Header

Hej allihop!

Nu är det väldigt längesen jag uppdaterade och jag ber om ursäkt för det. Det blev som så efter sist att jag dels fick slut på idéer vad jag skulle skriva om och jag ville inte skriva så mycket om vad som hände i veckorna eftersom att de för det mesta såg likadana ut och det hände inte så mycket frutom sånglektion, pianolektion och kör.Men sedan sist har det hänt ganska mycket.

Ryggen: 🏋🏻♀️

Till att börja med har jag varit på en femte ryggbehandling som även blev min sista, vi bestämde at vi skulle spara den sjätte ifall jag skulle få väldigt ont igen. Så sista var det samma saker. Jag blev masserad på hela ryggen, hammrad på rumpan och sedan checkade vi hur det såg ut och om de fortfarande var dom små millimeters skillnaderna, vilket det var. Så det jag gör nu för att bygga upp ryggen igen är de övningarna jag fått och sedan är det bara at fortsätta så tills den är stark igen.

PÅSK: 🐣

Sedan har vi varit upp till stugan och åkt skoter i all härlig snö, sist ni vet att vi var upp de va tretton helgen då det var -30 grader. Efter det har vi varit upp hela påsk veckan med Hanna, Amanda, Magnus, Ullis och deras hund Levis. Veckan blev inte som vi tänkt oss riktigt men det är inget jag tänker skriva ut här. Men däremot blev det mycket skoteråkning, och slalom åkning. På påskafton följde jag, Hanna, Amanda och mamma med papporna upp till skärsjön då det var den årliga pimpeltävlingen. Hanna och Amanda på en skoter, papporna på en varsin och jag hade mamma bakoom mig. Hon skulle åkt med pappa men han hade kälke och den andra skotern lättar lätt fram i om han har både passagerare och kälke så då fick jag ta mamma. När vi komm upp dit satt vi kvar och kollade på starten och ett tag senare åkte vi hem till stugan igen. Resten av veckan blev massor utav skoteråkning och slalomåkning. SIsta helgen var jag och pappa med i en tävliing i Vemdalen som heter Vemdalsstörten. Det är alltså en strötlopps tävling för alla åldrar och helt oberoende på hur bra du kan åka osv. Pappa kom på 49 plats utav ca 90 startande och jag på 19 plats utav ca 40 startande, däremot så vann pappa över mig på tiden med bara några sekunder. Och sedan åkte vi hem på söndagen.


IDOL: 🎤

Så fredagen den 31 maj åkte jag och pappa ner till Stockholm, när vi åkte ner var det hemligt vad vi skulle göra där då jag inte ville göra en för stor grej utav då jag inte visste hur det skulle gå. Så vi åkte ned fredag eftermiddag efter skola och jobb, sov på hotell under tele2arena (bo hotell), jätte mysigt litet hotell. Klockan stog på halv 7 så jag gick då upp och gjorde mig klar ifall jag var tvungen att gå upp och ställa mig i kö, vilket det visade sig vara. Så jag gick upp och ställde mig i Idolkön 07.15 på lördagen 1 April. Pappa kom dit senare och runt 11 fick vi springa in. Jag var med de första gänget in och då fik jag ställa mig i en kö för att få lite papper som skulle fyllas i och sedan gå upp till väntrummet.

Det kändes konstigt att lilla jag skulle och var på audition för idol?!!! I alla fall så gick det väldigt fort, jag kom till första juryn och tyvärr var det slut där. Nu kanske några blir fundersamma om "första juryn" så den första juryn är alltså inte en riktiga tv-juryn utan det är en första jur, går du förbi dom kommer du till den andra juryn och efter det tor jag att det är en till jury eller en sångcoach och sedan kommer du till tv-juryn. Det kanske låter konstigt men det är verkligen allt för tv. Dom filmade ju även till programmet då och ja vissa saker fck tas om en miljon gånger typ.

Jag kommer inte ihåg hur mycket klockan var men det gick väldigt fort. Efter att jag var klar fick jag åka upp till pappa igen och sedan var det bara att åka hem. Vi gick då nr med väskorna i bilen och sen gick vi upp till globen shopping och käkade lite lunch. Efter att vi ätit gick vi runt lite där och kollade i lite affärer.

Det var en upplevelse och lärorikt att få se hur de mesta går till i alla fall audition delen. Inne hos juryn så sa de "du sjunger jätte fint och bra Sandra men tyvärr går du inte vidare den här gången".

Efter att det var gjort så berättade jag för resten av familjen och mina vänner. Innan var det bara mamma, pappa och några vänner som visste om det. Det var inen större grej av det då än jag tror att det hade blivit om jag berättat innan men jag ville veta först hur det gick innan jag ville berätta för fler.

Efter idol kommer jag inte ihåg vad jag gjort, men

FALKÖPING: 🌞🐶

från 18-21 maj har jag varit nere i Falköping hos farfars dotter Bitte och hennes man Janne. Jag åkte ner dit för jag skulle hjälpa till med valparna de fått, däremot så är de 8 veckor. Dom var 8 stycken när jag kom dit men nu när jag åkte hem så var det bara 3 kvar då köparna varit och hämtat sina valpar. Valparna var så söta och dom flesta hade utan problem kunnat gömt sig i väskan och följt med hem till Avesta.

I alla fall, jag åkte ner på torsdag kväll, och var då ledig från skolan på fredagen.

På fredagen grejjade vi lite med dom på dagen och på eftermiddagen åkte vi in till Falköping och handlade. Så vi lastade in alla 8 vaplar inkllusive mamman Pepzi och deras andra stor hund Nicci. När vi kom tillbaka till stugan var det dags för den första valpen att åka och senare på kvällen tog vi det lugnt efter att vi burit in alla valpar till deras lilla hage inne.

På lördagen hade vi fullt upp med att lämna valpar och äta. Det beskriver i stort sett allt vi gjorde. Den första valpköparen kom vid 10, med dom fikade vi och gick igenom lite saker. Nästa kom sedan vid 1 och även med dom fikade vi och efter dom åkt åt vi korv med bröd. Sista valpköparen för dagen kom 16 och var kvar till strax efter 7 tror jag det var och efter det tog vi det ganska lugnt, jag myster väldigt mycket med valparna.

Innan jag gick och la mig packade jag ihop mina saker så det mesta var klart till söndagen. Jag vaknade runt 9 och tog det då lite lugnt och vaknade till innan jag packade ihop resten utav sakerna och gick för att äta frukost. Efter att jag ätit frukost så tvättade jag håret och sedan gick jag ut och satte mig och mös med valparna. Runt 1 kom en vaplköpare från Danmark och skulle hämta sin valp. De fikade vi oxå en snabbis med innan Janne skjutsade mig till tåget. Det var några riktigt bra dagar och det var så mysigt att åka dit. Jag trivs så bra där nere och tycker verkligen om att vara där.

Janne och Bitte, om ni läser det här så vill jag tacka återigen för att jag fick komma ner och jag kommer gärna ner fler gånger, vilket jag kommer att göra oxå. Ni är så härliga att umgås med och tack tack tack för allt. Och hoppas allt går bra med de resterande valparna nu.

I veckan så till att börja med börjar jag 12.20 på måndag, och nnär jag slutar vet jag inte beroende på om vi har sista lektionen eller inte.. På Tisdag är det skola och sedan kör konsert. Onsdag är det skola och sedan ska jag på Sverige preimären för Pirates of Carribean 5. Torsdag vet jag inte men då är vi lediga, fredag är vi oxå lediga och då vet jag inte vad jag ska göra. Och helgen är inget planerat heller vad jag vet.


Nudå...

Jag tänkte nu såhär att jag ska uppdatera så ofta jag kan men däremot kanske det inte blir lika ofta just nu. Om det är något speciellt som händer kommer jag troligtvis och planerar att uppdatera. Även kanske lite såhär "tankar och funderingar" men vad vill ni att jag ska skriva om isåfall? Kom gärna med förslag.

Annars hoppas jag att allt är bra med er och så får ni ha det så bra tills vi hör nästa gång.

Kram😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Halloj😁

I lördags var jag och pappa först till valbo en snabbis och sedan till Gavlerinken och kollade på hockey. Vi åkte hemifrån runt kvart i tre och jag körde hela vägen in till valbo. Det gick bra och när vi kom in till valbo så var vi först in en snabbis i köpcentret och sedan tog vi en fika på Ikea och jag köpte ett kuddfodral och en sängkappa, efter det åkte vi in till Gavlerinken och dit körde pappa. När vi kom till hallen och hade gått in så gick vi först ett varv i Brynäs shoppen och sedam ett varv runt i hallen och det var då ungefär 1 timmw kvar till matchstart så vi satte oss ned vid ett bord ett tag och när dom hade börjat värma upp så gick vi till den sidan klacken står och satte oss där tills det började. I period pauserna gick vi aldrig ut utan i satt kvar på i klacken. Matchen gick bra men tyvärr så förlora Brynäs med 2-4 mot Malmö. När matchen var slut gick vi tillbaka til bilen och åkte hem. När vi sedan kommit hem tog jag det lugnt och runt halv 1 gick jag och la mig.

Det var det som hände i lördags, hoppas ni hade en bra helg och får en bra vecka. Så får ni ha det bra tills nästa gång vi hörs

Kram😘

Likes

Comments

Hej på er! 😄

I torsdgs var jag på min fjärde ryggbehandling hos Cura. Jag fick skjuts dit utav morfar och jag kom dit ungefär kvart i 9, och jag hade min tid klockan 09.00.

Behandlingen gick bra. Mitt högerben är någon millimeter så fick jag ställa mig på en lite tunnare bok och sedan byta och stå med vänster fot på boken för att se hur det kändes, högerfoten kändes det bara lite konstigt då min rygg är van vid att inte vara helt rak och på vänster kändes det ännu konstigare för då blev vänster ben 1 cm längre. Efter det vart jag masserad och jag var lite stelare i vänster sidan denna gång och inte lika stel i rumpan. Istället för att få nålar där jag var spänd osv så använde hon en maskin på mig som `hamra´ då på rumpan eftersom att det är där jag har varit så spänd och är fortfarande ganska spänd. Det var lite obehagligt i början och det kändes som nålar slogs emot men efter en liten stund så gick det att koppla bort känslan lite i all fall. Det var i princip det hon gjorde och fick även tips om att lägga i en extra sula i högerskon för att få känna hur det känns när ryggen är rak, dock kommer det inte kännas så mycket skillnad förän efter 1-2 veckor ungefär men vi får väl se. Jag fick även en ny tid i mars så ja fram tills det så är det bara att fortsätt träna. Efter behandlingen gick jag tillbaka till skolan och fortsatte dagen.

Hoppas att ni hade en bra helg och att ni får en bra start på veckn och så får ni ha det så bra tills nästa gång vi hörs

Kram😘

Likes

Comments

Hej på er!

Jag och pappa åkte i onsdags runt halv fem hemifrån och upp mot stugan. Vi stannade en gång i hedemora för att tanka och sedan i sveg för att äta en varsin macka som vi hade med oss och pappa gick in på OKQ8 macken och köpte kaffe när vi ätit klart fortsatte vi sista biten upp mot stugan😊Termometern i bilen visade -30° när vi kom upp så det var lite små kyligt men skönt att vara framme.
Vi bar in allting och tog det sedan lugnt tills det att vi skulle sova.

❄Torsdag❄
Jag vaknade inte så sent och när ja väl vaknat till och vi käkat frukost gick ut och skulle starta skotrarna och ta en liten sväng, min startade direkt men pappas fick vi kabla igång med bilen. När vi fått igång dom och kört ut dom ur garaget åkte vi en kort sväng och sedan bytte vi om och åkte ner på byn och handlade lite. När vi kom tillbaka till stugan tränade jag lite och tog en dusch innan vi skulle göra mat för att hanna, Magnus och Amanda skulle komma upp så vi skulle äta när dom kom. Lite senare på kvällen åkte jag,hanna och Amanda en liten tur med skotrarna, när vi kom tillbaka så blev det lite kort spel och kolla bronsmatchen i JVM.

❄Fredag❄
Vi åt frukost och en stund efter det gjorde vi oss klara för att åka upp till nysäterns fjällgård för att äta våfflor och det var lika gott som alltid. Efter att vi ätit och setat där ett tag så åkte vi upp på sånfjället då långt man får åka och sedan ner igen och då åkte vi runt lite mestadels. Ett tag efter att vi kommit tillbaka åt vi mat, duscha och basta och senare på kvällen kollade vi på baksmällan innan vi gick och la oss.

❄LÖRDAG❄
Samma på lördagen, vi åt frukost och gjorde oss klara men idag skulle vi åka ner till Hede och sedan fortsätta därifrån upp till en resturang som heter Orren men klockan vart så mycket och det var några mil kvar dit så vi bestämde oss för att äta lunch istället på norrhede. När vi ätit så åkte vi tillbaka mot stugan men tog en annan väg hem som är över fjället.
När vi väl kom tillbaka till stugan vart det dusch och bastu och sedan mat. Dock så fick jag väldigt ont i ryggen efter dagen så jag vart sängliggandes resten av kvällen och dom andra kollade på baksmällan 2 och sedan gick vi och la oss.

❄MÅNDAG❄
Idag blev det inge skoteråkande utan idag blev det slalom i Björnriket och vi kom dit runt 11 och åkte till 15. Backarna var jätte fina och bra underlag och det gjorde det ännu bättre att vi var själva i backen största delen när vi åkte. Vi åkte lite överallt och runt 12.30 åt vi lunch och vi åt en varsin hamburge tallrik, när vi ätit så var det ut igen och fortsätta åka i någon timme till. När vi kom tillbaka till stugan sen så blev det dusch och bastu och sedan åt vi något lätt och resten blev det att ta det lugnt innan vi gick och la oss

❄TISDAG❄
Idag var det dags för hemfärd tyvärr men vi åkte en liten sväng med skotrarna innan vi började packa ihop. Det vart inte så långt men vi åkte i alla fall. När vi kom tillbaka ställde vi in skotrarna och packade ihop och gjorde klart för att åka hemmåt. Strax efter 1 åkte vi och det är lite tråkigt att lämna det härliga vinterlandet och all snö.
Vi stannade i Sveg också och jag köpte något att äta så jag skulle klara mig hem,det vart på sibylla och pappa köpte något att äta på OKQ8. Sen åkte vi raka vägen hem, när ni läser det här har vi troligen kommit hem och då har vi packat ur bilen, ätit och sen blir det väl att grejja lite till imon när skolan sätter igång igen

Likes

Comments

Hej igen! 😄 Slut på 2016 och 2017 har precis börjat!

Så igår kväll skulle vi firat in det nya året med Hanna och hennes familj men tyvärr blev mamma förkyld och pappa hade varit men inte blivit helt frisk så vi firade nyår hemma istället. Senare på eftermiddagen/kvällen blev jag också förkyld, dock bara lite snuva och inte så värst mycket feber, slapp undan den den här gången. Det blev trerätters till kvällen och till förrätt åt mamma och pappa någon macka med massa olika saker på osv och jag som inte äter sånt där åt en toast. En stund senare var det dags för varmrätt och det var planka, med lite kött, potatismostoppar och sås. Vilket var lika gott som alltid. Runt klockan 22 om jag inte minns fel så gick mamma och pappa ut och bubblade en stund och när dom hade bubblat klart så var det dags för efterrätt, till efterrätt blev det chokladpudding, grädde, jordgubbar och även vitchokladmousse om man ville ha det. När vi fikat klart var klockan ungefär 23.54 och vi satte oss framför tv:n och kollade när dom räknade in det nya året. När dom gjort det klädde vi på oss och gick ut och skålade. Vi stod ute ett tag men efter en stund gick vi in igen och ja, sen hände det inte så mycket mer. Vi satt i soffan och kolla på tv och runt halv 1 gick jag upp och la mig i sängen och kollade klart på ett avsnitt utav en serie och somnade runt 1 någon gång.

Det var det som hände för vår del på nyårsafton och trots att det inte blev som vi tänkt oss med förkylningar osv så blev det en bra kväll och ett bra avslut på 2016. Nu blickar jag framåt och ser fram emot och se vad detta år har att erbjuda. Hoppas att ni fick ett bra avslut på 2016 och en bra start på 2017 så får ni ha det så bra tills nästa gång vi hörs

Kram😘

Likes

Comments

God kväll😊

Tänkte att jag skulle berätta lite om min julafton och även juldagen. 🎅Julafton🎅

På förmiddagen hjälpte jag pappa med lite små fix innan släkten skulle komma, och vi firar julafton med mammas sida utav släkten och dom kom hit runt 14, och vid 15 så kollar vi på Kalle och efter det så är det dags för lite mat. Det är lite sill, potatis, prinskorv, köttbullar, revbens spjäll osv, en hel del. Lika gott som alltid. Efter att vi ätit så är det dags för att dela ut julklappar, och i år gjorde mormor det. Det tog en liten stund och sedan började vi öppna. Jag fick kläder, en lampa parfym, saker som är bra att ha till skotern, sängkläder och när vi var upp till stugan sist när jag hade skoterutbildning så fick jag ju en skoter och det var också en julklapp fast jag fick den tidigare då. Alla julklappar var jätte bra och tack ännu en gång för alla fina klappar. Efter att vi öppnat julklappar var det fika dags och det var lite tårta och paj osv, också det jätte gott. Och det var väl det som hände under dagen, lite senare efter vi fikat så åkte dom hem och det blev mest bara och ta det lugnt resten utav kvällen.

🎉Juldagen🎉

Det var inte bara en slapp dag framför tv:n och vila efter julafton. Det är nämligen pappas födelsedag så vi firade honom hela dagen😄Runt 12 ungefär så kom mormor och morfar och inte lång stund efter det så kom pappas bror och även min farmor. Så han fick lite presenter och sedan fikade vi, och några timmar senare åkte dom hem och runt 16 kom Hanna och hennes familj och firade pappa. Dom andra käkade lite sill och sånt vilket jag inte äter, men efter det så böt jag, pappa, Hanna och hennes pappa om till badkläder så gick vi ut och bubblade ett tag. Det var jätte skönt och efter att vi bubblat klart böt vi om och sedan åt vi lite mat och efter det satt vi och prata och lyssnade på musik i några timmar innan dom åkte hem senare, tror det var strax efter tolv om jag kommer ihåg rätt. Det var i alla fall kul att dom kom hit några timmar. Efter att dom åkt gick jag upp och la mig i sängen och tog det lugnt. Det var det som hände över dagen och det var trevligt.

Hoppas att ni också haft en bra jul och ätit god mat, fått många och bra julklappar😄 Och att ni får ett bra nyår så hörs vi snart igen.

Kram😘

Likes

Comments

Hej på er!

Idag fick jag äntligen jullov, det var inte en vanlig skoldag som det varit tidigare utan alla vi som går estet hade samling i bildsalen klockan 09.00, och då var det lite fika och våran svenska lärare läste en julsaga för oss. Efter det så skulle alla 1:or vara i aulan 10.30 för julshow som lärare och några elever från Domarhags skolan satt ihop. Den var ungefär en timme lång och var ganska bra. När den var slut så slutade vi och fick då jullov. När det var slut och vi fick åka hem så kändes det nästan lite overkligt att vi redan gått klart första terminen på gymnasiet. Det har hunnit hända så mycket fram till jul, och dels så har jag fått tillbaka det med att jag tycker om skolan igen och jag blev på något sätt mer motiverad till skolan när jag börja gymnasiet. Sen är det väl vissa dagar man känt att man är trött så att man inte orkar men när man väl kommer dit så glömmer man nästan bort tröttheten för att vi har så kul varje dag, det lilla gäng vi blivit eller hur man ska säga. I alla fall så var jag och två kompisar i min klass var kvar ett tag efter julshowen för att invänta bussen.

Jag var hemma strax efter halv 2 och när jag kom hem blev det till att äta lite mat och greja lite. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tänkt i alla fall att jag ska kolla på någon film kanske och bara ta det lugnt, njuta av att äntligen ha lov och längta till julafton.

Under lovet ska jag försöka uppdatera mer, och så hoppas jag att alla som fått jullov nu får ett super bra lov med mycket god mat över julen och mycket julklappar och njuter av ledigheten. Så får ni ha det så bra tills vi hörs igen

Kram och God jul😘

Likes

Comments

Hej på er😊
Idag var jag, mamma och pappa till Borlänge å handlade lite julklappar.
Vi skulle åka vid 9 men det tog lite längre tid med annat så vi åkte hemifrån runt 09.50

När vi kom till Borlänge var vi först till Ica Maxi och sedan åkte vi till Kupolen.
Pappa släppte av oss vid kupolen han åkte till Biltema om jag inte minns fel.
Och jag och mamma började kolla lite på nedre planet. Efter en stund ringde pappa så han letade reda på oss och sen fortsatte vi runt i kupolen. Vi hittade en del julklappar och jag hittade några saker på New yorker som vanligt när jag är där.

Vi gick där i några timmar och runt 14 gick vi till bilen och åkte runt till Pizza hut för att äta lunch.

Det tog en stund att få maten men det var lika gott som alltid där😊

Runt 16 åkte vi hemmåt och när vi kom hem plockade vi ur bilen och sen vart det plugg för min del då vi har prov på tisdag.

Lite senare blir det styrketräning och ryggträning så jag kan få min rygg bra igen😊 Och troligen blir det nog julklappsinslagning också.

I alla fall så har det varit en bra dag och hoppas ni också haft en bra dag och får en bra söndag. Så får ni ha det så bra tills nästa gång vi hörs

Kram😘

Likes

Comments

Godmorgon😊
I fredags åkte vi till stugan och kom hem måndags, Det har varit en hel helg med skoter åkning. Jag har ett ganska stort intresse i skotrar och har länge velat ta skoterkort, vilket vi åkte för att jag skulle ta denna helg.
Det är en kurs på 2 dagar och är en ganska intensiv kurs. Så på lördagen var det en hel dag med utbildning från 08.45-15.00 ungefär. Det var mycket info och det mesta var saker som man redan kan och liksom skoter vetande i allmänhet om man säger så☺
Vi fick kolla lite filmer, lyssna när dom prata lite och sedan fick vi en bok där allt dom pratat om stod och sedan ett arbetshäfte med lite frågor.
När utbildningsdagen var slut blev jag hämtad utav mamma och pappa, sedan åkte vi till ICA och sen tillbaka till stugan. När vi kommit tillbaka till stugan så lite senare sa pappa att jag och mamma skulle komma ut och hjälpa honom med garage porten så vi gick ut och när vi kom ut stog ett paket där med presenning där och en fin liten röd rosett på. Så jag tog av presenningen och där stog en skoter, Jag fick alltså en skoter av mamma och pappa, jag kunde inte fatta det själv och vart ju skapligt lycklig😊Jag provkörde den direkt och det blev en liten tur på kvällen. På kvällen fick jag fundera om jag skulle ta min skoter då eller touring skotern att köra med på söndagen då vi skulle på utbildningen göra lite övningar och sedan åka iväg någonstans allihop som gick denna skoterkurs och det blev min. Hela söndagen vart att åka skoter, först då på utbildningen och sedan efter vi skrivit provet körde jag hem.

Jag klarade skoter korts provet med alla rätt och är väldigt glad och stolt att jag klarade men provet i sig var ganska lätt och det mesta som var med är saker man redan vet så att säga. Så jag körde alltså hem och pappa kom och mötte mig efter vägen och äntligen kör jag lagligt😄Måndagen hade vi tänkt åka slalom men av olika anledningar blev det tyvärr inte så denna gång, istället blev det skoter åkande innan vi skulle åka hem och det är så himla kul😊Det vara bara jag och pappa som åkte och vi åkte lite överallt runt om.Ungefär runt 12 var vi tillbaka i stugan och då blev det att packa ihop, käka och sedan åkte vi hemåt. Det var lite tråkigt att lämna snön och som ni vet så har jag inte varit med upp dit under hösten men nu längtar jag redan tillbaka, självklart är det väl skotern som drar lite men också snön eftersom jag älskar snö och det är lite extra kul att vara där uppe på vintern. Men men det var i alla fall det som hänt under helgen och hoppas ni hade en bra helg så får i ha det så bra tills nästa gång

Kram😘

Likes

Comments

Hej igen😊

Idag har jag varit till Cura på min andra behandling för ryggen. Jag skulle varit där tidigare men naprapaten jag går till blev sjuk så det vart flyttat till idag. Jag hade tid 12.00 så jag gick från skolan 11.30 och hade ledigt fram till 13.30. När jag kom dit kollade vi lite hur det gått sen första behandlingen och med övningarna osv. Sedan fick jag lägga mig på britsen och hon började massera och trycka å dom där jätte sköna punkterna. Jag var ganska spänd fortfarande i höger sida och rumpan. Fick även en akupunktur nål i en sidan utav rumpan, vilket kändes en del och var ganska obehagligt. Efter att hon tryckt och masserat och var klar fick jag lite fler och nya övningar. Och sedan gick jag till Kina resturangen ovanför och lunchade med pappa innan jag gick tillbaka till skolan på sista lektionen.

Just nu känns det inte så mycket i ryggen, bara om jag sitter på ett visst sätt och hon sa även att jag kunde få lite ont i rumpan nu eftersom hon varit där och försökt mjuka upp lixsom. Men vi får se hur det ä imorgon.

Tills nästa gång vi hörs får ni ha det så bra😊

Kram😘


Likes

Comments