Känner mig som 7 år igen, när jag fick min första (och enda) sminkdocka. Smetade in hela hennes ansikte med smink, det var överallt och jag var så lycklig!

Beställde hem lite nya sminkbostar, en ögonskuggspalett och lite annat kul från bland annat the balm. Var otroligt roligt att få ett sms att mina produkter hade kommit hem idag. Har haft så mycket på jobbet så var kul att ha något att längta efter, hehe.
Godnatt vänner

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vilka vårkänslor det kryper i luften! Vet att det varit väldigt dålig uppdatering på sistone men tänkte bara meddela att jag mår fint och njuter av solen.

Likes

Comments

Här var vi på sandgrund och tittade på konst av Lars Lerin.

Vilken härlig stad, både Kalle och jag var helt fascinerade över hur positivt överraskade vi blev av staden. En fin kombination av modernt och gammalt. Här är bland annat ett supermysigt kafé i valvet som vi fikade på det var en gammal bank så miljön var väldigt mysig med stuckatur på väggar och marmorplattor på golvet.

Och på kvällen åt vi mat på hotellet verkligen jättegott!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen anlänt till Karlstad! Kalle och jag valde att äta på olika håll då det blev lite senare än vad vi tänkt och han har inte kommit fram till Karlstad än pga det fruktansvärt dåliga vädret... men jag mår ganska bra. ;)

Likes

Comments

Nu sitter jag på tåget till Falköping och ska sedan byta mot Karlstad. Än så länge har att gått bra. Köpte en tidning innan jag klev på tåget som jag tänkte fördriva tiden med.
Varken jag eller Kalle har planerat något ikväll men det kommer nog bli ganska lugnt med lite käk på någon mysig resturang. Har ni något tips får ni gärna säga till!

Likes

Comments

Åkte in till stan vid 10 för att klippa och färga håret hos bästa Lina på hairstudio i Vetlanda. Vilken förändring det blev! <3

Likes

Comments

Vilket fantastiskt ställe eller rättare sagt kakor! Fick veta att det var på den gården som man spelar in hela Sverige bakar, kändes passande efter att sett deras bakverk! Stort tips om man är sugen på god fika.

Likes

Comments

Andas in Stockholms luften medan Vasaloppet går på tvn. Igår var mamma och jag på operan och det var fantastiskt! Idag ska vi vidare till taxinge slott som ska ha massor av kakor.. vilket man inte tackar nej till.
Har även bokat hotel till nästa vecka då jag och Kalle ska bo på hotell i Karlstad. Smidigt att mötas på mitten när han är iväg och gör säsong på skidort.

Likes

Comments

Idag bokade mamma och jag en trip till Stockholm för helgen! Vi ska bland annat kolla på phantomen på operan och äta massor av god mat. Ikväll blir det räkor och lite vin framför tv här hemma. Hoppas ni får en fin fredag!

Likes

Comments

Hej kära ni har ärligt talat inte gjort speciellt mycket de senaste dagarna. Mestadels tyck stund om mig själv för att jag är så rastlös.. men fick bryta den trenden genom att följde med mamma till Dackestupet i Virserum för att kolla på min bror och pappa när det körde KM. Mycket spännande må jag säga, haha.

Likes

Comments