Längesedan jag haft en sån här kreativ måndag, men iallafall alarmet ringde 06 och jag befann mig senare på jobb,gjorde en skoluppgift när jag kom hem och sen befann jag mig på gymmet för att efter väldigt lång paus testa bodystep60 pånytt,så himla roligt program just nu och destu skönare efter! hade dock glömt mina träningstajts men det gick bra ändå,haha...

Resten av veckan besår av:

- lång skoldag imorgon

- besök till petras hud& hälsa på torsdag, oj så skönt det skall bli!

- fredagsjobb

-ledig onsdag

- oplanerad helg


Likes

Comments

Hej på er!
jag har jobbat sedan jag hört av mig sist så har inte så mycket att berätta,haha.
Men i lördags kl 15 tog jag helg efter 3 jobbdagar, åkte hem och gick i duschen och så började jag fixa mig inför kvällen även fast jag var såå trött.
Åkte till malax på förfest och vidare till jaktstugon,helt bra kväll och var tack å lov äntligen hemma kl halv 4, har försökt sova lite längre än till 9 idag men det funkade tyvärr inte,hah.Likes

Comments

Thailandresan. Den kommer jag nog minnas länge. Det var första gången jag besökte thailand och första gången från att jag var barn som jag bodde på ett hotell som inte var all inclusive.
Jag gillade stället,men inget hittills har slått mexico, för där stoortrivdes jag.

Helgen i april när jag och paxi åkte och lyssnade på Lasse Stefanz. (mina favoriter för er som missat)
Blir alltid en favoritkväll när man åker och lyssnar på dom och slapp även året 2016 upp på scen med kungen,då vet ni fanns nog det ingenting som kunde göra mig så lycklig som dom minuterna.

Midsommaren 2016. Det är allting något speciellt med alla midsommrar och på något sätt lyckas dom bli så j*kla bra!! minnesvärd helg.

Klacken med björn rosenström och två blyga läppar.
får jag välja topp två häljar 2016 var detta en av dom, helt sjuukt bra kväll!!
feelisem,folket,musiken,vädret jaa allt..

Lasse stefanz x2.
andra gången man såg dom 2016, och lika bra var det en kväll i Juli vid åminne. En kväll som nog var en av dom 2bästa denna sommar!

Detta var också en extremt lyckad kväll, folket,musiken, OCH taxiresan är den jag inte glömmer,för vi sjöng så vi var hesa innan taxin var framme vid fagerö!

Där var några bilder från några andra favorit händelser 2016!
Känns på något sätt väldigt svårt att lägga 2016 bakom sig och börja nya året som redan har startat men får hoppas på nya roliga upplevelser!!

Likes

Comments

lite onsdagspepp.
Helt ärligt har det varit en skitdag rent ut sakt.
Skolan gick bra men direkt kl slog 16 så gick allting fel, fick telefonen från itronic ("ny") som jag suttit flera timmar och svärd i eftersom inget funkade.., hade längtat hela dagen efter detdär roliga gympasset jag talade om och när vi kommer dit var det bara för medlemmar( jag hyr kort) och då gav ja upp för att ens försöka göra kvällen bättre och tårarna rann,snacka om trött,besviken eller pms eller kanske allting på samma gång.
MEN nu skall jag sova för klockan ringer 06. Hoppas ni haft en bra dag och får en ännu bättre imorgon!!

Likes

Comments

I lördas mot kvällen åkte jag till anton där vi satt en stund före vi åkte in till stan och körde, avslutade kvällen med en oreoshake när paxi slutade jobbet.

Söndagen bestod av kvällsskift som gick snabbt tyckte jag,hah.

Ny vecka och skolan börjar imorgon. Idag har jag fört in min iphone på service (har en lånetelefon men bildkvaliten är ej den bästa på telefonen), ätit första fastlagsbullen för iår ,såå gott. Och varit till gymmet.

Nu skall jag smätta på en film tror jag och försöka ta tidigare natt än 12, för man kan ju iallafall försöka. Nouw appen funkade inte när man skulle välja bilder till inlägget, vet ej om det är någon annan som haft samma problem eller om det är lånetelefonen. (?)


Likes

Comments

Åh vad det var skönt att vakna igår och tro att det var lördag och det var bara fredag,finns inget bättre.
Åkte till gymmet med mamma och de hade öppet hus,testade ett nytt pass som hette pound (första gymmet i finland som har det!) och så himla roligt!! och tungt.
Gick ut och gå i solen med hunden när jag kom hem och mot kvällen kom flickorna hit och vi spelade uno, åt gott och badade badtunna,såå skönt.
Idag är vädret verkligen på topp så har varit ut en del och kvällens planer är öppna. Ha en bra lördag mina vänner!

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag hunnit ha en måndag utan att göra någonting alls,rätt skönt när förra veckan var tung. Har jobbar tisdag och onsdag varav besökt gymmet.


Idag bestämde vi flickor att åka till stan på lite mat till fondis,vilket var suupergott! ångrade inte att jag tog grillad lax och såsen var urgod. Fick även ta plättar efter utan extra kostnad så det var ett +!!
Gick sedan på stan en stund och avslutade med en varm kakao.

Var in via xxl och fyndade träningstajts på rea (som jag var i stort behov av!!) och en träningstopp! + en grå vanlig tröjja från hm.

Likes

Comments

bilder från pinterest.
Jag tycker dessa skor är j*vligt snygga!! har kollat på dom ett tag och testat att söka upp dom olika sidor så man kanske skulle kunna klicka hem dom, iallafall till sommaren skall ett par bli mina. Speciellt med rosegulda ränder är ursnyggt!

Likes

Comments

Gjorde du något du inte gjort tidigare?

hmm.. besökte thailand, kommer faktiskt inte på något annat.

Höll du dina nyårslöften?

hade inga, tycker nyårslöften är överskattade.

Vilka länder besökte du?

Thailand, ryssland, sverige

Är det något du saknat 2016 som du vill ha 2017?

mer spontana saker kanske.

Vilka/vilket datum kommer du alltid minnas från 2016?

finns nog egentligen inget datum som sticker ut detta år, förutom vissa j*vligt bra kvällar!

Gjorde något dig riktigt glad?

Alla älskade vänner och kvällar man aldrig glömmer.

Vilka låtar påminner om 2016?

jovial,utomlands, all in, alla 2 blyga läppars låtar, taco hej osv.

Hur har det gått med kärleken?

haha jaa vet inte riktigt vad jag skall svara. Har trivts bra som singel, rent sakt. och mått mycket bättre än på några år.

Var du gladare eller lessnare jämfört med andra år?

mycket gladare, även fast det funnits perioder som varit sämre men nog första året jag faktiskt lade allt som hänt före bakom mig och kom även över det jag aldrig trodde jag skulle komma över.

Planer för 2017?

jobba, fylla 18år och ta körkortet!! längtaar.


Jag bestämde mig för att ta bort 2016 del 1 för alla som hann läsa för märkte att jag har egentligen ingen aning om när saker har hänt och vad jag ens gjort vissa stunder när inga bilder har tagits.

Likes

Comments

Hoppas ni fått en bra start på det ny året!
I fredas jobbade jag kväll och klockan ringde halv 6 i lördags och jobbet kallade,zzz. Fixade sedan mig och åkte på förfest ti solf och sedan vidare och kvällen blev riktigt lyckad!! även fast jag inte firade tolvslaget mycket så får man väl välkomna det nya året.
Idag har vi städat ett x-antal timmar och så åkte vi på pizza som vi verkligen förtjänade. Imorgon är jag ledig och det skall jag verkligen njuta av,skall försöka hinna laga en tillbakablick på 2016 åt er också.

som vanlit har jag typ inga bilder alls från gårdagen, men märks iallafall man haft roligt ;)

Likes

Comments