View tracker

Igår hade jag kvällsskift och nu sitter jag på mitt första nattskift med 8h kvar. Annars har inte mycket hänt och snart är det 1 december, vet ej vart november runnit iväg. Nu skall jag försöka hålla mig vaken och ni får sova gott!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Så nu bestämmer vi så. Att det är slut pratat om att leva lycklig i alla sina dar med någon.

För det är de som finns där runt om, de som dricker rosevin fast de har en viktig uppsats att skriva. De som köper en flygbiljett och sover sked och som tar av en skorna när man är för ledsen för att göra det själv. De är de som är det största i livet. Det är de som är där i stormar, som står ut, som kramar. Som svarar på ett samtal när ens rygg är täckt av skärsår istället för att lägga på och stänga av en telefon.Likes

Comments

View tracker

I fredas :
-tog jag helg halv 3
-stressade hem och kollade gåsmamman 2 som äntligen kommit ut
- åkte till paxi och vi åkte till madde där Moa,mirjam och jennica var och sedan ett varv till stan.

Lördagen var lugn och mot kvällen åkte jag till paxi och vi åt tacopaj och drack spetsad glögg innan vi gick vidare. Kvällen slutade ändå rätt lugn i stan och somnade inte förrän halv 4.
Söndagen var lika slö som alltid, skottade snö, åt tomtegröt och kände mig väldigt dålig vilket resulterade att jag har stannat hemma idag.

jag skäms som inte har tagit en ända bild över hela helgen.

Likes

Comments

Idag har faktiskt varit en bra torsdag om jag får vara riktigt ärlig.
Klockan ringde 06 och efter lite övertid var jag hemma halv 4 tiden och packade mina saker och åkte till stan och mötte upp paxi vid sweet vasa och satt där nån timme,myys. Åkte sedan till simhallen och simmade,avslutade med bastu och f*fan vad skönt!! måste verkligen göras oftare och sällskapet finns det inget att klaga på❤️(har varit så stressad på sistone men nu känns det verkligen bättre)
Nu orkar jag nog stiga upp en dag till 06 och imorgon är det ju faktiskt fredag!

Likes

Comments

Fick liite sovmorgon i tisdas och åkte sedan till frissan för att bli mörkare i håret, blev så trött på det "ljusa" håret. Efter det åkte jag direkt till praktik och slutade 21:00 och jag körde hem och nästan bums i säng eftersom klockan ringde 06, ibland önskar jag man skulle få betalt för praktiken. Klockan är snart 20 och får väl snart börja tänka på natten eftersom jag har morgonskift imorgon också, vädret gör ju inte en direkt piggare..

ända bild jag har på håret efter det blev färgat!

Likes

Comments

Vet ej varför jag börjat lämna bloggen åt sidan på helgen men så har det blivit. Fredagen började iallafall med en stressig morgon och kl 3 tog jag helg, och gjorde absolut ingenting på kvällen. Sovde ut i lördas,städade och fest nalkades mot kvällen. Började i solf och åkte sedan till molpe på överraskningsfest åt Tilde som fyllde i helgen, kom hem halv 3 i söndas och mot kvällen åkte jag och paxi till malax för att kolla på futsal med mirjam och jennica. Ny vecka är igång och idag har jag skrivit ett finskaprov och snart överlevt denna måndag!

ända bild jag har från helgen, har ingen aning varför jag inte tog en ända bild i lördas..

Likes

Comments

Praktiken är igång och 2/4 dagar denna vecka är avklarad, har bara morgonskift denna vecka så klockan ringer tidigt.
Igår var jag till stan i ett försök att hitta en jacka, men nej lila besviken denna gång. Kom hem med en halsduk och torrschampo.

Likes

Comments

igår firades farsdag och fick tänka extra mycket på hur mycket pappa betyder.
Finns nog ingen som jag ena minuten kan stå och störtpjula och skrika åt och andra minuten skratta av glädje med.❤️
känner ingen mer omtänksam kar som pappa och jag älskar dig pappa!

Likes

Comments

bloggen har visst lämnat lite åt sidan över helgen men har inte haft någon ork att sätta mig ner och skriva. I fredas åkte vi iallafall till tobbe en hel del bunt vänner och drack glögg och hade det trevligt! På lördagen väntade jobb kl 16 och jag kom hem 00.30 dock väldigt pigg och somnade inte på timmar och sov väldigt dåligt. Igår var jag trött hela dagen men vi firade farsdag i k-stad på lite mat med mommo&moffa och kusinerna.

Ända skoldagen för denna vecka är avklarad och imorgon väntar första dagen på praktikplatsen, klockan ringer 06 så vore bra med lite sömn inatt.

Likes

Comments

Igår var jag barnvakt på dagen åt mina två glädjepiller och "bebisen" som börjat gå,tiden går verkligen.. På kvällen åkte jag och paxi till fondis på lite mat och prat,myyys. Idag är det redan torsdag och den lediga veckan lider smart mot sitt slut,ikväll åkte vi iallafall på sportismatch så har spenderat kvällen i ishallen där det slutade med seger åt Sport!

Likes

Comments