HØSTENS MUST-HAVES

Det er ingen tvil om at når høsten å vinteren kommer, så føler man seg (og er) mindre fresh enn om sommeren. Den solbrune huden er borte, håret blir ikke lenger bleket av solen, og mangelen på D-vitamin gjør at vi bare føler oss gustne og grå. Som så mange andre, har jeg et par must-have produkter som jeg bruker heler året, men som blir ekstra viktig denne tiden på året. Uansett om været sier det motsatte, så kan vi fortsatte gløde og ha fin farge året rundt!

Jeg har nettopp gått til innkjøp av ny selvbruning og highlighter. Jeg blir irritert hver gang jeg tar selvbruning, for det er alltid et eller annet som blir skjollete. Jeg fant derfor ut at jeg ville ha en selvbruning som ikke gir SÅ mye farge, og som man heller kan ta flere ganger og bygge opp fargen med. Denne fra Dior er supergod! Den tørker fort inn, lukter ikke så verst, og ikke gjør at jeg ser ut som en gulrot når jeg våkner dagen etter. Til hverdags bruker jeg den bare på overkroppen, men om jeg skal ut og skal ha på meg f.eks. kjole, tar jeg også beina:)

Jeg gikk også nesten nettopp tom for highlighter, så da greip jeg sjansen og kjøpte denne fra limited edition kolleksjonen til Estée Lauder og Victoria Beckham. Jeg visste at hun er flink med mote og sminke, men jeg visste ikke at det kom til å være SÅ bra. Jeg kan helt ærlig si at dette er en av de beste highlighterne jeg har prøvd, og resten av kolleksjonen er også superfin. Men denne skal altså gjøre at jeg opprettholder en flott glød gjennom dette grå vinterhalvåret.

Andre must-haves til vinteren er selvfølgelig et fint solpudder, deilig hudpleie som gjør at huden er gjennomfuktet og gløder, og gode hårprodukter som gjør at håret ikke dør i kulden, haha. Jeg hater å føle meg gusten å grå, så dette er produkter jeg går til innkjøp av, uansett hva. Vinteren er virkelig ikke min favoritt årstid, og sprukne lepper og tørr hud er min største fiende!

Håper dere har hatt en fin start på uken, og at overgangen til vinteren ikke tar helt knekken på dere! (Jeg prøver mitt beste for å ikke gå helt i dvale, haha).

(To translate this post, open the sidebar in the top left corner, scroll down, and choose your language.)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

HOT CHILLS

Ei litta selfie på en mandagskveld er vel aldri feil? Haha. Ville egentlig bare vise dere denne fine leppefargen! Jeg har blitt litt mer modig når det kommer til leppefarger, og denne er bare så fresh! Den er fra Estée Lauder, og heter "hot chills". Må si at navnet passer veldig godt til fargen! Jeg er veldig skeptisk til leppestifter, for jeg blir veldig fort tørr, og det blir bare stygt utover dagen. Men med denne er det null problem. Den fukter og pleier leppene, samtidig som den gir en superfin shiny farge. Love! Endelig har jeg funnet en leppestift jeg kan sverge til.

Føler jeg tar med sommeren litt inn i høsten med denne fargen, men det er jo ikke feil å være sommer-fresh året rundt! Mange tror man får veldig gule tenner av varme leppestifter som dette, men det er noe jeg personlig ikke føler. Jeg har heller aldri sett det på andre, med mindre personen har gule tenner fra før. Så ikke vær redd for å bruke varme, freshe leppestifter folkens!

Håper dere har hatt en fin start på uken!:)

Likes

Comments

FAUX FUR

Hei!
Helgen er dessverre snart omme, og den har gått fort! Det var så deilig å ha fri hele helgen, men jeg har uansett fartet rundt i byen og brukt dagene godt sammen med mamma som er på besøk. Tenkte bare å vise dere gårsdagens enkle antrekk! Det begynner å bli skikkelig kaldt nå, også blåser det veldig mye, så denne jakka måtte frem igjen i går. Elsker når jeg tar frem ting jeg ikke har brukt på lenge, så er det nesten som at det er litt nytt, haha.

Søndag for meg betyr avslapping, mat, TV-serier og bare chill hele dagen. Nå skal jeg straks hive meg på en buss og dra til mamma og tante, hvor der er fårikål til middag. Herregud, det gleder jeg meg til. NAM!

Ha en fin søndag alle sammen!:)

(To translate this post, click on the sidebar, scroll down and choose your language).

Likes

Comments

Heihei!
Som jeg fortalte for litt siden, så er det mye spennende som skjer denne måneden! Ikke minst så har jeg fått meg ny stilling på jobben, og har nå ansvaret for Estée Lauder i parfymeriet hvor jeg jobber. Jeg er supergira og glad for å få jobbe med et av verdens største merker innen makeup og hudpleie, og er så glad for at jeg for jobbe med noe jeg virkelig brenner for og elsker. Estée Lauder har også fått mange spennende nyheter, men jeg tror det mest spennende er samarbeidet med Victoria Beckham. Altså, den dama!? Hun er så rå! Kolleksjonen har ikke kommet til meg i butikk enda, men jeg går å venter i spenning til den kommer i midten av oktober. Denne kolleksjonen er SÅ fin, og hun brukte det også på modellene sine under SS17 visningen sin nå i høst.

Bildene er lånt fra @victoriabeckham og @esteelauder

Kolleksjonen består av fire looks; Los Angeles, New York, Paris og London. Her har Victoria laget looks som hun selv bruker i de forskjellige byene, gjennom hvilke forskjellige vibes hun har når hun er der. Kolleksjonen har alt du trenger; Bronzer, highlighter, øyeskygger, leppestifter, lipgloss, eyelinere osv, osv.. Jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal kjøpe enda, men tror i hvert fall det blir highlighteren. Og kanskje solpudderet? Haha, veldig vanskelig å velge når det er så mye fint.

Jeg elsker virkelig Victoria Beckham, og syns hun er en skikkelig kul dame - perfekt for Estée Lauder. Anbefaler alle å sjekke ut kolleksjonen hennes, for dette er en dame som liker kvalitet og virkelig har laget makeup som hun tror alle damer og jenter kan kle og like!

Håper dere har hatt en fin dag!:)

(To translate this post, click on the sidebar and scroll down to choose your language.)

Likes

Comments

Elsker disse bildene fra tidlig i våres! Den fineste locationen på Operahuset, spør du meg! Jeg har det litt travelt om dagen, noe som gjør at bloggingen ikke er helt på topp, så hvorfor ikke dele noen throwback bilder? Dette er jo et antrekk som passer veldig fint nå til høsten, med boots, skinnjakke og bootcut jeans! Elsker disse jeansene fra Levi's. Eller bare Levi's jeans generelt, haha. Må ha meg et par til snart tenker jeg.

Nå skal jeg hoppe i senga og lade opp til en dag med kurs i morgen! Håper dere har hatt en fin mandag:)

Likes

Comments

Herregud, kan dere tro at oktober er her allerede? Jeg sier det veldig ofte, og tror ikke jeg kan få sagt det nok, men tiden FLYR seriøst forbi. Men det betyr jo gjerne at man har det gøy (og litt travelt) og da! For meg er det spennende tider i vente, og jeg kan ikke gjøre annet enn å glede meg. Denne måneden byr på veldig mye. Alt fra ting på jobben, til fester og besøk. Nå kommer mamma snart på besøk og det gleder jeg meg til. Ellers er det bursdager osv. til jenter som jeg ser frem til å feire sammen med! Også er det jo Halloween! Jeg har nesten aldri kledd meg ut på Halloween, og det er ikke en dag jeg har pleid å "feire", men i år har jeg funnet ut at jeg skal gjøre det. Kostymer er ikke min sterkeste side, men vi får se hva kreativt jeg kommer på, haha.

September har vært en helt OK måned for meg, så målet for oktober er egentlig bare å gjøre dette til en fantastisk måned. Humøret, helsen og motivasjonen skal være på topp, samt at jeg skal legge litt mer press på meg selv når det kommer til jobb og trening. Jeg gleder meg! Krysser fingrene for at dette blir awesome!

Legger med Instagram-bilder fra den siste måneden (ish), og tar dermed farvel med denne september!

Likes

Comments

Yves Saint Laurent SS17

Mitt favoritt show fra moteukene i høst: Uten tvil YSL sin vårkolleksjon. So far i hvert fall, haha. Kolleksjonen er så sykt kul, men samtidig også veldig wearable, hvis du skjønner hva jeg mener? Av og til når man ser visningene, så er det ikke alltid man kan se seg selv gå kledd i det de viser frem, men jeg vil ha ALT fra denne visningen. Elsker snittene, materialene, fargene og bare hele viben av denne kolleksjonen. Også føler jeg også at det er noe for enhver anledning! Hadde jeg hatt alt dette i klesskapet, så skulle jeg aldri klagd på at jeg ikke har noe å ha på meg igjen! Hva syns du?:)

Likes

Comments

Inspired by no other than Kendall Jenner
Red lips // Winged liner // Lace // Bold rings // Velvet Chocker

Likes

Comments

With me everywhere

Hei, dere!

Tenkte bare å la dere ta en sniktitt inn i veska mi i dag! Som alle andre jenter (regner jeg med) så har jeg ting jeg alltid har med meg i veska, uansett hva jeg skal. Som oftest er det et eneste stort rot oppi der, og jeg bruker ca. en halvtime hver dag bare for å finne nøklene mine, haha.

Jeg tar buss og t-bane til og fra jobb hver eneste dag, og derfor har jeg med meg en bok i veska! Det er ikke så ofte man får brukt tiden på å lese, men når man kjører kollektiv til jobb, så er det jo det perfekte tidspunktet. Ikke missforstå, jeg bruker også alt for mye tid på å scrolle gjennom sosiale media, men boken er uansett alltid med, haha. Og ja, jeg har alltid med meg solbriller. Nesten uansett hvilken årstid det er og hvor mørkt det er ute. Det kan komme av at jeg ofte har vondt i hodet, og syns det er så utrolig deilig å dempe lyset litt med solbriller. Pluss at jeg føler meg ti ganger kulere med solbriller på, lol.

Etter lange dager på jobb og på farten, så er det digg å ha med en makeup fix spray som denne. Akkurat denne fra Clarins har jeg nettopp begynt å bruke, og den er SÅ god. Lukter deilig av roser, og fukter en litt sliten og gusten hud.

To must-haves er et touch up pudder som dette fra Chanel, og en liten flaske med parfyme. Parfyme-flasker som dette er så perfekte, for de er så små og veier ikke et tonn i veska. Jeg er vel ikke den eneste som syns det kan være nødvendig å spraye seg litt ekstra utover dagen? Pudderet er også høyst nødvendig, ettersom at sminken ofte ser ut som den bare et kastet på ansiktet etter en hel dag. Jeg har en stygg uvane med å ta meg selv i ansiktet, og da blir sminken bare flekkete og stygg. Dette pudderet redder meg!

Jeg tror jeg har de mest sensitive leppene i verden, og bare det kommer et vindkast så får jeg tørre lepper. Derfor har jeg alltid med meg et eller annet produkt som gir fukt. Denne fra Estée Lauder er superfin, for den plumper og fukter samtidig! Win-win. Ellers har jeg selvfølgelig også med meg lommebok, klokke, telefon og høretelefoner!

Så der har dere det! Tingene jeg alltid har med i veska, og som jeg ikke kunne vært for uten. Hvor kult er det å dra ut å spise etter jobb å ha gusten sminke og u-fresh parfyme? Not so cool. Derfor er jeg alltid beredt!

(To translate this post, go to the sidebar, scroll down, and choose your language)

Likes

Comments

Konkurranse - vinn en GHD styler!

Hei dere!

I dag har jeg den gleden av å få dele ut en rosa GHD styler til en av dere. Med en gang jeg visste at jeg fikk muligheten til dette, valgte jeg en styler som de har laget for å støtte Rosa Sløyfe. Det var ikke tvil en gang! For det første er jo styleren utrolig kul, men for hver styler som selges, blir litt av summen donert bort til nettopp Rosa Sløyfe. Fantastisk! Finn ut hvordan du kan vinne lenger ned i innlegget:)

Pink Power

Jeg bruker veldig sjeldent rettetang for å faktisk rette ut håret, men denne er jo fantastisk å bruke for å krølle, bølge - ja, nesten hva som helst! Jeg retter også ofte ut håret dersom jeg har hatt håret i knute eller hestehale, for å få bort det stygge merket man får av hårstrikken. Siden jeg ikke har hatt rettetang de siste ukene, har jeg faktisk vasket håret etter hver gang jeg har hatt oppsatt hår for å få bort strikkmerkene. Dette er det slutt på nå! Det er jo absolutt ikke bra å vaske håret for mye, så da bruker jeg heller denne styleren, og lar håret vile litt fra alle slags produkter som jeg bruker i dusjen. 

​Så, hva må du gjøre for å vinne denne fantastiske, freshe styleren? ​Følg meg (@sandrah03) og GHD Skandinavia på instagram (@ghdscandinavia), og kommenter din egen instagram-bruker i innlegget her:) Vinneren blir trukket  på søndag 25. september! Lykke til:)

Konkurransen er avsluttet, og vinneren er trukket! Takk for deltagelsen:)

Likes

Comments

Nouw Magazine