Hej och vet verkligen inte var jag skall börja. Hela dagen har gått som en dans på rosor och det gör det alltid när olle jönsson är nära?! märkligt men så sant. Skoldagen gick snabbt och sen kom kvällen jag längtat efter. Åkte till ritz med mamma och pappa och när olle (sångaren i lasse stefanz för er som inte är insatt hehe) kom på scen och började sjunga var det som allt jag hade inom mig bara släppte. Och denna gång stod han inte med sitt band och sjöng, nej utan själv, egen version på gamla låtar och lite berättelser från sitt liv. Det är första gången jag har fått höra hans riktiga sångröst live och gud så bra. Jag vet jag skulle kunna skriva en bibel om denna kväll men det får bli en annan gång. Är överlycklig just nu så hur skall jag få sömn och orka upp imorgon..?

Jag har mera videor och bilder men visar er en annan gång!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er, vet ni vad? detta är första gången jag sätter mig ner idag (förutom på skolbänken) och klockan är 18:25,helt slut är jag däremot. Med ca 4h sömn vaknade jag allt för sent och körde iväg till botniahallen för att spendera dagen där med andra närvårdare, en mässa för äldre! Efter det körde jag iväg till gymmet och när jag kom hem lagade jag mat och började storstäda rummet! vet ej varifrån energin kommer efter lite sömn?! nujust är jag nyduschad och skall lägga mig ner i sängen med tända ljus och kolla alla missade PH avsnitt,kunde inte bli skönare.

Likes

Comments

Helgen är förbi och jag har hela tiden tänkt jag skall blogga men inte haft något intressant att berätta. I fredas mot kvällen for jag till malax och var med miika ända tills jag åkte en sväng till abc med jennica,eddi och mirjam. Igår tog jag sovmorgon och fest stod på schemat mot kvällen, sagt och gjort åkte jag på förfest till solf och sedan åkte hela gänget vidare till molpe på fest,helt bra kväll! Idag har jag bara slöat, ätit vid tesses och nujust kollar jag wallander. Ny skolvecka börjar imorgon och jag längtar som f*n till onsdag!!

Likes

Comments

Kallare än is ville jag va. Efter ännu en kille, ännu en så kallad kille och ännu ett brustet hjärta. Så får det vara nog.Nu är det din tur.Det är din tur att krossa någons hjärta. Dina känslor tinar bort och du stänger av.

Men, det där men:et, så kommer Han. Han som börjar klättra på din mur,din skyhöga mur utav sten och kyla. Han som kommer att ändra reglerna i ditt spel. Du vill inte tro på honom eller släppa in honom. Men snart har han nått toppen och kommit över och du tänker "jag måste nog våga smälta för att bli sårad men för att återigen för en gångs skull älska igen."

måsta bara skriva ner den, för oj så klockren text.

Likes

Comments

Skolveckan är över och den har faktiskt gått rätt snabbt. Igår for jag till malax en stund och sedan ut och körde till stan, riktigt trevligt! Ikväll skall jag träna och städa rummet och kanske kolla på hockey om jag har lust eftersom leijonat inte verkar på topp just nu. Helgen är helt oplanerad men får iallafall hoppas på något roligt!

Likes

Comments

Igår besökte jag,paxi och joni zip adventure park!! och ojj så roligt,rekommenderar verkligen!!
Och det var verkligen över förväntningarna och mycket svårare än jag trodde,värt att testa för den som inte är höjdrädd ;)

Likes

Comments

mamma och pappa var till ikea i lördas och jag fick hem några behövliga saker:

kan bara inte äälska doften av dessa ljus mera än vad jag gör!

Likes

Comments

Hej på er! I fredas var vi lediga och gissa vad?! jag hämtade min iphone 7!! (dum som jag var glömde jag att ta en endaste bild på telefonen) på kvällen satt vi hos mirjam en stund och sedan ett varv till stan. Äntligen fick jag ha lite sovmorgon igår och slöade bara hela dagen tills jag åkte till paxal och satt där och drack tills vi for vidare, helt bra kväll! Idag har jag fått några skoluppgifter fixade och varit ut i byn med lillebror. Nujust kommer Wallander på teve sedan säger jag nog gonatt från en trött sandra!

Likes

Comments

Denna vecka har varit upp och ner och jag har stressat över småsaker. Skolveckan har iallafall gått snabbt och i onsdas var jag in till stan. Ledig fredag och jag jag har varit och tränat med mamma och har 3 skoluppgifter att göra och en helg framför som är oplanerad! men nu först skall jag städa rummet, försöka iallafall.

Likes

Comments

Just nu känner jag mig bara stressad. Skolans program funkar inte och har massa uppgifter jag bara skjuter fram och allmänt mycket i skolan. Och så finns det så mycket med dessa höstdagar jag vill ta vara på och måste få gjort på samma gång jag behöver sömn. Men annars flyter livet på och jag har inget att klaga på!


Likes

Comments