Första veckan i skolan är avklarad med endast teori, övningsskedet har jag hunnit börja med, tränat fotboll, hunnit till gymmet och umgåtts med vänner och kollar gåsmamman med L.Fredagen började på bästa möjliga sätt och efter jobbet var det skönt att ta helg! Det blev en lugn helg som spenderats med L och körandes i stan. Andra skolveckan av fyra börjar imorgon innan man får ta ledigt från skolan några veckor, sköönt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I september hann jag med mycket, kom tillbaka till skolan utvilad där vi hade extremt långa skoldagar, besökte öjberget med klassen, besökte närpes med några vänner, hade kräftskiva med flickorna, lyssnade på olle jönsson i jakobstad, var på årets sista åminne, var till zippark med pappa och lillebror och bästis fyllde år.

Min månad oktober började på bästa efterlängtade sätt, jag fyllde 18!! och körkortet i fickan. Den helgen spenderades i bilen och på baren. Njöt av hösten, hann på många lagliga drinkar och några helger på baren, firade halloween och kämpade på i skolan.

November- Firade både Elin och Tilde på bar, skruvade med bilen, besökte tammerfors med klassen, började spela fotboll igen, freddy kalas och började med praktik.

December- sa farväl åt världens bästa praktikplats, druckit med mina vänner, kört, spelat kort i solf, sett
på futsal, träffar flickorna, jobbat, 30.12, firat jul och nyår.

Likes

Comments

Jag har jobbat några dagar innan ryggen min gav upp helt och hålletoch blev sjukskriven resten av veckan. Har spelat första fotbollsmatchen med laget, umgåtts med vänner och tagit vara på sista lediga dagarna med L. Imorgon börjar sista halvåret vid ya somkänns både sorligt men skönt. Klockan är allt för mycket och jag borde sova, gonatt

Likes

Comments

Jag har haft en bra julafton med familjen men som mestadels bestod av jobb, träffat flickorna, jobbat, spenderat alla dagar med L och avslutat 2017 på bästa sätt!
Nu är det nytt år (som inte känns någonstanns) och jag skall försöka skärpa mig med uppdateringen också men känner ofta att livet kommer emellan helt enkelt.

Likes

Comments

Juni började med att fira Kajsa som blev student! , förfestade i malax innan vi drog iväg på ett lyckat faggen, bjöd mamma på mat vid faros, minigolfade med några vänner, firade att lillebror blev konfirmerad, var barnvakt, cyklade till stan och åt gott i solen med mirjam innan vi drog till stan återigen på ollis, spenderade många kvällar vid strampen, firade midsommarhelgen på sjön.

Juli , månaden när allt roligt hände. Månaden där jag jobbade varenda helg men månaden där det hände något roligt varenda helg. Freddy Kalas stod på schemat 2.7, bra kväll men privat hyrda bussen övervann nog allt!, österbottens största förfest före två blyga läppar, var barnvakt, vakade för första gången i mitt liv några nätter, simmade med becca, min favorit och kungen kom till åminne!! spelade mycket mölkky, ut och körde båt med vänner och så kom dagen då gänget tog sitt pick och pack och drog till åland, där levde vi livet minsann! vill tillbaka.

Augusti, jag kämpade igenom mina sista arbetsdagar innan skolan skulle börja. Hann festa, umgås med vänner och ta vara på sommarkvällarn. Sista året av skolan började, med inriktning barn och unga, vilket är ett av de bästa val jag gjort! Åkte till söndern med bästis, drömmen som äntligen blev sann.

Likes

Comments

Januari började känslomässigt ganska tungt men det blev bättre och spenderade helgerna på fester och veckorna i skolan.

I februari Spenderade jag mycket tid med becca och joni, hann även vara över till umeå. Skrinnade även för första gången på flera år. Sa hejdå åt bästis innan jag drog till mexico med familjen och levde lajf.

När vi kom hem från mexico i Mars var jag barnvakt åt mina killar en helg, spenderade många helger på baren och for och lyssnade spontant på kaj.

I april bestämde jag mig för att klippa håret kort, kändes som en ny människa. Jobbade en del på helgerna, spenderade veckorna på praktikplatsen och umgicks med vänner när tiden räckte till.

I maj hände det mycket, firade beccas pappa som fyllde 50, blev BILÄGARE!! minns ännu dagen hur lycklig jag var. Festade mycket i solf, njöt av lite sol, brunchade med flickorna och spenderade en helg i närpes med lite fest. Och jag blev klar med andra läsåret i skolan och började sommarjobba.

Likes

Comments

tb förra julen

Julafton imorgon eller egentligen idag för klockan närmar sig 01 och jag försöker hitta sömn som skall upp 06 och jobba. Jag har hunnit ha jullov i 3 hela dagar och oj så skönt, vet ej senast när jag varit ledig 3 hela dagar. Jag har också tagit farväl av min praktikplats, ett ställe jag kommer sakna enormt när skolan startar igen. Har hunnit handla alla julklappar i sista minut, spenderat kvällar med vänner, umgåtts med L och träffat bästis.

Likes

Comments

Under veckan jag inte hört av mig har jag hunnit:
- vara på praktik samt vikarierat
- kollat solsidan på bio med bästis
- börjat träna fotboll på gräset
- spenderat kvällar i solf
-kollat fotbollsmatch
- haft nykterhelg och varit ut och kört
-myst med honom
- varit till gymmet
- varit hos frissan och färgat utväxten


Det är många saker jag tänker det här skall jag nämna på bloggen men så hinner jag inte skriva och så glömmer jag bort det. Jag måsta prioritera saker just nu fö jag är enormt stressad, jullovet är
på inkommande om en vecka men jag skall jobba hela lovet så för mig blir det ingen lugn jul.

Likes

Comments

Förra helgen kom och gick, den spenderades med några vänner och lördagskvällen bestod av en hemmafest. Spenderade hela söndagen med honom. Julen närmar sig med stormsteg och jag hinner inte alls med, igår firade vi finland 100år på dagis vilket var kul! Var ute hela kvällen och somnade i hans armar vilket har lett till vi inte gjort annat än myst hela dagen lång och snart måste jag gå och lägga mig igen, haha. Men jag lovar er jag skall bli bättre på att uppdatera bara tiden räcker till!

Likes

Comments

Praktiken rullar på, livet rullar också på med enormt mycket känslor och tankar just nu. Kvällarna har gått ut på träning och efter det har jag kört till solf. Förra helgen shoppade jag på black friday efter praktikdagen med lillebror innan jag sedan åkte ut och lördagen spenderades på en fest. Jag är enormt trött nu och sover mycket lite, mörkret gör ingenting bättre men jag är rätt glad ändå. Sitter nujust på jobbet och åkte hemifrån 07 imorse så jag börjar bli trött.. En dag till helg iallafall, skönt!

Likes

Comments