View tracker

Godmorgon!

Hur mår ni alla?
Här är det så typiskt att man ska behöva få ett sjukt barn med så hög feber att man inte kan ta sig ut!
Vår enda lediga helg innan jul. Iallafall för mig och mitt jobb.

Vi hade tänkt framtidsmuseet idag. Med familjen... men det ser mörkt ut.
Sen tänkte vi kvälls och julpyssla med pepparkakor och knäck. Så ledsamt att det ska bli något sånt här. Jag brukar ta varje dag för sig och inte planera eller längta för man blir oftast besviken.
Men nu blir jag mest sur!

❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag var vara tvungen att klicka hem dessa snygga träningskläder från odd molly! Äntligen ska jag få äga något jag länge velat ha. Ska bli så kul att få träna i dem sen. Som ett extra pepp.

Fattas en kofta sen. Sen är jag mer än glad!

Spännande att få se dem sen.. ☺️

❤️❤️

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!

Vi bestämde oss igår för att åka till Dalarna och Borlänge. Ville komma ifrån ett tag och bara slappna av på ett annat sätt. Här behöver jag inte ta ansvar som i mitt eget hem. Detta med tvätt och pyssel.

Önskar dock att dagarna inte behövde gå så fort. Vill hinna med något också. Köpcentret kupolen vill ja hinna till.

Undrar allt hur jul kommer att bli då detta blir första julen utan mormor!

Vi tog en liten promenad med barnen till lekparken.
Så varmt och skönt på ett sätt, mindre kalla händer och fötter hos barnen.

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är jag ledig och det känns underbart! Har jobbat så mycket under helgen också.
Försökte vara ledig på lördagen för att min mamma skulle komma ner. Men inte!
Fanns inga vikarier som kunde. Så jag fick allt jobba den där långa heldagen mellan 7-21.

Är lite små sugen på att åka in till stan. Var av ett ärende in igår för att hämta barnens paket som jag beställt. Skulle vidare och träna med en vän.
Fann ju så mycket snyggt när man inte har tid såklart.

Skönt att komma iväg och träna igår iallafall.
Får se vad som står på listan idag.
Promenad kanske och lite plock hemma efter e helg borta på jobbet.

Likes

Comments

Ikväll gäller det!

Julbordet med jobbet...

Lite pirrigt är det allt, att få klä sig lite fint och träffa människor utanför jobbet. Det blir ju inte mycket till privatkläder när man jobbar inom hemsjukvård. Lätt att man alltid ser sina kollegor i jobbkläder.

Dock vet jag inte vad jag ska sätta på mig, jag beställde hem en glittrig svart väldigt fin kjol och ett par byxor i liknande skinn också väldigt mjuka och snygga!

Sen har jag ett säkert kort, en mossgrön klänning som jag verkligen har gillat. En klänning som går till låren. Men så trist att ta den igen för jag hade det på julbordet som var förra året.

Jag tycker att man ska om man KAN undvika byxor. För det tycker jag man ser jämt! Aldrig någon som bär kjol eller klänning. I alla fall inte i min omkrets.

Likes

Comments

Nu snart sitter jag och barnen laddade för julkalendern. Det är en viss charm med detta. Att få mysa med dem på morgonen och sedan räkna ner till jul.

❄️⛄️🎅🏻

Likes

Comments

Jag har alltid prioriterat barnen före mitt jobb, jag jobbar inte alls mycket. Pappan 100% för att han får hem den bästa lönen. Och jag jobbar 60% och nästan inte ens en dag extra. För att jag hellre vill vara hemma.

Igår, idag och imorgon kommer jag att vara ensam hemma utan barn. För att dem är hos dagmamma. Jag känner såhär i efterhand att jag är helt slut när dem inte är hemma. Är lite trassel på jobb m.m som tar mycket energi. och jag känner att jag är sliten. Vet ärligt inte vad jag ska göra snart. Men dessa dagar har jag typ inte orkat ett dugg! Jag unnar mig inte ens en dag i sängen med en bok. För läsning har jag alltid älskat när jag var mindre, och det blev ännu mindre när jag fick barn.

Känns som världens lataste mamma så fort jag lägger mig för att vila, läsa eller se en serie.

Har hämtat ut så söta plagg på posten igår. Sen fick jag sms om att Lindex paketet är i butik och jag kan hämta det. Men jag kände att jag orkar inte åka idag. Sen har vi 3 mil till stan så det är inte bara och ta en bil och köra sisådär 5 minuter hit och dit. Tar lite längre tid.

Ska se hur dagen ser ut imorgon. Jag ska på julbord med jobbet och kläder är frågan!?

Nu ska jag ta och vänta in barnen och säga hejdå för ikväll, slutar i sena kvällen på jobbet så dem sover när jag kommer hem.

Vi hörs!

❤️❤️

Likes

Comments

En ny vecka har anlänt och snart börjar julkalendern, som jag längtar. Blir som någon tradition att den vill jag se för att längta till jul. Ska bli så mysigt att sitta med barnen i soffan och titta.

Har en jobbkväll så jag ska göra mig redo för den snart.

Försöker njuta av varje dag som kommer. Vill ha hela december till mysiga små stunder varje dag.

  • Julbord står härnäst. På torsdag. Funderar fortfarande på vad jag ska sätta på mig. Julkonsert på fredag ska bli så kul! Samma där, vad sätter man på sig!? Jag har lite val i alla fall.


Likes

Comments

Igår var det ju 1a advent, man tänder det vackra ljuset.

Jag tände det tillsammans med Tilde då jag hade jobb helg. Runt 06 på morgonen. Vi åt frukost tillsammans medan pappa och lillebror fortfarande låg och sov.

Hade ändå en fin 1a advent på jobbet. Fixade i ordning lite glögg och pepparkakor till dem allihopa.

Så skönt att få komma hem där på eftermiddagen. Slutade runt 13 och jag njöt av att vara i mitt hem resten av den kvällen. Tyvärr han jag inte med någon julskyltning som jag hade önskat men får försöka att hitta någon som är en annan helg här runt i Värmland.


Likes

Comments

Måndag: En dag då jag hjälpte mina kollegor med data arbete på jobbet. Dator tar lite tid att kämpa med och speciellt när man måste tvinga sig att lära något som man egentligen tycker är så ointressant! Nåja, jag gillar datajobb så för mig är det lite lättare och det är just därför jag har fått äran att lära ut till mina kollegor.

Tisdag: Var en jobbdag för mig, och en lugn eftermiddag i lekparken med barnen

Onsdag: Utbildningsdag... mycket rolig och intressant. Tycker alltid det är kul med ombyte i jobbet. Som utbildningar. Att få lära sig något annat. Kvällen tog vi trots en trött dag en vända till ett köpcenter. Vi tog med oss farmor. Så mycket fint som fanns nu till jul. Och jag har en stor förkärlek till barnkläder. =)

Torsdag: En ledig dag. Bara småpyssel i hemmet. Hämtade ut mitt paket. Har hittat så fina plagg till kanske julbordet. Får se, ska visa er.

Fredag: Vi byter lite fönster på vårt hus och har gjort under sensommaren också. Men vi tar det lite pö om pö. Ett hus tar ju aldrig slut om man säger. Finns alltid saker och kommer alltid att finnas saker att göra med ett hus. Vi har varit ute i gråvädret. Vi åt räkor till kvällen. Blir en lugn kväll i soffan.

Det var ju inte mindre än Black Friday.. så jag beställde lite från några butiker. Ska också visa det så fort det landar.

Lördag och Söndag: Är jobbhelg.


Likes

Comments