Jag har snart bott en vecka i Oslo, och jag har fortfarande svårt att förstå att det är sant. Hittills känns allting jättebra, och jag bor så centralt som det bara går. Det som är svårast att ta in är att jag inte bara kan åka och se min familj, eller knappt ringa dom så fort jag känner för det. Pontus har iallafall varit här sedan i fredags och hjälpt mig att komma i ordning med allt. Tidigt i morse följde jag honom till tåget, och tårarna bara rann när det var dags att säga hejdå, och han begav sig hem till Sverige igen. Ensam stod jag kvar och allt blev genast så tomt. Efter några timmar på jobbet så lättades stämningen upp en smula, men jag tror det kommer bli tufft till en början. Det är tur jag har Linda 15 minuter bort!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som den pannkaksfantast jag är så har jag testat flera olika recept och färdiga mixar av proteinpannkakor. Inte förrän jag passerar halvnöjd efter fitnessgurus one pancake fann jag min stora kärlek - nämligen mixen från MMsports med smaken delicious vanilla. Jag tycker de flesta mixar smakar sötningsmedel mest medan denna var perfektion. Helnöjd och blir absolut inte min sista burk!

Likes

Comments

I morse blev det tidig uppstigning för att bege sig ut på promenad tillsammans med min syster, mina morföräldrar samt även några av deras grannpar. På vägen stötte vi på en mängd hästhagar, och då Amanda var lika ivrig som vilken 10-åring som helst, så sprang hon fram med sina två morotspåsar och vi blev fast. Jag passade på att fota de små liven, men solen låg på såpass att jag knappt såg vad jag sysslade med. Det gjorde mig inte så mycket, jag hade en trevlig stund och kände att det här var just vad jag behövde idag. Nu återstår väl bara att dra på sig första bästa bikini, för jag ska ut och tvätta bilen i det fantastiska solskenet.

Likes

Comments

..Alltid i April, varenda jäkla gång. Igår umgicks jag och mamma över en kopp kaffe ute vid poolen. Solen stod som högst på himlen, vilket förstås var hur skönt som helst. Två och en halv timme tog det, jag hinner bara säga "nej, jag får ändå ingen färg så vi kan lika gärna gå in", innan jag möts av en knallröd spegelbild. Gissar på att grundbrännan är klar då? Det var ju iallafall skönt att höra.

Likes

Comments

Det som kändes som den lyckligaste dagen på länge, fick en helvändning och jag vet inte ens var. Under förmiddagen fick jag ett samtal angående jobbet i Oslo. Vet ni vad? Det är mitt! Jag börjar redan den 3 maj, så kommande veckor kommer väl gå åt till förberedelser och liknande. Lyckan över det både var och är enorm, men mitt i det hela bör nämnas att jag flyttat hem till mina föräldrar några dagar. Trots alla framgångar den senaste tiden känns det lite som om jag förlorat mig själv. Jag vill så gärna åstadkomma något med mitt liv, och när jag väl kan säga att jag gjort det så smyger ångesten istället på. Jag har alltså en del att jobba på med mig själv innan jag kan bege mig vidare och starta något nytt. En dörr stängs, en annan öppnas..Nåja, nyfikna på bilder från helgen? Här är två

Likes

Comments

Den 28e Februari fick jag ju äran att se Anna-Maria och Jimmy gifta sig. Jag tänkte att ni kunde få en liten kik på resultatet. De bästa bilderna spar jag såklart till sist, men de kommer så småningom! Som sagt, detta var min allra första bröllopsfotografering, så jag är väl medveten om att resultatet kunnat bli bättre. Men jag är nöjd som det är, jag gjorde vad jag kunde.

Likes

Comments

Påsken blev kort för min del, men äntligen säger jag bara att den är över (all denna mat alltså...). Jobbade alla dagar utom självaste påskafton som jag tillbringade med familj och en del av släkten, sen Pontus såklart. Under kvällens gång så åkte jag och mannen min vidare till Gävle där jag fått som uppdrag av Rockbladet att fotografera lite band. Vi fick ett jättefint dubbelrum på Elite Hotel betalat för oss natten som var, till imorse, som tack för att jag kom dit. Jag kan inte annat än älska mitt deltagande i Rockbladet, och möjligheterna som de ger mig.

Likes

Comments

Hej igen! Mycket händer i mitt liv för tillfället, och det är en utmaning att ens själv hänga med alla gånger. En kul grej är dock att jag åkte iväg till Oslo i måndags och stannade tre dagar hos Linda på grund av en arbetsintervju jag var på. Ett par långa dagars väntan nu innan jag får veta hur det gick. Håll alla tummar och tår tills dess vetja! Kameran åkte tyvärr inte fram förrän sista dagen, och bara några timmar senare så satt vi oss i bilen igen över till Svenska sidan, och hem till Dalarna. Förhoppningsvis dröjer det inte länge till innan nästa visit.

Likes

Comments

Igår höll jag i inte bara en, utom två fotograferingar tillsammans med Mattias. Det är till ett projekt jag håller på med åt ett band, och jag börjar ana bättre resultat än jag från början trodde var möjligt. Vi får väl se!

Likes

Comments

Förra lördagen fotograferade jag som sagt mitt allra första bröllop, och allt runt omkring. Det var definitivt en upplevelse, och jag känner mig verkligen en erfarenhet rikare. Bilder från den fotograferingen hade jag tänkt försöka få upp här imorgon. Leone var med mig och assisterade, och innan förberedelsebilderna skulle tas så hjälpte hon mig att testfota platserna vi skulle vara på. Så nu har ni en liten försmak av det hela iallafall. Halv fyra har klockan hunnit bli, nu lär även jag sova. Imorgon är en ny dag, godnatt!

Likes

Comments