Header

- STARTING THE DAY OFF RIGHT - 

God morgen!

Jeg skal snart fyke avgårde til jobb, så titter bare innom for å si hei! Denne uken har flydd forbi på samme måte som alle andre uker gjør, og i morgen er det allerede fredag og endelig helg. Jeg har ikke så mye planer for helgen, bortsett fra jobb, og det er litt deilig av og til. Bare slappe av og lade batteriene. Også er det jo langhelg, så jeg får to dager helt fri uansett om jeg jobber. Deilig!:)

Her har dere forresten yndlings-frokosten min! MASSE frukt. Det er så deilig å starte dagen med noe så friskt og godt. Jeg pleier også å ha med en del frukt til lunsj. Jeg er ikke veldig glad i frokost og lunsj, men frukt fungerer veldig bra for meg. Håper alle har hatt en fin uke så langt!:)

xx

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

- SUMMER BLUE - 

Hei!

Titter innom for å vise dere to av mine siste innkjøp! En duft, og et par solbriller. Denne duften har jeg gått å siklet på SÅ lenge, og nå måtte jeg bare kjøpe den. Den lukter blant annet av mandel og vanilje - to av mine favoritter! Jeg elsker jo vanilje, og jeg syns denne duften er så perfekt til en deilig sommerkveld. Ikke for søt, og ikke tung, men akkurat det jeg ser etter i en duft! Anbefaler alle å lukte på denne:) Den andre tingen er disse solbrillene fra Quay med blå speilglass. Jeg har litt hekta på solbriller, spesielt når det begynner å gå mot sommer. Du ser meg sjeldent uten solbriller om våren og sommeren, haha. Det er liksom det perfekte tilbehøret. Så fresht!

Nå gleder jeg meg til det blir skikkelig sommer, altså! Shorts, sneakers, friske dufter, kule solbriller og lange kvelder ute på verandaen er akkurat det jeg trenger! Vi har planer om å bestille ferie, kjøpe grill og alt annet man trenger for å gjøre dette til en helt fantastisk sommer. Jeg har allerede begynt å sniktitte litt på nytt badetøy også, og kanskje jeg lager et eget innlegg om det etterhvert. Det beste jeg vet er å kjøpe badetøy. Da vet man liksom at bedre tider er på vei, haha!

Håper dere har hatt en fin onsdag!:)

xx

Likes

Comments

- JOINING THE BAND - 

Hei!

Her er antrekket mitt fra lørdagen! Jeg og kjæresten gikk en tur for å kjøpe inn diverse ting, og for å nyte været litt med det samme. Dessverre så var det kjempekaldt ute og blåste mye, så man kan vel ikke si at sola hjalp så mye. Skulle ønske det var så varmt som det så ut inne fra, haha. Jeg gikk i hvert fall for et antrekk med den nye favoritt-buksa mi fra Levis, band t-skjorte fra Zara, veske fra Alexander Wang og sko og jakke fra Zara. Jeg må nok kjøpe meg flere band t-skjorter tror jeg, for de gjør alle antrekk så mye kulere! Også liker jeg å gå litt den veien i stilen ettersom at håret mitt er så blondt. Det er veldig lett at jeg blir litt sukkersøt, haha. Nå er det tid for en ny uke (vel, det er jo tirsdag allerede), og jeg er full av motivasjon! Dette skal bli en bra en.

Ønsker alle en fin uke!

xx

Likes

Comments

Hei!

Tenkte å starte denne uken med å vise dere litt hvordan jeg planlegger ukene mine. Jeg er en person som liker å planlegge ting og ha det meste på stell, og prøver egentlig alltid bare å gjøre ting lettere for meg selv, haha. Det er enkelte ting som bare gjør hverdagen mye enklere, og som feks. sparer meg tid om morgenen. Jeg liker å ha god tid, så jeg vet akkurat hva jeg må gjøre og når jeg må gjøre det for at det skal bli en bra uke!

MAT

Jeg og kjæresten handler én gang i uken. Ellers drar vi kun på butikken dersom vi akutt trenger noe eller har gått tomt for noe. Dette har vi funnet ut er veldig smart mtp. økonomi, og at man ikke trenger å stå hver dag og lure på hva man skal spise. Da kjøper vi inn alle middager, ting til frokost, frukt, dopapir - ja, alt! Sånn som nå har jeg sittet å bladd i en kokebok for å finne ut hva vi skal spise. Jeg er ikke så kreativ i matveien, så da er det fint å få litt tips å triks. En annen ting er at hvis man handler hver eneste dag, så plukker man gjerne med seg ting man egentlig ikke trenger. Veldig lite økonomisk.

JOBB

Jeg har annenhver uke med senvakt og tidligvakt, og denne uken er det tidlig. Da vet jeg med meg selv at jeg må stå opp 08.00, SENEST 08.30 for å ha tilstrekkelig med tid. Dette vil si at jeg har nok tid uten å måtte springe rundt som en gal person om morgenen, haha. Jeg rekker å hive i meg et knekkebrød, sminke meg, osv. Hver kveld før jobb pleier jeg å ordne, eller i hvert fall planlegge lunsjen til dagen etter. Dette gjør jo at jeg bare kan hive det oppi veska og fyke av sted. Her i gården går det mest i knekkebrød og frukt! Jeg spiser veldig mye frukt, for det er veldig digg, og veldig enkelt å ta med seg. Jeg prøver også å legge frem klærne jeg skal ha på meg, men siden jeg går i uniform hver dag, så er ikke dette så vanskelig uansett.

TRENING

Jeg prøver å trene hver dag etter jobb, så jeg pakker med meg treningsklær. Jeg liker best å dra rett på trening, for om jeg drar hjem er sjansen for at jeg kommer meg ut igjen veldig liten. Når jeg har senvakt prøver jeg også å trene før jobb, men da gjør jeg det bare hjemme i stua! Trening gir meg så mye energi, uansett om det kjennes helt umulig ut etter en hel dag på jobben. Men etterpå er det helt amazing! Jeg passer også på å pakke med meg litt ekstra mat, sånn at jeg har å spise på trikken før jeg skal trene.

ALMANAKK

Jeg skriver ned absolutt alt jeg skal i almanakken min OG i kalenderen på iphonen min. Det har skjedd for mange ganger at jeg har dobbeltbooket feks. et kurs og en venninnekveld, og da får jeg så innmari dårlig samvittighet. Samtidig er det veldig fint for å skrive ned endringer i timeplanen på jobb, gruppetimer på trening, hvilken dag man skal spise hva, osv. Jeg får litt noia om jeg ikke har notert noe i kalenderen før uken starter. Føler at jeg mister kontrollen helt, haha!

BLOGG

De ukene jeg har tidligvakt, pleier jeg som regel ikke å planlegge bloggen så veldig. Det er når det er senvakter jeg får en liten utfordring. Da blir det fortere mørkt, man vil helst bare hjem å slappe av, og det blir litt bortprioritert. Derfor prøver jeg å skrive noen innlegg på forhånd, dersom jeg vet at jeg har noe jeg vil dele med dere. Dette er kjempesmart dersom du vil ha en blogg, men ikke vil planlegge hver eneste dag etter den!

VENNINNER OG KJÆRESTE

Jeg må bli veldig mye flinkere til å være med venninnene mine. Tiden går så fort, og man har så mye man skal gjøre, så det er av og til litt vanskelig å prioritere. Jeg og mine venninner pleier å planlegge litt på forhånd dersom vi skal møtes, og det er veldig deilig. Da kan man liksom bare legge det inn i kalenderen og samkjøre med alt det andre man skal gjøre. Men vi må bli flinkere, for vi har det jo så hyggelig når vi først er sammen! Jeg og kjæresten derimot, vi er jo sammen hver eneste dag. Men det er viktig å finne på litt ting. En kveldstur, søndagstur på Løkka - ja, hva som helst. Og der er vi ganske god! Yesss.

Så det var litt av det jeg bedriver ukene mine med. Og som sagt prøver jeg som oftest å gjøre det enkelt for meg selv, sånn at jeg slipper å stresse med ting. Rop ut om du har noen tips eller triks for å få uken til å skli rolig forbi!

xx

Likes

Comments

- NEW IN: LEVIS - 

Hei!

Long time, no see! Jeg har ikke oppdatert på en liten stund, og det kommer rett og slett av at jeg har vært hjemme på ferie. Jeg koblet av fra alt, og bare slappet av mange dager på hytta. Og deilig var det! Men nå er jeg tilbake:) Tenkte å vise dere de nye jeansene mine! Jeg gikk innom Carling hjemme i Molde, og når jeg fikk på meg disse buksene, så ville jeg ikke ta de av igjen. SÅ utrolig kule. De sitter som et skudd. Jeg er jo veldig fan av Levis, så denne traff midt i blinken. Det er en 501 modell, mid-waist vil jeg si, og er en mellomting mellom boyfriend-jeans og skinny-jeans. Perfekt! Til de som lurer så kjøpte jeg buksene pittelitt trange, for det er ikke noe stretch i de, så de kommer til å vie seg ut!

Vil også bare anbefale den nye duften til YSL, Black Opium Floral Shock! YUM. Så deilig nå frem mot sommeren. YSL har jo helt ufattelig mange gode dufter, så dere burde ta turen innom å lukte litt hvis dere skal et sted hvor de selger det.
I kveld er det duket for spill- og vinkveld hos en venninne, og det blir veldig koselig! Deilig å ha en kveld inne uten å dra på byen også, syns jeg. Håper dere har hatt en fin helg så langt!

xx

Likes

Comments

- APARTMENT NEWS -

Hei!

Må bare vise dere disse kule bildene jeg fikk hjem i posten her om dagen! Det har vært litt tomt på veggene i leiligheten vår, så det var på tide å få opp noe. Vi har jo bodd her en stund, men først nå har vi skjerpet oss å endelig kjøpt de inn, haha. Jeg liker at ting er enkelt og rent, men fortsatt litt edgy. Så disse passet inn perfekt! Kate Moss er jo det ultimate ikonet, og dette bilder av henne er SÅ kult. Det henger på veldig mange vegger rundt om i Norge, noe som er veldig forståelig! She's the shit.

For de som lurer så bestilte jeg disse på desenio.no, og har alle bildene i 50 x 70 cm. Jeg vurderte å ha de en størrelse større, men da hadde de tatt all plassen på den lille veggen vår, haha. Så og si alt i leiligheten vår er grått, sølv og hvitt, så jeg syns det ble veldig fint med de to grønne plantene på bildene. Litt farge skader jo ikke!

Tenkte også å vise dere litt av pynten jeg har ellers;

Litt ironisk å ha "just be gold" når resten av leiligheten er sølv og grå, men det er en fin quote da, haha! Ellers elsker jeg det minste bildet som ei på jobben min har tegnet! Hun er så utrolig flink, og det er veldig gøy å ha litt sånne ting som absolutt ingen andre har! Det er unikt. De store lysestakene er fra Georg Jensen, og de fikk jeg til jul av mamma og pappa! De har akkurat de samme i enda større som skal stå på gulvet, og de vil jeg ha når vi flytter i en litt større leilighet en eller annen gang.

Så da har dere fått en litt sniktitt inn i leiligheten vår! Håper dere har en fin dag videre:)

Likes

Comments

Hei!

Tenkte bare å hoppe innom for å vise dere gårsdagens antrekk. Det morsomme med dette er jo at jeg endte opp med en annen bukse, fordi jeg tok bildene før jeg hadde bestemt meg, haha. Men det ble nesten det samme da. Elsker denne toppen fra H&M! Den kan jo brukes til nesten alt, og adder det lille ekstra til antrekket med volangene. Perfekt til både hverdag og fest, spør du meg. Ellers er også skoene og øredobbene fra H&M!

Kvelden i går var veldig hyggelig, og vi feiret fine Marthe! Det er alltid like gøy når vi samles! Derimot måtte det vært noe alvorlig feil med DJ'en på utestedet vi var på, for han spilte plutselig bare gamle slagere som han mikset sammen med syre-musikk. Litt spesielt, hahah.. Ikke en eneste sang var fra 2016-2017 liksom! Alt i alt var det en veldig bra kveld, og jeg greide å våkne opp uten å være hang-over i dag. Det er veeldig deilig! Tenkte jeg faktisk skal prøve å få noe ut av denne søndagen, for som oftest bruker jeg søndagene inne på sofaen, eller så vasker jeg leiligheten. Det er allerede gjort, så det slipper jeg i dag!

Håper dere har hatt en fin helg, og at dere nyter dagen i dag:)

Likes

Comments

- A NIGHT OUT - 

Hei, og god lørdag!

Jeg er i hvert fall veldig glad for denne lørdagen, for jeg skulle egentlig jobbe, men fikk vite i går at jeg kunne ta fri! FOR en deilig beskjed, haha. Nå har jeg jobbet tre lørdager på rad, så veldig deilig med helgefri. Uansett så må jeg si at jeg har vært veldig effektiv i dag! Klokken er bare litt over tre, og jeg har allerede vært på posten, på Storo for å fikse siste rest til i kveld, hengt opp nye bilder på veggen, og ryddet litt! Skal vise dere de nye bildene i leiligheten i et eget innlegg. Nå skal jeg bare slappe av litt, før jeg hopper i dusjen og begynner å ordne meg. I kveld er det duket til bursdag for en venninne, og det gleder jeg meg til! Vi har det alltid så gøy når vi drar ut. I den anledning har jeg satt sammen det jeg syns er essensielt når man skal ta seg en fest. Jeg vet ikke om det blir akkurat disse tingene jeg lander på i kveld, det spørs litt på resten av antrekket! Men her er i hvert fall noe av det jeg har planlagt å kanskje gå med i kveld.

Nye sko! Det var disse jeg hentet på posten tidligere i dag. Jeg har lenge siklet på pumps med akkurat denne utringingen, så jeg håper på at de blir en del av antrekket i kveld. Vel og merke så er de litt harde, men man må lide for skjønnheten. Ikke sant?

Face and Body Shine fra Tromborg og favoritt-parfymen fra Armani! Denne duften har jeg alltid på meg når jeg skal ut, men Tromborg-produktet er nytt! Det er rett og slett som en highlighter. Et glødeprodukt kan man vel kalle det. Kan enten blandes i foundation, eller smøres rett på kroppen! Også har jeg selvfølgelig planlagt å legge øye-makeup med Modern Renaissance palettet fra Anastasia. Elsker fargene og pigmenteringen! Og de sitter utrolig godt.

Da skal jeg straks hoppe i dusjen, så er det glam-time!

Likes

Comments

Hei!

For en liten stund siden skreiv jeg at jeg ville vise dere litt hvem jeg følger på blant annet instagram osv. for å få inspirasjon, så i dag tenkte jeg å starte dagen med nettopp dette. Jeg kunne jo sikkert ramset opp uendelig med inspirerende mennesker, men i dag tenker jeg å bare ta for meg en jente som jeg har fulgt en god stund nå. Danielle (@weworewhat) er amerikansk, living in New York baby! For meg er det litt rart å ha en amerikansk jente på listen over de jeg får inspirasjon fra, nettopp fordi det er ikke amerikanske jenter jeg tenker på når jeg tenker fashion. Det kan ha noe med å gjøre at jeg et år bodde i en ganske liten by der borte for noen år siden, og at de har sans for mote er ikke akkurat den oppfatningen jeg fikk da, haha.

- CLASSY STREET FASHION - 

Anyways! En av de tingene jeg liker så godt med Danielle er at hun er veldig flink å mikse high-fashion brands og billigere ting som de fleste har råd til. Samtidig som hun går med veske fra Louis Vuitton, så er buksen hennes fra Topshop og skoene er fra Zara. Det er jo ofte man kan se på de jentene man får inspirasjon fra som litt uoppnåelig, nettopp fordi alt koster en formue. Og for oss i vanlig jobb, så er det ikke mulig å gå i Balmain fra topp til tå. Danielle er classy med et hint av street-fashion, noe jeg virkelig liker. Jeg tror ikke man kan sette noe konkret stempel på hvilken stil hun har, for hver dag er det noe nytt og annerledes. Hun viser også litt mer menneskelige sider, som man gjerne ser mer av om man følger henne på snapchat og. Hun er den perfekte it-jenta fra New York; Laidback, classy og kul. Også har hun selvfølgelig også to veldig søte hunder som matcher stilen hennes, haha! Hadde jeg skulle byttet liv med noen, så tror jeg kanskje det hadde blitt henne.

Danielle er også founder av nettsiden weworewhat.com, som er en blogg med veldig mye forskjellig. Interiør, mote, outfits, mote for herrer osv.! Jeg følger mest med henne på instagram, da jeg tar meg svært lite tid til å lese blogger. Så, jeg vil anbefale alle å gå inn å følge @weworewhat på instagram (for de som ikke gjør det allerede) for der er det MASSE inspirasjon å hente.

xx

Likes

Comments

Har dere sett serien "13 reasons why"? Det handler om en jente som går på High School, og som tar sitt eget liv. Hun legger igjen 13 kasetter, som 13 personer, aka 13 reasons why, skal høre på. Her får man høre grunnene til hvorfor hun gjorde det hun gjorde, og hvem hun mente var med på å gjøre at hun hadde det som hun hadde det. Det hele er egentlig en eneste stor serie, som viser oss hvordan mobbing kan føre til selvmord. Uansett om vi vet dette fra før, så får vi det nå visuelt foran oss i denne serien. Jeg husker året jeg begynte på den nye skolen i USA. Det første jeg fikk vite da jeg kom dit, var at en jente hadde tatt livet sitt på grunn av mobbing året før. Jeg gikk på skolen med de som hadde "skyld" i at hun tok sitt eget liv. Eneste forskjellen fra den virkeligheten og denne serien, er at vi visste ikke hvem det var. Ingen står frem som mobbere. Ingen vil kalle seg selv medskyldig i en persons død. Uansett om de sikkert innerst inne vet at de var en del av det. Og her er det ikke snakk om uskyldig tull. Det tåler man. Men det er helheten av det. Når du blir grovt køddet med av flere personer. Man tenker kanskje ikke over det, men dine uskyldige ord, kan ha stor betydning i helheten hos livet til en annen person. Det trenger ikke være ord en gang, det kan være stillhet. Blikk.

Jeg er så heldig at jeg har aldri blitt mobbet. Og om jeg noen gang har fått ting i mot meg som har vært sårende, så har jeg alltid hatt en god gjeng med jenter bak meg. De som har passet på, støttet, og bare alltid vært der. Men i serien snakker hun også om å være ensom. Ensom midt i en klynge med mennesker. Og det er rart med det, for det kan man faktisk være. Og det har sikkert de aller fleste kjent på. Uansett om man har en eller flere personer å være sammen med hver eneste dag, så kan ensomheten komme krypende. Ofte føler man seg buret inne med sine egne tanker og følelser. Det er jo ikke alltid man deler absolutt alt med alle. Noen ting velger man å holde for seg selv, for det er det aller enkleste. For meg kommer dette om natten. Det er ikke noen hemmelighet at jeg sliter med å sove. Jeg vet ikke hvorfor, har bare alltid vært sånn. Uansett om kjæresten min da ligger rett ved siden av meg, så ligger jeg der helt alene med mine egne tanker. Jeg tenker på alt. Og av å til, blir dette så ille at det påvirker humøret mitt ellers. Så da er man liksom litt stuck i denne ensomheten da, fordi det er så mye som kverner oppe i topplokket. Det kan være alt fra ting man skulle ønske man kunne gjøre og ting man skulle ha gjort. Det kan være noe man angrer på at man gjorde, eller noe man angrer på at man ikke gjorde. Alt mulig.

Som sagt, så er dette noe de aller fleste sikkert føler på. Derfor føler jeg meg ekstra heldig som har så mange gode mennesker rundt meg. Tenk om jeg skulle være stuck med disse ensomme tankene, og samtidig ikke hatt det noe bra ellers heller? Det er en tanke jeg nesten ikke orker å bruke energi på en gang. Jeg tror dette er viktig å tenke på. Enten om du gå på ungdomsskolen, eller er ute i arbeidslivet. Ingen liker å være alene. Ingen har godt av å være alene. Ikke for mye i hvert fall. Så om vi bare gir hverandre et smil eller et hei ekstra, eller inviterer den nye jenta i klassen på fest, så har vi gjort mye på veien for at andre mennesker skal ha det bra. Ingen liker å bli ignorert. Det er en forferdelig følelse. Det unner jeg ingen. Det er veldig lett å bli påvirket av andre når det kommer til dette med hvem man skal være venner med osv. Men det burde ikke ha noe å si hva andre mener. Du skal gjøre mot andre, det du vil at de skal gjøre mot deg. Den gyldne regel. Enkel å leve etter, og veldig effektiv. Det fins ikke noe bedre livsmotto en den leveregelen.

Poenget mitt med alt dette er egentlig at dere må se denne serien, haha. Jeg tror alle har godt av det, for akkurat dette, det skjer i virkeligheten. Hver eneste dag. I alle land og alle samfunn. Det er en gripende og spennende serie, som virkelig er verdt et par timer av tiden din. Jeg vet ennå ikke hvordan den ender, for jeg er bare på episode 7, så ikke røp noe om du allerede har sett alt, haha!

ENJOY!

Likes

Comments

- THERE'S ONE FOR EVERYTHING - 

Masker, masker, masker! En av beauty-verdenens store trender nå er jo multi-masking. En maske for ethvert problem. Man skal gjerne også påføre de samtidig, bare på forskjellige områder på ansiktet, haha! Men det er jo sant, for det er jo ikke som at man har samme problemene i hele ansiktet. Så jeg tenkte jeg skulle vise dere de maskene jeg sverger til akkurat nå!

Denne Scrub Masken fra Tromborg har jeg stående i dusjen. Jeg påfører et lag og lar den virke mens jeg vasker håret osv. Deretter masserer jeg forsiktig og skyller av. Jeg har aldri så myk hud som etter jeg har brukt denne! Den renser ned i dybden, og huden blir så glødende og fin! Jeg bruker den ikke mer enn 1 gang i uken:) Hvis du har veldig sensitiv hud, så holder det å bruke den som en maske, og ikke en skrubb! Viktig å ikke overstimulere huden også.

Alle har vel sett filmene på youtube med desperate mennesker som prøver å dra av seg den svarte peeling-masken? Hahah, god underholdning! Cluet er vel at man egentlig ikke skal legge den i hele ansiktet. Denne masken fra JorgObé skal rense ut av porene dine, altså ta hudormer osv. Og det har man jo ikke i hele ansiktet. Jeg bruker den på nesen og haka, for det er jo der hudormer som oftest kommer. Den anbefales virkelig, for den tar kjempebra! Også perfekt for gutter som tror at all hudpleie er tilegnet jenter, og trenger en svart forpakning for å føle seg mandig, haha.

Detox Masken fra Estée Lauder er gull verdt! Den skal bare sitte på i tre minutter - aka, alle kan ta seg tid til å bruke den. Dette er en leirmaske som tørker superraskt og er med på å fjerne og motvirke urenheter og absorberer giftstoffene og avfallstoffene som gjør at porene syns! Love!!

Sist, men ikke minst; Min all time favorite! Denne foliemasken fra Estée Lauder er verdt hver eneste krone. Vil du ha en maske som virkelig fukter huden, så er det denne du skal prøve. Tror den skal sitte på i 10 minutter, men jeg sitter alltid minst en halvtime fordi jeg syns det er så digg, haha! Jeg bruker den akkurat når jeg føler for det. Har jeg vært stressa, hatt en lang dag eller bare kjenner at huden min trenger et boost, så tar jeg denne. Altså, AMEN til denne masken.

Hvilke masker bruker du? Har du noen å anbefale?:)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

- SPRING FEELING - 

Dette coveret til ELLE gir meg skikkelig vårfølelse. Jeg syns det var så fint at det fortjente et eget innlegg, haha. Men det er bare så fresht, og det gjør seg jo med en jente som Lily Rose Depp på forsiden. Jeg syns det er så sykt mange dårlige magasin-covere for tiden, så jeg må si jeg ble positivt overrasket over dette. Vi ser alt for mye blasse forsider med kjedelig farger og også kjedelige modeller. Eller modellene er jo fine, det er vel heller stylingen det burde være gjort noe med som oftest. Creds til ELLE for en fantastisk forside!

Fikk med meg denne lille notatboken i en goodiebag her om dagen! Må si det passet meg perfekt da jeg skal begynne å skrive dagbok. Jeg går å tenker på så mye rart hele tiden, at det koker oppi topplokket her. Jeg tror det kan hjelpe å skrive ned ting, uansett om det er meningsløse ting, for da får jeg det på en måte ut av hodet. Haha, call me crazy, men det er alltid et eller annet som kverner oppi hjernen min! Dear Diary... haha, neida. Skal ikke ta det helt tilbake til 7. klasse.

Ønsker alle en fin dag!:)

Likes

Comments

Hei!

Da er det allerede 2. april! Og jeg kan nesten ikke tro det, for jeg føler at julaften var i går, haha. Tiden flyr når man har det bra. Mars har vært en veldig fin måned med bursdagsfeiring, mye jobb, et par morsomme turer ut, og en god smakebit på våren. Her kommer en liten oppsummering av mars!

- OUTFITS -

Håper på å få postet litt flere outfit-bilder nå som dagene er lyse litt lengere! Litt vanskelig å få til når sola går ned så tidlig, haha. Jeg elsker jo å vise dere hva jeg går i, nye ting jeg har kjøpt osv:)

- BEAUTY - 

Denne månedens beauty-innlegg! Alt fra hudpleie til liquid lipsticks, og et nyinnkjøpt pudder fra Guerlain. Beauty er jo en av de tingene jeg har lidenskap for, og jeg føler jeg kan inspirere og lære bort tips og triks til dere som leser:)

- NEW IN - 

Mesteparten av dette er jo bursdagsgaver, og jeg er så takknemlig for at så mange feiret sammen med meg og skjemmet meg bort! Det er ikke hver dag. Mest fornøyd er jeg jo med den nye lommeboken min fra Louis Vuitton som jeg kjøpte med pengene og gavekortet jeg fikk i gave. Jeg har siklet på den en stund, og endelig er den min. Love!

I dag har jeg bare utnyttet søndagen til det fulle og sovet litt lenger, ryddet og ordnet hjemme, spist god mat og godteri, og nå skal jeg vaske badet og brette noen klær! Typisk søndags-aktiviteter der altså. Håper dere har hatt en fin helg:)

Likes

Comments

Hei!

Her har dere det siste fra min instagram! Alt fra bursdagsfeiring til bøker og outfits. På instagrammen min finner du altså litt av alt jeg interesserer meg for! Jeg legger jo ut litt hyppigere der enn her på bloggen, men det blir jo da mer som et fotoalbum selvfølgelig. Hvis du ikke følger meg allerede, så kan du følge meg på @sandrah03! Jeg håper jeg kan inspirere noen med bildene mine, for det er jo nettopp det jeg elsker med denne appen - å bli inspirert! Jeg følger så mange flinke bloggere og it-girls som jeg bare elsker, så kanskje jeg skal lage et innlegg om det en dag? Tror jeg har laget et "who to follow"-innlegg før også, men det er på tide med en oppfriskning!

Håper dere har en fin dag! xx

Likes

Comments

- BIKINI SEASON - 

Hei, og god mandag til alle dere!

Jeg skal bare ærlig si at jeg er litt ekstra sliten i dag. Blåmandag som man så fint kaller det, haha. For å få opp humøret litt, så kjører jeg nå en konkurranse! Det er gøy da!:) Konkurransen er i samarbeid med Bikbok og deres helt nye bikini-kolleksjon sammen med bloggerne Devin Brugman og Natasha Oakley. Kolleksjonen er kjempefin, og jeg skulle gjerne hatt alt! Her er det både bikinier, beachwear og accessories - alt sammen perfekt nå til sommeren! Se hvordan du deltar lenger ned i innlegget:)

//Konkurransen er sponset av Bikbok

Så; hvordan kan du vinne?

1. Lag en på profil på insp.fashion - bruk innloggingskoden "SANDRA", og last opp et antrekksbilde HER .

2. Skriv størrelsen din i bildet du laster opp!

3. Legg gjerne igjen en kommentar her også, det er bare koselig!

Anbefaler alle å teste ut insp.fashion om du skal være med i konkurransen eller ei! Det er en veldig kul mote, eller outfit-plattform om du vil. Man kan dele, like følge og både inspirere og bli inspirert! Et mobilbilde kan være nok!

LYKKE TIL <3

Likes

Comments

Jeg tror at for å få et bra liv, en bra hverdag og gode forhold, så må man finne ut hvem man er. Man må være den beste versjonen av seg selv. Men hvordan vet man egentlig hvem det er? Jeg tror det er vanskelig, for både unge å voksne, og helt 100 % sikkert vite hvem man selv er. Man kan plasseres i så mange ulike kategorier, og kjenne seg igjen i veldig mye forskjellig. Derfor tror jeg ikke man skal fokusere så mye på akkurat det å plassere seg selv i en viss kategori, men heller bare fokusere på de positive sidene man kan få frem. Du kan for eksempel være både den morsomme, seriøse og smarte samtidig. Jeg føler jeg har en personlighet med veldig mange forskjellige faktorer. Derfor prøver jeg å ta ut det som er mest positivt med hver og en av de faktorene, og sette de sammen til en eneste god personlighet. Jeg håper i hvert fall jeg har en bra personlighet, haha. Jeg vet ikke om noe av dette gir noe mening, men poenget er i hvert fall at det er viktig å fokusere på det positive med seg selv, og være den beste man kan være.

Så hvordan er man egentlig den beste versjonen av seg selv? Her er i hvert fall noen punkter jeg tror er viktig.

Omring deg selv med de "riktige" menneskene. Altså de som er riktig for deg. De som vil ditt beste, og vise versa. Mennesker du kan stole på, og som du føler deg komfortabel med. Man skal ikke trenge å holde igjen deler av seg selv sammen med sine nærmeste. De skal akseptere deg for den du er, og det samme skal du gjøre tilbake.

Gjør de små tingene som får deg til å føle deg bra. Dette kan være så mangt. Jeg for eksempel, er ekstra happy når jeg føler meg fin. Det er en overfladisk ting, dette med sminke og klær, men det er en stor del av den jeg er. Når jeg føler meg fresh og selvtilliten er på topp, da er jeg klar for hva som helst. Det er det samme som å ta en dusj dagen etter fylla. Du føler deg 10 ganger bedre med en gang. Men som sagt, så kan dette variere fra person til person. Noen liker kanskje den de er med briller, bedre enn når de går uten? Det kan være sånn små ting som gjør hverdagen til folk pittelitt bedre.

Drit i hva folk mener. Dette er noe jeg virkelig har lært meg de siste årene. Før kunne jeg nesten dra av meg håret i sinne om noen ikke var enig med meg, ikke likte meg, eller snakket bak ryggen min. Nå kunne jeg ikke gidd mer faen. Hva har det egentlig å si hva andre mener? Absolutt ingenting. I de fleste tilfeller i hvert fall. Selvfølgelig, man vil jo være godt likt, men om du skal høre på alle andres meninger om deg, så blir du gal. Jeg har fått høre mye rart. "Sandra tror hun er dronningen av Oslo". Okei, den var ny. En liten jente i en stor by. Og noen mener jeg prøver å ta over byen? Hvorfor? Sikkert fordi jeg ikke er redd for å vise hvem jeg er, jeg har selvtillit, har en blogg jeg liker å skrive på, og skammer meg ikke om jeg legger ut tre bilder av meg selv på en dag. Hvem faen bryr seg. Bare tenk at sånne ting kommer fra folk som ikke har noe bedre å gjøre på. Og de er i hvert fall ikke den beste versjonen av seg selv.

Følte dette bildet passet godt nå, hahah!

Gjør alltid ditt beste. Da blir resultatet som regel veldig bra. Enten om det er på jobb, skole, blogg, trening, matlaging, osv, osv... Selvfølgelig, alle har late dager, og det er helt lov. Men jeg lever på å prestere. Jeg blir så fort skuffet over meg selv, at jeg vet bare at jeg må legge all innsats i det jeg skal gjøre. Spesielt på jobb. Jeg blir så sur, om ting går dårlig. Da har jeg ikke gjort mitt beste, for jeg har jo fått denne jobben fordi jeg er flink og sjefen min mener at jeg var det beste valget. Samme med trening. Jeg har jo vært aktiv innen sport siden jeg var liten, og skuffelsen er veldig stor om man ikke tør eller ikke greier.

Vær snill. Uansett. Bare vær en god person. Hvis jeg krangler med kjæresten og vet at jeg har vært skikkelig bitch, så får jeg så vondt inni meg, og kjenner ikke meg selv igjen. Han, vennene mine og familien min er jo det viktigste jeg har, så det at de har det bra, og at jeg er bra for dem, er godt å vite. Samme er jo med mennesker man ikke kjenner. Hvis noen stopper deg på gata, bare smil.

Don't sweat the small stuff. Ingenting er så farlig. Om noen sparker bein på deg på gata uten å mene det, så er det ingen grunn til å bli sint. Ikke la små ting ødelegge dagen. Sure kunder, klumsete mennesker, fulle trikker og noen idioter kommer alltid til å eksistere uansett. Pust og tell til 10, så går det bra. Er du like heldig som meg, så har du en gruppechat med alle venninnene dine hvor du kan banne, syte og klage bare for å føle deg litt bedre etterpå, haha. Det er lov.

Si til deg selv at du er bra nok. Noen dager føler man seg helt rævva. Det kan til og med gå uker og måneder hvor man føler seg litt off. Men hvis man sier til seg selv at man er bra nok, og bygger opp sin egen selvtillit, så hjelper det veldig mye. Det er alltid ting man skulle ønske man gjorde annerledes, kanskje man skulle ønske man var på et annet sted i livet, eller av og til så er det så enkelt som at man vil få bort de tørre hårtuppene sine. Uansett så er dette ting bare du tenker på. Og det er bare tull å tenke på det. Du er bra nok, uansett.

Trening. Jeg føler med aldri å bra, som etter jeg har trent. Energien er på topp, jeg blir glad og jeg føler jeg har fått noe ut av dagen! Deilig. Jeg kjenner stor forskjell på de periodene jeg ikke kommer meg på trening, og de hvor jeg trener hver dag.

Det var dagens vise ord! Noe du vil føye til her? Hva føler du gjør at du kan være den beste versjonen av deg selv? Jeg prøver i hvert fall å tenke på disse tingene innimellom, og bare sette pris på alt jeg har. Det er bare små ting som skal til for at du kan ha det så bra som mulig, samtidig som de rundt deg også setter pris på å ha deg der. Ha en fin dag, alle sammen!

Likes

Comments

Til bursdagen min ønsket jeg meg penger og gavekort fra alle som spurte, fordi jeg skulle kjøpe meg ny lommbok fra Louis Vuitton. Og det gjorde jeg! Jeg endte opp med en svart Clémence Wallet. Jeg er så fornøyd, og elsker den! Men ikke nok med det. Litt av opplevelsen med å unne seg litt mer luksuriøse ting, er jo servicen du får når du er i butikken. Jeg har vært innom butikker før, hvor servicen har vært så rævva, at jeg kommer aldri til å returnere dit. Når de ansatte står med nesa i sky, og dømmer hvem som er bra nok og ikke, og hvem som har råd til hva, da gidder ikke jeg i hvert fall. Men på Louis Vuitton her i Oslo har de SÅ god service. Jeg har fått hjelp av samme jenta to ganger, og om resten av de ansatte er like flinke som henne, så er butikken virkelig top notch.

Første gangen jeg dro innom skulle jeg bare kikke og bestemme meg for hvilken lommebok jeg ville ha. Dette sa jeg i fra om, og fortalte at jeg ikke kom til å handle den dagen. Det betydde ingenting om jeg skulle handle eller ikke, for hun behandlet meg på aller beste måte. Fant frem alle lommebøkene jeg ville se på, svarte på alle spørsmål, og var generelt bare utrolig hyggelig.

Nå når jeg var der for å handle fikk jeg og venninna mi som var med tilbud om noe å drikke, hun som jobbet der brukte god tid til å snakke med oss, la oss prøve andre ting, pakket fint inn, og jeg følte egentlig at hun var som en venninne. En venninne som yter veldig god service da, haha. Også fikk jeg et veldig hyggelig bursdagskort med personlig hilsen, og det satte liksom prikken over i'en. Dette er den typen service man burde yte i ALLE butikker. Selvfølgelig, alle kan ikke tilby kaffe og en plass å sitte, men akkurat i butikker som Louis Vuitton så syns jeg de burde gjøre det. Det viktigste man kan vite når man jobber i butikk, er å aldri dømme en person etter hvordan han/hun ser ut. For alt vi vet kan en person med klær fra Fretex ha den tjukkeste lommeboka, mens de med de dyreste pelsene er de mest gjerrige. You never know. Dette er noe jeg passer på å tenke over selv når jeg står på jobb. Jeg forskjellsbehandler ALDRI kundene ut i fra hvordan de ser ut, hva de kler seg i osv.

Jeg kommer absolutt til å handle på Louis Vuitton i Oslo igjen! Uten tvil.

Har også kjøpt meg et par gule pilotbriller som jeg gleder meg til å ta i bruk! Har sett etter de perfekte lenge, og har egentlig funnet de på Asos, men jeg gidder ikke vente på å få de i posten så det ble disse fra H&M. Inspirert av Chiara Ferragni som setter sammen de kuleste antrekkene, og rocker gule solbriller. Elsker stilen hennes, og anbefaler å sjekke henne ut!

Likes

Comments

Bilder fra tumblr.com

- MOODBOARD -

Da jeg var liten ville jeg gjerne at alt skulle være rosa. Jeg har alltid vært en typisk jentete jente, og jeg kan ikke klage nå som rosa har blitt så trendy igjen. Man kan se den glade fargen komme mer og mer tilbake i butikkene, og det er jo perfekt nå som vi går mot vår og sommer. Eller våren er vel allerede her, vi bare merker det ikke så godt, haha. Jeg skal i hvert fall gå til innkjøp av mer rosa, og jeg tror det er mer den blush-tonen jeg burde går for. Hvis ikke blir jeg nok veldig fort litt barbie, med det lange, lyse håret mitt. Som dere kanskje har lagt merke til, så går jeg veldig ofte i mye svart. Det er noe jeg prøver å bevege meg bort fra innimellom, for jeg vil jo ikke være helt dyster heller. Så får vi se nå da, om jeg greier å friske opp garderoben litt mer!

Ha en fin dag, alle sammen:)

Likes

Comments

- A DAY WELL SPENT - 

Hei, og god søndag alle sammen!

For første gang på lenge, føler jeg virkelig at jeg har brukt søndagen godt. Jeg var så trøtt i går, at jeg har sovet veldig lenge i natt, og stod opp tidlig i dag. Jeg og kjæresten gikk langs Akerselva fra oss ned til Grunerløkka, spiste litt, og kom hjem igjen for en drøy time siden. Nå skal vi rydde og vaske i leiligheten, før jeg skal unne meg selv litt ansiktsmasker osv. Det må til på en søndag, synes jeg!

Første steg er selvfølgelig en lang dusj! Deretter bodylotion, selvbruning og ansiktsmasker. Kjenner at jeg trenger å ta selvbruning nå, haha. Hater å være bleik, og gleder meg veeeldig til sommeren når jeg kan bli litt naturlig brun. Jeg veksler mellom å bruke en fra Dior, og denne fra Loreal. Denne er den enkleste å bruke synes jeg, da du bare sprayer den på, og den tørker veldig fort.

Ellers er denne bodylotionen og foliemasken fra Estée Lauder to favoritter! Virkelig ELSKER denne masken, og anbefaler alle å prøve den! Skal også teste en av disse tre maskene fra Dior, ettersom at de har kommet med masse fresh, ny hudpleie nå! Gleder meg.

Ha en fin kveld videre!:)

Likes

Comments

Det er den tiden av året hvor man planlegger sommerferien. Tidligere har vi vært veldig klar på hvor vi vil dra, men i år er vi mer usikker. Det er jo selvfølgelig maaange steder man kunne tenkt seg å reise til, men ja.. Tidligere har vi vært i Egypt, Gran Canaria og Thailand. Alle turene var utrolig fine, men sistnevnte var jo bare helt amazing! Langt å reise, men så verdt det! Anbefaler alle å ta seg en tur til Thailand. Vel og merke ville jeg heller dratt om vinteren, da været er finere, men vi var veldig heldig og hadde mye fint vær der den sommeren.

Men nå trenger jeg altså deres hjelp! Har du vært et sted du bare elsket som du kan anbefale å dra på tur til? Vi har allerede sett på veldig mye forskjellig, alt fra Bali til Rhodos. Det kan være hvor som helst, så lenge det er litt eksotisk, varmt og perfekt å feriere i!

Bilder fra weheartit.com

Åååh, jeg kan ikke vente med å reise bort! Jeg tror det er det beste jeg vet. Å reise, altså. Oppleve nye steder, slikke sol, spise god mat og drikke eksotiske drinker. Vet ikke hvor lenge vi skal reise denne gangen, men vi har pleid å være borte i to uker. Dette kommer jo an på hvor mye ferie man kan ta, hvor mye penger man har osv, men jeg regner med at det blir to uker denne gangen også!

Jeg sier det igjen; Kom med forslag! Jeg trenger litt inspirasjon kjenner jeg. Hvor skal du dra i år?:)

Likes

Comments

Nouw Magazine