Header

CHANNELING MY INNER GREEK

Hei, dere!

Her ser dere antrekket mitt fra lørdagen! Vi skulle ut å spise på en restaurant som en kollega tipset meg om i gamlebyen i Rhodos, og da passet det jo fint med en litt gresk-inspirert jumpsuit, haha. Nå aner ikke jeg hvordan grekerne kler seg, men i hodet mitt så ser det litt sånn ut. Den restauranten vi var på het Marco Polo, og er en av de beste restaurantene jeg noen gang har vært på. Vi gikk lenge i trange bakgater for å finne den, men det var så verdt det! Den er drevet av en italiensk familie, og de var også så supre mennesker! Stemningen på topp der inne altså. Når vi kom var det bare så vidt vi fikk bord, for de var fullbooket. Derfor booket vi like gjerne bord der til neste fredag, så er vi sikker på at vi får spist der en gang til før vi drar hjem. Da skal jeg prøve å få knipset litt bilder også, for det var et så koselig lokale! Minnet litt om en gammel gresk villa. Gleder meg allerede til neste besøk der!

Jumpsuiten min er fra Bikbok, belte fra H&M, veske fra Alexander Wang og sko fra River Island (tror jeg). Denne jumpsuiten er et av de beste kjøpene jeg har gjort i sommer, for den er så behagelig. Den kan man bruke om man bare skal slappe av hjemme, eller man kan style den til å bli litt mer pyntet. Men jeg elsker at den fortsatt har det litt laidback preget over seg om man pynter den opp også.

xx

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

NEW IN

Her ser dere en liten sneak peek på et antrekk jeg har planlagt oppi hodet mitt. Skoene og t-skjorten er ny fra Zara, mens øredobbene er fra Glitter (tror jeg). Er det ikke rart hvordan man shopper på de samme stedene uansett hvor man er i verden? Gikk på Zara å kjøpte nye ting liksom, haha. Det er jo alltid der jeg handler når jeg er hjemme og! Vanedyr er det vi er. Også har jo Zara veldig mye fint og da! Bare se på disse skoene. Blå velur - love! De blir så fine til jeans mot høsten også. Også måtte jeg bare ta med meg denne t-skjorten, haha. jeg tenkte jo selvfølgelig med en gang på Regina George fra Mean Girls, og jeg håper det er det den står for og. For alt jeg vet kan det være en annen Regina som har gjort et eller annet bra for verden. Men tviler på det, haha!

Nå har vi nettopp kommet inn fra stranden og skal dusje og ordne oss før vi drar ut å spise om en liten stund, og jeg må si jeg er ganske stolt av meg selv for jeg pleier å være ganske pysete når det kommer til mat på restaurant. Jeg bestiller som oftest ting jeg vet hva er og som jeg vet er godt, men nå har jeg utfordret meg selv litt å prøvd blant annet litt greske retter jeg aldri har smakt før. Og alt jeg har spist har vært kjempegodt, så jeg er fornøyd! Tenkte jeg kan komme med litt anbefalinger herfra når ferien er over, for det er jo veldig mange som reise til nettopp Rhodos. Og det er nok av shitty restauranter på sånne steder som dette, men vi har planer om å finne de beste, haha! Noe av det verste jeg vet er når restauranten har BILDE av maten på menyen. Noe så lite innbydende? Og tacky? Vi har altså ikke vært på noen sånne restauranter mens vi har vært her, haha.
Ha en fin kveld videre <3

xx

Likes

Comments

Tenkte jeg skulle vise dere noen av mine favoritter som jeg har med i toalettmappen når jeg er på tur! Om sommeren, eller egentlig når man skal på ferie til varmere strøk, så liker jeg helt klart å tone ned sminken. Ikke noe heavy øyenskygge, og heller ikke veldig mye på huden. Da kan man helle kompensere med å ha en litt knæsj, frisk leppestift. Jeg har også fått lagt på meg vipper, så maskaraen uteblir sammen med den dekkende foundationen. Man får jo så fin og frisk farge når man er i solen, og om man ikke har mye urenheter eller veldig ujevn hud, så er det ikke noe poeng i å kjøre på med full pakke. Less is more om sommeren. Ellers er jeg også opptatt av å ta vare på huden, ettersom at sola er hudens store fiende, haha. Så god hudpleie er viktig!

Her ser dere litt av det jeg bruker når vi skal ut å spise på kvelden osv. Jeg har byttet ut foundationen min med en EE creme (Even Effect), og det er rett og slett bare en mye letter og mindre dekkende type krem eller foundation. Den jevner også ut huden, og er perfekt for de som for eksempel har pigmentflekker osv. Ellers er solpudder et must for litt ekstra glød og farge, og denne leppestiften som har blitt min favoritt er den perfekte for å få en litt freshere look. Ellers legger jeg selvfølgelig Highlighter (must-have!!) og øyenbryn. Egentlig er sminkerutinen min her veldig lik som den jeg legger når jeg er hjemme, bare mye lettere og freshere. Dewy hud er nøkkelordet.

Når det kommer til hudpleie bruker jeg det samme som hjemme. Advanced Night Repair fra Estée Lauder er min beste venn, og er seriøst det beste serumet jeg noen gang har prøvd. Anbefales! Ellers er det jo selvfølgelig en god fuktighetskrem og øyekrem, pluss renseprodukter. Den gule masken fra Kiehls som dere ser over er den ultimate å ha med når man skal til sydligere strøk. Den fukter og roer ned huden, noe man virkelig trenger om man for eksempel har ligget litt for lenge i sola. Den føles også litt avkjølende, og det er såå deilig! Jeg kjøper alt i reisestørrelser når jeg skal på tur, så jeg har også fått med meg shampoo og balsam fra Rituals. Virkelig et up and coming merke som bare tar mer og mer av. Men ikke uten grunn, for det er veldig bra. Gir en deilig spa-følelse! Og sist men ikke minst; Body Lotion fra Kiehls. Det er så viktig å smøre godt og tilføre huden fukt når man utsetter seg for så mye sol, og denne er kjempegod!

Hva er dine must-haves?

xx

Likes

Comments

BLACK MAXI

Hei!

Tenkte bare å vise dere kveldens antrekk. Vi dro ut å spiste på en digg restaurant her i Faliraki, men nå er vi allerede tilbake på hotellet. Varmen tar på, og jeg kjenner jeg blir mye fortere trøtt her enn hjemme. Men det gjør ingenting, for ferien er til for å sove å slappe av. Jeg må bare si at jeg elsker hotellet vi bor på. Rommene er svære, balkongen er vendt mot havet, det er masse bra treningstilbud og servicen er generelt veldig bra. En annen ting er at jeg alltid hater solsengene ved hotellene når jeg er på ferie, men her er de helt fantastiske. Ikke sånne harde platikk-greier som man verker av etter to timer, men skikkelige solsenger. Kunne sovet der i natt liksom, haha!

Så tilbake til det jeg skulle vise dere! Dagens antrekk. Veldig enkelt; Kjole fra Bikbok (så behagelig!), øredobber fra H&M og belte fra Gucci. Det er viktig for meg at klærne jeg går i er behagelige, spesielt i denne varmen. Hvis ikke får jeg litt freak-out. Det verste jeg vet er å være klam og svett, så luftige plagg er det beste. Da passer denne kjolen midt i blinken:)

Nå skal vi bare slappe av resten av kvelden, også gleder jeg meg til en ny solfylt dag i morgen! Jeg tenkte jeg skal dra på yoga i morgen klokken 08.00, meeeen jeg har mine tvil på at jeg kommer meg opp så tidlig, haha. Lov å prøve seg.

xx

Likes

Comments

Endelig har vi kommet oss til sydligere strøk. Vi dro inn til Gardemoen i natt, og kom hit i 12-1 tiden i dag. Jeg hoppet rett inn i bikinien, før vi satte nesen mot stranden. Herregud, så deilig! Sand mellom tærne, strålende sol, og vann som det faktisk går an å bade i uten å få frostskader. Det er i et sånn her klima jeg skulle bodd. Det er sånn jeg trives best. Vinteren er det verste jeg vet, og jeg får frysninger bare av å tenke på det, haha. Men så trenger jeg jo ikke tenke på det nå, for det er bare å nyte omgivelsene her! Jeg trengte så sårt ferie nå, og det skal bli deilig å bare koble av i to hele uker. Det kommer liksom til et punkt hvor man bare MÅ ha fri, for alt går jo i 100 hele tiden ellers. Så jeg skal passe på å nyte hver eneste dag, sånn at jeg kan leve på denne ferien helt frem til juleferie, haha!.

Vi er så langt veldig fornøyd med hotellet! Det har et kjempefint bassengområde, men samtidig ligger det også rett på stranden. Det er en kul beach-bar, god restaurant, sandvolleyball, tennis og mye, mye mer. Så vi skal nok ikke kjede oss! Vi er litt glad for at vi tok ferien såpass sent, for hotellet er liksom ikke STAPPfullt som jeg ser for meg at det kan være i juni og juli.

Det blir nok en ganske rolig kveld på oss, ettersom at vi har vært våken veldig lenge. Håper på å få i oss en god middag og et (eller tre) glass vin før vi tar kvelden og sover ordentlig ut til i morgen. Jeg vil komme meg opp litt tidlig sånn at vi får trent før vi drar på stranden, men vi får se om feriemodusen kanskje kicker inn for fullt og det blir bortprioritert, haha!

Likes

Comments

Her kan dere se en liten sneak peek på hva jeg pakker med meg i kofferten når jeg reiser! Som dere ser er det lette, sommerlige plagg som kun egner seg når gradestokken viser 20+! Jeg må bare skryte av meg selv; mye av det jeg skal ha med meg er ganske fargerikt! Jeg gleder meg til å gå i bikini, lette kjoler, åpne sko og minimalt med sminke. Det blir kun tatt med freshe neglelakk farger til både hender og tær (pluss en svart en da, siden jeg elsker svart neglelakk, haha) og jeg skal ta etterveksten i håret før jeg drar sånn at det er fresht og klart til å bli skikkelig bleket av solen. Dette må jeg si er oppskriften på en bra sommer. Gleder meg til å oppdatere dere med outfits fra denne turen!:)

Nå er det endelig bare en uke igjen. Jeg har ventet så lenge på å reise på ferie nå, og det skal bli så digg å endelig komme seg avgårde! Jeg liker å reise på slutten av sommeren, for å "forlenge" sommeren litt, men gud, den ventingen ass... Natt til onsdag setter vi snuten mot Gardemoen, og ankommer Rhodos ganske tidlig. Det er veldig deilig, for da kan vi bare spise en god frokost og gå rett ned til stranden å nyte varmen der. IIH! Jeg gleder meg.

Men før den tid, så har jeg litt som står på planen. Først er det jobb i morgen og fredag, så er det en svipptur til Køben fra lørdag til søndag. Jeg reiser sammen med Estée Lauder, og da står det seminar, middag og fest på agendaen. Heldigvis trenger jeg ikke å stresse med hva jeg skal pakke til den turen, for det er jo bare for en natt. Alt jeg trenger er et litt penere antrekk til kvelden, og et jeg kan reise hjem i dagen etterpå.

Nå skal jeg hoppe til køys og bare krysse fingrene for at dagene går fort frem til vi reiser!

xx

Likes

Comments

Obviously.. Haha. I det siste har jeg tenkt på hvordan jeg hadde vært som singel. Ikke det at jeg vil være det, ikke i det hele tatt, men jeg har bare tenkt på hvor ubrukelig jeg hadde vært. Jeg har vært sammen med kjæresten i snart fire år nå, og da blir jo ting til vane. Man vender seg til å alltid ha noen der. Man utfyller hverandre, og har forskjellige oppgaver i hverdagen. Samtidig er man også vandt til å planlegge alt for to, så om man plutselig skal gjøre det for en, så blir det liksom litt stusselig. Altså, ikke misforstå, jeg skulle klar det helt fint, for jeg ser jo på meg selv som en strong independent woman (høhø), men det hadde nok blitt veldig annerledes.

Jeg er for eksempel helt udugelig på å få i meg nok mat. Da er det alltid bra å ha kjæresten som man lager middag sammen med, og som i ny og ne spør når sist du spiste, haha. Når jeg er hjemme alene gidder jeg nesten aldri å lage middag, og ender som oftest opp med knekkebrød. Jeg er jo egentlig ganske sunn i matveien, men akkurat dette med middag til meg selv, helt alene, det er jeg ikke noe god på.

En annen ting er å fikse ting. En gang druste jeg moppen opp i taklampa sånn at pæra slutta å virke. Hadde jeg bodd alene da hadde den nok aldri blitt skiftet. Ikke fordi jeg ikke kan, men fordi jeg ikke bryr meg. Jeg hadde sikkert bare latt gangen være mørklagt. Men han fikset det. Er sluket tett, så fikser han det også. Og en annen ting; Å åpne bokser. Seriøst, finnes det noe vanskeligere? Hadde jeg vært alene kunne jeg i hvert fall aldri spist noe som kom fra en boks. Den hadde sikkert blitt kastet vegg i mellom av sinne ettersom at ingen boksåpnere fungerer som de skal. Han åpner de med kniv. Lett som bare det.

Hvordan skulle jeg for eksempel fått åpnet denne kokosnøtta? Det hadde ikke gått hvis kjæresten min ikke ba han fyren på stranda om å gjøre det.... Haha, neida, jeg er ikke så tafatt.

Men på en annen side tror, og håper jeg, at jeg også utfyller han på en måte. Hadde det ikke vært for meg, så hadde nok ikke leiligheten sett ut som den gjør i dag. Hver søndag hadde det ikke blitt skrevet handleliste for den kommende uken, og middagene hadde ikke vært så nøye planlagt. Han hadde heller ikke tatt så godt vare på huden sin, for jeg har kjøpt inn alt av hudkremer, serum og rens som står på badehylla, haha. Alt dette er egentlig fordi jeg er livredd for at han skal få rynker, hahaha. Hysj!

Men hvis man tenker over det, så er det morsomt hvordan to personer kan være veldig forskjellige, men fortsatt fungere så bra sammen. Man har liksom bare funnet et helt annet menneske på jorda, også stoler man bare på at han eller henne ikke er en crazy øksemorder. At man utfyller hverandre så bra i hverdagen, får en virkelig til å tenke over hva man skulle gjort uten. Men det samme er vel hvis man er singel. Man er vandt til å kun ta vare på seg selv, også kommer det plutselig et annet menneske å invaderer privatlivet, haha.

Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg skriver dette, men jeg tenker jo på så mye rart, så hvorfor ikke.

xx

Likes

Comments

Det er noe jeg har fått for meg i det siste. Enten om det er by-ferie i Paris eller en tur til Sør i Frankrike. Jeg har fått litt franske vibes over meg, om man kan si det sånn, haha. Jeg vil spise croissanter til frokost, drikke vin til lunsj, og bare innta alt landet har å by på. Fransk er også det fineste språket, spør du meg. Så romantisk og lidenskapelig. Jeg vil gå på søte, små kafeer, ha piknik i parken ved Eiffel tårnet, og vandre gatelangs å bare drømme meg bort.
Dette er absolutt noe jeg må få til innen det neste året er over. Jeg skal nok greie å dra med meg kjæresten en tur til Paris, skal du se. For det er ingen andre jeg vil oppleve den byen med. Det er ikke noen andre det er meningen å oppleve den byen med.

Oh, Paris

Jeg er jo veldig glad i strandferie, men som den byjenta jeg er så kan jeg ikke si nei til en storbyferie heller. Og neste gang SKAL det bli Paris. Jeg vil dra NÅÅÅ, haha. Håper vi kan få det til når våren kommer igjen, eller litt mot sommeren. Jeg hater jo kulde, så kan ikke dra når det er for kaldt heller. Har noen av dere vært i Paris? Hva syns dere?:)

xx

Likes

Comments

Hei!

Må bare starte innlegget med å beklage den ræva kvaliteten på bildene her, haha. Kamera mitt ladet ut i dag så jeg fikk ikke tatt noen bilder med det, så det ble disse fra telefonen i stedet. Det sier seg jo selv at når man blåser opp små bilder så blir kvaliteten betydelig dårligere, men vi overlever.
Tenkte egentlig bare å titte innom for å si hei! Jeg har hatt så lite motivasjon til alt i det siste, så det har vært dårlig med oppdateringer her inne. Jeg er veldig klar for ferie kjenner jeg, så det kan være grunnen. Nå er det bare litt over en uke igjen før vi drar til varmere strøk, og før det skal jeg jo en kjapp tur til Køben og, så det går nok fort! Nå har jeg jobbet i et kjør med kun fri på søndager, og det kjennes på kroppen. Det var så deilig å slippe alarmen i morres, for så å bare ta det helt med ro hele dagen. Vi har vært ute å spist litt, og jeg vil bare anbefale alle som bor i Oslo til å dra innom Nydalen Bryggeri. Enten om det er for å smake på all den forskjellige ølen de har der, eller for å spise en god lunsj eller middag. Så digg!

En liten gladmelding siden sist da; Jeg har stått på venteliste for å få tak i dette beltet i over tre uker nå, og endelig er det mitt! Jeg var liksom klar til å kjøpe det med en gang jeg gikk inn i butikken, men selvfølgelig var de jo utsolgt. Obviously, siden det er så populært. Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, er det ikke det de sier? Haha. Det er så klassisk, tidløst og perfekt, og jeg gleder meg til å få brukt det masse fremover!

Håper dere har hatt en fin søndag, og at dere er klar for uken som kommer:)

xx

Likes

Comments

BARE SHOULDERS

Hei!

Tenkte bare å kikke innom for å vise dere et av antrekkene mine fra da jeg var hjemme i Molde. Her skulle vi bare ut på en liten snurr, og jeg endte opp med favoritt-skjorta. Denne har dere nok sett tidligere, og dere kommer nok til å se mye mer til den og. Elsker den! Typisk meg da å ende opp med svart og hvitt, men det er jo klassisk og veldig safe, så jeg vil si at det er innafor. Skjorten er forresten kjøpt på Zara om noen skulle lure på det.

Håper dere har hatt en fantastisk uke så langt! Jeg går bare rundt å teller dager til neste ferietur. Nå er det akkurat to uker igjen. Can't wait! Trenger virkelig litt sol og varme nå kjenner jeg.

xx

Likes

Comments

Jeg vil påstå at den alderen jeg er i nå, er den rareste man kommer til å oppleve i livet. Det er kanskje den mest forvirrende krise-alderen for enkelte, som for eksempel meg. Det er nå man liksom skal finne ut av alt, leve livet, være yolo, men fortsatt bli etablert og stå litt mer stødig. Jeg føler jeg svever på et sted midt i mellom, hvor ja, jeg har god jobb, leier en fin leilighet, og et stabilt forhold, men jeg vet fortsatt ikke hva jeg vil gjøre med livet, hvor mange barn jeg vil ha (vil jeg egentlig ha barn?), hvor jeg egentlig vil bo, osv. I denne alderen er man også omringet av veldig mye forskjellige mennesker. Noen er akkurat ferdig med bachelor, og hos andre er karrieren i full gang. Noen har fått barn og kjøpt hus, andre har 0 kr på BSU. I min vennekrets har vi litt av alt. Både de med barn, og de som ikke en gang har begynt å studere ennå. Og det er helt greit, men jeg skal innrømme at jeg blir sykt forvirret av det. Hvor burde jeg egentlig være nå? Egentlig skulle jeg bare ønske at noen kunne si til meg hva jeg skal gjøre, også gjør jeg det. Bare ta avgjørelsene for meg, for det er rett og slett for vanskelig.

Jeg vet ikke om det er min distre personlighet som gjør at jeg har så vanskelig for å velge en retning å gå i, og jeg bestemmer meg annenhver dag for hva jeg skal gjøre. Akkurat nå er planen å jobbe et år til, før jeg flytter hjem igjen til Molde for å studere sykepleie. Derfra vil jeg bli kosmetisk sykepleier - noe jeg tror kommer til å passe meg utmerket. Men igjen så har jeg ikke sjans til å komme inn på det studiet, jeg kommer sikkert til å angre på at jeg noen gang flyttet fra Oslo, og skal jeg liksom bare dra med meg kjæresten dit? Det er ikke akkurat verdens navle. Ofte tar jeg meg selv i å stå å tenke å stirre ut i lufta som en annen idiot, men det er akkurat slik livet føles nå. Veldig rart, og veldig mye å tenke over. Og som sagt, jeg er ganske distre, og lar ofte tankene bare vandre vilt uten å egentlig stoppe opp å virkelig tenke over hva jeg vil. Derav kommer også all denne hoppingen fra og tilbake om hva jeg skal gjøre i livet, haha.

Jeg har jo bodd i Oslo i fire år nå, og de fire årene har gått så fort at jeg knapt husker hva jeg har gjort. Jeg elsker å bo i Oslo. Denne byen har alt jeg trenger. Men plutselig kan det bli sånn at jeg rett og slett må flytte bort for å kunne studere. Eller i hvert fall studere på offentlig skole. Og tenk om jeg ender opp på et eller annet lite sted hvor jeg ikke kjenner noen? Jeg ser for meg at jeg blir sittende på en liten hybel alene og kommer til å hate livet i det lille hølet jeg føler meg tvungen til å bo i. Og ikke nok med at jeg kanskje må flytte, men jeg må si opp jobben min. Og det vil jeg jo absolutt ikke gjøre. Jeg vil jo jobbe der samtidig som jeg går på skole, men det kan jo vise seg å bli litt av en utfordring dersom jeg ender opp langt oppi nord eller et annet sted jeg sikkert aldri har hørt om før.
Jeg liker å ha nære venner og familie rundt meg. Jeg har null problem med å skaffe nye bekjentskaper og være sosial, men det er noe med å bare kunne ringe til en av mine beste venninner og avtale en kveld med taco og joggis. Det er noe betryggende ved å ha de her, uansett om vi er alt for lite sammen.

Jeg vet ikke jeg, men jeg føler at dette burde være kalt en slags tidlig midtlivskrise. Hvor man føler at man må gjøre alt og ingenting. Folk råder deg til å gjøre ditt og datt, men egentlig så står man der bare som et spørsmålstegn og flyter avgårde med sine egne tanker uansett. Jeg får bare si som jeg pleier; "Det ordner seg sikkert".


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hei!

Her kommer et lite sammendrag av mine siste posts på Instagram! Jeg er mye flinkere å oppdatere Instagram enn bloggen (det tar jo ganske mye mindre tid), så om du vil kan du følge meg der på @sandrah03. Der kan du se alt fra outfits til moodboards, selfies og andre ting som skjer i livet mitt! Jeg skal jo snart på en to ukers avslappende ferie, så det kommer nok til å bli en del oppdateringer derfra og:) Da får jeg jo også mer tid til å oppdatere bloggen, så det blir bra!

Nå er det endelig helg, men jeg må jobbe i morgen (lørdag) også! Sånn er det å stå i butikk, si! Etter jobb stikker jeg opp til Ida for et par glass vin og for å feire 23-års dagen hennes. Det blir hyggelig:) Det er liksom ikke så ofte man får til å møtes (vi kunne sikkert vært mye flinkere), men da er det jo også ekstra koselig når man får det til. Håper dere får en fantastisk helg, så blogges vi på søndag!

xx

Likes

Comments

THIS WEEKENDS OUTFIT

Long time, no see! Haha, jeg har vært helt forferdelig på å oppdatere i det siste, men det kommer rett og slett av at jeg har kost meg sånn på ferie de siste ni dagene. Jeg har vært hjemme i Molde og på hytta, og vi har hatt helt amazing vær. Båtturer, soling, vin og morsomme kvelder med jentene er det jeg har drevet med, og jeg har bare fått slappet skikkelig av. Deilig! Men jeg har uansett knipset litt bilder da, og tenkte å vise dere antrekket fra helgen nå først:) Jeg kjøpte den utrolig freshe toppen på bikbok for sikkert en måned siden, men har ikke tatt den i bruk før nå. Jeg har jo lovt meg selv å bruke mer farge, og dette er et steg i riktig retning vil jeg si!

Nå er jeg tilbake i Oslo, og er tilbake i vanlige rutiner. Den siste uken har gått veldig fort, og jeg må si jeg var litt lei meg når jeg måtte sette meg på flyet til Oslo. Hjemlengsel er noe jeg egentlig aldri har kjent på, men i det siste så har jeg bare blitt mer og mer glad i byen jeg har vokst opp i. Men jeg får bare være flinkere til å dra hjem, enten om det bare er en helg eller om jeg tar meg en litt lengre ferie. Jeg tror rett og slett det bare går for lenge mellom hver gang. Jeg har i hvert fall hatt det helt fantastisk nå, og gleder meg til jeg skal hjem igjen!

Håper dere har hatt det fint, også lover jeg å bli flinkere til å oppdatere:)

xx

Likes

Comments

Netter som dette er ikke uvanlig for meg. Jeg sover alt for lite, rett og slett fordi jeg sliter med å sovne. Når kroppen endelig får slappet av og hodet duser av inn i drømmene, så sover jeg veldig godt, men det er selve innsovningen som er problemet, og alltid har vært et problem. For jeg har nesten alltid vært sånn. Nå er jeg ganske vant til det. Kun et par timer på øyet før jobb dagen etter, og netter hvor man ligger i mørket og bare verker etter å få sove. Det er til å bli gal av inn i mellom, men det er bare sånn med meg. Og det spiller nesten ingen rolle hvor sliten jeg er, for søvnen kommer ikke lett til meg uansett.

Men akkurat nå sitter jeg våken og får ikke sove fordi jeg gleder meg sånn til fredag! Da starter nemlig min ni dagers ferie. Jeg skal hjem. Hjem til Molde. Jeg skal slappe av, kose meg med familie og venner, feste litt, og forhåpentligvis få nyte litt finvær når jeg først er hjemme. Jeg vil jo gjerne ta i bruk både båt og kajakk, samt gå turer med hunden og dra til byen sammen med mamma med sola skinnende på himmelen. Det er mulig det er for mye å be om, men det er lov å håpe. Jeg gleder meg i hvert fall veldig, og ligger bare å tenker på hva jeg skal pakke, hva jeg skal gjøre, hvem jeg skal møte, og hvordan jeg skal legge opp dagene mine. Så kanskje akkurat denne søvnløsheten er verdt det, haha. Jeg har jo vært helt utslitt i nesten to uker nå, for man kjenner det på kroppen når man virkelig trenger ferie. Men nå er det bare tre dager igjen, og jeg skal komme meg gjennom de dagene før jeg kan lande hjemme i senga mi i Molde rundt midnatt på fredag.

Nå har jeg ferie i ni dager, men ni dager går veldig fort. Så jeg vil få mest mulig ut av denne drøye uken. Etter det venter tre uker til med jobb, før jeg skal en kjapp tur til København og deretter settes kursen mot Rhodos. Det må jeg si at jeg drømme om hver eneste dag. Bølgeskvulp, solskinn, varme, god mat og vin. Saltvann i håret og solbrun hud er noe som virker veldig ukjent akkurat nå, ettersom at huden min nesten er melkehvit og kroppen har blitt utsatt for alt for lite D-vitamin så langt, haha.. Men det er deilig å ha noe å glede seg til - det gjør liksom dagene litt enklere.

Hvis noen har tips til bedre søvn, lettere innsovning osv. så plis rop ut! Jeg skal jo begynne å gjøre litt mer Yoga nå, og tenkte å prøve meg på meditering også. Det kan jo hende det funker. Ellers har det for eksempel aldri funket med rolig musikk for meg, men jeg har hørt om en eller annen app man kan bruke for å få både lettere innsovning og bedre søvn. Så den tenkte jeg å prøve meg på. Det er jo ikke bra å sove lite heller. Hverken for hjernen, hjertet eller huden. Hvis det fortsetter sånn kommer jeg sikkert til å se ut som jeg er 70 år når jeg er 50, og det vil jeg ikke, haha!

Håper i hvert fall dere sover godt, også satser jeg på at Ole Lukkøye snart kommer på besøk til meg også!

xx

Likes

Comments

Bade i sjøen/elven.
Jeg badet på Sørenga på søndagen, og det var kaldt, men veldig forfriskende! Jeg bor jo også i Nydalen, nesten ved toppen av elva, og jeg ser at mange bader her også. Det tenkte jeg at jeg skulle gjøre en dag. For eksempel etter en joggetur. Hvor digg er ikke det?

Ha flere jentekvelder på verandaen.
Det var var så hyggelig da vi hadde jentekveld sist lørdag, med friske drinker, god mat og bare god stemning hele kvelden. Det faktum at vi satt ute på verandaen helt til klokken 12 gjorde det jo enda bedre. Ingenting er bedre en sene sommerkvelder.

Jogge mer ute.
Jeg hater egentlig å jogge, men det er bedre ute enn inne på mølla. Jeg hadde en liten periode hvor jeg løp om morgenen, så jeg tenkte jeg skulle prøve å få den rutinen tilbake igjen. Det er jo så fint å jogge her i Nydalen. Bare rett ut døra!

Lære Yoga.
Det hotellet vi skal bo på i Hellas tilbyr Yoga hver morgen. Og det tenkte jeg å hive meg på! Samtidig har jeg funnet en "30 day yoga challenge" på youtube hvor man sakte men sikkert beveger seg opp i nivå, og dette er jo en super måte å lære på! Det er bare en halvtime, og perfekt trening om morgenen. Dessuten har jeg blitt litt stiv og dårlig til å tøye i det siste, så da tror jeg Yoga kan hjelpe!

Lese mer.
Jeg elsker jo å lese, men den siste tiden har jeg hatt en del å gjøre så det har falt litt bort. Jeg holder faktisk på med en bok, men det tar litt tid akkurat nå, haha. Jeg vil få tilbake lysten, og da er det bare en ting å gjøre; begynne igjen. Ingenting er som å lese en god bok enten på ferie, eller i en hverdag hvor man bare trenger å koble av.

Gå i mer farge/print.
Jeg går i alt for mye svart, og det er litt dumt om sommeren, syns jeg, haha. Når solen stråler og gradstokken viser over 20 grader syns jeg det er så mye freshere med litt farge, eller et litt morsomt print. Jeg er jo veldig glad i svart, meeen det kan jeg spare til vinteren. Jeg har jo også kjøpt meg fine fargerike ting, så det er på tide å ta de i bruk:)

Bli flink å gjøre ting etter jobb.
Det er jo ofte sånn at når man er ferdig på jobb så er det mest fristende å bare dra hjem å slappe av. Jeg drar som oftest på trening rett etter jobb, og det er jo bra, men jeg vil lære å utnytte dagen enda mer. Enten om man bare går en kveldstur, møter venninner, soler seg, spiser is, osv. Sommertiden er så viktig å utnytte til det fulleste, for vi har nok av kalde, mørke dager her.

Her var i hvert fall noe av det jeg tenker å bli flinkere til/gjøre mer av i sommer! Har du noen mål?:) Akkurat nå gleder jeg meg mest til ferie, og prøver egentlig bare å komme meg gjennom ukene for å komme dit, haha. Men kanskje det går fortere ved å gjøre noen av disse tingene over:)

Likes

Comments

SATURDAYS

Hei, og god mandag!

Tenkte bare å vise dere antrekket mitt fra lørdagen! Et antrekk satt sammen av helt nye, og veldig gamle ting haha. Denne shortsen "arvet" jeg av en venninne for så lenge siden at hun husker ikke at jeg har fått den av henne en gang. Den er kjøpt på Bikbok en gang i tiden, og jeg syns den er så fin! Ellers er også kimonoen ganske gammel, men den er jo så basic og veldig god å ha hengende i skapet. Ellers har jeg faktisk på meg badedrakt fra Zara, og øredobber fra H&M. Herregud så mange som har disse øredobbene forresten! I hvert fall i gull og rosegull. Jeg er jo veldig glad i svart, så da ble det svarte på meg, haha.

Håper dere har hatt en fin start på uken! Det startet litt treigt for meg da jeg våknet litt sent og at trikken jeg skulle ta plutselig ikke kom...Men jeg har trent etter jobb, og føler at jeg i hvert fall har kommet skikkelig i gang med uken! Må si det var litt tungt å trene i dag, så det ble en litt kort økt, men sånn er det vel på mandager, haha.

Ha en fin kveld:)

xx

Likes

Comments

DRINKS WITH THE GIRLS

Hei!

I går hadde jeg en så hyggelig kveld sammen med jentene! Det er jo alltid koselig med vinkvelder, men i går tok vi en litt ny vri på det. Alle sammen kjøpte inn ingredienser til en type drink hver, også hadde vi litt snacks og fingermat i tillegg. Vi hadde blant annet Mimosa, Sangria og Gin & Tonic, og tre til som jeg ikke husker navnet på, haha. Anbefaler dere å ta en jentekveld som dette, i stedet for de standard vorsene hvor alle bare ender opp med en vinflaske hver. Vi hadde ganske enkle, drinker som vi vet smaker godt, men det er jo også veldig gøy å finne oppskrifter på eksotiske og kule drinker man ikke har smakt før!

Fineste jentene <3

Et lite tips da; pass på å ikke blande drinkene alt for sterke, for det blir gaaanske mye drikke etterhvert, haha. Kan si jeg kjente det i går, og ikke minst i dag! Men gøy er det uansett, og som de sier "helt om natten, helt om dagen": Så vi startet faktisk dagen i dag med å bade på Sørenga, og nøyt sola så lenge den var på himmelen. Ikke fullt så varmt som i går, men uansett deilig! Det var faktisk årets første bad for meg (jeg er litt pyse) og det var så forfriskende. Perfekt for å kurere hangoveren, haha!

Håper dere har hatt en fantastisk helg, og at dere har kost dere i solen!:)

xx

Likes

Comments

EVERLASTING SUMMER

Hvor fantastisk hadde ikke det vært? En sommer som varer evig! Kun sol, bading, og deilige dager på verandaen. Haha, det hadde vært noe. Men vi har i hvert fall en sånn dag i Oslo i dag! Og jeg er evig takknemlig. Ingenting gjør meg så glad som når sola skinner. Et kaldt glass iste og en god bok ute i solen er det beste jeg vet. Jeg har ligget ute helt til nå, og prøver desperat å få litt farge på kroppen. Vi skal jo til Hellas i August, men vil ikke dra dit helt blek heller. Mulig jeg må besøke solariumet et par ganger, haha.

Nå skal jeg bare sitte ute litt til før jeg hopper i dusjen. I kveld er det drink night med jentene, og det vil si at vi aller tar med en drink hver (altså en type drink hver) også blir det litt mat og snacks i tillegg. Litt mer kreativt enn et vanlig vors hvor alle har med en flaske prosecco hver, haha. Jeg skal lage noe så enkelt som Mimosa, men det er jo en perfekt drink til finværet :) Frisk og god!

Håper dere har kost dere så langt i dag, og at kvelden blir super!

xx

Likes

Comments

Heihei!

En litt sen oppdatering i dag, men det får gå. Hele fire dager siden sist jeg oppdaterte her inne, men sånn er det når man har litt andre ting som må gjøres. Jeg tenkte bare å vise dere de nyeste tingene fra baderomshylla mi! Alt fra dufter til foundation og leppeprodukter, og hva jeg syns om det. Det er så mye fint til hud og hår i butikk nå, og sommeren er en tid jeg elsker med alle de friske duftene og spreke fargene.

Begynner med favorittene fra Estée Lauder! Det har kommet inn en helt ny serie med leppestifter som heter Pure Color Love i fire forskjellige finisher og mange forskjellige farger. Jeg har lagt min elsk på to stykker; Rose Excess (matt) og Wild Poppy (Shine). Sistnevnte har jeg ikke bilde av. De sitter gått, man blir ikke tørr, og alle fargene er veldig kule å mikse og matche sammen! Ellers er denne primeren helt fantastisk. Jeg bruker mest glowy primers, men denne er perfekt dersom jeg vil ha et helt smooth og perfekt underlag å legge makeup på. Den glatter ut fine linjer og porer, og huden kjennes bare helt fantastisk ut. LOVE!

Neste ut er Dior, og jeg må bare si at jeg elsker Dior om sommeren. Årets sommerlook er helt fantastisk med blant annet dødsfine skygger i nydelige farger. Og nå har disse nyhetene kommet! Jeg er kresen både når det kommer til maskara og duft, men kan si at begge disse fra Dior traff blink. Den vanlige J'adore parfymen til Dior er god, men jeg har aldri kjøpt den rett og slett fordi jeg syns den blir for tung, og ikke helt min lukt. Men denne, J'adore In Joy, er veldig mye mer meg. Frisk å god, og ikke for tung! Så om du er på leting etter en ny parfyme til sommeren, så burde du gå å lukte på denne. Den nye maskaraen, Pump N' Volume, er også kjempe god! Gir fantastisk volum, og klumper ikke. Yay! Sier ikke nei takk til dramatisk volum på vippene, altså! Sist men ikke minst så må jeg bare nevne Lip Sugar Scrub. Den bruker du som en vanlig leppepomade, men det er altså en skrubb. Så man får en lett tint, myke lepper og fukt samtidig. Så digg!

Next up; YSL <3 Jeg elsker jo Double Wear foundationen til Estée Lauder, og kommer aldri til å slutte å bruke den. Men jeg ville gjerne ha en foundation med litt mindre dekk og mer fukt som jeg kan bruke når jeg vil ha en mer "dewy" sminke, og da er denne perfekt. Touche Eclat gir en superfin glød, og legger seg fint på huden. Jeg har villet prøve denne lenge, og endelig er den min! Jeg har også en ny leppestift fra YSL som jeg fikk på kurs med navnet mitt gravert inn på (så kult!), men den har jeg faktisk ikke prøvd ennå. Jeg ser allerede nå at jeg liker fargen, og det er en farge jeg også lett kan gå med til hverdags, så jeg har troa! Et siste tips fra YSL; Mon Paris EdP. Denne parfymen er SÅ perfekt for meg nå. Frisk, litt søt, ikke for tung, og bare helt nydelig! Virkelig en parfyme jeg elsker.

Ellers som dere ser på bildene over er det også et palett fra NYX. Dette kjøpte jeg faktisk for en god stund tilbake, men har brukt det veldig lite, dessverre. Det er kjempefine, varme farger som jeg elsker, og de er faktisk veldig pigmenterte og gode å jobbe med. Må si jeg er overrasket over kvaliteten, ettersom at produktet er så billig! En annen ting jeg kan anbefale fra NYX er Liquid Lineren som sitter hele dagen, og er veldig fin å legge:)

Hva syns dere? Har vi noen felles favoritter her, eller?

xx

Likes

Comments

A GOOD START

Hei, og god mandag!

Jeg prøver alltid å starte uken på best mulig måte. Det er som at resten av dagene flyter mye bedre da, og i dag greide jeg det! Sto opp tidlig, lagde meg smoothie, og hadde god tid. Det er så deilig! Frokost er en ting jeg er helt elendig til å få i meg, så på dager som dette når jeg har god tid, lager jeg noe skikkelig digg. I dag ble det smoothie bowl med banan og havregryn. Jeg drikker også alltid et glass vann, hvis ikke tørster jeg ihjel på vei til jobb, haha.

Håper dere hadde en fin start på uken!:)

xx

Likes

Comments

Nouw Magazine