Från en ybermysig kväll med Märtha. I myskläder och utan smink. Slås varje dag över vilken lyx det var att ha henne kring mig varje dag i tre år !!

I tisdags promenerade jag ner till havet, utan musik eller podd i lurarna. Jag försöker lära mig att trivas även om det är tyst. Det går lättare och lättare.

Längtar dessutom tills i veckan då jag ska klippa och färga håret !! Behövs verkligen och ska bli så himla skönt.

Från ännu en jättemysig kväll men denna gång med Sandra. Vi åt middag på rost och gick sen vidare för fika på kafé station.✨

Och slutligen en sväng på Olles igår med vänner till Edvin. Lugn kväll, skönt för vi var väldigt trötta.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tisdag idag vilket innebär ledig dag för mig. Att vara ledig tisdagar (plus helger) kan vara ett av de bästa besluten jag tagit för min hälsa. Jag har alltid kört på och inte lyssnat på min kropp vilket slutat mer eller mindre dåligt varje gång. Men nu när skolan är slut och jag får igen så mycket tid så kände jag att nu är det dags att ta tag i mitt mående.

Tisdagar är min heliga dag, jag har som mål att aldrig planera in något på tisdagar utan ser till att alltid vakna hemma (själv i och med att familjen jobbar) och bara göra det jag mår bra av och känner för just den dagen. Brukar bli sovmorgon, promenader, städa eller greja med något jag må bra av. Helt enkelt ta det riktigt lugnt. Läst mycket böcker också vilket jag tidigare endast kunnat göra på lov då tid och ork inte funnits när skolan också var med i bilden.

Idag har jag än så länge bara tagit en lång dusch
(hör inte till vanligheten haha) och rakat benen, haft silverbalsam i håret, skrub. Ah ni fattar. Nu ligger jag i sängen och efter lunch ska jag till läkaren och sen har vi apt-möte på jobbet. Sen får jag åka hem till min säng igen 😍!!

Likes

Comments

Blev en kort sväng till fjällen i helgen. Vet att många tycker det är onödigt att åka fredagkväll och hem söndag eftermiddag, men för mig är det så värt. Tiden i bilen går åt till musik, ta igen förlorad sömn och att bara vara vilket gör att det blir härligt även de 10 timmarna av helgen som spenderas i bilen. Helgen känns så mycket längre när man hittar på något. Vi hann med två svängar i skogen och lite dötid i stugan, precis lagom för en helg.

Håller på att vänja mig vid att jag har så mycket tid över nu när skolan inte tar upp all min fritid. Har inte kommit till ro helt än, men njuter så mycket av att kunna göra vad jag vill när jag är ledig och jag känner att energin sakta men säkert kommer tillbaka för varje vecka som går!

Likes

Comments

Har äntligen fått Edvin att se One tree hill med mig, så två kvällar denna helg spenderades med glass,killen jag tycker så mycket om och serien. Så mycket kvalité och försöker verkligen ta till vara på stunder som dessa! Vi råkade dessutom somna i soffan och sov där hela natten med kläder och allt haha

Hann också med att plocka ännu mer hallon med mamma. Min nya grej är helt klart att plocka bär haha. Så otroligt avkopplande och dessutom så härlig känsla att veta att jag kan göra massvis med goda blåbär och hallon smoothies i vinter, baka av bären, ha i filet på morgonen, blåbärsgröt... så lyxigt!! Mormor tipsade om krusbärs kräm också, så plockade lite från hennes trädgård som jag tänkte prova göra kräm på nån dag i veckan!

Likes

Comments

Robin retade mig för min inspo-frulle här om dagen. Med all rätt med tanke på att det är otroligt sällan jag engagerar mig så mycket för att få det fint,haha. Men kändes väldigt lyxigt iallafall och fina bilder blev det.. haha;-)

Har tänkt mycket på mina frukostar på slutet, för det är ändå något jag gärna tar mig tid till, att äta en bra frukost. Nyligen kom jag fram till att min mage mår bäst av att äta halva frukosten hemma och halva då jag kommer på jobbet. Så fil och müsli alt. Gröt intas hemma och två mackor då jag kommer till jobbet.

Provade dessutom att dricka ljummet vatten istället för iskallt vatten imorse för att jag läst att det ska vara bra för känsliga magar. Och faktiskt, detta var otroligt behagligt för lilla magen. Ännu en ny vana med andra ord.

Likes

Comments

Edvins familj är bortrest så vi passar på att leka lite vuxen och bor i deras stuga, så vi började helgen med storhandling på Coop.

Älskar livet ute i naturen, plockade lite blåbär och passade på att verkligen ta vara på lugnet! Lyssnade inte på musik eller podd vilket jag övar på att inte göra JÄMT. Har annars musik/podd/serie igång oavbrutet vilket kan bli lite intensivt ibland.

Grillade korv ute en kväll och låg inne vid kaminen och lyssnade på musik en annan kväll.

Blev en sväng på Nolia också och sen middag ute i stugan igen, och i veckan är det jobb som gäller.

Likes

Comments

Har mest varit på resande fot denna sommar, först Gotland två veckor, Västervik nästan en vecka, Åre några dagar. Sen åkte jag hem ett tag för att jobba lite. Jobbar på Lottas Omsorg och trivs så himla bra! Roligt är att det enda jag varit säker på när jag tänkt på framtiden är att jag INTE ska jobba inom vården och nu tycker jag det är världens roligaste!! Nu är jag iallafall ledig en vecka så jag och Edvin var i Piteå med mina föräldrar över helgen och nu (måndag) är vi påväg till Gotland med hans föräldrar. Känns skönt och kul att verkligen ta vara på mina lediga dagar och koppla av.

Lyssnade på Per Gessle i Piteå, han blandade låtar från Roxette, Gyllene tider och egna låtar så det var riktigt somrigt och bra!

De andra badade till och med i havet, men är lite förkyld och var så kallt i vattnet så jag skippade det;)

Likes

Comments

Blev några fantastiskt fina dagar i Åre. Tältade de två första nätterna och cyklade på dagarna. Det spöregnade mest hela tiden men det var på något sätt bara mysigt. Cykling var mycket roligare än vad jag trott vilket förvånade mig en aning, men skulle helt klart vilja fortsätta cykla! Sista natten innan jag åkte hem, före de andra för att jag skulle jobba bodde vi på hotell Copperhill. Vilket hotell!!! Allt var verkligen genomtänkt och supermysigt. Åre var lite som Gotland fast i fjällmiljö och mer natur, annorlunda på ett positivt sätt!

Likes

Comments