Heej! Blev lite dålig där på slutet att skriva här, men nu är jag hemma igen och har haft en underbar semester, kunde inte haft det bättre. Kan inte ens beskriva hur bra jag har haft det. Hoppas ni har haft det bra hemma. Vill ni se fler bilder så gå in på min Facebook och sök på "Sandra Sandy Malmgren" :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har det jätte bra här, men om en vecka är vi hemma igen och tillbaka till verkligheten :(Likes

Comments

I onsdags var det en helt galen kväll och jag var rätt full men har inga bilder alls och igår var jag bakis så satt aldrig vid telefonen så orkade inte blogga.. På kvällen stannade vi kvar på hotellet och satt och pratade med två killar från Tyskland. Vi gick väl och la oss vid två tiden. Nu ska vi lägga oss vid poolen och ikväll blir det summergarden!Likes

Comments

Godmorgon! Igår låg vi vid poolen hela dagen och gick ner till stranden och åkte runt på våra badmadrasser, väldigt höga vågor på havet så ta de lugnt om ni ska bada, hände nämligen en olycka med en svensk kille på vårat hotell.. Vi har ju varit ute varje kväll så igår stannade vi på hotellet och somnade i tid, fast jag är precis lika trött idag, det tar på krafterna att vara på semester ;)Likes

Comments

Haha jag är lite trött på morgonen så igår skrev Johanna en fin lapp.. :)Likes

Comments

Hello! Igår låg vi och solade som vanligt, vi tog badmadrasserna ut på havet och åkte runt där, skit gött. På kvällen drog vi med hotellet till havana och träffade också cassa,Emma och Christian där. Hade jätte kul och dansade en del. Idag tog vi sovmorgon och jag sitter i Lobbyn nu men ska gå och ta ett dopp i poolen och sen sola..
Ha en bra dag!Likes

Comments

Jag äger på dart, vinner hela tiden och då vinner man en drink! :)Likes

Comments

Godmorgon! :)
Igår låg vi och solade vid poolen och på eftermiddagen skulle vårat hotell tävla i lekar mot ett annat hotell nere på stranden, så vi var med där. Har dock bara en bild på när nino klätt ut sig, haha. På kvällen var vi och kollade på en show här på hotellet och dom skulle utse bästa paret i olika lekar. Dom skulle ha tre par men hittade bara två så jag och Johanna fick offra oss, rätt pinsamt men kul.. Vi kom ju såklart sist. På kvällen tog vi bussen in till stan och träffade casandra och Emma och deras kompis så köpte vi oss en fish boul eller va dom heter, en sån as stor skål med sprit. Blev nog en hel del dricka igår och vi gick hem ifrån stan, så har skit ont i benen idag och känner mig rätt seg. Nu får jag gå och lägga mig vid poolen så jag blir brun.. Vi hörs!

Ha de bra!

Likes

Comments

Hej! Igår låg vi och solade hela dagen, man kan inte ligga mer än i fem minuter innan man måste i poolen och doppa sig. Igår hade Turkiet årets varmaste dag. Upp mot 50 grader. På kvällen drog vi ut till stan och tog en drink. Har bara med mobilen ut ibland eftersom jag är rädd att bli av med den som hände en gång när jag var här. Så va försiktiga och håll i era väskor. Nu sitter jag i Lobbyn för det är det ända stället vi har internet på. Ska gå ut och lägga mig vid poolen strax. Ikväll blir det utgång i alanya med två tjejer ifrån Falkenberg! :)

Hoppas ni har de bra där hemma! :)

Likes

Comments