, at soloppgangen evighet var vår. 

For hvis morgendagen aldri kommer, og jeg stille sovner inn. Hvilke minner vil du ha igjen? Hva husker du meg for, inn i fremtiden? Hvilke bilder ville brennes fast, og bli til glede eller til last.. Hvis livet dømte meg med strengeste dom og morgendagen aldri kom. For hvis morgendagen aldri kommer, og jeg stille sovner inn. Hvilke minner vil du ha igjen? Hva husker du meg for, inn i fremtiden? Hvilke bilder ville brennes fast, og bli til glede eller til last.. Hvis livet dømte meg med strengeste dom og morgendagen aldri kom.

Ei søt jente som synger til moren sin. Denne sangen setter seg så godt i hjertet. Teksten, melodien og stillheten er så fin 🌹

Likes

Comments

Heihei! På Fredag var jeg hos flinkeste Nini og ordnet håret mitt! Har ventet på dette i flere måneder nå, så det var ekstra deilig å komme inn i salongen og bli pleiet. Jeg fikk lyse striper i håret og lengre hår enn hva jeg har fra før av. Jeg er utrolig fornøyd 😃 Hva syntes dere? 

Likes

Comments

Hvorfor tenker vi så mye? Man blir automatisk så forferdelig sliten av det. Tenker ikke bare en tanke når jeg først starter.. Grubler og tenker over hver eneste lille ting. Hvert eneste minutt, sekund og time. Ikke bare bekymrer jeg meg over mine nærmeste venner og min kjæreste familie.. Men også alt annet, inkludert meg selv. Skulle ønske jeg kunne skru av denne plagsomme bryteren. Bare for noen timer. Marerittene kommer om natten. Nettene blir søvnløse. Dagene blir enormt lange. Energien er borte. Smertene er intense. Humøret og smilet er så langt borte at det ikke går ann å se det en gang. Jenta som alltid smilte og spredde glede, hvor er hun? Gleden er ikke her lengre, føler meg liksom så lost. Hvor hører jeg egentlig hjemme? Selvom alle vil være her, så føler jeg meg så ensom. Hvorfor er det sånn? Svarene på alle spørsmålene vil ikke komme. Hvorfor skal alt sammen skje på en gang? Jeg klarer ikke å åpne meg for mine nærmeste lengre. Hvorfor kan jeg ikke bare fortelle dem rett ut hva jeg tenker på og hva som skjer med meg og mine rundt meg? Jeg vil ikke være for mye. Jeg orker ikke å være til bry for andre. Jeg vet at mange har nok med seg selv. Nei, nå må jeg stoppe. Er det noen flere enn meg som har det sånn her? Gjerne kom med kommentarer eller erfaringer hvis dere tenker det samme som meg. Det er så godt å kunne dele dette med dere, for jeg vet hvor mange som kjenner seg igjen og som kanskje vil legge igjen en liten kommentar/melding til meg. Livet krever mye, og vi er bare et mennesket i en stor verden fylt med utfordringer og krav til alt. Jeg er nede, men jeg skal komme meg opp igjen. Jeg gir aldri opp. 

Musikk på, hjerne av. God natt 🎶

Likes

Comments

Handler om Norske jenter som har bedre karakterer enn noensinne, bruker mindre rus og er mer pliktoppfyllende enn hva dem har vært før. Men dem sliter med presentasjonspress, stress og psykiske plager. I "Sykt perfekt" møter du syv jenter som forteller deg hvordan dem egentlig har det.

En fantastisk serie hvor de fleste kan kjenne seg igjen i veldig mye. Trykk HER.

Norsk dokumentarserie. Åtte unge mennesker med forskjellige psykiske utfordringer samles i samtaleterapi med psykologen Peder Kjøs. Sammen skal alle forsøke å endre livene sine.

Ikke lenge siden jeg startet å følge med på denne serien, men så fantastisk å høre opplevelser, erfaringer og hvordan andre faktisk har det når du går i gjennom mye av det samme selv. Deilig å ha i bakrunn hvis du skal prøve å slappe litt av. Anbefales! Trykk HER.

Likes

Comments

Jeg er ei livsglad jente. Mennesker jeg er glad i, forteller meg hver dag at jeg sprer glede. Det er så koselig å høre, for det er så ting i hverdagen man ikke legger merket til selv. Det går liksom på automat gir. Jeg gir mye av meg selv.. Det andre ikke ser, er alt jeg føler og tenker hver eneste dag. Jeg har aldri hatt noen problemer med å åpne meg for dem jeg er glad i. Det brenner jeg meg på. Jeg stoler for lett på mennesker jeg egentlig ikke kjenner så godt. Da dannes rykter, usanne utsagn som jeg aldri har sagt eller ting som blir missforstått. Det er vondt å tenke på at andre mennesker vil deg det værste, og vil bare få deg i et dårlig lys. Hva slags mennesket gjør det egentlig deg? Kan ikke du bare fokusere på deg og dine? Jeg vil jo ikke deg noe vondt. Hva hadde DU gjort om jeg hadde gjort det samme med deg? Men vet du hva, jeg synker faktisk ikke ned på ditt nivå.

Det er bedre å ha få og gode bestevenner enn det å ha 10-20 uekte venner som du ikke kan stole på eller som bare prater rundt. Det er faktisk disse menneskene som bare vil meg godt. Alle andre vil bare ha en bit av deg, rive deg i filler. Hva er det å ta vare på egentlig? Dine ekte venner stikker ikke av selv om du har det vanskelig eller er gjennom noe helt for jævlig. Ekte venner stiller opp uansett tid på døgnet, og dem stikker ikke av hvis du trenger fred og ro i noen dager. Det samme gjelder familien. Det hjelper bare at dem er der.

Hverdagen er et stort mas og et tiltak i seg selv. Det skjer mye i livet og du må være der for alle du er glad i? Stopp der, du glemmer noe av det viktigste. Du skal ta vare på deg selv først. Vi jobber hardt hver eneste dag for å nå alle målene. Kunne treffe venner og være sosial hver eneste dag. Vi må være over alt til en hver tid. Men når alt skjer samtidig rundt deg, glemmer du noe av det viktigste. Det er faktisk deg selv. Hvordan skal DU klare å fungere hvis DU sliter deg ut på egenhånd? Du gir deg ikke, du skal være best i alt. Du brenner deg. Det går utover deg selv, ikke andre. Når du ikke fungerer lengre i hverdagen, ikke orker å være med venner og isolerer deg fra omverdenen. Noen ganger trenger man det. Det er så utrolig mye press på oss hver eneste dag, og livet er en stor kamp i seg selv. Men da handler det om, og å ta det med ro.

Vi må lære oss selv og andre rundt oss å gi mere faen. Vi kan ikke jobbe oss i hjel, vi må jobbe selvsagt - men det går en grense. Vi kan ikke være over alt til en hver tid, det brenner seg tilbake på oss. Vi kan ikke stille opp for alt og alle. Noen ganger, det eneste vi trenger, litt ro og fred.

Slappe helt av. Venner, familie, kjærlighet og jobb stikker ikke. I såfall, er det ikke ekte.

Minner koster ingen penger! ❤

​<a title="Sandra C Bergan" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=771085&mid=179622&f=true" target="_blank"><img alt="Sandra C Bergan" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=771085&p=1&l=nb" width="120" height="51" /></a>

Likes

Comments

Det er ikke bare lett å være oss mennesker. Det stilles enorme krav til oss hver eneste dag. Vi skal strekke til på jobb, hjemme, blant venner og familie. Vi skal stille opp når det trengs og det er utfordringer som møter oss på veien. Med alle disse kravene, så blir vi slitne. Noen møter veggen. Hver dag er en utfordring, vi kommer utenfor mange hindringer men også mange oppturer på veien. Det er nedturene som setter seg dypt i oss. Det er akkurat disse vi husker best. Hvor urettferdig livet er, hvor mye vi ønsker at livet ikke skal være sånn. Hvor ufortjent det faktisk er. Livet er til for at vi skal komme oss gjennom alle disse hindringene. Det gjelder å gi alt, ikke gi opp og stå på når livet sier "stopp". Det er lett å tenke at det ikke skal skje meg, men det kan skje hvem som helst. 

Livet er ikke en dans på roser. Husk, du står ikke alene. Du har mennesker rundt deg som kun vil deg det beste, omgå deg med personene som virkelig vil deg godt og som du bryr deg om. Dine nærmeste - som familie og dine beste venner. Ingenting er værre enn å sitte alene med alt, og ikke få pratet ut om alt det du tenker på. Terapi for meg er musikk, trening, bilkjøring, og sist men ikke minst snakke med mine nærmeste og min fine familie. Alle har hver sin måte å takle utfordringer på. Enten det er sorg, sykdom eller annet. Det bare gjelder å finne ut hva som hjelper akkurat DEG. 

Når livet gir deg et slag i ansiktet, reis deg opp og vis at du kan klare hva som helst ❤

Vi blogges senere! Nyt finværet så lenge det varer da dere ☀

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw