Ni får ursäkta och jag hoppas ni förstår att det inte kommer att komma upp så mycket inlägg här nu de kommande dagarna men nu njuter vi av bebisbubblan då lillebror valde att komma igår <3

En förlossningsberättelse kommer att komma väldigt snart som jag vet att en del av er frågat efter <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måste verkligen säga att jag tycker H&M bara blir bättre och bättre när det kommer till barnkläder, förut hittade jag väldigt sällan något som jag fastnade för där men nu finns det så mycket fint!

Man blir ju så otroligt shopping sug när vi byter årstider så ja ni kan förstå att jag just nu vill shoppa i massor..

Allt detta hittar ni här hos H&M

Likes

Comments

8 dagar, om 8 dagar så är lillebror beräknad att komma, antingen så kommer han tidigare eller senare och då är vi helt plötsligt 4 i familjen, jag tror inte att jag har riktigt fattat att vi snart kommer ha en liten bebis här igen även fast jag snart har gått och varit gravid i 9 månader...

Jag börjar på att bli otroligt less på det här med att vara gravid nu, även fast jag älskar alla dessa rörelser i magen så vill jag mer än gärna ha honom på utsidan nu. Hela den här graviditeten har varit en prövning för mig och mitt mående, en riktigt berg och dalbana där jag varit orolig, haft ångest, varit ledsen, glad, lycklig, rädd ja tror jag haft alla känslor man kan ha på nästan en och samma gång.. Det har tagit extremt mycket energi och även gått ut över mina hjärtan här hemma vilket jag har så otroligt dåligt samvete över.. Men nu försöker jag göra de här sista dagarna till de bästa, ska rå om Ellie och ge henne 100% nu för att när lillebror har kommit så kommer det inte vara lika enkelt, även det kan ge mig ångest.
Jag hoppas så att Ellie kommer ta den här förändringen på ett bra sätt och att vi kommer in i vår nya vardag snabbt <3

Men nu vill vi träffa dig lillebror även fast jag kan känna en panik över förlossningen är jag samtidigt extremt peppad, kom nu <3

Likes

Comments

Det är så häftigt vad kroppen bara kan skrika efter olika grejer nu under graviditeten och då måste man bara ha det helt precis när man blir sugen på det..

Som ni vet har mitt sötsug under denna graviditet varit helt galet, har ätit alldeles för mycket av allt det söta men jag har verkligen inte haft något stopp.. Med Ellie minns jag att jag hade världens craving efter apelsiner & clementiner, kunde äta hur många som helst under en dag..

Men nu med lillebror är det helt annat, det har varit allt från gott fika till godis och just nu för tillfället är det glass i stora lass, så galet gott och det finns så mycket att välja bland.. Jag säger bara MUMS!!!

Sen har det även varit läsk, jag som annars älskar att dricka iskallt vatten måste ha någon smak på vattnet men helst av allt ska det vara läsk..

Testade denna från magnum ikväll, SÅ god!!!

Vad har ni har ni/ haft för craving under er graviditet?

Likes

Comments

När det kommer till barnkläder är det väldigt svårt att låta bli att köpa när man verkligen fastnar för något..
Dessa från newbies limited edition var jag bara tvungen att beställa till lillebror och hans växa garderob <3
Älskar kläder med djurmönster, så otroligt fint!

Likes

Comments

Det är så otroligt roligt att det är så många som har börjar på att hitta hit och jag hoppas verkligen att ni tycker om det ni läser.
Jag tänkte att jag skulle berätta lite om mig så kanske ni lär känna mig lite bättre.

- Jag kan vara otroligt blyg när jag träffar nya personer, vill gärna känns i mig innan jag vågar ta för mig lite.

- Jag får extrem ångest och blir otroligt stressad över att vara på sjukhus eller tex tandläkaren, känner att det då inte är jag som har kontroll över situationen utan jag är då i läkarnas händer vilket jag inte alls tycker om. Såklart är det fantastiskt att vi har den vård vi har idag, men jag vill gärna ha kontroll över mig.

- Jag har en liten dröm om att någon gång starta något eget, vet inte riktigt vad det skulle vara för tillfället men det är något jag har drömt om länge.

- Jag kan nog ärligt säga att jag är lite smått beroende av min telefon, känner lite lätt panik om jag glömmer den tex hemma, Haha!

- Här hemma är det Niclas som är den ekonomiska av oss, jag kan gärna shoppa medan han gärna sparar, men det är bra då kompliterar vi varandra, haha ;-)

Likes

Comments

Idag var det dags igen, känns verkligen som jag har lite av ett klippkort på sjukhuset och specialmödravården..
Men idag var det som sagt dags igen, den här gången var det flödeskoll och vattenmängd som skulle kollas upp och den här gången var jag extra nervös då mitt blodtryck som sagt har blivit högre nu de senaste veckorna..

Men fick komma in väldigt snabbt och samtidigt som jag låg där och var otroligt nervös så var det väldigt skönt att få se lillebror igen <3
Men ännu en gång får jag känna en lättnad, flödet såg jättebra ut och även vattenmängden, läkaren tyckte inte jag skulle vara orolig för att blodtrycket är lite högre då jag samtidigt nu har en inre stress som påverkar och att urinproverna ser bra ut då stickan inte visar något..
Fick även reda på att han har lagt sig till rätta ordentligt nu <3

Det blev bokat ett till besök i vecka 40+5 om nu lillebror skulle stanna till dess för att då göra ctg, ta blodtryck osv...
Men som sagt vi hoppas verkligen att lillebror bestämmer sig för att komma väldigt snart..

Men det känns i alla fall jättebra att allt såg så bra ut och imorgon är det ett besök hos barnmorskan ska bli skönt att träffa henne bara för att prata, hade egentligen inte behövt träffa henne imorgon då jag var på sjukhuset idag men ja, kan vara skönt att bara få prata av sig lite och sen boka in ett till besök till nästa vecka då vi ska träffas varje vecka nu på slutet..

Men nu är det nära <3

Likes

Comments

Äntligen var det dags att få håret uppfräschat idag och som alltid när man går till Jenny på Klipporama här i stan blir man så galet nöjd!! Kan varmt rekommendera er att gå till henne, ni kommer inte ångra er.

Så nu får lillebror mer än gärna komma <3

Likes

Comments

Ny vecka men även en ny vecka när det kommer till denna graviditet, känns helt galet att vi har kommit hit, nu längtar jag något galet efter lillebror och jag tror även att han har fixerat sig då det strålar skönt där nere nu..

Men den där förlossningen som snart kommer bli av jag tror jag ångrar mig...Alltså tidigare har jag inte känt mig speciellt nervös inför den men nu, fy tusan!! Ellies förlossning gick superbra, men det är som att nu när det är andra graviditeten så vet man så mycket mer av vad som kommer att ske men även vad som kan hända.. Så just nu känner jag bara nej men han får stanna kvar här i magen istället, Haha!

Men ja samtidigt känner jag mig så färdig med graviditeten, vill känna mig smidigare igen och vill kanske känna att jag får lite mer orka i kroppen, nog för att jag vet att första tiden inte kanske kommer att vara så lätt, men ja ni förstår!
Men han får i alla fall vänta till imorgon eftermiddag innan han kommer då jag ska få njuta av att bli lite fin i håret.

Likes

Comments

Nu är vi verkligen inne på slutsträckan och det känns i kroppen, den här tröttheten som hänger över mig konstant och den där känslan att nu är jag färdig på det här..

Vecka 38 och 16 dagar kvar till lillebror är beräknad, men han kan såklart komma vilken dag som helst vilket han mer än gärna får göra för min del, men han kan få vänta till tisdagkväll då jag nu har bokat en tid hos frisören för att hinna få bli fin i håret, haha!

Hur har jag då mått denna vecka?

Ja blodtrycket fortsätter att vara högt men ingen protein i urinet än så vi hoppas att det stannar vid att bara blodtrycket är högt och att lillebror snart själv väljer att vara redo för ankomst.
Ryggen säger ifrån ännu mera nu, om jag gör lite för mycket vill jag knappt röra mig efteråt då det känns som att den ska gå av.
Det här fantastiska kissandet kan göra mig lite smått galen, tror jag ibland kan bosätta mig inne på toan, haha!

Känner mig inte alls svullen, vilket är galet skönt! Känns faktiskt bara som att det mest är magen som växt även under denna graviditet, var likadant när jag gick med Ellie. 
Förvärkarna har blivit lite fler och de börjar även på att göra en aningen ondare och har de senaste två dagarna känts som att lillebror försöker fixera sig då det strålar underbart skönt där nere...
Har haft rätt mycket oro i kroppen den här senaste veckan, men mycket beror nog på att blodtrycket har gått upp.. Men nu håller vi verkligen tummarna på att det stannar där det är och inte blir så mycket mer än så.

Nätterna har blivit tyngre då det verkligen börjar bli svårt att hitta en skön sovställning och jag kan vakna av att jag legat alldeles för länge på ena sidan och ha ont, längtar något galet mycket efter att kunna sova på mage som jag alltid gör annars.

Men som sagt nu börjar jag verkligen på att känns mig färdig, här snart gått två hela veckor längre än vad jag gjorde med Ellie och dessa dagarna har varit extremt långa samtidigt som de vara flugit förbi, men vi börjar på att vara så redo nu för dig lilla prins alla vi tre här hemma <3

Likes

Comments