Idag har jag klarat mig helt utan nässpray i 9 dagar, vilket känns helt fantastiskt! 4:e dagen trodde jag för en kort stund att jag skulle ge upp. Men jag klarade första veckan, nu är det bara att se framåt och nu ska jag ta tag i alla nässpraysflaskor som ligger lite huller om buller här och göra det jag skulle gjort för längesen. Slänga

Nu till mitt glädjerus:
Igår var jag på arbetsintervju och det kändes verkligen jättebra, var väldigt nervös natten till igår. Jösses vilken jobbig känsla!
Idag fick jag ett samtal om att jag fick jobbet, jag har inte haft ett så stort leende på fruktansvärt länge. Imorgon börjar jag jobba, nu kommer jag få prova på att göra någonting nytt och jag är fruktansvärt taggad! Så nu är det dags för lilla mig att hoppa i säng och vänta in morgondagen. Woho!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 32 Readers

Likes

Comments

Det må vara bland det svåraste man kan göra! För ett par år sen slutade jag med nässpray som jag hade använt mig utav i 7 år, klarade av att sluta MEN blev dunderförkyld och fick panik så jag tog denna spray en enda gång - det skulle jag aldrig gjort. Nu har jag använt nässpray i nästan 8 månader och nu har jag äntligen bestämt mig att det måste få ett slut.

Detta är dag 3 utan nässpray, det är ett rent helvete. Men jag ska klara mig denna gången. Det är väl det man brukar säga när man ska sluta med något? Dag 3, vecka 3 osv brukar vara de dagar som är jobbigast. Snart har jag klarat mig igenom denna dagen, det gäller att ha tålamod med att veta, det kommer bara bli bättre!

Nu har jag kommit till det stadiet där ingenting smakar någonting överhuvudtaget och hunger finns inte med på listan. Har helt glömt bort att äta någon mat idag så nu ska jag bege mig mot köket och trixa i ordning någonting.

  • 48 Readers

Likes

Comments

En helt fantastisk känsla är det. Att bli moster

Min lillasyster och hennes kille gav mig en lapp i julklapp, jag mamma och min svågers mamma fick likadana julklappar.

På den lappen stod det: Vi ses i augusti.

Vilken känsla! Jag kände på mig att hon skulle vara först med att skaffa barn, men inte att det skulle komma så snart. Vi tog en promenad till affären för några dagar sen, så säger jag plötsligt utan att ens tänka mig för: Jag tror att jag kommer bli världens bästa moster. Det jag får till svar är en obeskrivlig känsla..

Det är du redan. ❤️

  • 23 Readers

Likes

Comments

Sån helvetes jävla psykisk smärta, jag står inte ut. Saknaden är för stor, hjärtat håller på o ta över hjärnans roll och jag vill bara träffa henne, hålla om henne, känna hennes doft och aldrig släppa taget igen. Men det går inte, hon har det bra där hon är, jag vet det.
Även den starkaste människan bryter totalt ihop ibland, idag är den dagen, dagen då jag inte orkar hålla tillbaka något längre.

  • 72 Readers

Likes

Comments

​Jag är en såndär människa som lyssnar väldigt mycket på musik, framförallt på mornarna - när jag är ensam.

Ibland vet jag inte hur jag ska uttrycka mig, med mina känslor - jag stänger inne allt o lyssnar på musik som har en innebörd för mig.

Känner jag mig tom - hittar jag musik för det
Känner jag mig lycklig - så gör jag samma sak där.


Även när jag umgås med folk så lyssnar jag alltid på den musiken som har den innebörden och berättar hur jag mår. Ingen vet om det, ingen förstår det.
Det känns som att alla andra alltid lyssnar på musik som dom tycker är bra, "haha har du hört texten"

Den där texten som du tycker är så himla rolig har jag redan analyserat, den där texten som får mig att känna mig hel, det är den jag lyssnar in.

Ingen vet något, det känns som att det inte finns en enda människa som faktiskt vet, att när jag lyssnar på en låt så betyder den mer för mig än vad folk tror. 

Texten är rolig för dig, men för mig har den så stor betydelse.

Likes

Comments