Gomorgon från ett varmt och soligt Norrland. Äntligen är jag hemma, som jag längtat.

Jag, Tuvis och syster landade i Luleå sent under torsdagkväll, där stod pappa och väntade på oss. Efter lite mat styrde vi nosen hem, hem till Övertorneå. Var hemma efter midnatt och där stod en envis Noel och väntade tillsammans med mamma. Känslan att komma hem är svår att slå. Jag trivs i Göteborg förstå mig inte fel men hem är alltid hem.

Har umgåtts med brorsbarn en del, hälsat på älskade morfar och även mormor. Just ja, är cruising här ihelgen, så har hunnit skaffa mig två nya gaddningar 😍 bild kommer!

Lite update till er, nu ska jag fortsätta sova en stund tillsammans med Noel ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har det varit en dag med väldigt mycket blandade känslor. Så därför har det varit gött att umgås med syster en hel dag, lite stros i stan, syster fixade en nagel som gått av och sen avslutade vi med Max, det bästa med hela dagen 😃 blev en pn ett par timmar och nu blir det film och gotta resten av kvällen.

nedräkningen hem till norrland har börjat 😍

Likes

Comments

Man brukar säga att man inte ska ångra något här i livet, men det finns en sak jag ångrar, dock är det bara EN sak.

Det är att jag inte svarade i telefonen den 20 augusti 2015 på morgon när mamma försökte få tag i mig tusen gånger. Hon ville att jag skulle komma till sjukhuset för mormor var påväg till en bättre plats. Hon ville att jag skulle hinna dit. Anledningen till att jag inte svarade var för jag hade den förbannade mobilen på ljudlös. Jag hann aldrig träffa henne innan hon slöt sina ögon för gott. Det är något jag ångrar, jag ångrar så förbannat mycket att jag hade mobilen på ljudlös och att jag inte vaknade av vibrationen på mobilen. Det går inte en dag utan att jag tänker på det, om jag bara hade svarat på mammas samtal så hade jag hunnit säga hejdå. Men jag hann inte, och det kommer jag få leva med resten av mitt liv.

Likes

Comments

För ett par sedan packade jag och Selo picknickkorgen och åkte till fiskebäck båthamn för att grilla lite. Helt okej väder men det blåste för mycket som vanligt. Var dock väldigt mysigt och det stället är så himla vackert. Hoppas på fint väder sen när bror och barnen kommer hit så ska vi åka dit och bada:)  här är lite bilder från kvällen:

Likes

Comments

Än en gång har oskyldiga människor mist sitt liv pga terror. Denna gång på Istanbul Atatürk flygplats. Där det passerar 60 miljoner människor per år. Mina tankar går till dom som mist sina liv, till anhöriga, till berörda, till hela Turkiet. Detta kunde ha varit du eller jag som drabbats. När ska detta ta slut? det räcker nu.

#fuckterror#yeterartik#lanetolsun#amin#prayforturkey#prayfortheworld

Likes

Comments

Gomorgon! dom flesta av er sover säkert medan jag sitter på jobbet och äter frukost. Igår kväll var det fotboll, Island- England, eftersom att Sverige åkte ut så hejar vi på Island, ellerhur? det gör iaf jag!  Hoppas det går lika bra på söndag sol det gick igår, nu håller vi tummarna!

Likes

Comments

Hallå där! länge sen sist. Mitt bloggande har alltid varit sisådär, det brukar vara på topp när jag reser då brukar jag vara flitig på att uppdatera. Men hemma i Sverige känns det inte lika kul, dock tänker jag testa iallafall.

Livet här i Gbg rullar på som vanligt , mycket jobb och när jag är ledig lite längre så försöker jag åka hem till norrland så ofta jag kan eller umgås med vänner.  Nästa resa hem bär av om en månad, som jag längtar!

Annars? Göteborg bjöd på två veckor bra väder i maj nångång men sen dess har det inte varit något att hänga i granen, mulet regn och blåst, känns som att det var den lilla sommaren vi fick? vi får hoppas på att jag har fel 😂
har hunnit med en resa till södra Finland för en veckas umgänge med mina kusiner innan sommarjobbet startade, det var välbehövligt faktiskt så nu är jag fit for fight. Det är lite kort om vad som hänt, mycket på gång just nu men vad det är får ni reda på någon annan gång :)

Ha det gött!

Likes

Comments

Kommmer börja blogga igen men först ska jag ta mig hem till Göteborg! vi hörs 😘

Likes

Comments

Detta fick jag hem idag, väldigt sällan jag lägger tid på att köpa bra hår och hudprodukter faktiskt, men idag tänkte jag att det var dags.

Likes

Comments