Idag vaknade jag av mig själv kl 8 och gick ut med hundarna i morgonsolen, vilket var uppiggande och skönt. Lagade en god frukost och kollade ett avsnitt av frikänd före jag körde iväg till gymmet. Nu är jag nyduschad och skall snart åka iväg till praktikplatsen på ett kvällsskifte, inte så taggad och ännu mindre blir man när man tittar ut på vädret.
Annars så fick jag igår veta att jag kommer börja studera barn och unga i höst, väldigt spännande!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har våren börjat som du tänkt dig? - Ja det har väl den nog, kanske lite kyligare väder än det brukar men..

Hur såg ditt liv ut förra våren? - Jag spenderade mycket tid på skolan, festade och var barnvakt en del.

Hur hoppas du ditt liv kommer se ut nästa vår? - Det är nog svårt att säga.. Men iallafall veta att jag kommer bli utexaminerad närvårdare.

Vad är ditt vårplagg nummer 1? - hmm.. sneakers kanske? eller läderjackan.

Har du några särskilda vårprojekt pågång? - nej det har jag inte.

Föredrar du våren eller hösten? - Jag tycker hösten är myycket mysigare + att jag fyller på hösten. Tycker det inte är något speciellt med våren förutom att man går mot ljusare tider, annars är vädret oftast trist och blåsigt.

Har du några sommarplaner? - jobba,jobba, jobba.. nämen skall på rock off det har jag planerat iallafall! annars tar jag nog dagarna som dom kommer.

Likes

Comments

Måndag igen och tredje veckan vid praktikplatsen, jag önskar rent ut sagt att det skulle vara över redan. Slutade kl 15 och har hunnit ta en lite för lång powernap.. men skall iallafall hinna städa lite och sånt före det blir att ta kväll igen.
Igår jobbade jag från kl 13-21 så det var lite extra jobbigt att stiga upp imorse, men hade iallafall en riktigt bra helg bakom mig!

Likes

Comments

I lördags på morgonen vaknade jag första gången kl 07 men kunde iallafall somna om en stund till. Kl 10 satt jag, pappa, lillebror och faffa i bilen påväg till tammerfors och kan ni gissa vad.. jag har blivit bilägare. Det var en otroligt skön känsla att sätta sig i bilen och veta att den här är min, dock länge kvar till körkortet ännu vilket är lite surt. Dessutom var denna resa väldigt spontan eftersom vi bestämde oss på fredagkväll att vi skulle åka, så spontant gillar man ju också.
Var hemma 18- tiden, grillade lite mat med familjen och plötsligt var klockan redan 22 och jag väldigt trött.
Nu är klockan 08:15 på en söndagmorgon och jag är vaken redan, har en del jag skall hinna med innan jobbet kallar kl 13. kram

Likes

Comments

Hej på er, idag är jag otroligt glad.
Började morgonen vid praktikplatsen och hade kort dag så slutade kl 13, när jag kom hem tänkte jag ta mig ut men det blåste lite väl hårt så stannade vid datorn.
Klockan 19 befann sig jag, jennica, becca och madde oss vid fondis för lite 18års firande med mat, grattis igen kusin vitamin!!
Supergod mat med gott sällskap slutade med att vi satt där några timmar, körde runt lite i stan och nu är jag hemma.
Imorgon väntar något spännande, so excited.

Likes

Comments

Idag var det otroligt skönt att åka till skolan och se alla igen, hade sista jumppatimmarna i ya och tror vi alla efter denna dag var tacksamma för det..
Har hunnit vara till gymmet ikväll och kollat ett prison break avsnitt, lika spännande varje torsdag.
Igår hann jag också på ett pass till gymmet efter praktiken så det kändes skönt, annars så har jag morgonskift imorgon och sen tar jag helg, fredagen är dessutom planerad så bättre kan det ju inte bli ;)

Likes

Comments

Jag saknar varma sommardagar. Jag saknar motivationen till livet. Jag saknar mexico. Jag saknar skolklassen med så mycket energi. Jag saknar mig själv.

Även fast alla var lediga i måndas befann jag mig på praktik, vilket var tungt. I stort sett spenderar jag stor del av dagarna vid praktikplatsen för att få ihop alla timmar så det händer inte mycket speciellt just nu. Idag hade jag morgonskift och sedan befann jag och Tilde oss vid bilskolan och efter det har jag slöat. Imorgom väntar också ett morgonskift innan jag får ta en dag paus från praktik och åka till skolan istället.

Likes

Comments

Klockan 1 igår befann sig våra kusiner här på släktkalas när lillebror fyllt år förra veckan, efter några timmar åkte jag till Jennica dit också några andra tjejer kom, lagade tacos och talade. Efter några timmar åkte jag och becca till solf och därefter åkte vi ett helt gäng in till stan för att se fast 8, helt klart en sevärd film!! var hemma 11-tiden och somnade nån timme efter eftersom klockan ringde 06 imorse, men jag överlevde praktikdagen och nu är jag äntligen hemma, dock supertrött.

Det blev iallafall en himla bra söndag, inte ofta det finns händelserika söndagar!

Likes

Comments