Älskar verkligen att handla med kuponger så idag använde jag upp alla blöjkuponger som går ut nu i september. Hela ARTON blöjpaket fick följa med hem och jag betalade bara 769 kronor och fick även ett paket gratis.

Nu har vi då blöjor så vi klarar oss ett tag, i skrubben finns nu 28 paket blöjor så just blöjor lär vi inte behöva tänka på på ett bra tag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kvällen blev verkligen inte som jag tänkt mig, den blev fruktansvärt otäck, det gick otroligt fort och det får ALDRIG hända igen!

Inez låg i babygymet, Anton, jag och Widar satt bredvid. Jag vänder mig om och ska plocka ihop några leksaker, i samma veva måste även Anton ha vänt sig om och hämtat en leksak och då jag vänder mig om så ser jag Widar ligga raklång på/över Inez. Jag "skriker" till Anton att ta bort han då! Och då han lyfter bort Widar så är Inez blå i ansiktet, hon försöker få luft och gråter/skriker i panik.
Jag fick ta Inez då Anton fick lite smått panik, jag försöker trösta men det var otroligt svårt men efter lång stund lugnade hon ner sig.

Efter en stund ringde jag mamma och berättade vad som hänt och frågade vad vi skulle göra. Hon tyckte jag skulle ringa 1177 så då gjorde jag det, av dem fick jag order att åka in på akuten med Inez för en undersökning då hon är så pass liten.
Ringde upp mamma igen och grät då jag kände mig som världens sämsta förälder som "lät" detta hända. Allt gick så otroligt fort och jag trodde ju att Anton satt bredvid barnen. (Jag klandrar ingen för det som hände)

Jag tog med mig mamma och Inez till akuten, där gjorde dem inte så mycket mer än att klämma och känna på hennes mage/bröstkorg samt lyssna på lungorna. Vi var borta i drygt en timme så tack och lov gick det fort denna gång.

Nu ska jag ta och sova då ögonen blir så sjukt trötta då man gråter, Inez sover sött på mitt bröst men ska snart få flytta över till babynestet.

Detta kommer aldrig få hända igen och nu gäller det att ha stenkoll på Widar då han är i närheten av Inez. Han har kommit in i någon period där han försöker göra illa henne direkt han får chansen. Är det svartsjukan som knackat på?

Likes

Comments

Idag var det dags för Widar att återgå till dagis efter 10 dagars "ledighet" fast han bara har missat sina tre dagar.

Vi fick oss iallafall en toppenbra natt då Inez sov från cirka 21.00 till 03 nån gång då hon vaknade och ville äta. Efter det somnade hon om och kring 06 vaknade hon för mat igen och vid 06.30 kom Widar över till vår säng. Han fick sig lite välling och somnade sen om till 08.15, jag och Inez klev upp 07.45.

Kvart i nio var det dags att lämna vilddjuret på dagis och jag hade ställt in mig på katastrof men han blev varken ledsen, sur eller protesterade. Jag gick nästan ut i chock men blev samtidigt så otroligt lättad, hoppas på en lika bra lämning imorgon.

Dagen hade även gått jättebra men han hade blivit lite sur då dem skulle äta lunch då det var "fel" pedagog som satt vid Widars bord haha. Men då han insett att det var Linda som skulle sitta vid bordet och inte Maria så accepterade han det väldigt fort.

Likes

Comments

Inatt var dagen kommen då Inez sov hela natten, vaknade nästan i chock då jag kollade på klockan då hon ville äta.
05.17 visade den och jag kände mig såå utvilad att jag inte kunde somna om då Inez gjort det.
Så hon sov från typ 22-05.17 och det kändes så bra men det lär inte bli samma sak inatt.

En bild från då hon bara var någon timme gammal💖

Likes

Comments

Igår kring 19 rullade vi in på gården och kom hem till ett kallt hus brrr, termometern visade 13 grader så vi satte på luftvärmepumpen på en gång. Dock så sitter den i trappen så värmen går bara uppåt men då har vi iallafall varmt på en våning.
Just nu är temperaturen 14,8 grader nere och 21 grader uppe så ni kan ju gissa vilken våning jag vill vara på haha. Men Widar vill såklart helst vara nere med sina bilar🙈

Men nu är Anton och köper några säckar pellets så vi kan elda med pannan istället så vi kan få värme i hela huset.

Likes

Comments

Om ett tag börjar vi rulla hemåt och denna vecka i Norge har gått så fort, vi har haft toppen bra väder och igår var det så varmt att man kunde vara ute utan ytterkläder utan att frysa.

Widar har trivts som fisken i vattnet och han har även lärt sig att säga Nina, Björn och Nils-Otto samt några fler ord.
Han har fått åka traktor vilket han tycker är jätte roligt och spännande, varit i fjösen bland korna och varje gång vi gått dit in så har han sagt bajs.
Widar har varje dag suttit i Ninas knä och sett på surfplattan och ätit några små kex.
Min kusin Nils-Otto blev nog Widars favorit och han ville mer än gärna vara med honom.

Nu då Widar är så pass förstående är jag rädd att han ska glömma allt här i Norge så igår gick jag ut och tog kort på huset, fjösen osv och har tänkt göra en liten bok åt honom som vi ska kolla i varje dag och berätta vad som är på bilderna.

Vår vecka har iallafall varit toppen bra och jag gruvar mig för att åka hem (som alltid) men det ska väl bli skönt det med men hade gärna stannat här längre.

Igår innan läggdags (för) Widar gick jag ut och skulle fota fjället och då kommer Widar ut och säger upprepade gånger kallt.🍁
Men inte så konstigt då ungen bara hade blöja🙊

Likes

Comments

Jag har länge varit sugen på att lära mig virka men har inte riktig vågat då jag minns att ja tyckte det var sjukt svårt då man gjorde det på syslöjden. Tror inte ens att jag gjorde klart det jag försökte påbörja haha.

Men idag tog jag steget till att ge virkningen en ny chans och då man har en faster som är expert på sånt så ska jag förhoppningsvis  kunna lära mig. Än så länge har det gått bra och jag har iallafall börjat lära mig grunden.
Längtar till den dagen då jag kan virka leksaksmat, söta djur och allt vad man nu kan virka.

Tänk att få kunna göra sånt här till barnen
😍

Likes

Comments

Denna afton har det bjudits på jätte fint väder och temperatur har legat på cirka 16 grader, solen har lyst, det har typ varit vindstilla så vi tog oss en promenad upp till "skogen".
Vi hittade en massa blåbär som Widar mumsade i sig, jag försökte knäppa några fina kort, Widar och Anton gick på upptäcktsfärd och jag och Inez satt kvar och bara njöt. Allt var så mysigt fram till att Inez bajsade så då fick vi ta och gå tillbaka.
Hoppas på bra väder även imorgon så vi kan ta med oss lite fika och göra samma sak.

Inte det lättaste att få en bra bild på båda trollen💞

Idag har även Widar fått åka traktor för andra gången och han tycker det är så roligt och spännande.

Han älskar även att traska omkring i fjösen och att vara med kalven Lillemor är nog en favorit.

Likes

Comments

Idag har jag börjat fundera på om Widar saknar sitt dagis litegrann för idag har han sagt dagis huuur många gånger som helst haha. Men då har vi även passat på att träna på fröknarnas namn och han lyckades faktiskt säga Jenny och Linda. Sen då vi liks var igång med dagis pratet så tränade vi även litegrann på att säga Widars kompisars namn (iallafall dem jag kom ihåg). Han lyckades faktiskt säga Jasmine och Leon.

Ska bli kul och se om han är lika taggad på dagis då han ska tillbaka dit om åtta dagar.

Likes

Comments

Igår togs det en hel del bilder så bjuder på några stycken📸

Widar var och kikade på korna ute i hagen men hade ingen respekt för stängslet utan gick bara rakt fram. Så man var tvungen att vara beredd och stoppa honom men han lyckades ta i stängslet ändå. Han tog i hårt med båda händerna och på så vis fick han ingen stöt.

På kvällen tog vi oss en liten promenad och hade några stopp vid traktorn.

Under dagen blev det en glass paus och leka inne med bilar paus.

Vi gjorde även ett tappert försök till att fånga alla på samma bild📸
Min fina fina familj💞

Likes

Comments