Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag ringde kl 06 och morgonskiftet gick faktiskt rätt snabbt, tog det lungt en stund när jag kom hem innan jag åkte till gymmet. Nu sitter jag framför datorn som jag inte hunnit ha fram på några dagar men har inte direkt saknat den heller faktiskt. Imorgon har jag kvällskift, likaså på onsdag och mycket mer spännande händer inte just nu än jobb.

Likes

Comments

Likes

Comments

I fredags slutade jag jobbet kl 15 och njöt av tortilla när jag kom hem. Åkte ett gäng till strampen på några glas och njöt av solen,mys. Åkte till kvevlax på glass efteråt och var hemma före kl 12, vilket var skönt.

Igår njöt jag av frukost i solen, skötte mina två små en stund och njöt av solen innan en hel del bunt vänner drog iväg på årets första villafest, hade riktigt grym feelis när solen lyste innan det blev kallt. Var skönt att komma hem i egen säng till natten och vakna av solen.

Idag har jag suttit i solen en stund innan jag körde iväg till becca och sedan vidare till strandservice på en natchos tallrik med några andra flickor, gott! Nu är jag hemma och bronsmatch är vad som gäller just nu!

En riktigt toppen helg har jag haft, hoppas på mera sånahär helger!!

Likes

Comments

Jag har tänkt jag skall finna tid att blogga idag men har inte haft en ända minut ledig. Började morgonen vid gymmet, gick i bastun efteråt vilket var himla skönt! befann mig vid jobbet kl 13 och nu 22:19 ligger jag äntligen i sängen dessutom i nytvättade lakan *hjärtögon* ,långt arbetsskift och jag är dödstrött i hela kroppen. Igår jobbade jag också och på kvällen var jag till gymmet på ett pass, körde även vespa för första gången iår men det ösregnade och jag blev slaskvåt så det var inte så lyckat..
Nu behöver jag sova för ett långt morgonskift väntar ännu imorgon före jag tar helg! lejonen tog hem segern ikväll och är i semifinal så gissa vem som är glad;)

Likes

Comments

Ända sedan liten har jag samlat på delfiner och alltid drömt om att få simma med dem, när vi var i dominikanska republiken(börjar väl bli 6år sen?!) gick äntligen min dröm i uppfyllelse!! älskar alltid att kolla på dessa bilder.. minns platsen och stället så himla bra än.

Likes

Comments

Idag har jag haft utvärdering vid praktikplatsen som gick superbra, så himla nöjd!! tog farväl av praktikplatsen och insåg hur sorligt det är att lämna en sån bra arbetsgrupp. Vädret har varit otroligt fint idag men tyvärr väntade bilskolan direkt efter praktiken ,dock sista teoritimmen för mig och tilde så det känns himla skönt! Nu har jag alla skoluppgifter inlämnande och praktiken godkänd så ja sommarlov för min del! Blev dock inget långt sommarlov eftersom jag börjar jobba redan imorgon, men det skall nog gå bra då man tänker på pengarna. kramisar

Likes

Comments

Morsdagen till ära åkte vi mat till mommo&moffa och på kvällen gick vi ner på kaffe till fammo&faffa och sen satt hela familjen resten av kvällen framför tv:n och såg på en otroligt spännande hockeymatch, stolt över lejonen som vann tillslut.
Det är måndag och jag är ledig, vet inte sist när jag varit ledig mitt i veckan en dag så det känns skönt. Har hunnit kolla ett avsnitt frikänd och bakat lite med mamma och skall försöka orka göra bort lite av en skoluppgift, men det tråkiga tar man alltid sist.;)

Likes

Comments

Hej på er, ber om ursäkt för den usla bloggningen men jag har iallafall tänkt på bloggen men inte funnit orken att skriva. I fredags fick jag ta lite tidigare helg kl 13, gjorde inte mycket innan jag blev hämtad och åkte till anton där en del andra var, åkte in till stan ett varv också före jag landade i sängen. Igår åkte vi på kalas till kusin som just fyllt 19, kollade även hockey där som ledde till en vinst och mot kvällen blev jag hämtad och vi åkte till solf innan vi for till strampen på ett glas i kvällssolen. Idag är det morsdag och idag skall jag vara tacksam för att jag har en mamma.

Likes

Comments