Bjuder på lite bilder från idag då det fixades lite till Elisa kallas imorgon då hon fyller hela 1 år!
& det är även redan 1 årsedan jag tog studenten.
Men har lekt och busat med de två små liven idag. 😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Var ute på morgonkvisten och tog en underbar promenad.
Sen var det bara hem, ta en alvedon jag har utskrivet från en läkare då mina magsmärtor kommer och går med mellanrum, sen slocknade jag. Vaknade nu av att en mygga surrade i mitt öra så drog täcket över huvudet och då kände jag hur det satte sig på min arm. Var väl samtidigt halvt borta för att förstå att jag kunde dragit undan min arm tidigare när jag drog täcket över huvudet. Så första myggbettet denna sommaren, eller sommaren? Vad ska man kalla det? Har ju varit sånt tråkigt väder till och från i stort sett hela tiden.
Men ialf, bara 10000 myggbett till denna sommaren som väntar.
Vad ska man göra nu? Kanske ta en tur ner till affären.
Om min mage orkar med det.. 😓 och träning blir det inte idag heller för då ligger jag väl där uppe och krampar till slut..😤😟


Bjuder på några bilder från i morse.

//Sandra

Likes

Comments

Mina val.
Min dröm är hovslagare som många redan har förstått, att få arbeta med hästen och djurets hovar, att få hjälpa hästar i situationer som har väldigt ovårdade hovar.
Har själv haft en som hovarna hade spruckit på när vi fick hem honom. Men vart ända krona var värt att lägga på hans hovar. Stor som liten häst. Han var en riktigt björn, ett lettiskt kallblod som var en draghäst, ja då förstår ni nog storleken på hans hovar, rejäla. När han kom hade han för små skor som hade gått in i hoven och ja, hovarna sprack. Fick ringa ut en hovslagare som slet, ingen liten stund utan en väldigt bra stund. Till slut fick han rejäla skor som inte gick in i hovarna.
Han fick nån sorts vitamin som skulle förebygga hovarna som han skulle ha till varje fodring.
Någonstans på vägen fick jag upp mitt intresse för hovslagare.
Jag vill vara med och hjälpa hästar så dom har bra hovar.
Att ha bra hovar är verkligen viktigt!
Jag har fått testa yrket lite, varit med och sett, tagit min tappskokompetens, läst mycket, kollat på väldigt mycket filmer och klipp.
Så min största dröm är egen företagare som hovslagare.
Jag har företagsbiten redan, jag har min tappskokompetens som är ett stort PLUS och det enda som fattas är bara hovslagarbiten. Vad har jag att förlora?
Mitt lår, skadan i mitt lår, ridskadan. Skulle göra vad som helst för att det skulle fungera och jag tror det gör det också, så länge jag tränar mitt lår och håller igång det så kanske det inte skulle vara ett så stort problem.

MEN.. Jag trivs även som undersköterska. Jag älskar detta yrket också. Jag har mina planer, att kanske hålls på med två yrken när jag är färdigutbildad. Funkar inte mitt lår som hovslagare så kan jag arbeta inom de andra yrket jag trivs också med, som undersköterska.

Tycker det är viktigt med drömmar och mål!

Nu ropar sängen. Godnatt allesammans!

//Sandra 😘

Likes

Comments

Denna lilla goingen får stå för dagens inlägg.
Bilden är tagen i fredags när vi grillade. 😘

Likes

Comments

Blev lite grillning idag. 😃 och vädret var underbart men borde varit varmare 😎

Likes

Comments

Hallå alla glada, sura och ledsna människor där ute.

Idag har hela min förmiddag bestått av att plugga körkorts teori, för om 2 månader börjar jag min intensiv utbildning och jag är så sjukt taggad och ser fram emot detta!
Har även fått pussa och gosa med mosters små plutt ungar Elias och Elisa som har hälsat på idag.
Har även varit uppe på gymmet och tränat.
Sjukt underbar känsla har man i kroppen när man går ifrån gymmet sen!

Likes

Comments

​Hade varit roligt att verkligen fastna i det här med att blogga.

Har tänkt flera gånger på att verkligen blogga. Men vad som helst vill man ju inte dela på en blogg heller, och såklart så behöver man ju inte göra det men man ska ju också såklart ha något att skriva om ellerhur?

Funderar på att använda en blogg i bilder, men även försöka lägga till tex då och då med. Men skulle nog aldrig kunna klara av att skriva såna riktigt stora/långa mängder med text varje dag. Förstår inte hur man klarar av det? Men det är väl just att man ska ha något att skriva om. Har jag något att skriva om så kan det bli 5 rader kanske, resten bilder.

Det första jag vill börja blogga om nu eftersom jag inte har bloggat på si så där ett väldigt bra tag är att jag vill tala om för hela världen, fast många som sagt i stort sett redan vet hur mycket jag verkligen älskar att drömma. och att jag tycker det är viktigt att ha drömmar & mål med livet. Det tycker jag är en stor punkt för att verkligen kunna börja ta sig någonstans. Att just kunna sätta mål.

Mitt största mål är kunna bli hovslagare, är verkligen en dröm för mig. Men jag trivs även med undersköterska yrket. Men alla har ju sina stora drömmar. Men jag vet att jag ska kunna ta mig di med tiden, och jag vet även att det ända som skulle kunna sätta stopp för den drömmen är skadan jag har i mitt lår, därför måste jag träna mina lår för att det inte ska kunna bli ett stort problem för mig. Men.. Det kanske inte hjälper? sånt vet jag inte förens jag testat.

Därför är jag glad att jag har ett till yrke som jag trivs jätte bra med som jag kan arbeta inom, och jag är även jätte glad att jag har den killen jag har som får mig att kämpa framåt. Som får mig att se på saker som jag aldrig har brytt mig om att se innan, han får mig att testa saker som jag aldrig har haft tycke om att testa, ett exempel är mat som jag aldrig har tyckt om förr. Han har förändrat en stor del av mig. Han har tagit bort en jätte stor del av min rädsla för allt som har med kärlek att göra. Han har visat och öppnat nya dörrar som jag inte har klarat av att öppna själv genom tiden.

Så jag är jätte glad att jag honom i mitt liv. Han har tagit en stor plats som jag verkligen inte vill släppa taget om. Jag älskar denna killen verkligen sjukt mycket, och jag skulle kunna tala om det dagligen varje sekund, minut och allt för honom. Men han vet verkligen om det, och det betyder mycket för mig.

Så halva detta inlägget är om/för honom.

Ändå man kanske inte ska visa det 24/7 så betyder han verkligen allt för mig.

Men allt annat går framåt också, och det är jag jätte glad över. Jobb, plugg, kärlek, ja allt verkligen!

Och jag hoppas verkligen att det fortsätter så. För det är man värd efter allt slit och kämpande genom all tid. så något måste man få för det, och det har jag fått också, och mycket händer nu, och mycket är på gång.

Så som jag skrev i början av inlägget, att mestadels kanske jag kommer uppdatera en del bilder. Bilder säger allt, visst är det så? ;)

Så nu är det dags att börja följa mig!

// Sandra


Likes

Comments

Då systern fyllde år i Lördags så bestämde vi att spendera hela helgen i Mellerud. Vi åkte dit redan på fredagen och hemåt på Söndagen.
Har varit en kanon helg, mycket skratt, lite alkohol, god mat, födelsedag för Eve, mm.
Nu är det Måndagen den 1 september, inte ofta det brukar vara en måndag? Den 1e på en månad alltså? Satt det är roligt.
Drar upp lite bilder.
/Sandra


Likes

Comments

Hej alla där ute! 

Nu har äntligen mina studentbilder kommit, så har även beställt hem de, ska rama in klassfotot och sätta upp det tänkte jag. 

Bjuder lite på bilderna här.


Likes

Comments
Sjukt hur mycket man kan fantisera egentligen. Drömma och längta efter det man bygger upp i huvudet. Man undrar alltid hur livet kommer se ut om några år, vad gör man? Vad jobbar man med? Vart bor man? Och massa massa mer.

Har haft en jätte bra dag på jobbet, och imorgon kommer en ny dag! 

Likes

Comments