Morrn morrn!

Känner ni fredagskänslan? Jag gör det, jag har sovit hela natten och vaknade ännu en gång pigg och det är så skönt. Jag är på väg till jobbet nu i vanlig ordning och idag vankas det personalfrukost på jobbet, typ det bästa på fredagar, speciellt när jag slipper göra i ordning det själv. Det är så mycket att göra så då är det skönt att ha städpasset så man bara kan njuta ♡ Jag har en ledig helg framför mig, en Magnum White hemma som väntar ikväll och det blir pyjamas mood hela kvällen då sambon är jättesjuk.

Igår på jobbet med intron så pratade vi ålder och han frågade hur gammal jag är, jag sa att jag var 35 och han sa att jag såg inte alls ut som det och att jag såg mycket yngre ut ♡ Hihi! Tänk vad en sådan kommentar kan göra en glad. Jag har fått höra det ofta att jag ser yngre ut, desto mer roligare är det när man får visa leg på systemet 😅 Någon som tycker samma? Jag är dock sugen på vin ikväll så ska nog köpa en flaska vin, jag gillar Black Tower White Bubbly då det är veganskt och organiskt men samtidigt så gott!

Vad ska ni hitta på ikväll?

Gillar

Kommentarer

Jag var in på min Facebook tidigare idag för att ladda upp lite bilder på min Instagram som jag nyss skapat, jag har en privat endast för familj och vänner men nu har jag skapat en Instagram för bloggen också som är öppen och för de som vill följa - där heter jag augustinsons, haha inte det bästa namnet kanske men jag tänkte ändra men det går inte just nu så det får duga så länge. Men då hittade jag massa fina höstbilder som jag tog förra året, bland annat den här 🍂 Jag älskar den här bilden och har totalt glömt bort den, men nu satte jag den som omslagsbild på min Facebook. Jag älskar den här årstiden då man kan ta så fina bilder, dock så har jag bara legat sjuk nästan hela september ut och det är typ nu jag börjar återhämta mig, tack och lov men ja, jag kan inte säga detsamma om sambon som är tokförkyld! Stackaren, men så fort jag har återhämtat mig ordentligt och det blir fina soliga dagar så tänkte jag ge mig ut igen för att fotografera hösten.

Men en reflektion på dagen då? Jo, den har varit riktigt bra faktiskt! Jag hade intro idag med en kille som ev ska börja på geriatriska, han förblir anonym men han var riktigt duktig på städ idag så det var roligt. Vi ska ha intro igen imorgon, sen ska vi ha på måndag och tisdag nästa vecka då jag har kväll. Super kul och det är roligt med lite sällskap. Vi hade transport idag och hemstädning så det var fullt upp fram till 14.45 ungefär, sen lugnade det ner sig och vi hade ingenting att göra, haha! Så vi höll den som har kväll sällskap, sen vid 15.30 hade vi sista hemstädningen innan vi kunde gå ner till städcentralen vid 16.00 för att sen åka hem. Det känns roligt att jag får uppdrag att ha intro bara efter att jag jobbat där ca 6 månader, det känns stort och jag tar det på stort allvar. Jag hoppas att jag gör ett bra jobb men det tror jag ♥ Sen jag kom hem så har jag inte gjort annat än att flänga runt i min morgonrock med mina sockor, tänt ljus och bara sett på film. Jag var inte hemma förrän ca 17.30, jag somnade t.om på bussen hem som börjar bli en vana. Jag är hopplös att vara vaken på bussen, jag lutar mig mot rutan och blundar sen sover jag hela vägen hem men det händer bara när jag ska hem och inte till jobbet. Imorgon vankas det personalfrukost, jag längtar! Jag hoppas att jag kommer känna fredagskänslan imorgon, det är så roligt när man jobbar plus när man har en ledig helg framför sig som jag har. Så härligt! Helgen blir dock lugn då sambon knappt kan ta sig från sängen till köket utan att hosta sönder sig, usch jag vill bara hjälpa men det är bara att vänta ut skiten.

Hur har er dag varit? Känner ni helgen närma sig? Äntligen fredag imorgon! Ha en riktigt härlig kväll.

Gillar

Kommentarer

God morgon! 🌸 Hur står det till? Här är det bara bra. Jag vaknade före klockan imorse och det har jag inte gjort på länge, jag gick och lade mig redan vid 22.00 igår för jag var så sjukt trött. Så jag känner mig pigg och utvilad! Hostan hänger dock kvar än men inte alls som sambon, usch tycker så synd om han som han hostar. Jag får se om vi måste ringa vc om han inte blir bättre så han kan få cocilana eller Mollipect. Just nu är jag på väg till jobbet med bussen, jag älskar att åka buss till jobbet men nästa vecka är det bara kväll så då blir det att ta bilen men då får jag sovmorgon istället 👌

Efter jobbet idag blir det bara lugnt, jag ska hem och ta hand om min älskling ♡ Och kurera mig själv. Jag ska se lite film och bara mysa under filten, ibland får man ha sådana dagar när kroppen behöver vila. Jag längtar massor till gymmet men det får vänta till nästa vecka eller när jag börjar på radiologen om två veckor. Man ska absolut inte träna när man inte är kry, jag har gjort det en gång och aldrig mer.

Men nu ska jag lyssna på musik, ha en riktigt härlig dag!

Gillar

Kommentarer