Header

​De senaste dagarna har varit helt perfekta. Precis så som jag vill att dagarna ska vara denna sommar. Jag har spenderat tid med en viktig vän, strosat runt i affärer och köpt både det ena och det andra somriga plagget, jobbat för att kunna förverkliga en dröm i höst, blivit bjuden på middag av Mathilda på ett soligt Söderhielmska, njutit av en välbehövlig lunch med mina finaste tjejer, kikat på fotboll med grymma killar, somnat i en varm famn och sist men inte minst tagit hand om mig själv. Jag gör precis vad jag vill och jag är lycklig. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Att få spendera gårdagen och midsommar tillsammans med ens närmaste vänner var verkligen oslagbart. Jag jobbade till 14 och efter det tog jag mig till Asta. Kvällen var helt perfekt med fantastisk mat, gott att dricka och kanske världens bästa sällskap. Gillar verkligen midsommar även fast vädret inte var på topp igår. Hoppas ni hade en bra gårdag, kram!!

Likes

Comments

​När jag skriver dessa inlägg och ser tillbaka på alla bilder inser jag verkligen vilken helt fantastisk klass jag hade. De var verkligen världens bästa och jag saknar dom redan. Onsdagen innebar i alla fall vattenkrig på dagen och onsdagsfesten på kvällen. Kom hem kl 8 på morgonen denna dag haha så sov faktiskt över vattenkriget. På kvällen åkte klassen hem till Emma och det var lika härligt som alltid! Grillade även denna dag, lekte lekar och lyssnade på grym musik. Åkte in till stan och Slick där vi dansade loss hela natten. Även denna dag var det kanonväder vilket jag är så glad över, vi hade sån tur!! Alltså alla dessa dagar var bara SÅ himla roliga och onsdagsfesten var verkligen inte ett undantag. Vill göra allt igen. 

Likes

Comments

​I fredags tog jag studenten och i måndags började jag jobba igen, ingen vila här inte ;) Tyckte faktiskt att det var väldigt skönt att börja jobba direkt då jag vet att jag skulle fått panik annars haha. Dagarna passerar med blandade känslor, ser verkligen fram emot vad framtiden utan en skola att gå till har att erbjuda samtidigt som jag vet att jag en dag skulle göra allt för att gå tillbaka till det gamla och trygga. I sommar ska jag dock bara fokusera på mig själv. Jag ska må så himla bra, jag ska umgås med rätt människor och jag ska leva. Friheten, dig har jag längtat efter. 

Likes

Comments

Dag 2 och barrunda!! Denna dag började lite senare jämfört med måndagen och skönt var väl det. Att kunna sova ut efter att hållit igång en hel dag var välbehövligt. Någon gång på eftermiddagen träffades klassen hemma hos Selma. Vi grillade och hade det bara allmänt trevligt. Efter någon timme åkte vi in till stan för barrundan! Även detta var SÅ jäkla kul. Alla skolor fick olika scheman över barer vi skulle besöka och sen möttes alla till sist på Slick för att avsluta kvällen tillsammans. Under denna kväll besökte jag Allstar, Berggrenska, P.U.B, Söderhielmska och som sagt Slick. Träffade så himla mycket människor, drack goda drinkar och alla var bara på så himla bra humör. Fint väder var det också! Gick barbent och satt ute överallt utan att frysa, perfekt! Barrundan får definitivt 10 av 10 poäng!!

Likes

Comments

Denna dag började studentveckan på riktigt. Träffade klassen hemma hos Felix kl 8 på morgonen där det bjöds på frukost och mycket mer. Så himla bra ordnat var det! Runt 10 gick vi alla till Boulognern för brännboll!! Detta är det roligaste jag gjort på länge, går inte ens att beskriva. Alla var utklädda (vi var ninjor), alla var på grymt humör, det var fint väder och det spelades hög musik. Vi vann alla våra matcher vilket ägde!! Runt kl 14 gick hela klassen ner till stan för att käka och sedan tillbaka till Felix för att fortsätta festandet och tagga till efterfesten på Bankhuset. Kom hem runt klockan fyra på morgonen denna dag och det var absolut min favoritdag på hela veckan!! SÅ himla roligt! Höll igång i ungefär 20h i sträck och livet var på topp. Låter bilderna tala för sig själva.

Likes

Comments

Det stämmer, jag har tagit studenten och det är så sjukt! Det sjukaste jag varit med om. Jag kommer aldrig kunna sätta ord på hur fantastisk denna vecka varit och för att inte tala om studentdagen. Det var definitivt bästa dagen i mitt liv och jag var världens lyckligaste människa. Ingenting hade kunnat varit bättre, allt var perfekt. Allt. Den lycka jag känt under de senaste dagarna är oslagbar, jag svävar på rosa moln och lever världens bästa liv. Att ta studenten är det bästa som hänt mig och jag är så himla stolt över mig själv. JAG GJORDE DET! JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!

Kommer försöka berätta om studentveckan dag för dag i olika inlägg framöver. Håll utkik!

Likes

Comments

​Bilder tagna med telefonen från baldagen!

Likes

Comments