Header

Efter många timmars jobb så går jag nu och lägger mig, puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Just nu e drengarna uppe på scen och går igenom lite saker innan premiären så har lite rast men ska snart fortsätta sminka. Känner mig inte alls bra och vill egentligen bara ligga hemma men aja.

Likes

Comments

Sitter och kollar på yt och käkar godis. Mår inte alls bra idag känner mig dålig igen. Det suger verkligen för jobbar imon mellan 11-22 på lorran. Men får hoppas att jag mår bättre imon!

Likes

Comments

Jag börjar bli fett tagg på skolan asså. Tycker bara allt blivit så mycket roligare och jag e glad att jag känner så.

Likes

Comments

Är just nu Påväg till skolan idag har vi vår längsta men roligaste dag! Börjar 9.40 med cut and style sen hantverkslektion och sist Franslektion till halv sju. Vi hörs!

Likes

Comments

Älskar verkligen hela gänget på teatern!! Stylisterna, drengarna och dom som jobbar där. Sen älskar jag även godisvagnen lite extra. Varit tre intensiva dagar nu så ska bli gött att vila lite så kör vi igen på söndag.

Likes

Comments

Äntligen hemma!!! Alltså egentligen är jag rätt pigg men det var ändå hur skönt som helst att bara komma hem. Får ju tyvärr inte visa bilder eller säga något om föreställningen men dom e verkligen hur duktiga som helst och har fått en massa låtar i huvudet nu, haha. Ska snart sova men innan det ska jag checka alla sociala medier och gosa med katten min.

Likes

Comments

En dålig bild på dagens outfit

Likes

Comments

Sitter just nu på bussen Påväg till praktiken. Ska först sitta och göra manikyr på äldre damer som kommer till träffpunkten till 15, sen blir det lorran idag igen till 22.00. Lång dag, men rolig dag.

Likes

Comments