Header
View tracker

Livet är väldigt konstigt just nu.. Jag trodde jag skulle ha mer än vad jag har nu i min ålder. Jag trodde att jag var mer än vad jag är, jag trodde att jag var värd mer än vad jag inte verkar vara. Hjärtat brister inuti, vad ska man göra när man känner att allting är hopplöst? Vad ska man göra när man inte ser någon väg att gå förutom den väg som man redan går. Mitt liv är toppen, mitt liv är bra eller ja det är väl den sidan jag visar utåt men inuti så känns det som att jag försöker göra alla nöjda och belåtna. Jag försöker vara alla till lags, försöka göra alla nöjda men ingen tänker på mig, ingen frågar hur jag mår eller hur jag har det. Jag tänker inte på mig själv, jag ska hela tiden tänka på andra och hjälpa andra, jag ska ställa upp för andra. Jag gör det utan att någon ber mig, jag gör det utan att någon ställt upp för mig.

Hur orkar jag ens med mig själv? jag pressar mig själv.. Jag pressar mig själv så mycket så det känns som att jag är på väg att brista snart. Mitt hjärta slår för mig själv, min energi jag samlar på mig känner jag att jag inte orkar ge till någon annan.

Vad är det som händer egentligen? Det blir för mycket ibland.. Fastän ingenting särskilt har hänt så känner jag bara att jag orkar inte mer. Kan man ha dagar där man känner såhär? Det känns som att allt jag gör bara blir fel, jag är fel och är otillräcklig. Fastän jag vet att det inte är sant så är det så det känns just nu.

jag vet vad jag behöver.. men jag måste vänta minst 3v innan det kan hända men åh vad jag längtar till den dagen. Det är en dag som kommer ge mig ny energi. Jag har så många frågor men har inga svar, jag måste ha mina svar och jag vet att dessa människor är de enda som kan ge mig direkta och ärliga svar. Jag vet svaren de kommer att ge, jag vet deras åsikter men jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra åt de svaren. när jag vet att de kan ha rätt.

Livet är hårt just nu.. Egentligen enkelt men ändå inte. Hur ska man känna och tycka som jag gör just nu? Hur mycket ska man acceptera? Jag accepterar inte fallet som det är.. Men vill heller inte inse hur eller vad man kan göra åt det.. Därför är allt ett dilemma just nu och kanske får jag mina svar eller inte.

Men det känns dumt att lida i tystnad..

Likes

Comments

5 SAKER SOM NÄSTAN INGEN VET OM DIG

Åh sådant här är så svårt att komma på, speciellt när man ska skriva om saker som man inte har skrivit om förut.

🌸 Jag har bara tre vänner som jag litar mest på i hela världen, som jag berättar allt för. De vet mer om mig än någon annan gör och de känner mig utan och innan, kan läsa mig som en öppen bok.

🌸 Jag har varit så otroligt blyg i högstadiet, det följde med mig genom åren och jag vågade knappt prata med någon i rädsla av att allt jag sade blev fel.

🌸 Jag avskyr när folk hånar mig för någonting jag sagt eller gjort och ger mig elaka kommentarer, folk kanske tycker att de är roliga men jag gör inte det.

🌸 Jag är en väldigt känslig person, jag känner kanske mycket mer än vad andra gör. Detta gör så att jag gråter otroligt lätt, jag tar åt mig lätt om någon är ironisk emot mig som jag inte förstår. Jag har ofta fått höra "sluta vara så känslig, måste du ta åt dig?". Jag älskar att jag är en känslig person som känner med människor istället för att vara en iskall människa som bara tänker på sig själv.

🌸 Jag har alltid haft en enorm kärlek för djur, jag kan knappt se på djurprogram på Animal Planet där djur far illa för då gråter jag floder. När jag tittar på Djurakuten och de måste avliva djur så är det jag som sitter i soffan och snyftar. Jag kan inte förstå mig på de människor som inte har samma kärlek eller omtanke för djur, som inte alls bryr sig om djur. Människor som inte fattar att de också har känslor, känner glädje och rädsla som bara ser att djuret är ett djur. Ett djur är så mycket mer än så och jag förstår mig ibland mer på djur än olika sorters människor. Om jag kunde så hade jag haft en tamråtta, en hund och en katt i mitt hem.

Detta var en del av @VictoriaJongard s Januariutmaning

Likes

Comments

Här vaknade jag vid 07.00 av att jag höll på att smälla av hostan men en varm dusch fixade till det, satte mig i soffan sedan och försökte vakna till men slutade med att jag gick och lade mig igen. Nu har jag precis vaknat men har inte stigit upp än riktigt 🙂Det är ju lördag så vilar lite extra.

Idag ska vi sanera lägenheten på en massa baciller, byta sängkläder och vädra täcken - dammsuga och moppa - göra rent i badrummet. Nu när man börjar bli frisk så är det dags att storstäda och sanera.

Resten av dagen blir väldigt lugn, vi ska hålla oss för oss själva och bara va'.

Men ni får ha en riktigt härlig lördag så hörs vi 😘

Likes

Comments

Det finns många olika danser i världen, men en dans som jag finner otroligt häftig är när folk kan dansa och steppa till musik!

När jag bodde i Falun när jag var yngre så visade min tjejkompis och hennes syster mig lord of the dance med Michael Flatley, det var heelt otroligt! Jag blev såå imponerad av hur de kunde dansa sådär, steppa i den takt de gör utan att någon hamnar efter.

Jag fick upp denna på Facebook idag och måste bara visa den för er också, rysningar längs hela kroppen får man och jag vill bara dansa med!

Likes

Comments

Even in close pictures, still the world aint what you thought it would be.

He looked at her with such a pride and glory, wondering how he could be so lucky that she´d only had eyes for him.

Tears are words that the heart can´t explain

Capture the moment, like a breath of wind it goes by

You say it´s forever, but where did forever even start?

How can we remember the lyrics, when we can´t even remember the song

Likes

Comments

Hejsan svejsan, nu är vi hemma igen och har slagit oss ner i soffan för att titta på buskis och lite annat på tv 😊 Mer än såhär händer det inte ikväll men det är rätt skönt det också, jag är så trött i kroppen så orkar inte göra så mycket haha! Jag har fått veta en massa roliga saker som händer framöver så det känns riktigt kul, jag har väldigt mycket att se framemot redan från nästa månad och månader framöver. Det känns riktigt bra när saker händer som man har att se framemot när ens dagar bara är fyllda med jobb annars, redan i nästa helg blir det roligheter.

Jag längtar också till februari, då ska jag upp till Falun på dop 💗 Jag ska även passa på att träffa mina tjejer för en massa tjejsnack, jag behöver en massa tjejsnack just nu för jag har så mycket att berätta för dem..

Men hur som helst, jag har massor att se framemot just nu och dagarna kommer gå riktigt snabbt, det känns som att det knappt varit januari. Om bara några dagar så är det februari, den sista vintermånaden innan våren kommer. Gud vad jag längtar efter våren nu faktiskt, jag längtar efter solen och värmen. Se hur allting vaknar till liv och man känner glädjen komma smygande med alla vårkänslor.

Visst längtar vi efter våren nu?

Kramar!


Likes

Comments

Hej! Här blev det en väldig tidig morgon då jag vaknade redan vid 05.00, helt galet. Jag kunde inte somna om då jag störde R så mycket så jag gick upp och tog en dusch, satte mig sedan i soffan och försökte bli trött igen som jag blev så då lade jag mig igen för att somna om och sov ända till halv 10 så skönt! Jag kände att nu är jag ledig så jag tänker inte gå upp tidigt haha 😄

När jag hade vaknat så klädde jag på mig, sedan kokade jag lite ägg åt oss som blev helt perfekta kors i taket för jag är as dålig på att koka ägg annars men nu har jag fått in tekniken. By the way, f*n vad ont det gör i örat när locket släpper, det känns som hela örat ska typ hoppa ur från huvudet. Men är ju på väg att bli bättre så jaja men det gör så ont så blir galen.

Just nu så väntar jag på att R ska bli klar, sedan ska vi iväg senare och ha lite fredagsmys. Helgen blir väldigt lugn och det känns skönt, ibland behöver man helger där man inte gör någonting när man har så fullt upp under veckorna.

Vad har ni planerat för roligt i helgen? Hoppas ni får en riktigt mysig helg.

Kramar!

Likes

Comments

Nu tänker jag slå på stort här och direkt lägga in en bild på mitt drömhem från Google, jag har alltid drömt att få bo så här 😃

När det gäller lägenhet så skulle jag lätt vilja bo såhär

Lägenheten med rutschkanan var rätt rolig! Haha bra idé när man är sen till jobbet eller skolan. Jag har fastnat för lägenheter som är vita, det är så stilrent och så fräscht. Om inte lägenheten skulle vara helvit så skulle jag vilja ha mörkgrå tapeter i vardagsrummet med svarta möbler och en grå soffa med lila kuddar, det skulle vara så snyggt! Om jag hade råd så hade jag gärna köpt en lägenhet för då är den ju liksom min och jag skulle kunna inreda den som jag vill.

Det vore en dröm! (Alla bilder är från Google).

Detta var en del av @VictoriaJongard s Januariutmaning

Likes

Comments