Jag kände mig så snuvig och kall så lade mig under täcket tidigare idag och vilade, nu är jag ute på min kvällspromenad som vanligt och jag kände på en gång hur mycket piggare denna höstluft gjorde mig så att ta en promenad på eftermiddagen tror jag är riktigt sunt för kroppen.

Nu skall vi gå hem kramar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag är det en stor dag för mig och min blogg, idag har jag haft den i tre år. Tre år av bloggande typ varje dag, jag har aldrig tagit en stor bloggpaus eller känt att jag velat sluta blogga. Min blogg betyder otroligt mycket för mig och jag tror att alla vi som har bloggar känner likadant, det är här vi släpper våra tankar, idéer och funderingar om livets alla skeden. Vi lägger upp bilder på vårt liv, familj och vänner. Vi lägger ut inspiration för att inspirera varandra, våra vänner och för dem alla som läser vår blogg och som väljer att följa oss och som vi kan följa tillbaka. Egentligen så är vi alla som en familj, vi stöttar varandra och hjälper varandra på vägen när någon har det jobbigt. Behöver man hjälp med råd så kan man rådfråga varandra, behöver man hjälp med ett klädval så kan man rådfråga här och man får hjälp med vad som är snyggast.

Ibland när man bloggar så kan man drabbas av bloggtorka, man vet inte riktigt vad man skall skriva och det är liksom helt tyst. Till och med jag själv brukar drabbas av det, då brukar jag låta bloggen vara ett tag och leta inspiration på internet eller på Facebook eller t.om på aftonbladet om det finns någonting att skriva om där. Sedan brukar det komma tillbaka efter en stund, annars så gör jag en blogglista :) det finns ju gott om dem på google. Jag tycker det är jättekul att göra blogglistor, men jag försöker hitta listor som jag inte har gjort förut så det blir lite nya men det är svårt att hitta.

Min blogg är min hobby, jag älskar att min familj och mina vänner stöttar mig i detta och jag älskar att de läser min blogg och tycker jag är duktig i det jag gör. Till och med mina föräldrars kompisar läser min blogg haha det är lite kul, min mormor läser också för hon älskar hur jag uttrycker mig och hur jag hittar orden. Jag älskar att R stöttar mig i det här, att han har tålamod när vi är ute och jag skall fota allting hela tiden. Han erbjuder sig själv ibland och fota mig till bloggen hihi det är så kul, mitt älskade hjärta! Jag kommer alltid att fortsätta att blogga, det är någonting jag brinner för och det är någonting jag tycker är riktigt kul då jag kan dela med mig av allt som händer här till familjen och vännerna som bor i Falun så de också kan vara med på ett sätt.

Så grattis min kära älskade blogg på din tre års dag, oavsett vad andra tycker och känner om dig så är det enda som betyder någonting är vad jag tycker och känner om dig. Jag kommer alltid att blogga oavsett vad andra tycker, vissa förstår dig och vissa inte. Men tillsammans har vi riktigt kul!

Kramar till dig kära bloggen!

Likes

Comments

Haha åh detta är så kul!, jag älskar att titta på youtube på amerikaner när de testar våra saker. Det finns ju massor av grejer som när de testar surströmming, vårat godis och här midsommarmat 😜 Det är så kul att se hur de reagerar. Jag vet att de inte är så förtjusta i vår kalles kaviar haha!

Har ni sett när jänkarna testar grejer? Titta in den här när de testar midsommarmat.

Likes

Comments

... och här myser vi inomhus och har gjort i största delen utav dagen, tvätten gick snabbt och smidigt som nu hänger här och tar upp halva golvet till köket haha och doftar gott.

Just nu håller R på med lite pappersarbete och jag gör inte så värst mycket, lyssnar på musik och bloggar så som det skall vara. Hur är det med er då? Har ni haft en skön söndag? Vår har varit riktigt mysig och jag har gått runt i tjocka sockor och myskläder hela dagen.

Nu väntar R på att Mordet i paradiset skall börja, en serie som utspelar sig i Karibien och det händer ett nytt mord i varje avsnitt och så är det en brittisk polis som jobbar där med lokalbefolkningen varav tre är poliser där, om ni vill checka in den så går den på kanal 8 nu 19.55. Från min sida så gillar jag den inte så mycket men man måste ju ge med sig, själv väntar jag på Johan Falk vid 21.00, det är ju sååå spännande så oh my god det får jag inte missa. Tittar ni på Johan Falk? Och vad tycker ni?

Om en stund så skall jag nog ta mig lite kvällsfika, tror jag skall ta lite te eller varm choklad för nu är kylan här så nu kan man dricka det lite extra. Imorgon väntar inga planer direkt, utan får se vad som händer.

Hoppas allt är fint med er, kramar!

Likes

Comments

Jag satte nyss ihop ett litet collage på Polyvore, det var så längesedan jag var inne på appen. Jag utgick från mig själv nu och detta är vad jag skulle vilja ha på mig nu i höst :)

Vad tycker ni?

Likes

Comments

Följ mig på Instagram @sandraaugustinson