Fest

När Evet fyllde 30 så fick hon en ”överraskning den 11/11”. Vi hade SÅ kul igår! Och allting blev som planerat. Vi startade kvällen med att rida islandshästar:


Sen åkte vi hem till mig och drack lite bubbel för att komma igång.


Tre-rätters satt fint efter 1,5h med hästarna i både skog och hage.


Allihopa var stelfrusna så vi värmde oss i jacuzzin..


Efter dusch och lite smink så var vi redo för att fylla på glasen. Senare åkte vi in till Sand i Mariestad där Da Buzz spelade, skitkul!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mode/beauty

Godkväll!

En lugn och skön lördag börjar gå mot sitt slut. Jag har jobbat 10-16, gått en långpromenad och tittat på film. Igår var jag i Ullared med familjen för andra gången i mitt liv och jag blev positivt överraskad av varuhuset. Det fanns massor av bra grejer. Köpte allt från träningskläder och skor till handbagage och smink/hudvård.

Hittade en hel hylla med LCC-produkter(!!) och eftersom jag älskar ansiktskrämen och schampoot därifrån så passade jag på att köpa av nästan alla produkter som fanns! Sjukt bra priser! 👏🏼
Nu dröjer det nog några år innan jag åker dit igen.

Likes

Comments

Jobb, Fest

Hejsan! Haft fullt upp varje dag det senaste. Men tänkte försöka uppdatera er lite om vad som hänt i mitt liv!

I helgen hade Jessica Halloweenfest. Vi trodde att allting skulle skita sig med festen men slutade med att vi satt ca 15 pers i hennes lägenhet.

I söndags kväll åkte jag, Alex och Anna till Malmö för att gå på en utbildning som heter Basic Management Course. Man lär sig mycket om ledarskap och annat som är bra att veta när man har personalansvar på en arbetsplats. Vi bodde på St Jörgen hela vistelsen (3 dagar).

Likes

Comments

Fest
Efter några dagars utbildning i Köping så närmade sig helgen. I fredags blev det en lugn kväll framför idol. Igår fyllde Evet år så det var stor fest för henne! Så himla kul!

Likes

Comments

Fest

Igår var jag på Olearys ihop med ett gött gäng. En roligt bra kväll!

Nu ska jag snart bege mig iväg på dop i Lyrestad. Jag ska sjunga för lilla Ingrid 👶🏻

Likes

Comments

Jobb, Resor

Igår startade jag dagen med en tre timmar lång bilresa upp till Stockholm ihop med Bim.

Vi skulle dels gå på ett event för vårt nya sängmärke på Sova, men när vi ändå åkte så passade vi på att hitta på lite annat skoj. Vi strosade runt på outleten i Barkarby och sen åkte vi vidare till Mall of Scandinavia.

En heldag/kväll som blev så himla lyckad! Vi var hemma vid 02 och vid 08 ringde klockan för att sticka iväg till jobbet idag.

Nu är jag helt slut efter många intensiva dagar och ska bara vila upp mig de närmsta fem dagarna då jag har långledigt.

Likes

Comments

Nu är helgen snart över och jag ska runda av den ihop med Signe och Lovisa! ❤️

Annars då? I fredags mötte jag upp Evet i Skövde för lunch och sen åkte vi direkt till Bo-mässan i Lidköping där resten av sovagänget befann sig. Skitkul med mässa verkligen! Vid 19-tiden var vi tillbaka i Skövde igen för middag och kika idol såklart.

Igår var jag på jobbet och helt plötsligt kommer Jessica och Evet in med skumpa och ögonbindel. I födelsedagspresent i somras fick jag nämligen en framtida överraskning.. Bim, Evet och Jessica tog med mig till Hotell Billingens Spa där bad, bastu, frukter/bubbel samt massage stod på schemat. Så himla mysigt!! Blev så otroligt glad!

Lördagskvällen fortsatte hemma hos Jessica och senare drog vi vidare för att se John De Sohn som spelade.

Likes

Comments

Fest

Igår hade Mikaela 25-års fest ute vid snapen i Mariestad. Temat var 50-tal/rockabilly och allt från mat, dryck och lokal var i 50-tals anda. Välkomstdrinkar i form av rom&cola, grillade hamburgare med pucko, popcorn, cupcakes, filmisar och härlig musik.

Alla hade ordnat med kläder och hår vilket var superkul.

Likes

Comments

Vardag

Igår kväll hade vi AW på pinchos för att fira att vi tagit månadsbudget för andra månaden på raken. Jättemysig kväll!

Likes

Comments