Ni har väll inte missat att ni kan se alla min bilder som jag lägger upp på instagram i sidspalten? om inte så tycker jag ni ska kolla in det. 

för övrig är det lite såhär:


min favorit är den i profil. vilken är bäst?  vad säger ni ?

Likes

Comments

Sitter och kollar på bär sickan är med och tränar med a-laget. Trodde jag skulle få en slappdag idag framför soffan och äta godis och kolla på Prison break. Men när hann bara se 2 avsnitt sen hamnade man här igen som vanligt! Aja får väll stå ut med de då, får kolla på nått avsnitt när han är klar SEB ska vi tills hans föräldrar ikväll och äta tror jag sen sova där och sen upp tidigt som fan och kolla på Vasaloppet!Likes

Comments

Hittade inge bra "Före" bilder alls. Men ni har ju sett hur de såg ut förut. Slitet, missfärgat, ojämt, och inte sådär jätte snyggt! men här har ni bilder på hur de ser ut nu. 

Likes

Comments

Nyss vart och tagit spruta för hepatit A och vart och klippt mig. Blev 1 dm kortare och lite ljusare och samma färg på hela håret. Skönt att få bort det slitna och ha fint och fräscht fripp igen. Lite besviken på hur kort det blev med de slitna skulle bort så de blev som de blev. Det växer ju ut igen ! Före och efter bilder kommer upp inom kort i ett eget inlägg!

Ska även in till Gävle och fixa nytt pass senare idag när pappa slutar jobbet. För ska ju till Ryssland i slutet på mars så daxs att börja fixa med allt!

Likes

Comments

åååh orkar inte skriva någonting! men hade iaf bild hela dagen idag, först så kom jag dit och så var jag redan klar med de som dom höll på med så jag skulle bara sitta och göra ingenting! skit tråkigt... Sen fick jag måla vad jag ville på nå mega papper, Blev skit fint. sen så kom Jim och kaosa den och målade en blå keps och skrev sitt namn på den. Finfint blev de.... eller!?

Aja sen efter lunch så började vi på nästa uppgift som var en scenografi. Typ ett rum i 3D. Jag Emma och Brun ska göra Bikinibotten, vi hann måla väggarna och marken, göra klart Gary och Patrik, sen hann vi gipsa Svampbob, Patriks- och Svampbobs- hus. Så de ska vi göra klart allt till nästa gång. As roligt att man fick välja vad som helst. Kommer bli skit fint! 

Har fått en till älsklingrätt med älskling, Eller a den kommer efter Pannkaka för min del.... ! Focaccia bröd med vitlök och mozarella, till de bacon och sallad. Likes

Comments

Ett under att jag är i skolan efter mycket om och men, och en alldeles för mysig säng med min älskling. Sjukt hur svårt det är att gå upp ur sängen på morgonen! Orkade inte ta bussen utan jag kände för att gå hela vägen faktiskt. Är en bra bit så tycker jag är duktig. Sickan gick med mig hela vägen för en gångs skull. Skönt att ha sällskap hela vägen. Brukar va att antingen så går jag med han till bussen sen går jag till skolan själv, eller så tar jag bussen då. Men de är så jobbigt att passa tider! Så lika bra att gå, få lite frisk luft och vakna till. Eller så går jag ba med Niclas men de är inte så ofta det händer för han börjar typ aldrig samtidigt som mig och när vi börjar samtidigt så har jag bandygym på morgonen och då är jag inte klar så tidigt att jag kan gå med honom. Men då har man ju emelie med sin bil. As skönt! Då hinner man sminka sig, torka håret osv. Ett måste !

Så här ser jag ut i ansiktet efter en lång lite halvblåsig promenad och efeter ett slag i huvve så bullen åkte åt helvete!
som ni ser så hänger bullen helt åt helvete!.... fan va less jag blir! menmen, får gå men en slappbulle hela dagen...

Likes

Comments

Åkte till Valbo efter skolan med Niclas och Anton. dom köpte till sina tjejer och jag till min Niclas. Blir lite rörigt med min bästa kompis Niclas och min pojkvänn Niclas för de stavas lika också haha, men får ta och lösa de där. Får kalla min niclas någonting annat. Får se vad det blir.... Aja men dom köpte nallar och smycken tills sina och jag köpte ett halsband, choklad och en ros till Sickan. Sickan kallar jag han nu för det är vad jag gjort tidigare här i bloggen så Sickan är alltså pojken min. Då har vi rett ut de också. 

Sen tog jag, Niclas och Anton en lunch på Subway också innan vi gick till bussen, hamna på samma som Sickan som var på väg hem från jobbet. Så gav han sina saker direkt på bussen men han fick inte öppna dom då. Utan vi gick från resecenrtum hem, Anton gick med oss för han skulle hem till Jim och det var samma väg. Så mötte vi Jim och Oskar på vägen och jag och Sickan gick hem till ham och hade det mysigt. Eller, ja inte direkt då men vi öpnnade allting och pussa på varann sen så packa jag min väska och drog ner på hokceyträning. haha romantiskt! Men sen efter träningen så mös vi superduper mycket och vi kände för en pizza till kvällsmat så det blev de. Och kolla på Rädda willy 4.

 

Likes

Comments

Var i skolan till 08.10, sen när jag kom dit så fick jag reda på att jag började halv 1. Kunde ha vart hemma och sova men nepp, var i skolan fast Emma kom vid 9 hon också så var men henne bland annat. 

Hade möte med Sebbe falk också 9-9.15 typ. Pratade lite allmänt om skolan bara. inge mer ingående på det. Sen när de var klart så var jag med Jim, Ta, Niclas, Alex och  Emma typ hela tiden tills jag börjde 12.30. 

Fast det hände en liten rolig sak vid 11.30 tror jag de var. HELA SANDVIKEN SLOCKNADE ! japp ni läste rätt hela jävla sandviken slocknade! Jag, Jim, Ta och Alex var inne på ica maxi och då ba slocknade hela affären, vart kolsvart där inne. lite läskigt faktiskt! Efter ett tag kom personalen och sa att alla lära gå ut därifrån, och då var de bara att gå tillbaka till skolan, som den också var helt svart såklart. så man kom inte in genom ytterdörrarna... För alla dörrarna är låsta och man lär ha kort för att öppna dom, och kortläsarna fungerade ju inte så de var dom som var inne i skolan som lära öppna dörrarna. Det var jag och mina kompisar på ena halvan av skolan, och resten var fast i mitten haha ! var helt packat med folk där i mitten för de var inlåsta. skit kul att mobba dom då för de inte kom ut. Så det var helt kaos i skolan hur länge som helst. Sen så småningom efter 1 timme typ så börja dom få upp vissa dörrar och de dörrarna som de fick upp då lära man gå in och ha lektioner i... men jag hade tur för jag hade bara ett utvecklings samtal sen slutade jag vid 1. 

TOTALT VÄRDELÖS SKOLDAG! men den var rolig ändå, för fick ju umgås med roligt folk!

gårdagens outfit:
Tröja, Gant. Byxor, Zara. Klocka, Axcent.

Likes

Comments