​Hej!

Det var länge sen jag var här inne men jag hade med handen på hjärtat nästan glömt bort att jag skapat denna blogg. Just nu har barnen sommarlov med allt vad det innebär. Den här veckan och nästa jobbar jag men sen blir det tre veckor till av ledighet.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag började Alexander sin nya skola och klass. Det gick bra och det visade sig vara 3 killar i klassen som också spelar i SSK så gissa om dom tyckte det var roligt. Det är en liten väldigt sliten skola men kändes mysig ändå. Det är små hus på gården där det delas tre klasser. 20 barn på 2 personal. 


När dagen var slut så var Alexander trött av alla intryck och spänningar men väldigt nöjd över dagen, han kommer trivas bra där sa han när vi gick hem. Lyx att bo ca 5-7 min promenad ifrån skolan. Han fick många fina kompisar direkt men det var just två tjejer som föll för honom direkt dom klev in i klassrummet. Det tindrade i deras ögon och de ville vara nära honom på varje rast, sötnosarna.

Likes

Comments

Idag fick Alexander prova på Björnligan eftersom han så gärna vill börja spela hockey. Våra fina vänner Linda och Stoffe som har sin pojke i samma lag hade skydd över så dom fick vi låna. Gissa om han var nöjd när han fick på sig allt, det glittrade i hans ögon. Han fick tom ha en SSK tröja. Efter träningen som han fullföljde utan problem valde han att stanna kvar med Kim och hans familj innan han åkte med dom hem för middag. Jag tog Theodore och gick till affären och handlade lite innan vi gick hem och packade hans väska för han sover hos mina föräldrar ikväll. Mer om det senare, nu ska jag hänga tvätt för jag hör att maskinen är klar!

Likes

Comments

I eftermiddags var vi iväg och åkte skridskor en stund. Alexander övar och övar både med klubban och utan för han vill så gärna börja spela hockey. Han drog värsta vurpan när han skulle trixa till det och slog huvudet hårt i isen, huvudet studsade upp nästan en halvmeter efter att han slagit i. Läskigt. Men han satt och vilade en stund innan han tog på hjälmen igen och åkte ut igen. Ingen mening att sitta där o bara titta sa han, för då blir man inget proffs. Det är våran kille det! Med vilja kommer man långt.

Likes

Comments

Började morgonen med två ägg och en celsius innan jag for iväg till gymmet. Jag har köpt kort på Gröndal då T jobbar på Scania och då fick man som anhörig köpa ett årskort för 600kr. Hur bra som helst. Dock är det väldigt slitet och mycket folk men för 50kr i månaden är det väldigt bra. Det hemska idag när jag öppnade dörren in till gymmet var att det verkligen stank svett, usch och fy. Fick iallafall bli 30min pw på bandet och 35 min på crosstrainern.


Nu duscha och luncha innan vi ska ner till månskensrinken och åka skridskor.

Likes

Comments

Jag har tidigare funnits på blogg.se men det har hänt och skett en del förändringar i mitt liv så därför har jag nu valt att börja om på nytt. Jag och barnens pappa har äntligen funnit vägen tillbaka till varandra efter ca 1 1/2 år ifrån och inga är gladare än vi och våra underbara kottar Alexander och Theodore. Efter ett kort tag ihop har T även friat till mig så nu är även bröllopsplanering med på schemat. Den stora dagen blir i Juli 2017, spännande!

Jag hoppas ni kommer trivas här inne där jag kommer skriva om allt som hör till en barnfamilj.

Likes

Comments