Header

Tänkte dela med mig av mina top 5 favoriter när det kommer till serier, tycker själv att serier är så mycket roligare att kolla på än filmer.

1. Pretty little liars

Serien följer de fyra highschool tjejerna Aria Montgomery (Lucy Hale), Spencer Hastings (Troian Bellisario), Hanna Marin (Ashley Benson) och Emily Fields (Shay Mitchell), vars gäng faller isär efter försvinnandet av gängets självutnämnde ledare, Alison DiLaurentis (Sasha Pieterse). När Alisons kropp hittas ett år senare börjar tjejerna få konstiga sms från en mystisk person under namnet "A", som hotar att avslöja deras hemligheter. "A" är till en början en okänd person som ingen känner till. Desto mer tjejerna gräver för att få fram personen bakom "A" desto fler hemligheter dyker upp till ytan. Alla de älskar hamnar i farozonen och även deras hemligheter riskerar att läckas ut. Otrohets affärer, problemsyskon, otillåten kärlek och mycket mer sätter tjejernas liv på spel.

2.one Tree hill

Lucas och Nathan Scott är halvbröder, men de lever väldigt olika liv. De har aldrig känts vid varandra och vill inte göra det heller. Lucas lever ensam med sin mamma Karen eftersom brödernas pappa Dan lämnat dem innan Lucas blivit född. Karen äger ett eget café och det är det de livnär sig på.

Nathan å andra sidan lever ett ganska lyxigt liv med pappa Dan och mamma Deb i ett stort fint hus. Nathan är stjärnan i skolans basketlag men pressas hårt av sin pappa som själv var en stor talang när han var ung. Hade det inte varit för hans beslut att inte rehabträna sitt skadade knä hade han säkerligen haft ett antal år av professionell basketboll bakom sig. Detta ångrar han mest av allt i sitt liv och försöker istället leva det genom Nathan. Senare i serien händer något som gör att Nathan och Dan blir väldigt osams. En dag händer något som gör att Lucas och Nathan inte längre kan undvika varandra - och som också kräver att de kan komma överens med varandra. Serien handlar om Lucas och Nathans liv där Peyton, Brooke, Haley är inblandade, samt farbrorn Keith och mamman Karen.

3. Gossip girl

Gossip Girl var en amerikansk TV-serie baserad på bokserien med samma namn, skrivna av Cecily von Ziegesar. Serien skapades av Josh Schwartz och Stephanie Savage, och hade premiär på The CW den 19 september 2007. Seriens berättarröst utgörs av den allvetande bloggerskan "Gossip Girl", röstskådespelad av Kristen Bell, och kretsar kring privilegierade ungdomar på Manhattans Upper East Side i New York. Gossip Girl är en bloggare som avslöjar stora hemligheter på Manhattans skandalösa liv. Serien utspelar sig på upper East side men även en stor del i Brooklyn.

4. Vampire diaries

Elena Gilbert är en helt vanlig tonårstjej i en liten småstad, och hon bär på en sorg efter att hennes föräldrar dog i en bilolycka. En dag möter hon Stefan Salvatore, som hon genast fattar tycke för. Men det Elena inte vet är att Stefan är en vampyr och har varit det i 145 år. Stefan har en farlig men oemotståndlig bror, Damon, som också är vampyr. Elena dras in i en farlig härva av vampyrer och häxor och måste lära sig att skydda dem hon älskar. Saker börjar att hända Elena, en av de äldsta vampyrerna i historien letar efter henne och hon gör allt hon kan för att skydda sina närmsta vänner och sin familj även om det kostar henne livet

5. Teen wolf

Tyler Posey spelar huvudrollen Scott McCall, en töntig gymnasiestudent som efter att ha blivit biten av en varulv börjar att lägga märke till förändringarna. Crystal Reed spelar Allison Argent, en snygg ny tjej på skolan som blir omedelbart attraherad av McCall. Tyler Hoechlin spelar Derek Hale, en mystisk kille som är en varulv och Dylan O'Brien spelar Stiles, Scotts bästa vän. Holland Roden spelar Lydia Martin, Jackson Whittemores populära och kontrollerande flickvän. Colton Haynes spelar Jackson Whittemore, McCalls lacrossekamrat och konkurrent.

(Kunde tyvärr inte lägga in bilder för de blev något fel)

Likes

Comments

Jobbade till 10 igår kväll och idag från 7-13.
Har några ärenden som ska göras i stan innan jag åker hem, ska också besöka banken för att fixa lite saker.

Senare ikväll ska jag kolla film med min syster. Ser ut att blir en bra dag. Och på torsdag ska jag föröka ta mig till Göteborg, om jag inte får inringning på jobbet.

Puss.

Likes

Comments

Ska nu mysa ner mig i sängen och kolla lite serie innan jag försöker somna. Imorgon är det söndag och jag får se vad som händer, har lite saker att göra imorgon men får se hur dagen blir. Godnatt.

Likes

Comments

festade mycket igår så idag fick det bli en lugn hemma dag. Har suttit med teorifrågor och sommarjobb typ hela dagen. Känns bra att jobba i sommar så man får ihop lite pengar, men går lite upp och ner om jobbet, men kommer säkert gå hur bra som helst. Man har ju ett stort ansvar i hemtjänsten. 

Ska snart sätta mig ute på altanen och spela kort med mamma Elin och Viktor. Senare ikväll ska jag ta och fortsätta kolla på Orange Is The New Black. 
​Jag och Elin fotade lite somriga bilder idag, blev inte alls många bra men bjuder på denna. 

PUSS PÅ ER.

Likes

Comments

Har haft ett uppehåll med bloggen men tänkte sätta igång den nu igen när det är sommarlov.
Kan börja med att säga att min midsommar firades hur bra som helst!!
Hoppas ni hade en bra midsommar och får en fortsatt bra lördag, puss.

Glad midsommar

Likes

Comments

Nu när vädret är som det är så saknar man verkligen dessa varma stunder utomlands.
Hoppas värmen kommer tillbaka snart!!

Planerna för idag är att plugga hela dagen. Inte alls kul men är ett måste.
PUSS.

Likes

Comments