Oppklipte bukser og gamle skatter - det er det tiden etter skolen i dag har gått til. Fant ut for litt siden at jeg helt hadde glemt de fantastiske Alexander mcqueen skoene jeg fikk til jul for to år siden! Utrolig tøffe med en fantastisk overgang fra semsket skinn til lakk. Elsker poenget med å bruke forskjellige teksturer for å få frem et særeget preg. Det er nok bare å dra dem frem igjen å håpe på å få bruke de litt før all snøen kommer. Sist men ikke minst -skoene passer perfekt til mine "nye" jeans! Har i en liten periode hatt et par jeans fra Acne som jeg desverre ikke har fått brukt så mye fordi dem har vært for lange. I dag fikk jeg endelig overskudd til å dra dem frem og finne på noe litt kreativt og spennende. Buksen fikk derfor frynser nederst, og resultatet ble superkult! Når det ordentlige kameraet mitt er oppe å går igjen, skal jeg få tatt noen ordentlige bilder til dere. -Så har dere en (eller fler) bukser som ikke blir brukt? Hvorfor ikke ta i bruk denne enkle teknikken, når alt som trengs er en saks og 5min av tiden din. På kort tid har du da et par nye og freshe bukser.
✖️Sandra

Likes

Comments

Jeg kan starte det første blogginlegget med å si hei til de leserene som tilfeldighvis snubler over bloggen min. Som det står i biografien i venstre kolonne så er jeg student ved ESMOD Oslo, hvor jeg spesialiserer meg i Design og Modelisme. Jeg begynte i år sammen med andre klasse pga min tidligere utdannelse, og var i forbinnelse med skole start så heldig at jeg fikk være med i en konkurranse om et gratis skoleår.

Første skole dag, som var den 26.08.15 var det trekning av vinneren av konkurransen. Jeg var en av to to heldige vinnerene som gikk lykkelig fra første skoledag med et gratis skoleår! Etter noe tid har jeg blitt kontaktet av NRK Vestfold som gjerne ville ha et intervju med meg ang 1premien. Jeg syntes det er kjempemorsomt å få lov til å bli med på noe sånt, så jeg takket selvfølgelig ja til tilbudet.

Nedenunder kan dere finne linken til hele intervjuet hvor det også er bilde av designet jeg vant med.

Jeg håper dere vil like den nye bloggen min her på NOUW.com, og ser frem til å blogge her videre.


http://www.nrk.no/vestfold/vant-designkonkurranse-med-denne-genseren-1.12572045 


  • 38 Lesere

Likes

Comments