Igårkväll åkte jag och mamma till jakobstad för att höre på Olle. Ja min favorit för alltid. Konstigt hur man kan beundra människor så mycket även om man inte känner dem.
Gick genast och la mig när jag kom hem för idag började vi kl 08, när skoldagen var slut var det äntligen helg och det ända jag gjort ikväll är att jag orkat mig ut på en liten springtur. Det funkar inte att kolla serier jag missat pga nätet och jag har haft en väldigt dålig kväll så det är lika bra jag avslutar inlägget här och säger gonatt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er, veckan rullar på. Skolan börjar 08 varje dag så det blir tunga dagar vilket har lett till att jag är enormt trött.Började morgonen idag med att övningsköra och nu är det inte så många timmar kvar att köra. Imorgon har vi anatomiprov som jag också har försökt läsa på men har prioriterat träningen före två kvällar i rad nu, tycker att jag behövt det. Imorgon är det "redan" torsdag och jag har fullt schema hela dagen lång, kommer iallafall bli en spännande dag och trevlig kväll!

lyxade även till måndagen vid hesburger

Likes

Comments

Dagensmående: helt bra, känt mig lite sjuk och varit väldigt trött men annars bra.

Dagensfrisyr: nersläppt, olagat

Dagenssmink: mascara och ifyllda ögonbryn

Dagensklädsel: blåa jeans med hål och svart tröjja

Dagensmateriella vill ha: nya höstkläder

Dagensfundering: Hur jag skall orka läsa på anatomi och klara provet

Dagensberoende: choklad

Dagenstråkigaste: vädret och att behöva läsa på prov

Dagenssuperlängtan: längtar torsdagen och lördagen!


Likes

Comments

Jag känner att jag är i en extremt dålig period i livet. Jag gråter åt allt. Jag har otroligt dåligt självförtroende. Jag har extremt långa skoldagar. Jag tar åt mig av minsta lilla sak. Jag gör små saker väldigt jobbiga. Jag har väldigt mycket att fundera på känslomässigt. Att jag ännu är 17 och inte har bilkörkort är väl det jag fäller tårar mest för. Att måsta stiga upp ännu tidigare för att sätta sig i traktorn,fälla en tår eller två och köra iväg till skolan. Att inte slippa på ärenden man behöver den tid man vill eller ens den dagen. Att slippa till gymmet utan att behöva anpassa mamma. Jag har sakt det förr men jag tror jag är den mest känsliga personen inom detta område och det trycker ner mitt humör väldigt mycket. Idag har varit en extremt dålig dag. Inget har gått som jag har velat ikväll och jag har inte fått någonting gjort. Hoppas på en bättre dag imorgon.

Likes

Comments

I lördags jobbade jag ett morgonskift, en väldigt tung arbetsdag blev det också. Tog det lungt en stund när jag kom hem innan jag, jennica, becca och mirjam åkte till faros. Satsade på tre rätters middag, såå gott! Satt och pratade i några timmar innan jag och becca åkte till solf. Spelade ölspel och hade det riktigt roligt, var hemma 01tiden vilket var superskönt imorse, helt klart värt det. Idag har jag och firat min favorit Verner som fyllt 2år, byggde lego och spelade wii några timmar. Åkte sedan med pappa och basse till zippark, såå himla kul!! Avslutade kvällen med att hämta pizza och nu är jag nyduschad och tänker faktiskt gå och sova fast klockan inte ens är 10 för jag är supertrött. natinati

suuupergod mat

Likes

Comments

Det var några dagar sen jag hörde av mig. I torsdas var jag i skolan, övningskörde och till gymmet på ett pass,vanlig dag. I fredas jobbade jag ett morgonskift och sedan väntade frissabesök. Jag hade inga nya ideer om hur jag skulle färga håret så det blev en mörkare rot och ljusare i längderna och några cm kortare!
Efter det kom thomas efter mig och vi åkte till solf där alla andra var.

Likes

Comments

Igår hade vi 4h skola och efter det hann jag hem en stund innan jag åkte iväg på ett kvällsskifte. Fick även veta att läraren ännu var sjuk så idag har vi varit lediga. Började morgonen med en länk och har bara slöat hela dagen och lyssnat på regnet innan jag åkte till gymmet på ett pass. Jag har mått dåligt halva dagen så nu skall jag ta en tidig natt och hoppas det inte är något värre för imorgon väntar en lång dag.

Likes

Comments

Det blev en riktigt bra måndag idag! efter att mamma och jag handlat skjussade hon mig till skolan där jag hade lektion till 15.30, när jag kom hem kom mamma spontant på att vi skulle gå i en vandringsled så någon timme efter befann vi oss i skogen! faktiskt himla skönt och frisk luft var det efter allt regn. Nu har jag varit i duschen och kollat idol, såå mysigt när det blivit mörkare så man får tända ljus och mysa i en filt. Imorgon väntar en superlång dag så gonatt!

Likes

Comments

Spetember månad är igång och halva har ju snart gått redan.. Sista månaden som 17åring och jag har några saker att se framemot :

Frissatid - på fredag har jag frissatid och skall bli såå skönt!!
Olle jönsson - min favorit kommer till Jakobstad!
Donnez - kommer till åminne så dom skall jag och dansa till!
Min bästa vän fyller år!
Övningsköra -
jag kör åtminstone 2ggr/vecka
Gymmet - jag har hittat träningsmotivationen igen så försöker gå så ofta som jag hinner eller orkar.

... sen är det Oktober och jag fyller år, jag försöker hitta på så mycket att göra som möjligt bara så att tiden skall gå snabbt för jag längtar verkligen till bilkortet..

Likes

Comments

Igår bakade jag äppelpaj som jag nämnde, testade ett nytt recept och den blev supergod! Efter nån timme åkte jag och mamma till gymmet på ett pass, kändes bra efteråt! Kom hem till färdig lagad mat och efter det åkte vi till mommo&moffa. När vi kom hem var klockan rätt mycket och jag kollade johan falk på tv innan jag somnade. Vår lärare vi skulle haft på förmiddagen är sjuk så vi börjar först kl 1 idag, så nu skall jag åka och handla med mamma.

Likes

Comments