Snart en vecka sedan sist och jag skall försöka berätta var jag hållit hus. Första praktikveckan är över och jag trivs superbra, aldrig trivts så bra på en arbetsplats förut. På tisdagen efter praktiken körde jag iväg till molpe för att få en del på bilen bytt och medans det gick jag och tilde ut på en promenad, skönt. Har dragit på mig en enorm förkylning så var tvungen att skippa fotbollsträningen i onsdags och vila istället. På torsdagskvällen drog jag till gymmet med becca då jag trodde jag kände mig bättre. Fredagen bestod av praktik och på kvällen åkte jag ut en stund innan det var dags att åka hem och sova för att orka jobba 07 på lördagsmorgonen. Efter jobbet hann jag bara äta innan det var dags att fixa sig och några vänner kom hit på förfest innan vi drog till stan för att fira Tilde som fyller 18 idag! Grattis vännen min❤️ , blev en riktigt bra kväll och idag har jag ärligt sakt inte gjort någonting alls än kollat gåsmamman, jag är supertrött och ännu förkyld.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I fredags träffade jag upp becca, mirjam och jennica och vi gick och fikade, mysigt. Senare på kvällen hämtade jag becca och vi åkte till solf och sen på en drink till stan. Freddy kalas stod på schemat i lördags, började hos becca&joni i stan innan vi gick vidare, superbra kväll!! Vi somnade allt för sent och när R åkt hem på söndagen åkte jag till mommo&moffa på farsdagsmat. Somnade redan kl 21 och imorse var jag rätt pigg och taggad på första praktikdagen som gick vääldigt bra, trivs redan! När jag slutade åkte jag direkt till jobbet där jag befinner mig just nu och oj så skönt det skall bli att få sova när jag kommer hem efter en lång dag.

Likes

Comments

Igår 07 for bussen från skolan, när vi var framme vid  tammerfors gick vi på en mässa innan jag och några andra steg av vid ideapark. Hittade några saker, åt på rax och hade det riktigt trevligt. Var roligt att umgås vi alla en hel dag eftersom vi åker ut på praktik nu och skiljs åt. När jag kom hem åkte jag ut med några vänner, var hemma 01 tiden och då var det skönt att sova när man stigit upp halv 6.. Idag är det fredag och vi är lediga men har maassor att göra denna helg så hörss!

Likes

Comments

Det är redan onsdag, hinner knappt med. Haft långa skoldagar, i måndags var jag på 2pass till gymmet och igår på kvällen hjälpte jag pappa med bilen. Idag var vi sista dagen i skolan för detta år, praktik börjar nästa vecka, såå taggad faktiskt. Före vi fick sluta idag skrev vi en tent och ikväll skall jag till gymmet och direkt efter på fotbollsträning.
Imorgon spenderar nästan alla närvårdare i vasa/närpes oss i tammerfors på en mässa och lite shopping, ska bli kul.

Vi har världens bästa lärare som bjuder på massa gott åt oss

Likes

Comments

Jag tänker på bloggen varje dag och tänker att jag har mera att berätta för varje dag jag inte skriver. Veckan är snart slut och jag har hunnit vara i skolan, haft yrkesprov i handledarkursen, gymmat med becca och spelat fotboll. I fredags efter skolan åkte jag, tilde och jane in till stan, fikade på arnolds och hittade en tröjja. Körde hela kvällen och kom hem halv 5, hela lördagen gick åt att gråta över min bil som inte går som den ska men felet är hittat. Ja man kan gråta över en liten bil. På kvällen åkte jag på förfest till stan för att fira fina Elin som fyller 18 idag! En riktigt bra kväll och vi somnade allt för sent. Efter att jag blev hemskjussad idag åkte min familj på pizza till dallas. Det har varit en enormt tung vecka och tung helg, lite sömn och allt för många tårar.

Likes

Comments

Månadens färg? vinrött och grått 

Månadens favorithändelse? Jag fyllde 18år!!!! och körkortet! mera behövs väl inte förklaras! Gjorde också microblading och är enormt nöjd!

Månadens dryck? säsongen är ju inne för varm kakao och det älskar jag. 

Månadens klädesplagg? Stickatröjjor har jag använt rätt mycket

Månadens låt? koukou move

Månadens bästa inköp? Mina vinterjackor!!

Månadens bäst beslut? Att jag valt att börja spela fotboll igen 

Månadens projekt? Träningsmotivationen har kommit tillbaka och det kämpade jag med i september. 

Månadens längtan? Freddy kalas! snart bara 1 vecka kvar. Annars längtar jag väl också till praktiken eftersom jag är enormt trött på skolan. 

Likes

Comments

jaa hörni. Det är tyst här, jag vet. På fredagen stannade jag iallafall hemma från skolan för kände mig väldigt sjuk, mot kvällen åkte vi några till mirjam för lite glöggmys och prat. Försökte vila hela lördagen så jag skulle orka med kvällen, började i malax och kvällen slutade vid ollis, bra kväll! blev bara 2h sömn den natten så gjorde knappt någonting i söndags.
Nu är det måndag igen och jag har varit i skolan hela dagen och ikväll tagit en promenad i kylan och mörkret.
Jag känner mig väldigt stressad just nu och sover lite på nätterna pga det. Får hoppas det blir bättre när vi går ut på praktik!

Likes

Comments

I måndas när jag kom hem från jobbet var jag dödstrött men somnade inte på ett bra tag. Tisdagen och onsdagen bestod av skola, stress, några pass på gymmet med becca, fotbollsträning och första vintervädret fick jag uppleva att köra i. Idag har jag varit till ett lågstadie på gymnastiksdag från skolan, så roligt med lite praktiskt som omväxling och dessutom till mitt saknade lågstadie! Åkte sedan på min kontrolltid med ögonbrynen och nu är dom helt klara och jag är sååå nöjd!! rosanna är jätteduktig! ända - är att jag måste ta det lungt med träningen en vecka framåt och jag som just kommit in i en bra träningsperiod, menmen värt det. Ikväll har jag varit barnvakt till mina favoritkillar och väntar att föräldrarna skall komma hem, känner mig inte alls i skick heller men har verkligen inte tid att bli sjuk just nu.

Likes

Comments

Det hade ju gått år. flera år, inte två inte tre utan fem, och det är en lång tid och mycket i ens liv har hunnit hända. Jag har hunnit leva mitt tonårsliv och fylla 18, Jag har hunnit vara kär i en kille som jag trodde jag aldrig skulle komma över, som förstörde mig ut och in. Jag har hunnit ha känslor för några andra. Jag har hunnit sova med x-antal killar. Jag har inte tänkt på dig, oss. Jag har inte ens någon aning vad han gjort de senaste åren. Jag har sett dig som en helt vanlig vän när vi råkats möta varandra på fest, jag har inte tänkt på att vi faktiskt varit ett par, för jag var liten då. Det var ju ett ''lågstadie/högstadie'' förhållande. Hade man ens riktiga känslor då? visste man ens vad kärlek är? det har jag alltid undrat. Men en tisdagkväll slog det mig. Man kan. Hans lukt. Han är en ny människa, det är jag också men han är ändå den samma. Jag känner mig löjlig som ens kan känna såhär, var det bara för stunden jag saknar tiden med honom eller gör jag det innerst inne. Det är frågan som snurrar i huvudet när jag sitter i bilen och lyssnar på exakt samma låt vi gjorde tisdagskvällen.

jag saknar honom och jag kommer aldrig aldrig komma över honom, men jag lär nog mig att leva bort från den tiden. Jag har ju klarat mig fem år, varför nu? liksom droger har återfall har kärlek återfall.

Likes

Comments