Bloggen har stått lite tyst och skolan har kommit i vägen. Jag har iallafall tagit helg, fått en del skoluppgifter fixade och klarat praktiska provet. Helgen är nästan har och kanske första gången på en månad som jag har lördagen planerat,sjuukt men oj så roligt. Imorgon skall jag iallafall till stan från morgonen men kvällen är öppen. Nu skall jag kolla wahlgrens värld som är ett sjukt bra tv-program som rekommenderas!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Dagen började kaos och efter en 90minuters lektion fick vi åka hem och oj så mycket kaos återigen innan jag var hemma. Ikväll har jag tränat och tagit det lungt bara för att det är måndag och en dåligare måndag. Får hoppas på en tisdag utan kaos imorgon,gonatt!

Likes

Comments

Bloggen har stått tom under helgen och jag har bara försökt njuta av ledigheten. I fredags gjorde jag inte mycket på dagen och på kvällen blev det lite tacomys och sen en sväng till stan. Lördagen var också slö tills jag åkte till paxi och vi fixade oss och slutade med att vi drack några och sedan en sväng till stan. Lugn helg och lungt avslut på detta höstlov. Har städat och gjort skoluppgifter ikväll och nu skall jag orka 2veckor i skolan innan man får lite ledigt.

jag är bokstavligen U S E L på att ta bilder, men har inte hänt mycket under helgen.

Likes

Comments

jag är typ såå kär i ljus just nu,liksom alla andra höstar och vintrar. Ändrade lite om på "bordet" så det skulle ha plats med mera ljus för tyvärr är det där ända stället i rummet där ja kan ha ljus. Och inte minst sagt så är jag väldigt glad jag inte är allergisk mot alla dessa doftljus för ååh va de doftar gott i rummet.

Likes

Comments

Hej på er! Igår åkte jag,paxi och joni på en roadtrip till tammerfors! åkte först till ikea och hittade några saker och sedan en sväng till ideapark innan vi bestämde oss för att åka in till stan! hade aldrig varit in till stan i tammerfors, men rätt mysigt ställe. Kom hem 9-tiden och somnade efter några timmar,dödstrött.

Likes

Comments

Likes

Comments

Helgen kom och gick lika snabbt som alltid och bloggen har stått still. I fredas var vi lediga och jag tränade och mot kvällen åkte jag till paxi därefter vi sedan åkte till pixne för att kolla futsal med dom andra, blev senare en sväng till stan också. I lördas bakade jag en kaka och tog det lungt för kände mig förkyld, mot kvällen åkte jag till paxi och sedan vidare på förfest och blev en helt bra kväll! Igår kom kusinerna och grannarna hit på släktkalas och paxi å joni en stund på kvällen. Nu är klockan 11:13 på en måndamorron och jag har fått sova ut,älskade höstlov.

Likes

Comments

Igår var jag och paxi på en drog föreläsning om en mamma som förlorat sitt ena barn pga. droger( det var tredje gången jag hörde föreläsningen men alltid lika bra och gripande varje gång)
Hon visar en jätte gripande film och sedan berättar om åren när hennes dotter levde,rekommenderar verkligen denna föreläsning så enormt mycket!

Likes

Comments

För vet ni vad? jag har ÄNTLIGEN höstlov! oj så skönt. MEN har ännu ett x-antal uppgifter jag skall göra dessa lediga dagar men det skall väl gå. Igår ringde väckarklockan 06 och en lång skoldag väntade vid berghemmet där vi hade massa tester med 75-åringar. Ikväll skall jag iallafall försöka städa rummet och helgens planer är öppna.

Likes

Comments

tänkte bara uppdatera er om att jag har klarat av 2/4 skoldagar tills höstlov, imorgon väntar en superlång skoldag och likaså torsdag. Idag har jag tränat och imorgon väntar annat skojj efter skolan. Fick även hem ett par skor jag har beställt som jag kan visa i ett annat inlägg.

Likes

Comments