26e juni åkte mor och jag till Skövde från Forsvik. Vi åkte hem lördagen den 2a juli. Dagen efter, alltså söndagen den 3e Juli, så får jag både sms och samtal från Linda att hon är beredd att åka upp till Finspång FRÅN Skövde för att hämta mig. Enbart för att hon saknade mig så mycket! Så Linda, Dennis och Krille satte sig i bilen upp för att hämta ner mig igen.
Och här har jag vart sen den 3e. :)

Dock åker jag hem på Söndag, skulle åkt hem i torsdags förra veckan, men det blev lite ändrade planer och annat som kom o vägen lite hastigt och lustigt. :)

Vi har tagit årets första dopp både Linda och jag, vi har gått på promenader, myst på balkongen, kollat på film och serier, och bara umgåtts en hel del! Riktigt behövligt och trevligt!

Åker som sagt hem på söndag, åker med Linda, Dennis och Neo, för dom ska till Örebro så då passar dom på att köra hem mig innan! jätte snällt utav dom! ♡

Vet inte riktigt vad som händer av resterande av veckan, men det är sånt som märks :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gick på en jätte trevlig och rolig promenad med en ny funnen vän, Stefan i Forsvik på midsommaraftons kvällen! Massor utav skratt och prat om allt mellan himmel och jord. Bilar, Bilar, Bilar, pöjkar o töser, och lite mer bilar och maaaassa annat :)

Likes

Comments

Sluta komma till mig om nätterna! Du har varit och trampat i mina drömmar i över en vecka nu. Jag vill inte mera. Förstår inte vart du kommer ifrån, för jag har inte tänkt på dig på jätte länge.. Men jag ber dig att sluta komma till mig.
Jag vill och orkar inte ha med dig i mina drömmar längre!!

snälla sluta..

Likes

Comments

Det finns både negativa och positiva sidor med att ligga och läsa igenom inlägg man skrev runt den här tiden förra året. Det positiva är alla bra och roliga minnen med alla människor man haft runt omkring sig. Och det negativa är väl att man drar upp massa känslor man trodde man blivit av med, men som fortfarande ligger kvar under ytan...

Likes

Comments

Så kommer vi till den frågan varför jag alltid sätter mig själv i sådana jobbiga situationer?!
Det enda jag vill är att det ska fungera normalt någon gång!
Så trött på det här... 😓

Likes

Comments

Första maj så drog jag och matte till stan för o kolla in första maj tåget. En hel del snygga mc o jänk man la ögonen på 😍👌

Likes

Comments

För lite mer än en månad sen så var jag på kryssning med min mor, kusin och hans tjej. Det var dags för Brolle igen! 😍
Den här gången stod jag längst fram, fick jätte bra bilder som jag kan ladda upp i ett annat inlägg.
Det här med att så längst fram, det kunde inte bli bättre än så! Jag fick både en kram och puss under spelningen!!😍

Efteråt så gick vi och käka på ett ställe som hade nattöppet. Jag sitter med ryggen emot fönstret så man er ut mot gången där man kan gå. Så säger Sissi "Brolle är där!" och pekar bakom mig. Då står han typ vid entren till resturangen vi sitter på, jag tittar på mamma och tar min telefon, ställer mig upp och säger "Jag tänker INTE missa den här chansen!" och går iväg ut från resturangen och börjar gå mot Brolle.
Han stod och tog kort med ett par tjejer, så jag står där och väntar snällt på min tur.
"Hej! Kan jag få ta ett kort med dig?" Jag var så nervös men ändå så glad, att jag fick en ordentlig chans att ta kort med honom. Sagt och gjort så fick jag en bild med honom. Jag ser ut som stryk då jag är onykter och trött som ett as. Men Brolle är lika snygg som vanligt! 😃

Likes

Comments