här kommer en liten del av grejer som jag har gjort på jobbet :)
BILD 1: smycken
BILD 2: tavlor, den första tavlan som är målad var den första som jag har målat xp
BILD 3: ett arbete vi hade och om ni kollar noga så kan ni se mitt ansikte från sidan ;)Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är många som har varit nyfikna på mina stolar som jag gör om :) Dom är 83 år gamla och hade stått i en ladugård på vind så dom var inte så jätte fina :) men fastnade direkt för dom så var ingen tvekan om att köpa dom :)

BILD 1: Så såg dom ut när jag köpte dom :)
BILD 2: Där har jag dammat av den och tagit bort all tyg och allt.
BILD 3: Har svättat dom och slipat dom. Dom 2 vita har jag grundmålat så ska grundmåla dom andra 2 också innan de är dags för att ta den färgen jag ska ha :)

Nästa bilder på dom blir nog när dom är klara men kommer ta kort steg för steg så ni får se hur jag förändrat dom :)Likes

Comments

det var nu ett tag sedan jag skrev här, tänkte att jag någon dag ganska snart ändra om min blogg och tänkte även lägga lite tid på att skriva och lägga ut bilder från islandsresan :) kunde inte göra de på island då internetet krånglade hela tiden och har sedan glömt av de :/ Men dags att ta tag i de känner jag :)

någon som har förslag på vad jag ska skriva om här för känner att jag är lite tråkig med skrivandet på bloggen :p Tipps tar jag gärna emot och även frågor :) men bara seriösa frågor, de onödiga går bort :)

Likes

Comments

nu är det bara 2 dagar kvar! på lördag sitter jag på flyget till island ^^ Känner att jag har knappt hunnit ta det lungt, har varit med vänner, varit mycket åkande till borås och springande hit och dit.
Nu har man vägt väskan och är bara 16 kg i den och det får vara 23 -.- Så många gånger som jag har plockat ur allt och packat om så känner jag att jag kunde låtit all skit vara kvar där i från första början -.-'
Aja ska köra en snabb genomgång så att jag har med mig allt. sedan ska jag köpa lite gott och kolla på film och vila! Ibland är det allt tur att ha ont i huvudet ;)

Likes

Comments

nu börjar det närma sig resan till island :) Bara 27 dagar kvar :)

snart kommer @JosefinKvalnes hit så ska jag följa med henne och sebastian hem till dom :) Kommer vara där tills fredag :) Jag går nu på lite info i borås inför island så nu är det dags att riva bort första veckoplaneringen :) kommer bli skönt att slippa åka tåg denna veckan :)

Likes

Comments

var ett tag sedan jag skrev här :p

men idag blir det jobb på parfymafären sen blir det att dra hem till pappa :) Antar att vi även ska till hans underbara tjej och hennes små barn:)
imorgon blir det att jobba igen till 4 sen drar man till min underbara vän Lojsan :* Blir att vara där från fredag till söndag :) Sen börjar man jobba på arbetscenter nästa vecka :) Får se när jag får hoppa in på tvätteriet i borås så man får in lite mer pengar :)

Likes

Comments

Idag har jag jobbat. Strax innan 3 så började jag fixa min underbara vän Felicia som nu är på 9 ornas middag! imorgon slutar hon och snart ska min stora tjej börja på gymnasiet! Älskar dig underbara syster! så stolt över dig älskling! 💗

Likes

Comments

Hej! har varit väligt dålig på att uppdatera mig men ska försöka att komma igång igen :)

idag har jag träffat mina fina vänner, sen kom min brorsdotter hit och sov över! min lilla gosiga tjej ^^ ♡
dock så vaknade jag av att hon var ledsen sen har jag inte kunnat sova :p

nu är det inte långt tills den 16 april!! då försvinner min tandställning som jag har haft i ca 2 år och 4 månader :p

imorgon blir det att fixa här hemma lite för på söndag kommer min älskade räkan (sandra.E) så ska hon sova här i ca 1 vecka (lite mer) :) ♡

Likes

Comments

Hej! Var ett tag sedan jag skrev här! men ska uppdatera mig lite ^^ 


Det är såhär att jag har haft fruktansvärt migrän sedan början av augusti. Har varit hos läkare minst 8 gånger för att få hjälp men det får man såklart inte. Jag har nu fått migräntabletter och avslapningstabletter som jag ska ta och det har blivit lite bättre. Jag har under denna tiden knappt varit i skolan på grund av detta och har varit på möten och skit och har fått höra av rektor och lärare att det kommer vara omöjligt att komma ikapp så efter många om och men tog jag det stora steget till att hoppa av.                                                                       
Var och skrev på papper igår i skolan så nu är jag inte skriven där längre. Känns som att en stor press har släppt från min kropp nu och kan börja med att söka jobb nu ist :) 

Idag har jag varit hos sjukgymnasten!

Imorgon ska till arbetsförmedlingen och prata med dom :) 

Nästa vecka ska jag till Gbg till en salong och ha en intervju så hoppas att jag får jobb där :) 


Det var allt från mig idag :) 

Likes

Comments


igår var det sminkning
Modell: Luljeta
Stylist: mee


handlat lite behövande sakerHar suttit i några timmar nu och pluggat och är helt slutkörd nu 0.0 Blir att kolla lite film och bara ta det chill :)

Likes

Comments