Jag erkänner:

♤ Att jag har för mycket kläder, men har ändå inget att ha på mig ibland haha!

♤ Att jag inte är perfekt eller normal, men jag är alltid mig själv.

♤ Att jag är ett riktigt sötmonster, jag unnar mig gärna något sött bara för att jag kan.

♤ Att jag tar en läsk någon dag mitt i veckan, bara för att jag är sugen.

♤ Att jag gjort dumma saker i livet, men jag är bara mänsklig och det är då jag lärt mig av mina misstag.

♤ Att jag ibland inte orkar bry mig i andras problem, jag känner att det får dem lösa själva.

♤ Att jag helt ärligt inte bryr mig i vad andra tycker om mig, många har så mycket åsikter om mig men det är deras problem.

♤ Att jag inte är smal, att jag har några kilon på kroppen men jag är banne mig snygg för det. I januari blir det nytt gym och nya mål att sätta upp.

♤ Att jag har på senare år fått ett sådant sjukt bra självförtroende, jag orkar inte lägga energi på de som inte vill mig väl utan fokuserar på de som vill det.

♤ Att jag bara har några få nära vänner men dem är det finaste jag har.

♤ Att jag har dyskalkyli som är problem med siffror, jag har jättesvårt för matte.

♡ Att jag lärde mig gå innan jag kunde krypa, jag hade skenor när jag var bebis för min höftkula var sned så jag ålade mig fram innan jag började gå. Jag har aldrig kunnat krypa.

Jag erkänner att jag är en sjukt bra person, kanske lite för sprallig och kanske lite för känslig. Men jag ser livets goda sidor och lever mitt liv utan att ha någonting att oroa mig över 😄

Kramar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En sådan stark och gripande låt men väldigt vacker 🌸

Att sitta vid din sängkant blir till tid vi aldrig annars tar. Du har så många frågor, jag försöker ge dig svar. Du säger: "Pappa, jag var rädd nyss, men nu tror jag det försvann.
Det känns så mycket bättre när vi tittar på varann."

I ett hus av rödbrunt tegel finns det vind för tomma segel. Där har död stämt träff med liv, där bor väntan, där bor tidsfördriv, och ett barn som tappat allt sitt hår skänker skratt åt alla rum i en hel korridor för han vet det många knappt ens tror, att dom finns, och var en del av änglarna bor.

Det skär en pappas hjärta, se din blick bli trött, och blek din hud. Gott är det gift som hjälper dig men jag har varit arg på Gud.
Helt tydlig i de stunder då du kramar mig så mjukt, men svår att se i mörkret när ett litet barn blir sjukt.

I ett hus av rödbrunt tegel finns det vind för tomma segel. Där kan tvivel möta hopp,
där bor kunskap, där bor själ och kropp,
och ett barn som tappat allt sitt hår
skänker skratt åt alla rum i en hel korridor
för han vet det många knappt ens tror,
att dom finns, och var en del av änglarna bor.

Där utanför vårt fönster springer barnen runt i Haga Park. Min trötthet är ett vakuum,
men du ler så märkligt stark. Din oerhörda envishet som förr var svår att ta, behåll den du, och slösa, den kan vara bra att ha

I ett hus av rödbrunt tegel, finns det vind för tomma segel. Där är lek och fantasi, med clowner, färg och värme i, och ett barn som tappat allt sitt hår skänker skratt åt alla rum i en hel korridor för han vet det många knappt ens tror, att dom finns, och var en del av änglarna bor.

Likes

Comments

Hejsan, då var det en ny vecka igen och jag är redo för den. Jag vaknade redan vid 05.20 så hoppade in i en varm dusch direkt då jag kände att det var en bra start på morgonen, sedan tog jag mig lite frukost. Hur har er morgon börjat? Det kanske är lite tidigt.

När jag tittar ut genom fönstret så är det molnigt, det känns som att regnet hänger i luften men att solen gömmer sig bakom molnen. Igår var det lurigt väder verkligen.. Såg på Ewp en åsksida att många hade fått åska igår, jag somnade så jag har ingen aning om det åskade här i Strängnäs 😊

Anywho, idag är det måndag och idag börjar jobbpasset 1 av 3, tre pass står på schemat idag så det är bara att inta kaffet och göra sig redo. Jag hoppas att solen är med oss idag men det märks.

Jag önskar er en riktigt trevlig dag så hörs vi 😘 Ta hand om er, kramar!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Halloj! Vi tog en promenad tidigare medan det var otroligt varmt ute och solen sken, det var riktigt mysigt 😊 Jag plockade lite syrener på vägen, vi gick sedan till Prinsen för att köpa lite fika som vi skulle ta med till R:s mamma för att överraska på mors dag. Där stannade vi ett tag och fick lite mat, jag provade friterad banan för första gången. Mitt betyg? 10 av 10, så gott. Hon fick syrener av mig också, de luktar så gott.

Vi har precis kommit hem nu, vi gick hem innan det skulle börja regna som det gör nu. Så skönt med regn men det skulle behövas lite åska också för luftens skull fast det är otäckt men det är så kvavt ute nu 😣 Usch. Det blir bara lugnt härhemma nu, jag är så trött på grund av vädret. Jag kanske ska måla lite senare..  Jag får se.

Hoppas allt är bara bra med er annars och att solen skiner på er, jag hoppas alla mammor haft en fin mors dag

Kramar!

Så häftigt Pippi Långstrump hus här i Strängnäs 😃

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Jag vill ägna en tanke till alla mammor idag som lever ensamstående eller med en partner, alla mammor är värda att bli firade idag. Så grattis på mors dag alla fina mammor därute och även till min kära mamma som alltid finns där oavsett vad, som är den bästa någonsin 💗 Hon är klok, hon är vis och hon är alltid sig själv. Hon bryr sig, hon är omtänksam och hon är så snäll mot alla hon möter även mot mina vänner. Hon ger råd, hon vill hjälpa och hon får mig alltid att skratta. Hon kramar, hon visar kärlek och jag kan inte finna ord på hur mycket hon betyder för mig. Hon har ett stort hjärta, hon har ett stort hjärta för alla djur ute i världen även våra egna och hon är en sådan underbar farmor till min lilla brorson. Hon har även ett sådant stort hjärta för mina andra syskonbarn där hon blivit plastfarmor och plastmormor, hon har tagit sådant stort ansvar för de små och har alltid visat sådan stor kärlek för dem.

Men i alla fall, ett stort grattis till alla er mammor därute. Även till mina bästa tjejkompisar S och A 💗 Ni är sådana underbara mammor, ni är starka och envisa. Ni visar sådan kärlek till era barn, ni är så bäst! Hoppas er dag blir underbar med en massa gott och fira. Älskar er!

Kramar!

Likes

Comments

Söndagen är här igen, långledigheten är slut och jag måste tagga en jobbvecka med minst 10 pass sammanlagt. Men jag ser bara pengarna finnas där i jobbpassen, jag längtar tills de kommer in på kontot nästa månad. Jag jobbar ju bara timmar så varje timme som jag får jobba är bara välkommet så min vecka kommer att se ut såhär:

Måndag: Jobba med min chef J tre städpass :)

Tisdag: Jobba själv ett städpass i Mariefred :)

Onsdag: Jobba med min chef E tre pass, varav två är ett städpass och sista passet är ett flyttstäd. Här känner jag att jag kommer lära mig mycket om att flyttstäda, alla flyttstädar ju på sitt sätt men här kommer jag få lära mig jobbmässigt.

Torsdag: Samma sak här, två städpass med E sedan flyttstäd i slutet på sista passet.

Sedan tar vi helg! Jag är taggad för dessa pass, måndag till onsdag är de sista passen för maj och jag behöver de timmarna på min tidsrapport så jag känner att lönen i juni kommer bli väldigt trevlig.

Annars då? Hur mår ni? Har ni sovit gott? Jag gick och lade mig redan vid 23.00 igår kväll och somnade typ en timme senare. Jag drömde mardröm inatt också, jag drömde så hemskt så jag väckte mig själv. Det är inte ofta jag drömmer så att jag vaknar men det är hemskt när det väl händer men jag lyckades somna om till slut utan att drömma vidare. Kan man inte få drömma någonting roligt istället? 😍

Vi håller på att tvätta nu på förmiddagen, det fanns en tidigare tid så vi tog den. Senare ska vi väl hänga den och efter det tänkte vi gå ut en sväng i det fina vädret, jag hoppas det inte slår om till regn och åska. Usch, jag vill ha sol hela dagen men får se hur det artar sig.

Vad har ni för planer för dagen?

Kramar!

Likes

Comments

Hej Hej! Vi har precis kommit hem från Eskilstuna och Tuna Park, vi har haft jättemysigt där med strålande solsken och värme. Vi har shoppat, fikat och ätit lite gott. Varit in på Media Markt och Coop t.om :)

Jag hittade underkläder och en topp :) Kan fota toppen någon dag. Jag köpte också en vuxen målarbok som jag tänkte måla i lite nu på balkongen, nu kan man sitta här när solen gått till baksidan men det är ändå supervarmt. Äntligen!

Hoppas ni har en underbar eftermiddag i solen, många kramar!

Likes

Comments

Vilken är din favoritglass? - SIA glass med smak av kanelbulle och vit choklad 😍 Magnum White Strawberrie.

Vad skulle du göra om du vann en miljon, även om du lever i ditt drömliv? - Spara, skänka till cancerfonden då jag känner att denna hemska sjukdom måste bort. Sedan resa, unna mig lite saker och unna mina syskonbarn lite också.

Vilken är utan tvekan din bästa tv - serie? - Brottskod Sverige, Big Bang Theory, Gåsmamman, Irene Huss och Maria Wern.

Hur hanterar du en situation om du är i ett stort rum med massa folk och du ingen känner – då det förväntas att man ska vara social ex på en fest/kalas/jobbfest osv - Oj, jag är rätt blyg. Jag är riktigt dålig på att kallprata, jag försöker hitta på frågor men det är någonting jag försöker bättra mig på.

Vad är du nöjdast med dig själv och varför? - Jag är rätt nöjd med mina ögon, jag har blivit mobbad för dem förut i yngre år och förstår inte varför. Jag har små ögon och har alltid haft det, de är speciella.

Hur länge har du och din sambo varit ett par? - Vi har varit ett par i 11 år den 12 juni Har hängt ihop sedan gymnasiet.

Om du hamnar i ett bråk, hur hanterar du det, är du den som tar fighten eller som tar emot? - Jag tar fighten, om det inte är jag som har börjat så klart jag ger tillbaka!

Vad dras du till för bloggar, vad är viktigt på en blogg, vad ska finnas med anser du? En blogg är speciell, det är ju ens egna blogg. Alla bloggar har sin egen touch, så därför är det svårt att säga vad som ska finnas med. Jag dras till alla olika sorters bloggar, jag gillar föräldrabloggar och allmänna bloggar. Jag vill inte sitta här och säga vad som ska finnas med utan alla har sin egen touch och så får det vara.

Vem är bästa programledaren på tv? Varför? - Leif GW Persson, han är cool! Hasse Aro, Sofia som har Sofias Änglar. Anledningen är att de är bra människor 😊

Har du träffat någon kändis och pratat med och i vilken situation var det då i så fall? - Japp, jag har träffat Sabaton då vänner till mig hängt med dem och jobbat med dem. Jag har även festat lite med dem för några år sedan. De är riktigt härliga grabbar 👍

Vilken är den roligaste sporten att utöva och se på? - Cheerleading, fotboll och basket 😊 Höll på med cheerleading i tre år i mina yngre år, tävlade i cheer B i Stockholm - Boden, Örnsköldsvik och Luleå. Det var den roligaste tiden i mitt liv. Basket älskade jag att spela i gymnasiet när man hade gympa. Fotboll har jag spelat mycket 😊

  • Filed under: Listor

Likes

Comments

Min bästa julklapp 😍

Min bästa julklapp genom åren har varit mitt körkort, jag fick det av mina föräldrar. Det var den finaste julklappen jag någonsin kunde fått av dem, pappa ställde upp och övningskörde med mig. Vi hade jättekul om man bortser från de gånger vi blev osams haha men det är väl så ibland, en gång så var vi på Lugnet på en parkering när det var vår och vi skulle träna på att växla snabbt. Det var perfekt där för det var slask och lite trångt, vi skrattade så vi höll på att smälla av haha! Mammas Yaris var ren när vi åkte hemifrån och såg hemsk ut när vi kom hem, vi hade sladdat i slask och lera men det var nog det roligaste jag gjort.

Nu kanske många tänker hur jag kunde fått det i julklapp, varför betalade jag inte själv? Jag hade inte ekonomin att betala själv, jag ville så gärna ha mitt körkort och de ville hjälpa mig. Själv så tycker jag att det var väldigt generöst, snällt och det var ingenting jag bad dem att göra.

Mina föräldrar är väldigt snälla, generösa och omtänksamma. De tänker väldigt mycket på andra, hur de har det och hur de mår. De vill gärna hjälpa om de kan ♥

Det tog bra lång tid innan jag fick mitt körkort då jag hade en period då jag kände att all lust försvann men de hjälpte mig upp igen och min älskade bror T gav mig styrkan att fortsätta. Men utan deras hjälp så hade det aldrig gått. Sedan alla andra som stöttat mig under tiden också :)

Men det är nog den bästa julklappen jag fått.

Kramar!

En dag ska du bli min, kära vita Yaris!!

Likes

Comments

Hejsan svejsan i detta fina väder :) Hur mås det? Här mås det bara bra, jag slog upp ögonen redan vid 07.00 och såg det fina vädret. Det fick mig att vakna till rejält och sedan dess har jag varit vaken :)

Idag ska vi spendera dagen på tuna park en sväng, det ska bli riktigt kul. Jag ska kolla efter lite underkläder, vi ska äta lunch där och bara strosa runt :) Vi är bra på att strosa runt haha! Nej men lite kvalitetstid tillsammans innan det blir nästa vecka då vi knappt kommer att se varandra, R ska jobba kväll och jag jobbar dag så haha ja det kommer bli lite tomt men jaja det ger pengar i alla fall.

Ja just det, vi gick ju på bio igår och såg nyaste Pirates filmen Zalazars revenge :) Den var så sjukt bra verkligen! Jisses, om det kommer två till filmer på de resterande böckerna så kommer de bli svåra att slå mot den här filmen. Zalazar var lite läskig men annars var filmen så bra, den var spännande - rolig - sorglig och ja den innehöll verkligen allt. Jack Sparrrow var lika galen som alltid, gud vad vi skrattade 😊 Jag rekommenderar alla att se den faktiskt om man gillar den sorten av filmer, så har ni inte sett den så se den! Man fick många svar på alla filmer som varit hur det kom sig att han blev den han blev.

Men jag ska göra mig i ordning strax, men tänkte bara önska er en riktigt trevlig lördag och jag hoppas att solen skiner på er.

Många kramar!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments