Hellooo!

Dålig på att blogga som vanligt. Just nu njuter jag bara av sommaren. Alltså, vilket väder! Man kan ju hoppas att det håller i sig nu när det börjar närma sig semester och allt.. Min semester kommer säkert att regna bort. Var så säker... Nä, nu ska vi inte vara såna. Vi måste våga tro på det svenska vädret!

Idag har det varit en lugn dag. Bara badat och solat. Och så kommer morgondagen att se ut också. Ingen stress, inga måsten.. Bara lugn och ro. Jobba lite på brännan.. Ja, ni fattar! Jag ska ta till vara av varje sekund av sommaren 2018!Gillar

Kommentarer

Behöver jag säga att vi hade det bra igår kväll? Äntligen är sommaren här och jag tänker njuta av varenda sommarkväll framöver. Det är så fruktansvärt härligt just nu. Alltså, tänk vad lite sol kan göra med en! Det är inte klokt! Jag ber till vädergudarna att den här sommaren kommer att bli fin. Jag behöver det. Vi alla behöver det! Gillar

Kommentarer

Brukar ni använda er av brun utan sol? Jag började använda det regelbundet förra året. Då hade jag testat en massa olika märken men blev bara fläckig och orange. Jag såg helt enkelt inte klok ut. Så jag slutade att försöka. Men så testade jag Cocoa Brown by Marissa Carter. Många av er har säkert redan testat denna produkt då det funnits ett tag men vet så många som inte har gjort det än. Alltså den är sååå bra! Den går lätt in i huden och den kladdar inte. Och resultatet blir så bra! Det ser ut som en riktig bränna. Men som så många andra Brun utan sol- produkter så kan det ju vara lite svårt att få snyggt på typ armbågar och händer, men så är det ju tyvärr med såna här produkter. 

När jag använder Cocoa Brown så sover jag alltid med den. På flaskan står det att man får färg efter endast 1 timme, och visst, man kanske ser lite skillnad men jag satsar alltid på att få så mycket färg som möjligt, därför får den alltid sitta i minst åtta timmar. Dock tar jag inte ansiktet då! Det vågar jag inte. Armar, ben, mage- resten av kroppen kan man ju dölja mer, och det ser inte superkonstigt ut om man blir jättebrun. Men in ansiktet kan det lätt se smutsigt ut. Så det brukar jag kasta på dagen efter. Det brukar bli bra till slut. 

Så ett tips till er som inte testat denna fantastiska produkt, gör det! Kladdar inte, lätt att jobba med och det blir ett bra resultat! Det tycker i alla fall jag. Är så nöjd!

Har du testat? Hur tyckte du att den var? 


Gillar

Kommentarer