Hahahah! Ja må skratta åt mig själv.

Vanligtvis när ja bokar/beställer ting är jag extremt noggrann å exemplarisk. Diet-Sandra = not so much anymore. Ser på flygbiljettn til Trondheim at ja bokat flyg kl 7 på morgonen!! Vafan tänk ja?!

Aja. Skönt å komma upp tidigt. Om de int hade vart för peak-week då ja drick 7L vann om dan så hade de varit enklare när busschaufförsjäveln inte informerar mig ordentligt at den int gå dit jag skulle av - trots de va de första jag sa åt han när ja klev på. Så ja va tvungen å åka me en annan buss åt et annat håll, för å bli upplockad av ytterligare en annan buss som sku ta mig dit ja skulle. Jeez💦 Sluta me at en stor flygbuss (rymm säkert 100pers) kör mig privat hem til Tobias dörr där ja sku bo.

Haahah ooojojoj😂höll i tillägg på å kissa på mig.

Denna tävlingshelg var också en fröjd💟När de där jobbiga lagt sig å ja landat hos Tobias kände ja lugnet å hur perfekt allting var! Hade et eget rum med när til toa (viktigt på peakweek) å stort kök, lugnt folk. Så allt va så himla mysigt, va grymt tacksam för ja fick stanna där💕

Dock hade ja varit mycket mycket sliten. Egentligen enda sen Sandefjord. Så taggen var inte direkt densamma backstage. Minns at tilåme när vi gick i gången för at ta oss bakom scenen där man värmer upp så kände jag bara at ja ville få allt överstökat. Tyvärr. De är sjukt tråkigt å känna så ska sägas😓

Men..........

Så kommer man upp på den dära scenen. Plötsligt ändras allting!🌟Adrenalinet pumpar. Det går inte att sluta le. Jag älskar at stå på scen!!

När jag kommer ner från förbedömningen känner ja mig lycklig! De gick bra på poseringarna å får godkännande från coachen. Men man vet aldrig hur domarna dömer å jag är glad at ha genomfört. Dock kommer girigheten å vinnarskallen å ja känner at ja skulle bli enormt besviken om ja int gå vidare.

Lyckligtvis går ja vidare til finalen - YES!!

Up på scenen å L-walk is on👠får nånslags blackout, näe ja kommer ner från scenen kom ja inte ihåg om ja log ens en gång😆men betryggande nog säger Kenneth "haha jaa du smilte" hehe "så fort du kliver opp på den scena der, så smiler du" helo toooth!😁

Haha! Har de enormt kul där vi står breve scenen, tjejerna är fantastiska å vi ha en skitbra stämning!👏🏼

Åså kommer prisutdelningen. Jag går (lika som i Sandefjord) ödmjukt in med inställningen at jag har gjort mitt bästa - jag kan inte göra mer än så - jag är glad att jag i de hele tatt tog mig upp på scenen.

Meeeennn.

Kommer inte på 6:e plats. Inte på 5:e. Och då kommer djävulen. Ja minns tilbaka på Sandefjord å ja kanske kan ta pallen igen tänker ja! Och så får ja 4:e plats.. Vad är de?!

He int en dålig plasering. Men de kunde varit bättre. Ja sku haft en pokal kände jag å är inte nöjd. Får reda på vad jag ska förbättra å jobba på. Nu va de bara å tacka Trondheim å se vidare👊🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter debuten i Sandefjord ville man ju tro at motivation å glädje skulle infinna sig eftersom de gick så pass bra🏆absolut de gjorde de! I 2 dagar cirka.

..

Påsken infinner sig mellan Sandefjord Open och Kaliber Open å ja gå miste om å fira ännu en högtid🐣Jag saknar familjen. Sjukt mycket. Ser bilder på fb från fjällen. Skoters. Grillning. Påskmiddag. Påskägg. Påskgodis. På jobbet. Hadde tur å få ledigt några dagar, drog til Kongsvinger en tur å så jäkla skönt💕

Denna vecka får vi äta "vanlig" diet-mat. Koser meg med pepsi max, NOCCO, proteinpulver å BCAA etc🐽 för sen kommer ännu en PEAK-WEEK... As know as pee-week✌🏼️

Likes

Comments

Så var ÄNTLIGEN tävlingshelgen kommen! Slutade jobba torsdagen, stack til Sandefjord redan på kvällen vilket var extremt skönt - komma på plats å bara slappa. Sista träningen lades in på onsdagen, så behövde bara tänka på at få med alla grejer å roa ner kroppen.

På fredagen slutade vi dricka vatten kl 15, så det var bara til å halsa så mycket som de bara gick fram til då. Trodde at det skulle bli problem at INTE få dricka vatten efter det, men gick förvånandsvärt bra! Lite senare fick vi våra bikinis och skor godkända av NKF och sedan på kvällen var det dags för viiiin... Som jag hade längtat ;P

Hört av andras erfarenheter att detta skulle vara riktigt jobbigt - att inte få dricka vatten på et dygn (ba 1/4 L utöver dygnet) och att vinglaset inte alls ska vara gott. Det är jag inte enig om! Jag tyckte det var supergott med vinet och av vannkutten blev jag endast lite torr i munnen. Men jobbigt? - Inte särskilt. Vilket va en jävla tur. För så slitit som jag hade det de sista 2 veckorna med huvudet...

Vaknade lørdagen och kände mig på riktigt bra humör, även om ja sov som en kratta för bena var i högläge så jag inte kunde röra mig som jag ville hahah xP Kl. 9 samlades vi backstage, ca 14 skulle vi på scenen och hela dagen var bara en fröjd. Vi hade en hel sal för oss själva, alldeles lugnt å bara god stämning. Gick in i en annan del av backstage där andra team var - kaos. Folk sprang å stressade hit å dit. Tänkte på hur glad å tacksam jag var att vara med i Team Toppform, så fantastiskt!

Jag la mitt eget smink - det är ju en del av de roliga!! Plugga in lite fet musik å bara koste mig <3 Men de tog lite tid, när jag var drygt halvvägs ville delegatene at jag skulle bli färdig så jag kunde ligga ner med bena i högläge vilket stressade mig aningen. Fast de va aboslut inte dålig tid, de ville bara at jag inte skulle stressa å grunden til at man har beina høyt är för at vattnet ska bort från bena. Uppskattar hur mycket de vill att man ska ligga å inte stressa, det är en väldigt skön känsla man får.

Och så till slut va tiden inne för å krypa ner i bikinin å smyga upp mot scenen. Jag var sjukt taggad å det kändes riktigt bra! Pløtsligt hør jag folk snacka om at vi inte skulle ha førbedømning, utan gå direkt på L-walken. Shit shit shit! Fast så hade jag ju øvat på L-walken typ tusen gånger så de va ingen fara, men bara den känslan om at man inte är helt med på vad som händer gör en oförberedd.

Alla har sagt att det går så fort på scenen. Det är bara förnamnet kan ja säga. Det känns som 10 sekunder å du har ingen aning om hur fort du gör rörelserna, bara chansa på att de blir bra lixom xP men shit va kul de va! Kände hur jag inte kunde sluta le.

Det kändes bra, gjorde ju såklart mitt bästa ville ja tro, men de va omöjligt å veta hur de hade gått och då blev jag nervös.. Skitnervös! En stund senare var det prisutdelning och vi ställde oss i Lineup på scenen. Resultatet skulle fram, avslutade med vinnaren. Namn efter namn ropades upp i høgtalaren och efter 3 namn inser jag att fan - jag har pallplacering! 3:an ropas upp å jag är minst 2:a. Lyckan som infinner sig i kroppen är fan oslagbar.

Så hør jag 2:a plasering - Sandra Boström.

Jag kan inte låta bli att le när jag tänker tilbaka på øgonblicket där. Får pokal, kramar om de andra på pallen och så det størsta leendet mot alla i publiken. Jag gör debut och jag kommer 2:a - de kändes helt jävla awsome!

Likes

Comments

För att helheten ska bli bra på scenen är det mycket som ska till. Ville så gärna ha 3D-fransar sä bestämde mig för att fixa det! Så underbara Karoline tog mig med til Malin Utne i Fetsund som inte bara är söt å snäll - hon gör FANTASTISKA vippe-extensions, jag blev så jävla nöjd å glad!! Oooomygoood👌🏼💟

*Blink,blink*

Likes

Comments

..hehe även kallad "pee-week"😂

💧6-8L vatten varje dag ska vi dricka

🍥inge sötningsmedel - aspartam etc. Så inge tuggummi, cola zero, NOCCO, syltetöy, har sötningsmedel i mina järn-tabletter så inget av akk de heller...

🌾minimalt med salt

☕️Å eftersom jag håll på bleka tänderna å under den tiden är de extra mottaglig för missfärgningar, så kaffe få drickas me sugrör

Vattne gick förvånansvärt bra! Förutom toabesök några gånger i timmen😆 men maxade vatten på morgonen så jag iaf skulle få sova om nättren å int behöva springa upp hela tiden.

Det jag sket med denna vecka var motivasjonen. Riktigt tråkigt nog. Kändes som att hela teamet va sjukt taggad - "bara några dagar kvaaar, wohooo!!" Men jag skämdes nästan för att jag inte kände samma tagg.

Vars är fjärilarna i magen?
Vars är taggen?
Vars är viljan?
Har ju längtat efter den kommande helgen i månader nu!!

Helt jävligt frustrerande. Men tänkte att den kanske kommer om jag bara får komma mig på plats i Sandefjord å träffa folket osv.

Fick et brev och påskägg av en av chefernas käreste, jag kan inte beskriva hur glad jag blev av detta brev! Hon visste nog inte hur mycket jag slet akk den dagen å hur mycket hennes ord lyfte mig just då jag bara ville gräva ner mig i ett hål. Så otroligt tacksam å glad jag blev, kan inte tacka henne nog💝

Likes

Comments

När jag bestämde mig för att stille, bestämde jag mig också för att spara på håre mitt. Hade blekt sönder det så länge att de brustit på många ställen. Kände att jag hellre har håret kvar än å ha de så blont som ja hade - även om ja trivdes sjukt bra som "Blondie".

Såå under några månader sparades håret, nytt och friskt fock de växa ut å tilslut så var de ju dags för en skikkelig förändring!

Snälla, fina Aina Cecilie Wien hjälpe mig med processen från sliten blond til brun/svart och tack vare www.mytrendyhair.com sin hair-extensions fick jag äntligen känns mig som en prinsessa👸🏻💕

Likes

Comments

Självklart.. Man vill att tävlingarna ska komma. Man vill skina på scenen. Man vill tilbaka til en normal kosthållning.

MEN

Våra söndagar samman har gjort den här resan til va de är. Team Toppform - de bästa teamet jag någonsin kunnat önska mig!

Man längtar til söndagarna, det är som en belöning på hur man har krigat å slitit i veckan. Få träffa alla glada miner. Självklart är alla mer eller mindre dödssliten å har sina egna jävulskap. Men vi möts å peppar varann, pushar varann å har kul! Är sååå tacksam för alla ja mött å fått lära känna💗tyck om er alla!

Det kändes på riktigt skittråkigt att tänka at de va sista formsjekken denna söndag..

-Men så har vi ju så jäkla mycke kul å se fram emot också😃

Likes

Comments

Åhh😍efter en helvetesvecka så va helgen väldigt välkommen! Hade massa trevliga saker att se fram emot!

Aina erbjöd mig at vara med i marknadsföring åt Ordentlig Gym och Proteinfabrikkens sine produkter❤️

Så iväg bar de til Asker👏🏼

Å så stack ja iväg til Kongsvinger på mys-tur😍 va så skönt!

Likes

Comments

Detta är inte bara bara. De är stunder du vill ba gräva ner dig för att de är så jobbigt. Vecka 10 ha varit en sån vecka. Vi hade haft poseringsträning på Sentrum Scene å egentligen vara jag sjukt taggad, men...

Jag förstog att det kommer til å bli jobbigare å jobbigare - oavsett vad. En ny vecka med ett nytt stadie av trötthet. Kroppen vänjer sig inte. Den jobbar emot hela tin.

Det är slitsamt att vara kring folk. Jag samlar all kraft til att va professionell på jobb, därför har jag inte ork til at va trevlig i personalrummet eller utanför jobb, då vil jag vara slå av. Vill inte vara otrevlig, men det handlar om att prioritera vars jag ska leverera energi och jag måste ju göra mitt jobb.

Träningarna går fortsatt bra, men herregud vad jag sliter med tung kropp, den känns fylld i vatten å bara otillfreds heeeela tiden. De enda den vill är att ha påfyll - å de får man från mat.

"Bara hålla ut" "Bara 2veckor kvar" "Baaaara kötta på"

Ja, absolut. Men det är skitjobbigt. Å jag måste få tycka de! FUCK!!

Likes

Comments

Söndagen den 6 mars fick vi ha poseringsträning och formsjekk på Sentrum Scene så vi skulle få känna på hur de är mer på riktigt! Hade längtat sjuukt mycke å shit va kul de va!😃 Kände hur jag bara kunde mysa på scenen å må såå gott🌟tyckte jag fick til poseringarna ganska bra och vi övade L-walk några gånger. Efteråt fick jag väldigt mycke positiva tilbakameldinger å ja blev bara mer å mer taggad!!😃 så härlig stämning också - love it💖

Ooooh this is too much fun!

Likes

Comments