Nu har vi just intagit middagen och efter det blir de nog att fara en sväng in till Playa del Ingles och kolla på köpcentrumet Yumbo.

Widar sover just nu i vagnen men ska försöka flytta över honom till spjälsängen sen då vi ätit klart.

Övrigt då? Jo jag har lite smått ångest att jag kommer missa sååå många blogg inlägg från bloggarna jag följer. Kommer ju ta en hel vecka att bläddra tillbaka och läsa allt man missat sen hahah. Nä men jag ska försöka hinna bläddra igenom dem bloggarna varje kväll då Widar somnat.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Då var första riktiga dagen i Spanien här, igår hade jag så dåligt självförtroende då jag tyckte så synd om Widar i värmen som var. Kände mig så taskig och dum att vi har släpat hit honom i ett flygplan på sex timmar med en hysterisk unge bakom oss som säkert skrek i tre timmar sammanlagt. Och att sen komma fram till stekhet värme och luft då man vet att han är väldigt känslig. Igår kunde han inte ha kläder på sig för då hade han svettats bort. Så vi körde med uv dräkten och uv keps samt smörjde in ansiktet, händerna och fötterna. Vi satt mest vid poolen och Widar fick doppa sig då och då för att svalka sig. Vatten har vi varit stenhård med då vi vet att han inte tycker om det.

Men nu ska vi ta och se om vi hittar stranden.
Önskar er alla en trevlig dag!

Likes

Comments

Alltså vilken värme det bjuds på, såhär varmt behöver det verkligen inte vara haha🌴🌞

Ska försöka uppdatera senare.

Likes

Comments

Alltså shit vad stort Arlanda är!! Då planet landat tog det ett tag för oss att hitta ner till bagaget hahah. Sen då vi hittat våra grejer virrade vi runt ett tag till innan vi frågade om hjälp.
Då blev vi hänvisade till terminal 5 och där kunde vi äntligen slå oss ner och äta.
Och nu sitter vi och väntar, väntar och väntar...

Flygningen gick väldigt bra och Widar blev övertrött efter halva sträckan och slocknade då det var tio minuter kvar. Han var så däckad att han sov hela vägen ut från planet, under tiden vi letade bagage bandet och då jag la ner honom i vagnen.
Han sover fortfarande och jag hoppas han fortsätter med det resten av natten.
Tycker samtidigt så synd om honom då han inte har en blekaste aning om vart han är och varför han inte ligger hemma i sin säng och sover.

Då vi satt på Skellefteå airport och väntade träffade vi ett äldre par som blev riktigt förtjust i Widar. Gubben där kände jag igen och har sett honom ett flertal gånger någonstans i Ursviken men kan bara inte komma på vart.
Riktigt trevliga var dem iallafall och Widar fick sitta i deras knä och han var så nöjd och satt så stilla och var så snäll.

Likes

Comments

Snart lyfter första planet mot Stockholm✈
Var tänkt att det skulle lyfta nu 19.25 men det ska såklart vara försenat så nu får vi vänta till 20.05 istället.

Hoppas bara att Widar håller sig nöjd.

Likes

Comments

Då var middagen intagen, Widar har fått sig ett bad och strax ska vi packa in allt i bilen och sen bege oss mot Ursviken.

Dagens middag blev älgstek, pommes, vitlöks stekt haricots verts samt beasås.

Likes

Comments

#denstorabloggutmaningen


@bolmgren och @namnoribebisen

Jag och Anton bestämde oss för att förlova oss 2014, jag ville göra det på ett ställe som betyder jättemycket för mig.

Så under jullovet tog vi med oss två av mina småsyskon och for till Norge till vår fasters bondgård.
Ingen visste att vi skulle förlova oss så vid tolv slaget på nyårsafton bar vi in pommacen och runt flaskans hals hängde påsen med ringarna.
Jag sa några ord och sen satte vi ringarna på varandras händer och skålade in det nya året.
Så mitt år kunde verkligen inte ha börjat bättre, förlovad med mitt livs kärlek, jag var på platsen jag älskar så otroligt mycket och jag fick vara där tillsammans med dem jag tycker om.

Likes

Comments

Imorse fick jag sova ända till 07.30 men Widar hade ett litet stök där kring 05.30 och då fick han lite välling och sov sen vidare.
Har faktiskt varit en riktigt bra morgon och Widar har varit på bra humör, lekt på sitt rum, sneglat på tvn och ja varit allmänt nöjd.

Nu sover han ute i vagnen och jag äter lite frukost och sen ska jag nog gå igenom packningen.

Anton är i Burträsk och lämnar Olle hos hans föräldrar, byter däck på bilen och sen skulle han klippa sig.

Likes

Comments

Ikväll ville Widar sova redan kring 18 men det är fullt förståeligt då han bara hade en sovstund idag, han sov från 8.30 till 11.00. Eller jag väckte upp honom då, annars hade han nog sovit en halvtimme till men vi skulle iväg och göra några ärenden och han hade sovit länge.

På eftermiddagen sov han bara typ 20 minuter i bilen på väg hem, då vi var hemma fick han lägga sig i vagnen samt äta en flaska och jag tänke att han skulle få fortsätta sova. Men när flaskan var slut så var han jätte pigg men då fick han ligga kvar ett tag så jag hann gå på toa osv.

Nu på kvällskvisten har vi hunnit se en film och jag har dragit ut en packningslista som jag kan gå igenom imorgon. Är så orolig att jag ska glömma något viktigt som kan vara bra att ha ombord på planet.

Oj vilket rörigt inlägg detta blev, men nu ska jag nog göra natt så man är pigg imorgon.

Likes

Comments

Imorgon ska denna gosse flyga för första gången✈
Gissa om mamman är nervös?🙈

#flygrädd #x1000

Så idag ska vi se om vi hinner fara en sväng på öppna förskolan, hämta en resevagn hos Widars kusin samt fara upp på Ica maxi och fylla på förrådet med barnmatsburkar då det är 20% rabatt denna vecka.

Sen får vi se om jag går igenom packningen idag eller imorgon, vi åker inte till Stockholm förrän 19.25 så vi har hela morgondagen på oss att fixa här hemma. Då brukar tiden även gå fortare.

Likes

Comments