Ibland tror jag det finns allt för många tankar i mitt 17åriga huvud. När förstår man sig på livet egentligen, när lär man sig vara tacksam över små saker och när lär man sig att leva för dagen? jag går ju dag in dag ut och tänker att allt skulle vara bättre om jag skulle vara 18 och att allt kommer bli bättre. Men då kastar ja ju bort min tid som 17åring? varför tar jag inte vara på sista tiden som "barn" ? Det är faktiskt något jag tänker på varje dag men jag har blivit bättre på det och att faktiskt vara glad även fast jag inte är 18 och utan bilkort. Jag har också blivit bättre på att vara tacksam över små saker men har lång väg kvar, lång väg. och när skall jag lära mig att jag måste tänka på mig själv före någon annan, mitt eget bästa, det är jag som måste må bra för att orka stötta andra, men jag har nog alltid varit den som bryr sig mer om andra än mig själv. Jag har en uppfattningen om livet och det är att allas dagar är beräknade och när man dör så var det meningen (bortsett från mord osv, det tycker jag är riktigt hemskt.) , jag jobbar själv på ett ställe där människor dör ofta och då kan jag inte stå och fundera över det i flera veckor, det gäller att gå vidare, men sörja det får man göra fast flera år om det behövs men man måste acceptera att en person går bort annars blir det tyngre för en själv. Jag tror också att allt som händer i livet har en meningen, har man en dålig dag så är det meningen, tar ett förhållande slut är det meningen, för det har jag lärt mig. Men jag är 17år och väldigt tankspridd och har nog inte förstått mig på halva livet ännu men hör jag på lasse stefanz låttexter så förstår jag garanterat livet lite bättre, för de texterna har hjälpt mig så många gånger.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår sovde jag ikapp alla missade timmar efter helgen och gjorde i stort sett ingenting. På kvällen var jag i garaget med pappa flera timmar och fixade saker på bilen.
Nu är det ny vecka igen och veckan består av mycket jobb med endast en dag ledig, vet ej var jag skall finna ork.. Har iallafall hunnit varit till gymmet imorse och skall snart dra iväg till jobbet.

Likes

Comments

I torsdaskl 18 befann sig alla nere vid båten, lastade båten full med saker och åkte iväg, stannade vid åminne, åkte via en villafest och några timmar senare var vi framme vid en villa i petalax. Gick i bastun och jag tog vinterklåddin, wohoo. I fredags åkte vi hem och fräschade upp oss och sen började dag två, spelade ölkubb, grillade och hade riktigt roligt. En midsommar fylld med skratt, tårar, sol och regn och härliga människor.
I lördags vaknade vi med lite mera sömn än natten före och jag blev uppskjussad till land för ett kvällsskifte väntade, och jag överlevde det också fast jag tvivlade, hah. Åkte sedan till solf och vi for ut och lörde till fagerö i spöregnet och inatt var det skönt med egen säng efter en lyckad helg!

Likes

Comments

Igårkväll åkte vi ett par tjejer till strampen och njöt av några glas och tilltugg, varmt så länge solen var framme men usch vad det blir kallt sen. Midsommarfirandet börjas idag för min del likasom förra året, får försöka ha det så roligt som möjligt bortsett från kylan!
Ha en bra midsommar alla!!

Igår fick man verkligen en tankeställare om hur viktigt det är att faktiskt uppskatta livet och alla nära och kära, man vet aldrig när det blir ens sista dag. Jag tror att allas dagar är beräknade och vissa har mer och vissa mindre. Men man skall aldrig aldrig ta livet förgivet.

Likes

Comments

Nu har jag jobbat två dagar som gått riktigt bra, lite lediga dagar känns skönt nu, men tanke på nästa vecka med jobb varje dag känns mindre skönt haha. Jag somnade direkt efter kvällsskiftet i måndags nästan för jag var så himla trött. Körde i ösregn till jobbet idag vilket inte alls var kul men morgonskiftet gick snabbt iallafall och när jag kom hem gjorde jag inte mycket tills jag for på en springtur och nu har jag damsugar rummet och får somna i nytvättade lakan, heaven.

Likes

Comments

Steg upp tidigt i lördags fast det blev sent kvällen före, för jag bokstavligen hatar att sova bort dagarna. På eftermiddagen kom mirjam hit och vi cyklade iväg till stan, köpte mat och satt på en brygga och åt, pratade innan vi cyklade hem igen. Började sminka och laga oss klara innan hannah kom, satt på terassen och drack, talade och skrattade innan vi blev in skjussade till stan där vi stannade hela kvällen och natten,så himla rolig kväll! Hemma hos mig var vi först efter kl 11 idag, haha. Gjorde inte mycket innan jag fick skjuss till becca och vi var i solf en stund innan vi åkte till malax, bra avslut på en bra helg och nu är det länge tills nästa lediga helg.. Nu kollar jag wallander och är otroligt glad över att jag har kvällsskift imorgon för jag behöver sömn.

Likes

Comments

Hej på er, klockan ringde 06 och var sedan himla skönt att sluta efter ett tungt morgonskift, åkte hem och vilade innan jag gick till grannarna för att vara barnvakt åt mina två pojkar. Lika roligt varje gång och nu sover dom sött och jag väntar på att få gå hem,zzz. Jag har iallafall min lediga helg denna helg och sedan blir det 4 jobb helger i rad så jag skall försöka njuta så gott det går.

Likes

Comments

Det börjar bli några dagar sen jag hörde av mig, men ärligt talat har jag inte gjort annat än jobbat, två kvällsskift och ett morgonskift. Har hunnit vara till gymmet, cyklat, varit på kalas, ätit gott och inte mycket mer än så. Imorgon väntar jobb x2, börjar 07 och kommer avsluta dagen efter 02 nångång, har på känn det kommer bli en tung fredag. hoppas ni får en bra fredag iallafall!!

Likes

Comments

Dagens..

FRISYR
mestadels uppsatt i en boll.
KLÄDER halva dagen svarta byxor och en blå tröjja och resten av dagen arbetskläder.
MAT åt smörgåstårta till lunch och åt lasagne till middag + frukost, kvällsmål och allt däremellan
HÄNDELSE har inte hänt något speciellt förutom jobb, haha.
PLANER dagen är snart slut så ända jag skall göra är att kolla tv, men imorse hade jag inga andra planer än ett långt kvällsskift.
VILL HA hmm.. nya sommarskor som jag letat efter sedan vårast, tänker på det varje dag men hittar inga jag faller för.
SAKNAD saknar ingen speciell vad jag kommer på, men om jag måste välja så min bästa vän jag inte sitt på en dag nu haha.
TRÅKIGASTE att det har blåst så himla hårt om man kan kalla det tråkigt, kvällsskift var faktiskt rätt roligt.
GODIS kokosbollar
HUMÖR faktiskt helt bra, inget speciellt som förstört humöret jag hade då jag vaknade idag.
LÄNGTAN 18års-dagen längtar jag nog till varje eviga dag.

Likes

Comments

Idag har det regnar från morgonen till kvällen. Började iallafall med en sovmorgon till kl 9, längesen man ens fått sova så länge haha. Åkte till gymmet några timmar senare och när jag kom hem fixade jag mig och så kom Joni och Becca efter mig och vi åkte på bio, där vi träffade upp några andra också. Kollade baywatch som var riktigt bra!! rekommenderas. Satt vid abc nån timme efter det och nu skall jag småningom ta natt för imorgon väntar ett långt kvällsskift.

Likes

Comments