Lever....mår gott.....umgås med kärleken och livet!
Återkommer när höstbluesen gör sitt intåg.

See U outside ❤️


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tack och hej lille vän! Hoppas du träffar fina kamrater i kaninhimlen. Vi fick ha dig till låns i ett år iallafall.

Fy sicken konstig dag det blev....jag och dottern ligger hemma med feber och halsont när vi inser att kaninen är dålig och behöver komma till veterinären. I med lite piller i mamsen så hon orkar ge sig ut i trafiken. Åker till veterinären 10:15, som misstänker förgiftning och pytsar i kaninen en rejäl dos med Gud vet vad mediciner. Typ fem sprutor. Sen får vi åka hem med honom igen och ska hålla honom inne och värma honom, helst med värmefilt. Som en snäll granne lånade ut. Tack Veronika!
Sen skulle vi höra av oss efter lunch om det inte blev bättre.
Men det blev det inte, halv tolv somnade du in lilla Stampe. Vi kommer sakna dig och dina tokiga ryck.
Likes

Comments

Hämtade en febrig mini på förskolan igår som inte skulle äta, bara dricka. Efter lite febernedsättande och välling kom han i säng och sov hela natten. Och vaknade i morse vid halv sju och hade nån enstaka grad i feber och for runt som vanligt. Så bäst att vara hemma och få honom försöka vila och dricka mycket.

Och då upptäcker jag ett konstigt fenomen! Morsan är rastlös till tusen, har jättesvårt att sitta still 😜 Det nya jobbet har verkligen fått fart på mig! Så nu grejas det för fullt här hemma.


Likes

Comments

Uppe i ottan med morgonpigg mini idag. Resulterade i tidig tripp till affären och införskaffning av ny grill och en massa gott att lägga på den.

Sen blev det fix i trädgården hela dagen med kaffe och glasspaus där i mellan och såklart ett trevligt avslut på dagen med några glas rosé och grillat! Mor och far trillade in på en bit mat med. Tack för besöket, hoppas maten smakade bra.

Likes

Comments

Tjolahopp i torsdagsträsket!
Idag är jag nog mer död än levande och känner mig ungefär som en sån där testdocka för krockkuddar ser ut!

Efter en fullproppad dag på röntgen åkte jag och fick lite massage. Skönt förvisso men beskedet om att inte hon heller kan göra något åt svansfan, var inte lika "skönt"!
Så nu är det bara att försöka få tid hos läkaren, och hoppas på ett skönare svar där!

Men jag har ju bara ont när jag sitter så om vi struntar i det där sittandet så blir livet bra och ja vem vet, jag kanske tappar några extra cm till runt maggen 😃
Nej, skämt åsido, problemet hade ju kunnat vara way mycket större så jag ska väl inte klaga. Finns de som har det värre och värk för jämnan.

Likes

Comments
Kom faktiskt upp ur sängen utan problem efter att ha sovit som en stock. Men under dagen har träningsvärken sakta men säkert krupit fram och nu värker det överallt, tom i musklerna i halsen. Fast det är ju en skön värk på samma gång, när man vet att det gör nytta.

Tur att det regnade idag så jag slapp cykla till jobbet 😉
Är inne på nytt labb den här veckan och lär mig massa nya spännande och intressanta saker. Imorgon ska jag få prova själv 😳
Bäst jag lägger mig nu så jag är skärpt imorgon!

Pöss å G'natt

Likes

Comments
OMG!! Undrar om jag kommer upp imorgon? Cyklade till och från jobbet och sen 55 minuters boxpass på det ikväll. Är lite lätt mör nu kan man säga. Kul men jobbigt var det.

Likes

Comments

OMG! Tiden verkligen rusar fram i en himla fart! Hinner inte med riktigt. Klockan ringer, jag går upp och hux flux är det kväll igen och vi landar i soffan. And I löööve it!

Och hur funkar nya jobbet?
Det är typ det mest intressanta och kuligaste jag jobbat med. Varför har jag inte halkat in på detta förut för? Tur att denna gamla jycken fortfarande har lätt för att lära och är sjukligt nyfiken av sig.
Saknar dock mina polers på west side. Får nog slå en pling och snacka lite gojja snart!

Nu blir det lugn och ro i soffan i väntan på Biggest loser...ha det gott vänner!Likes

Comments

Litet eldprov idag avklarat.
Den jag skulle gå bredvid var sjuk så jag fick klara mig själv (+två syrror och en annan uska som sällskap) inne på skelettröntgen. Tror jag skötte mig. Det kändes bra iallafall! Nu blir det sova så man orkar med eldprov nummer två imorgon.


Likes

Comments

Med nya jobbet kom ju nya arbetstider och tack vare det är man ledig röda dagar! Vilket jag aldrig varit förut....konstig känsla att vara långledig utan att behöva ta semester.
Så fredag, lördag, söndag och måndag har gått i familjens och mysets tecken. Påskmat på fredagen med kortspel och vin på kvällen. Och på lördagen bar det av med familjen till Borås och djurparken med hotellövernattning. Igår åkte vi hem och mös mer.
Och idag har iallafall jag jobbat bort påskmaten. Gymmet på förmiddagen, leklandet runt lunch och avsluta med en promenad därifrån till mor och far på födelsedagsfika. Så ikväll lär jag somna gott.

Likes

Comments