Header

En bild ifrÄn LA i brist pÄ annat nÀr vÀdret Àr som det Àr hÀr i Sverige...


Sverigelivet Ă€r igĂ„ng igen, med alt vad det innebĂ€r! Tidiga mornar, fullt upp, megarutiner blandat med inga rutiner över huvud taget. Jag har redan, som alltid nĂ€r jag Ă€r i Sverige, dragit pĂ„ mig en sjuk förkylning som bara vĂ€ntar pĂ„ att bryta ut Ă€nnu mer. AlltsĂ„ seriöst, jag har lyckats hĂ„lla mig hyfsat(vĂ€ldigt!) frisk i Monaco, trots att barnen varit sjuka och förkylda till som tĂ€tt. Men FÖRSTA morgonen hĂ€r i Sverige efter min Monacovistelse vaknade jag med igensvullna ögon, en nĂ€sa som inte gick att andas igenom och en hals och lungor som vĂ€rkte. Och nu, dag tre, har jag fĂ„tt tillbaka min standardsverige-hosta. Mhhhh I love living in Sweden.

NÄgonting Àr positivt med att vara tillbaka hÀr i alla fall - idag fick jag Àntligen komma tillbaka och jobba pÄ mitt Àlskade Hemköp! <3 Jag Àr verkligen en sÄn person som behöver arbeta fysiskt, ta i och kÀnna lite rolig stress och jag fÄr knappast nÄgonting av det som au pair, sÄ dÀrför var det extra kul att fÄ dra av ett tiotimmarspass idag. Som jag saknat det! MissförstÄ mig inte, jag Àlskar "mina" kids och det jobbet, MEN i lÀngden Àr det ett allt för slappt jobb och jag kÀnner mig tyvÀrr inte speciellt viktig i de flesta situationerna. SÄ det var underbart att fÄ springa runt och kÀnna att jag faktiskt utförde ett riktigt arbete idag!

Uppdateringen ligger vĂ€l inte direkt pĂ„ topp just nu som ni kanske mĂ€rker, men det Ă€r full rulle och jag har varken tid över eller nĂ„got speciellt roligt att dela med mig av sĂ„ det fĂ„r vara sĂ„ hĂ€r ett tag nu. FrĂ„n och med nĂ€sta vecka kommer schemat bli lite mer flexibelt i alla fall sĂ„ dĂ„ ska jag vĂ€l kunna se till att bĂ„de hitta pĂ„ roliga saker att göra och ta lite tid till att uppdatera er om det ocksĂ„. I morgon bitti vĂ€ntar en vĂ€lbehövlig spraytan, godnatt pĂ„ er! đŸ’€

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments