Har ni läst inlägget hos Linda om inte finns det HÄR, galet bra skrivit Linda!!!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva eller säga jag blir rent ut av förbannad när jag fick läsa hennes inlägg om detta, hur kan man få ge några kostymer sådana här namn vi ska alltså sexualisera våra döttrar?!? Vem vill köpa dessa, det skulle inte ens komma på tanke att vår Ellie skulle få hoppa i dessa kläder!! Det gör så galet ont i mig och mitt hjärta att detta får förekomma, vi allihopa som ska se till att våra barn skyddas mot detta så namnger man kostymer till detta!!! Nej FYFAN säger jag bara!!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det hade vänt och jag tyckte att det hade blivit så mycket bättre men nu är vi tillbaka om inte ännu värre nu.. Är det en reaktion, en reaktion på att hon har blivit storasyster?!?

Trotsen, att inte alls lyssna och göra precis tvärtemot vad jag och Niclas säger... Jag som tycker att det hade släppt och vi slapp tjata och säga till henne stup i kvarten, men nu är vi där igen och nu tycker jag det är värre.. Kanske är det en reaktion på att lillebror är här och hon har blivit storasyster eller så har hon bara kommit in i ännu en trots period.. Ja som sagt det här föräldralivet är inte alltid så glammigt och fantastiskt utan dessa underbara barn kan även ge en ett eller fler gråa hårstrån i förtid, men bara för det så älskar man dem något enormt och man ångrar inte en sekund <3

Likes

Comments

När man blir så där galet kär i några plagg som dessutom sätter lite färg i detta gråa väder som vi haft här uppe i norr nu på slutet.. Dessa är några favoriter i garderoben just nu och ni hittar dem HÄR

Likes

Comments

Helgen kunde inte ha startat bättre än så här, sol sol sol!!!
Har ni också njutit av den?

Här tog vi en skön promenad sen blev det lekparkshäng till Ellies stora lycka! Men efter att få hänga i solen känner jag att jag fick massor av ny energi.

Ikväll blir det tacos och sen mys framför idol och kanske något gott att tugga på till, vad har ni för fredagsmys?

Likes

Comments

Hej fina ni <3

Idag har vi haft en mysdag hemma, Ellie fick vara hemma från förskolan så vi gjorde lite ärenden och tog en promenad innan lunch och vila

Idag har jag haft känslorna på utsidan kroppen så ikväll kom tårarna, jag kan känna mig så otillräcklig i omgångar, lillebror som har sin mage som krånglar och blir väldigt ledsen i omgångar och man känner sig så hemsk som inte alltid kan trösta honom,Ellie som vill leka och ha hjälp och jag kan känna mig så hemsk som ofta kan behöva säga nej då lillebror helst ska vara på mig hela tiden och mitt humör som kan gå ut över Niclas... Ja som sagt ikväll kunde jag inte hålla inne tårarna, det blev bara så jobbigt...

Likes

Comments

Behöver er hjälp, är ute efter en lång kappa och då jag gärna kör på säkert kort vill jag ha en svart... Var kan jag hitta någon till ett rimlig pris och där den inte är slut i alla storlekar?!? Tips tips tack!

Likes

Comments

Godmorgon <3

Idag startade dagen lugnt och inte massor av skrik och gråt som de varit de andra morgnarna utan idag samarbetade vi allihopa riktigt bra.
Ellie är så galet duktig och så förstående att jag inte alltid kan hjälpa henne direkt när det är något hon vill om jag sitter och ammar utan då väntar hon snällt, världens bästa tjej <3

Men som sagt detta väder, hur trött blir man Inte?!?! När hade vi sol en hel dag sist här i Umeå, kommer faktiskt inte ihåg om jag ska vara ärlig.. Och jag som hade hoppats på flera fina höstdagar då sommaren har varit kass, men det har jag inte riktigt fått tyvärr..
haha, ja kanske inte lönt att bli bitter inget jag kan göra åt det i alla fall utan det är bara att gilla läget..

Nu ska jag och lillebror passa på att sova lite innan det är dags för ett besök på bvc igen, varför får ni veta senare <3

Likes

Comments

Hej finingar, hoppas ni är en del som stannar kvar även fast det inte riktigt blir samma uppdatering här för tillfället..
Men lillebror tar upp mina armar och händer den största delen av dagen då det inte alltid går bra att ligga själv eller hos pappa och magen fortsätter och krångla lite nu och då..

Men som vår bvc sköterska sa när hon såg mig amma är att det kommer extremt mycket mjölk när han ska äta att han hinner verkligen inte med och få sväljer han även en hel del luft tyvärr.. Men ska se om magmassage ska hjälpa honom lite och även då magdropparna jag har börjat ge honom..
Men ja det där med att det kommer extremt mycket mjölk när han ska äta, vet inte hur många gånger jag har sprutat honom i ansiktet då han släppt bröstet eller nu när jag står och duschar kan det helt plötsligt komma världens stråle och jag står där och garvar för mig själv, Haha! Som sagt det glamurösa livet som ammande Haha!!

Meeeen, jag ska vara glad att jag har massor av mjölk!!

Likes

Comments

Hej fina ni <3

Idag har vi haft en riktigt mysdag där ingen av oss har gjort speciellt mycket, känns att det behövdes efter flera sämre nätter. Lillebror har verkligen fel dygnsrytm då han mer än gärna har mer vaken tid på nätterna och sover mer under dagarna och det går som inte riktigt ihop när man samtidigt har en tjej som kliver upp kring sex varje morgon. Så ja ni kan tänka er att jag känner mig mer och mer som en zombie för tillfället. Så idag tog jag igen några timmars sömn under dagen vilket verkligen behövdes.

Men till min fråga, när vi var till bvc sist tittade hon på lillebrors navel som fortfarande har som en stump eller vad man ska säga som sticker ut så hon behandlade den med något som skulle göra att den ska dra ihop sig men hon trodde att hon skulle behöva göra det en gång till, fler som varit med om detsamma?

Nu ska jag och skruttan passa på att mysa massor medan lillebror sover och pappan är iväg och umgås med vänner, ja hon är vaken fortfarande. Men himla mysigt att ha lite egentid bara hon och jag <3

Likes

Comments

Lilla skruttan <3

Idag var det dags för Ellies första tandläkarbesök och då jag vet hur hon har varit hos läkaren har jag försökt att förbereda henne lite och jag tänkte att den här gången ska det nog gå bra.
Allt började bra när vi kom till väntrummet, där fanns det massor av leksaker och böcker som hon tyckte var superroliga.
Men så kom tandsköterskan och ropade upp Ellies namn och redan där började man se paniken i hennes ögon och när vi kom in i rummet var det ren panik och det kom tårar till vi gick.
Inte ens krokodilen kunde göra det bättre. Trodde vi skulle få en ny tid om ett tag igen men då det var sådan skräck får vi komma tillbaka om ett år och hoppas det går bättre då.

Hur gick första besöket för era små? <3

Likes

Comments