Header

Hej, nu var de ett tag sen igen!
Jag har tänkt på det här i snart 2 veckor om jag ska lägga ut om de här eller inte.
Men förra lördagen (9/9) skulle jag och pappa ner till Stockholm och kolla på Volbeat. Vi åkte hemifrån runt 2 någon gång och hade då tänkt vi skulle gå på mall of scandinavia en liten stund innan konserten. Men påvägen ner dit hände något som vände dagen upp och ner.

Vi åkte ner mot Stockholm och när vi började närma oss (kommer inte ihåg exakt vart det började) men vi låg i omkörningsfilen och en bil lägger sig bakom oss väldigt nära. Personen i bilen bakom började blinka med lysena och tyckte vi var ivägen. Vi kunde då inte byta fil utan fick vänta typ 30 sekunder innan vi kunde. Personen åker då upp jämsides med oss och pekar finger. Och vi ser då att det är en man, han försvinner bakom och innan han försvinner en liten stund ser vi hur han sträcker sig efter något i hanskfacket. Han kör sedan upp jämsides med oss igen och visar ett vapen. Han hotar oss alltså. Pappa ber mig filma och ta kort så vi fick bevis på det men jag hann tyvärr bara få med registreringsnumret.

Personen kör iväg en bit framför oss och ligger hela tiden kvar i omkörningsfilen. Pappa ringer polisen och vi blir frågade om vi kan följa efter bilen så de kan lotsa polisen till honom. Vi följer efter till Rotebro där de sedan griper honom.
Efter detta blev vi lite snabbt förhörda om händelsen och vi fick sedan fortsätta vidare in till Stockholm.

Resten av dan var både jag och pappa i någon sorts chock och hade svårt att koncentrera oss.
Jag vart helt tom i huvet och visste inte vad ja skulle tycka eller tänka. Jag fastnade flertalet gånger med blicken utan att ens veta vad ja tänkte på.
Kommande dagar var ganska svåra att ta sig igenom skoldagarna utan att fastan med blicken. Nu drygt två veckor senare börjar det bli lite bättre men jag mår fortfarande inte bra.

Så det är vad som hände då och det är något som förändrade allt bara sådär.
Ni får ha det så bra tills nästa gång
Kram😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Så i förra inlägget skrev ja att ja skulle göra ett inlägg angående min rygg alltså från början till dagens läge. Men det kommer får vänta ett tag då jag måste skicka in datorn på reparation och det kommer ta några veckor.
Anledningen att jag inte vill skriva det via mobilen är för att jag föredrar datorn och då kan jag även lägga in bilder från kameran. Så från nu kommer det troligen inte så mycket uppdateringar som ja förvarnat om tidigare och när jag får tillbaka datorn sen ska ja se till att få ut det inlägget.
Så att så är läget just nu🙂

Till något helt annat däremot...
så igår var jag,mamma och pappa till Gävle för att kolla på Bilar 3, och den va jäkligt bra. Gillar ni bilar filmerna rekommenderar jag den starkt. Innan bion käkade vi på Churchstreet saloon, jag åt en entrecoté vilket var jätte gott. (Bilder finns under inlägget).
Efter vi ätit hade vi ungefär en timme innan bion skulle börja så vi gick och köpte lite godis till bion trots att vi inte skulle få i oss nå mer, men de gick i de också😉 Sen gick vi runt lite i stan och sen gick vi till bion.
Vi släppte sen av mamma i Horndal för hon skulle hämta bilen och därifrån fick ja köra hem. De gick bra och när vi kom hem va ja helt slut.

Idag har ja hittills packeterat datan, hängt undan mina spmmarjackor, tränat, skrivit lite på en svenska uppgift och tagit det lugnt. Nu ska ja baka muffins till fika och sen får vi se vad som händer resten av dagen. Hoppas ni får en fortsatt bra söndag så höra vi sen👋🏼
Kram😘

Likes

Comments

Hej igen.

Det var några veckor sedan jag uppdaterade senast och då skrev jag att nästa inlägg skulle komma kommande dag och att det skulle vara om när vi åkte Funäsgondolen. Så min tanke var att påbörja inlägget redan när vi kom tillbaka hem till stugan men då var jag så trött och det blev aldrig av. Istället kom min andra tanke att jag skulle skriva det när jag kommit hem från stugan vilket var 1 Augusti, åtminstone börja skriva det på kvällen då och sen skriva klart innan jag skulle till cura på ryggbehandling igen men det blev ju inte heller av... SÅ istället fotsatte jag att skjuta på det dom senast veckorna.

Men jag skriver istället om det nu och slänger in lite bilder i slutet. Vi åkte hyffsat tidigt från stugan då gondolen öppnar 10 och vi skulle in på lite andra ställen innan, de vill säga XL Bygg. För att kolla om dom kunde fixa en sprayfärgs burk med samma färg som det är på min skoter, vilket dom tyvärr inte dom kunde göra där utan i så fall var vi log att åka till en större stad som Östersund osv. Efter det åkte vi tillbaka dit och parkerade i P-huset för att sedan åka upp på toppen av Funäsdals berget. Det var en riktigt rolig grej och rekomenderar de nverkligen. Vill mn så kan man även klättra upp. Så det finns som en bana kan man säga som du går efter och på vägen upp såg vi några som gjorde det och det såg verkligen kul ut. När vi sen kom upp gick vi runt lite där uppe, kollade på utsikten, tog lite kort m.m. Sen gick vi till ett ställe där uppe som hette Utsikten och kollade. De va riktigt fint och det blev mycket fotografering. Jag skulle ta kort på en liten stenhög som låg på en sten kant vilket jag tror att ja har minst 20 bilder på hah😜Vi va där uppe ett tag och sen gick tillbaka ner till där man går av, där de även finns en toppstuga där du kan köpa lite fika och sånt där. Så vi bestämde oss för att köpa en varsin glass innan vi skulle åka ner igen. På vägen ner så kändes de lite smått i magen när du gick över kanten men de var jätte fin utsikt därifrån också och som sagt det var riktit kul och jag rekomenderar verkligen att göra det om ni är där eller ha vägarna förbi någon gång..

Efter att vi varit där bestämde vi oss för att åka upp till Mittåkläppen en vända och äta våffla. Just nu kommer jag inte ihåg vad drt heter det stället där man kan köpa våfflorna men det är vid mittåkläppen i alla fall. Det är ett jätte mysigt ställe och kan rekomendera våfflorna där också. Därifrån kan du följa en vandringsled så du kommer upp till Mittåkläppen, vi gick inte hela vägen till toppen men vi gick en bit upp så vi fick ett perfekt fotograferings läge. De är riktigt fint där också och vi hade en riktig tur att det inte var några mygg då så det var helt perfekt och jätte skönt och slippa dom. Efter det åkte vi tillbaka till stugan och jag i stort sett deckade i sängen.

På söndan var vi ner till byn på eftermiddan/kvällenoch spelade bilbingo. Vi var alla nära ett antal gånger men sån tur hade vi inte. Det var i alla fall mycket folk där och vissa hade sån tur så dom vann flera gånger. Men men bättre lycka nästa gång får vi hoppas.

På måndan sen kom mormor och morfar upp för att dom skulle hämta hem mig. Tanken från början var att jag skulle åka tåg hem och dom skulle då hämtat mig här hemma i stan men det blev att dom kom upp istället. Så dom kom dit på eftermiddan/kvällen och då åt vi mat, pratade lite och ja det var i stort sett de vi gjorde tills vi ksulle gå och lägga oss. På tisdan sen skulle vi åka hem så vi åt frukost, jag packade ihop det sistautav mina grejjer och sedan blev det fika innan vi åkte. Det blev stopp i SVeg för vi skulle in på Dollar Store och kolla lite och sen i Mora typ, på Moraklockan för att äta. När vi kom hem blev jag avsläppt här och jag packade in mina grejjer och packade utr väskorna direkt så det va klart. Annars kan jag ha ganska lätt för att låta det stå i några veckor så det var lika bra att ta reda på de direkt. Resten a kvällen gjorde ja inte så mycket mer. Ja la mig i soffan och tog det lugnt för ja blir så himla trött när ja åker bil så det blev soffläge hela kvällen.

På onsdagn var det dags för Cura behandling nummer två, så jag var dit och det var bättre än gången innan som jag va dit. Och jag har inte skrivit något om det här men vi var lov att ringa dit igen då jag fått ont i ryggen igen pga en liten skada. När vi va påväg till Röros så höll jag på med ett inlägg om min rygg och ryggbehandlingarna osv men det jag hade påbörjat att skriva så hade abra hälften av det jag skrivit sparats och då visste jag inte hur jag skulle skriva allt igen så då blev det inget alls ist'llet. Men jag ska försöka se till att få upp ett. Om jag lyckas få till det. Det inlägget har ja gtänkt föklara allt från början, alltå lite från innan jag slutade med slalomen och sedan fram till hur det är nu. Nu när skolan börjar på onsdag så vet jg inte hur det kommer bli med uppdateringar men det kommer nog vara ganska dåligt med det igen... Jag ska försöka att få ihop det om ryggen i alla fall och sen uppdterar jag lite då och då.

Tills vi hörs igen så får ni ha det så bra.

Kram😘

Likes

Comments

Så i torsdags var vi till Røros, Norge. Vi åkte hemifrån runt 9 och första stoppet var i Funäsdalen. Det finns ett stort cirkus tält där som säljer kläder, leksaker, sängkläder, verktyg m.m.

Eftersom brallorna vi köpte tidigare i veckan är för stora i midjan och åker ner hela tiden, var jag tvungen att köpa ett skärp. Däremot va de också för stort så vi fick göra ett till hål med en borr sen utanför. Efter att vi varit där var tanken att vi skulle åkt gondol men det var för dimmigt och vi skulle inte sett något ändå så vi fortsatte istället vidare till en skoter butik och bestämde att vi skulle åka gondol en annan dag. På skoter butiken kollade vi vad dom hade för skiter overaller då jag ska köpa en förhoppningsvis till den här vintern, men tyvärr hade dom inte någon grön vilket är de jag vill ha.

När vi var klara där fortsatte vi till Norge och Røros. Vägen dit satt jag mest och bara kollade ut, det hände liksom inget speciellt. Men när vi kom fram åkte vi till en matbutik som heter KIWI. Vi parkerade där och sen gick vi upp till gågatan och strosade runt där ett tag. Jag och mamma sprang runt och kollade i lite affärer och pappa satt utanför med Menta och väntade. När vi hade gått ett tag och när vi var klara så skulle vi hitta någonstans att äta men det blev så att vi bestämde oss för att äta i Funäsdalen eller när vi kom hem igen. Istället gick vi in på ett köpcenter, där köpte jag lite saker till en födelsedagspresent och sen kollade vi bara runt i lite andra affärer. Efter det gick vi till Coop Mega och handlade lite, bland annat norska jordgubbar och hallon, Nugatti m.m.

När vi var klara där gick vi tillbaka till bilen och så gick vi in på KIWI en sista gång och jag köpte en dricka som heter URGE det var en dricka som coca Cola hade gjort och den var riktigt god. Sen åkte vi hemmåt igen och på vägen hem, en bit innan vi kom till Funäsdalen stannade vi vid ett ställe där det var massa stenar från andra världskriget, det var även lite längre upp i skogen gamla bunkrar du kunde gå in och kolla i vilket jag och pappa gjorde. Det var häftigt att se men jag tyckte inte om att gå in där för jag har sett för mycket på serier och program från andra världskriget vilket har skrämt upp mig men jag gick i alla fall in och kollade ändå.

Sen fortsatte vi hemmåt och när vi väl kom hem deckare jag i sängen innan det var dags för mat. Resten av kvällen sen tog jag det lugnt och låg mest i sängen och kollade på något på tv.

Det var allt som hände då och just nu är vi påväg till Funäsdalen för att vi ska åka gondol. Men det kommer om det imorgon har jag tänkt.

Tills dess, ha det bra.

Kram😘

Likes

Comments

Halli hallå👋🏼

Imorse blev ja väckt av pappa för att dom skulle åka till veterinären med Menta. Det var bara för att vi ska till Norge imorgon då en veterinär måste se när hon får en avmaskningstablett och dom ska skriva under och massa sånt där.

Runt 9 tog jag mig upp ur sängen trots träningsvärk i låren, så ja går väl lite roligt då och då idag😜 Närmre 11-12 körde jag ut skotern för att kunna tvätta av den.

Jag gjorde inget större så att säga utan sköljde av den, torkade ur alla kåpor och torkade av vindrutan. Det var för att göra den fin inför vintern, och då det i vintras mot slutet av säsongen kommit fram myr på en del ställen och den blev ganska skitig då.
Så nu har jag typ precis kommit in och nu får vi se vad som händer resten av dagen☺️Blir nog att det lugnt som igår.

Eftersom vi ska till Funäsdalen och Norge imorgon vet jag inte om det kommer något inlägg och det imorgon. Om det inte gör det så hörs vi på fredag.

Kram😘

Likes

Comments

Hej, blir ett sent inlägg idag då vi inte varit hemma på hela eftermiddagen.☺️

I alla fall så imorse vaknade jag utav att det spöregnade ute, dock så somnade jag om direkt efter det och vaknade sen igen vid halv 10.
Jag låg i vanlig ordning kvar i sängen ett tag efter jag vaknat men tog mig upp till slut och åt frukost.

Efter vi ätit frukost satte jag mig och ritade lite och runt halv 1 åkte vi hemifrån. Vi åkte då till Vemdalen för att leta efter fritidsbyxor, eller vad dom kallas. Vi var först till Ekbergs men där fanns inte min storlek så vi fick åka till deras outlet för att kolla då personalen trodde att det skulle finnas dom mindre storlekarna där. Vilket det som tur va gjorde👌🏻På bilderna hur dom ser ut ser dom rosa ut men dom är röda och svarta🙈

När vi varit där åkte vi för att hitta någonstans att äta och det blev pizza på Tonys Pizzeria i Vemdalen. Efter de åkte vi och kollade på Hembygdsgården där och sen en sväng till Loppishuset. Det är som det låter ett hus fyllt med massa saker, loppis saker så att säga.
Vi bara dit för att kolla, det har blivit som en tradition varje gång vi är hit under sommaren de senaste åren att åka dit.
Sen blev det tillbaka till Hede för att köpa glass på Ica och sedan tillbaka till stugan.
När vi kom tillbaka till stugan tog ja det lugnt ett tag innan jag gick ut och körde lite intervaller utanför på vägen. Det blev tyvärr inte så mycket då jag inte vågar på grund av att jag får så ont i ryggen efteråt.💪🏼

Resten av kvällen blir det lugnt och så får vi se vad vi gör imorgon.
Ha de bra så hörs vi imorgon
Kram😘

Likes

Comments

Halloj☺️
Igår eftermiddag efter vi ätit gick vi upp till skjärsjön, dit gick vi efter skoterleden och tillbaka gick vi ner för skidbacken.

När vi gick upp dit var det sol och det blev väldigt svettigt. När vi kom dit satte vi oss vid en bänk som finns där och pappa tog fiskespöt och kastade några kast, och självklart skulle vi i vanlig ordning fika när vi kommit dit.☕️Vi hade med oss en varsin bulle och något att dricka. Jag var även i sjön och svalkade benen vilket var väldigt skönt. Jag hade velat bada men så blev det inte tyvärr.

Fem över halv 8 gick vi tillbaka till bilen och det tog ungefär 1 timme då vi också stannade och tog en del kort osv. Vi gick efter skidbacken ner. Jag hade Menta i midjebältet och hon drar mycket d det blev lite benträning samtidigt!
När vi kom ner la vi in sakerna i bilen och åkte tillbaka till stugan, jag deckare i sängen ett tag och försökte ta mig in i duschen flertalet gånger men det gick sådär😴

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra men lite träning har jag i alla fall tänkt mig hinna med.
Ni får lite bilder från igår, och inläggen kommer vissa dagar komma upp dagen efter. Men som det ser ut nu blir det inlägg varje dag👌🏻

Ha det bäst!
Kram😘

Likes

Comments

Hej☺️

Så första dan här i stugan, vi kom hit igår eftermiddag runt 5 tror ja det var. I alla fall så när vi kom hit packade vi in allt och åt mat. Några timmar senare åkte vi till Råndalen för att se om vi såg nå Björn men det gjorde vi inte.

När vi kom tillbaka till stugan tog jag det lugnt ett tag och runt halv 11 tog ja en dusch å bastu. Det blev ingen långvarig bantning men en liten stund i alla fall.
Strax efter 12 någon gång somnade jag och vaknade imorse runt 9.

SÅ idag på förmiddagen har jag tagit lite kort på Menta å Zimba ute på altanen. Zimba tog ja ut i selen för att jag är lite nojjig å rädd att hon ska sticka iväg.🙈
På eftermiddagen åkte vi ner på byn och handlade lite, vi kom precis tillbaka till stugan. Och så blev det lite övningskörning också👌🏻Så småningom blir det lite mat och sedan gå upp på toppen av skidbacken (skjärsjön).
Men det kommer imorgon, lite bilder osv☺️

Jag slänger in lite bilder från det jag tog igår kväll,och idag. ha det så bra tills nästa gång
Kram😘

Likes

Comments

Hej på er! Ja de va ett tag sen ja skrev sist, och jag tänkte bara uppdatera lite vad som hänt de senaste veckorna nu.

Så den 3-21 juli så har jag sommarjobbat på skogsgläntan i skogsbo, vilket är ett älderboende. Jag fick jobbet via kommunen och blev då placerad på en av avdelningarna där. Jag var dit veckan innan jag skulle börja för att kolla lite hur det såg ut och så vidare, då sa dom att den sommarjobbare som var där då var mest i köket. Jag tänkte inte så mycket mer på de utan när jag var klar där åkte jag hem och sa till mamma "jag tror det kommer bli så att jag är mest i köket". Dom sista dagarna utav mina första veckor av ledighet flög förbi och nu var de måndag och dags för första dagen.

Jag skulle jobba måndag-fredag mellan 07.30-16.00, men första dagen behövde jag inte vara där förräns strax innan 8. Pappa skjutsade dit mig på måndag mogon och det första dom sa när jag kommit dit och fått arbetskläder var "du ska vara i köket dom här tre veckorna", då tänkte jag inte så mycket på det utan var där första veckan. Men det dröjde inte länge innan jag tröttnade ur... om jag ska säga det rakt ut så på onsdagen kunde jag det där köket utan och innan. Jag viste vart allt ska vara, hur det ska göras, vad som ska fram till nästa måltid och var och hur det ska dukas på borden. På torsdagen-fredaen började känna en klump i magen när jag skulle dit och längtade hem. När de väl blev helg längtade jag inte tillbaka ett dugg.

På måndagen, min andra vekca var det dåt dags igen och jag åkte dit, gjorde mitt jobb i köket på morgonen. Vlket var att ta hand om disken... När de boende åt kunde jag inte hålla tårarna inne längre utan låste in mig på toaletten och bröt ihop. Jag ringde pappa och sa "jag hatar det här jävla jobbet", "jag vill hem". Han tyckte självklart att jag skulle kämpa på för pengarna och fråga någon om det verkligen var så att jag BARA skulle vara i disken, men jag vågade inte. Isället ringde han min dåvarande handläggare (han som var min egentliga handläggare hade gått på semester). I alla fall så pratade pappa med henne och berättade hur jag kände. Efter det kom hon och pratade med mig drekt, jag fick frågan om jatt vara med dom inne på terapin vilket jag svarade ja på direkt då jag träffat en utav personalen inne på terapin första veckan. SÅ från det fick jag mina sista två veckor vara med dom och det kändes genast mycket bättre.

Anledningen att det blev såvar för att ingen tog hand om mig, jag blev lämnad ensam och inte fler än 3-4st pratade med mig mer än att bara säg hej och en del andra var uppkäftiga, sa inte hej och fick mig att känna att jag bara va i vägen eller gjorde fel. Men det löste sig eftersom jag fick vara med inne på terapin och det var jätte kul, varje dag. Vi spelade fia med knuff, fikade, var till stan på stadresa och hade det jätte mysigt m.m.

Jag har verkligen kännt mig uppskattad, fått skratta varje dag, träffat många boenden och en del har satt sina spår mer än andra vilket gjorde att det var lite hjärtskärande att säga hejdå till dom. Men nu är dom där tre veckorna gjorda och på söndag vilket är när ni läser kommer kunna läsa det här så åker vi upp till stugan. Jag blir bara kvar en vecka men mamma och pappa blir kvar lite längre. Jag ska verkligen försöka uppdatera så mycket jag kan när vi är där såfår ni ha det så bra tills vi hörs nästa gång.

Kram😘

Likes

Comments

Hej allihop!

Nu är det väldigt längesen jag uppdaterade och jag ber om ursäkt för det. Det blev som så efter sist att jag dels fick slut på idéer vad jag skulle skriva om och jag ville inte skriva så mycket om vad som hände i veckorna eftersom att de för det mesta såg likadana ut och det hände inte så mycket frutom sånglektion, pianolektion och kör.Men sedan sist har det hänt ganska mycket.

Ryggen: 🏋🏻♀️

Till att börja med har jag varit på en femte ryggbehandling som även blev min sista, vi bestämde at vi skulle spara den sjätte ifall jag skulle få väldigt ont igen. Så sista var det samma saker. Jag blev masserad på hela ryggen, hammrad på rumpan och sedan checkade vi hur det såg ut och om de fortfarande var dom små millimeters skillnaderna, vilket det var. Så det jag gör nu för att bygga upp ryggen igen är de övningarna jag fått och sedan är det bara at fortsätta så tills den är stark igen.

PÅSK: 🐣

Sedan har vi varit upp till stugan och åkt skoter i all härlig snö, sist ni vet att vi var upp de va tretton helgen då det var -30 grader. Efter det har vi varit upp hela påsk veckan med Hanna, Amanda, Magnus, Ullis och deras hund Levis. Veckan blev inte som vi tänkt oss riktigt men det är inget jag tänker skriva ut här. Men däremot blev det mycket skoteråkning, och slalom åkning. På påskafton följde jag, Hanna, Amanda och mamma med papporna upp till skärsjön då det var den årliga pimpeltävlingen. Hanna och Amanda på en skoter, papporna på en varsin och jag hade mamma bakoom mig. Hon skulle åkt med pappa men han hade kälke och den andra skotern lättar lätt fram i om han har både passagerare och kälke så då fick jag ta mamma. När vi komm upp dit satt vi kvar och kollade på starten och ett tag senare åkte vi hem till stugan igen. Resten av veckan blev massor utav skoteråkning och slalomåkning. SIsta helgen var jag och pappa med i en tävliing i Vemdalen som heter Vemdalsstörten. Det är alltså en strötlopps tävling för alla åldrar och helt oberoende på hur bra du kan åka osv. Pappa kom på 49 plats utav ca 90 startande och jag på 19 plats utav ca 40 startande, däremot så vann pappa över mig på tiden med bara några sekunder. Och sedan åkte vi hem på söndagen.


IDOL: 🎤

Så fredagen den 31 maj åkte jag och pappa ner till Stockholm, när vi åkte ner var det hemligt vad vi skulle göra där då jag inte ville göra en för stor grej utav då jag inte visste hur det skulle gå. Så vi åkte ned fredag eftermiddag efter skola och jobb, sov på hotell under tele2arena (bo hotell), jätte mysigt litet hotell. Klockan stog på halv 7 så jag gick då upp och gjorde mig klar ifall jag var tvungen att gå upp och ställa mig i kö, vilket det visade sig vara. Så jag gick upp och ställde mig i Idolkön 07.15 på lördagen 1 April. Pappa kom dit senare och runt 11 fick vi springa in. Jag var med de första gänget in och då fik jag ställa mig i en kö för att få lite papper som skulle fyllas i och sedan gå upp till väntrummet.

Det kändes konstigt att lilla jag skulle och var på audition för idol?!!! I alla fall så gick det väldigt fort, jag kom till första juryn och tyvärr var det slut där. Nu kanske några blir fundersamma om "första juryn" så den första juryn är alltså inte en riktiga tv-juryn utan det är en första jur, går du förbi dom kommer du till den andra juryn och efter det tor jag att det är en till jury eller en sångcoach och sedan kommer du till tv-juryn. Det kanske låter konstigt men det är verkligen allt för tv. Dom filmade ju även till programmet då och ja vissa saker fck tas om en miljon gånger typ.

Jag kommer inte ihåg hur mycket klockan var men det gick väldigt fort. Efter att jag var klar fick jag åka upp till pappa igen och sedan var det bara att åka hem. Vi gick då nr med väskorna i bilen och sen gick vi upp till globen shopping och käkade lite lunch. Efter att vi ätit gick vi runt lite där och kollade i lite affärer.

Det var en upplevelse och lärorikt att få se hur de mesta går till i alla fall audition delen. Inne hos juryn så sa de "du sjunger jätte fint och bra Sandra men tyvärr går du inte vidare den här gången".

Efter att det var gjort så berättade jag för resten av familjen och mina vänner. Innan var det bara mamma, pappa och några vänner som visste om det. Det var inen större grej av det då än jag tror att det hade blivit om jag berättat innan men jag ville veta först hur det gick innan jag ville berätta för fler.

Efter idol kommer jag inte ihåg vad jag gjort, men

FALKÖPING: 🌞🐶

från 18-21 maj har jag varit nere i Falköping hos farfars dotter Bitte och hennes man Janne. Jag åkte ner dit för jag skulle hjälpa till med valparna de fått, däremot så är de 8 veckor. Dom var 8 stycken när jag kom dit men nu när jag åkte hem så var det bara 3 kvar då köparna varit och hämtat sina valpar. Valparna var så söta och dom flesta hade utan problem kunnat gömt sig i väskan och följt med hem till Avesta.

I alla fall, jag åkte ner på torsdag kväll, och var då ledig från skolan på fredagen.

På fredagen grejjade vi lite med dom på dagen och på eftermiddagen åkte vi in till Falköping och handlade. Så vi lastade in alla 8 vaplar inkllusive mamman Pepzi och deras andra stor hund Nicci. När vi kom tillbaka till stugan var det dags för den första valpen att åka och senare på kvällen tog vi det lugnt efter att vi burit in alla valpar till deras lilla hage inne.

På lördagen hade vi fullt upp med att lämna valpar och äta. Det beskriver i stort sett allt vi gjorde. Den första valpköparen kom vid 10, med dom fikade vi och gick igenom lite saker. Nästa kom sedan vid 1 och även med dom fikade vi och efter dom åkt åt vi korv med bröd. Sista valpköparen för dagen kom 16 och var kvar till strax efter 7 tror jag det var och efter det tog vi det ganska lugnt, jag myster väldigt mycket med valparna.

Innan jag gick och la mig packade jag ihop mina saker så det mesta var klart till söndagen. Jag vaknade runt 9 och tog det då lite lugnt och vaknade till innan jag packade ihop resten utav sakerna och gick för att äta frukost. Efter att jag ätit frukost så tvättade jag håret och sedan gick jag ut och satte mig och mös med valparna. Runt 1 kom en vaplköpare från Danmark och skulle hämta sin valp. De fikade vi oxå en snabbis med innan Janne skjutsade mig till tåget. Det var några riktigt bra dagar och det var så mysigt att åka dit. Jag trivs så bra där nere och tycker verkligen om att vara där.

Janne och Bitte, om ni läser det här så vill jag tacka återigen för att jag fick komma ner och jag kommer gärna ner fler gånger, vilket jag kommer att göra oxå. Ni är så härliga att umgås med och tack tack tack för allt. Och hoppas allt går bra med de resterande valparna nu.

I veckan så till att börja med börjar jag 12.20 på måndag, och nnär jag slutar vet jag inte beroende på om vi har sista lektionen eller inte.. På Tisdag är det skola och sedan kör konsert. Onsdag är det skola och sedan ska jag på Sverige preimären för Pirates of Carribean 5. Torsdag vet jag inte men då är vi lediga, fredag är vi oxå lediga och då vet jag inte vad jag ska göra. Och helgen är inget planerat heller vad jag vet.


Nudå...

Jag tänkte nu såhär att jag ska uppdatera så ofta jag kan men däremot kanske det inte blir lika ofta just nu. Om det är något speciellt som händer kommer jag troligtvis och planerar att uppdatera. Även kanske lite såhär "tankar och funderingar" men vad vill ni att jag ska skriva om isåfall? Kom gärna med förslag.

Annars hoppas jag att allt är bra med er och så får ni ha det så bra tills vi hör nästa gång.

Kram😘

Likes

Comments