I måndas jobbade jag kvällsskift och somnade ganska snabbt när jag kom hem. Tisdagen gick ut på att försöka städa lite och hämta lillebror innan jag åkte på förfest innan utgång. Kvällen blev inte alls som planerad och jag har ingen lust att prata om det. Åkte ut med peppe och robin och körde hela natten.
Idag befann jag och lillebror oss vid inter sport kl 10 för att shoppa jackor som var på rea, kom hem med en peak dunjacka. Ikväll har jag varit på ett pass till gymmet och haft fotbollsträning. Jag måste försöka sova för imorgon skall jag jobba dubbelskift.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag märkte det är ett tag sen jag hört av mig men livet kom emellan. I fredags var jag i skolan 2h, åkte sen och hämtade becca och vi gick och åt lunch, välbehövligt! Åkte sedan på ett kvällsskifte och när jag slutade åkte jag ut en stund.
I lördags hade jag morgonskift och när jag fick sluta tog jag en nap innan jag började fixa mig. Mötte upp emelina och vi gick till fondis på en drink, gott å mysigt! sedan skjussade vi in lite folk till stan och resten av kvällen körde jag.
Igår städade jag bilen, skjussade faffa och lämnade sedan i solf en stund innan jag avslutade kvällen framför beck, bra så. Ny vecka och vi är lediga från skolan men jag skall jobba hela veckan lång.

Likes

Comments

I onsdags var vi på ett studiebesök och när jag kom hem tvättade jag bilen innan jag åkte till gymmet på ett pass. Efter det körde jag iväg på fotbollsträning, ja ni läste rätt. Jag har börjat träna fotboll igen med några andra vänner i ett lag och kände verkligen hur mycket jag saknat det! Hoppas bara att tiden räcker till och jag inte stressar sönder mig med allt. Sovde verkligen bra den natten av all träning.
Idag har jag skrivit sista antomiprovet på närvårdarlinjen så det känns enormt bra. Ikväll hämtade jag upp becca och vi åkte till gymmet på ett pass, såå skönt efteråt och nu väntar jag bara på att syrror skall börja!

Jag glömmer helt bort att fota nuförtiden, måste försöka bli bättre.

Likes

Comments

Igår började en ny vecka igen och jag ville verkligen inte att firandet skulle ta slut men nu är jag myndig och har firat det klart! På matrasten åkte vi några till spices på mat, vilket var supergott! På kvällen gjorde jag en skoluppgift och gick på en promenad.
Idag har jag varit i skolan, gjort uppgifter och varit till gymmet. Mina vardagar är väldigt enformiga så känns lite tråkigt att skriva om dem.
Denna vecka är väldigt stressig, långa skoldagar, prov, inlämningsuppgifter,samt program varje kväll men så sir nästan varje vecka ut nu för tiden haha.

Likes

Comments

Hej på er, denna helg har jag firat och inte alls hunnit med sociala medier. I fredags var jag i skolan och mot kvällen åkte jag till becca&joni innan vi åkte ut.
Åkte och handlade med mamma på lördagsmorgonen och ställde i ordning allt för kvällen, kl 5 kom några vänner på tacopaj innan resten kom.
Blev en väldigt lyckad utekväll!! Tack alla som varit inblandade, ni är guldvärda!❤️

Igår var jag och åt kotipizza med becca&joni och sen körde jag spontant till pörtom för att hälsa på mommo.

Likes

Comments

Idag är det min dag som snart börjar lida mot sitt slut. Känns ännu overkligt att jag är 18, har nog inte fattat det än. Inatt sovde jag endast 1h, jaaa jag har varit himla nervös inför uppkörningen.. Men jag klarade uppkörningen och nu är jag nog världens lyckligaste, äntligen!! Åkte till fazers cafe med mamma och firade innan jag hämtade min bil och åkte till skolan. Har också kört till stan några varv och haft kalas hela kvällen.
Jag är himla tacksam att jag står just här idag, starkare än någonsin och tacksam över alla som har stöttat mig från barn till vuxen. Tack till alla som gjort min 18-års dag till en superbra dag och tack för alla fina presenter!!

Likes

Comments

I söndags när jag kom hem från jobbet hjälpte jag pappa och thomas att fixa klart saker i bilen och sedan åkte vi till becca&joni på tårta.
Denna vecka har jag hunnit göra ögonbrynen, varit i skolan, varit till stan med pappa på några ärenden och tagit en promenad eftersom jag inte får träna innan ögonbrynen har läkt. Igår efter skolan spenderades hela kvällen i garaget och nu är bilen klar fixad och tvättad.
Jag har också köpt en ny telefon, ifall någon ville veta det haha!
Nu sitter jag i skolan och ikväll skall jag ta det lungt vid gymmet och städa hela kvällen eftersom imorgon är det min dag.

Likes

Comments

I måndags hade jag bokat tid att fixa mina ögonbryn och göra microblading!
Sätter enormt mycket tid ibland på mina ögonbryn vissa morrnar så det är såå skönt att inte behöva tänka på det nu! Blev sjukt nöjd och efter en månad skall jag dit på kontrollbesök där hon ännu fixar till dom till 100%.
Nu är dom lite ömma och det gäller att vara försiktig och sköta dom nu 1vecka så man undviker infektion.
Rekommenderar beauty and Brows Vasa!! Rosanna var jätte nogrann och duktig!

Likes

Comments

Fredagen gick åt att vara i skolan och när jag kom hem var mommo vid oss, umgicks med dem hela kvällen innan wille kom hit. Försökte somna om när han åkte på morgonen och hann kolla wahlgrens värld innan jag åkte till jobbet. Snart har jag jobbat 16h denna helg och om 30min får sluta, känner mig dessutom sjuk och allt för lite sömn har jag bakom mig. Annars så är det 1oktober idag, favoritmånad. Några dagar kvar som underårig och igår när jag slutade jobbet hade pappa och thomas börjat fixa saker i bilen som skall hinna bli klart tills jag fyller.

Likes

Comments

Idag hade vi skolfoto, skönt att få det överstökat för denna gång. Skolan rullade annars på som vanligt, är så himla skoltrött känns det som. Efter skolan gick jag till becca, min bästa vän har fyllt år❤️ pratade, lagade mat och åkte sedan på ett pass till gymmet, såå skönt och glad för att vi tränar vid samma gym nu! En himla bra torsdag helt enkelt med världens bästa sällskap! Nu har jag kollat unga mammor och skall ta natten!

Likes

Comments