Hei!

Titter bare innom for å minne dere om rabattkoden dere kan bruke for å få 15% rabatt på alt hos danielwellington.com ! Skriv inn koden SANDRAA15 når du sjekker ut, også er det i boks:) Et veldig fint julegavetips er jo denne klokken fra den nye kolleksjonen deres, Classic Black, som har blitt min nye favoritt. Den er også perfekt å kombinere med en enkel cuff som den ovenfor! Jeg er veldig glad i enkelt tilbehør, så denne klokken passer meg veldig fint. Den kan også kombineres med så og si alt, både når det kommer til klær, armbånd og ringer!

Happy shopping!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW 2016

Jeg har bare en ting å si; Oh my god! Et høydepunkt for meg hvert år er å se Victoria's Secret Fashion Show. Og det er jeg vel ikke alene om? År etter år blir det bare mer og mer fantastisk, og jeg sitter helt seriøst (det er kanskje litt overdrevent) med tårer i øynene fordi jeg syns det er så magisk. Antrekkene, jentene, artistene, catwalken, locationen og ikke minst byen var helt perfekt denne gangen.

Jeg ser for meg, at som modell, så må det være den mest fantastiske følelsen å gå ut på catwalken til et av verdens største moteshow. Da har du virkelig nådd toppen, tenker jeg. Alle heier på deg, ser på deg og virkelig forguder det merket du representerer. Det må jo være den beste jobben i verden! Kanskje ikke den viktigste, men den beste. Også får jenter som meg lov til å sitte hjemme i sofaen å følge med alt det fantastiske som foregår med store øyne. Love!

Photo: Tumblr

Antrekkene i dette showet var til å DØ av. Så magisk, elegant og sexy på en gang! Og jeg elsker hvordan de virkelig alltid treffer spot on på alle temaene de har med. Årets fantasy bra var og også helt fantastisk, og passet perfekt til Jasmine Tookes som fikk gå med den. Hun så jo helt stunning ut!

Nå er det bare å glede seg til neste år, og se hva de kommer med da! Jeg klarer nesten ikke vente.

Likes

Comments

ÅRETS ØNSKELISTE

Hei!

Tenkte jeg kunne dele årets ønskeliste med dere! I år har jeg ikke noe sånn spesielt jeg på en måte har ønsket meg lenge, men det er alltids ting man har litt ekstra "cravings" etter, haha. Blant annet har jeg hatt den samme, alt for lille lommeboken i tre år nå, så det er virkelig på tide at jeg skaffer meg en ny en i litt god kvalitet. Louis Vuitton er ikke favoritt merket mitt, men akkurat når det kommer til lommebok så hadde det ikke gjort noe altså, haha. Dette er noe jeg tror jeg kommer til å måtte kjøpe meg selv, men den står jo på lista uansett da! Ellers ønsker jeg meg denne jakken fra Zara, som jeg har sett så mange gå i i det siste. Ofte får jeg mindre lyst på ting når jeg ser at så mange har det, men akkurat denne er så kul! Jeg elsker jo skinnjakke, så trenger en jeg kan gå i på vinteren også! Ellers har jeg lenge siklet på ringene fra Tom Wood og belte fra Gucci, og det er jo lov å håpe, haha:)

Nå når jeg føler at vi har flyttet inn i en litt skikkelig leilighet, så har jeg også fått øynene mer opp for interiør. Disse lysestakene fra Georg Jensen passer perfekt inn hos meg, ettersom at jeg har alt i hvitt, svart, grått og sølv! De er så tidløse og har et så klassisk og fint design at disse kommer jeg til å ha i ååårevis. De har også noen veldig kule, svære lysestaker som skal stå på gulvet, men da tror jeg vi må vente til vi får oss litt større plass, haha! Jeg er også veldig glad i å lese bøker, og har ønsket meg "Jeg er Pilegrim" og "Forbilde" denne julen. Det er ingenting jeg syns er så avslappende som å lese en god bok! Forresten så vil jeg også anbefale alle å prøve disse glossene fra Georgio Armani, Lip Maestro! De er dødsgode og gir en matt finish uten å tørke ut.

Hva har du på ønskelisten i år?:)

Likes

Comments

LAIDBACK

Hei!

Håper alle har hatt en forteffelig helg! Min har vært helt ok, ettersom at formen ikke har vært helt på topp, men jeg har jo fått gjort litt allikevel. På lørdag tok jeg og kjæresten er rolig tur til byen på julemarkedet ved spikersuppa, drakk litt kaffe og bare koste oss. Denne helgen har virkelig bare gått til å slappe av, og det er litt deilig. Nå venter en tid med julerush og mye å gjøre, så litt avslapping tror jeg ikke skader nå.

Jeg må si jeg matcher det litt grå været i dag, haha. Det slår aldri feil å gå for et litt mer laidback antrekk på en søndag, og grått og svart er jo to av mine favoritter som dere kanskje ser! Vil tipse dere om denne hettegenseren fra Zara som er verdens deiligste!! Så myk, og ikke alt for tykk. Og som dere ser funker den like godt til et antrekk som dette, som til et antrekk du bruker når du skal ligge på sofaen å se på TV, haha.

I morgen er det tilbake til jobb og hverdagen igjen, så da er det fullt kjør! Håper dere har hatt en kjempefin helg, og får en bra kommende uke:)

Likes

Comments

CHRISTMAS CAME EARLY

//Sponset

Hei!

For noen dager siden dumpet det en fin liten gave ned i postkassen min! En splitter ny klokke fra den nyeste kolleksjonen til Daniel Wellington som med en gang fikk sin plass rundt håndleddet mitt. Jeg har ikke på meg så mye tilbehør på jobb, for jeg syns akkurat det med tilbehør er litt vanskelig (spesielt når man går rundt i samme uniform hver dag), så da er klokker midt i blinken for meg. Jeg fikk også en utrolig klassisk og fin cuff som er perfekt sammen med klokken.

Kolleksjonen heter "Classic black" og kommer da med sort skive og sort reim! Denne passer altså til alt, som dere kanskje ser. Jeg valgte en i sølv denne gangen, for jeg har allerede flere i rosegull og med brun reim. Svart og sølv er liksom en perfekt "go to"!

Nå er jeg så heldig at jeg får dele ut en rabattkode til dere fine lesere! Enten om det skal være julegave eller bare at du vil skjemme bort deg selv litt, så får du 15% rabatt på alt fra danielwellington.com dersom du oppgir koden SANDRAA15 når du sjekker ut i kassen. Happy shopping!

Likes

Comments

BEAUTIFUL DRAWINGS

Hei!
Jeg må bare vise dere tegningene som den talentfulle venninnen min, Ingunn, har tegnet. Hun er SÅ flink. Hun er utdannet makeup-artist, og det er hun sykt flink til, men jeg visste ikke at du også hadde så mye talent når det kom til tegning. Hun er bare helt RÅ! Hun tegner alt for hånd, og får til de mest liv-aktige, kunstneriske bildene. Jeg har hjulpet henne litt nå med å ta bilder av bildene, sånn at hun får vist de skikkelig frem. Slike bilder kan ikke ligge å støve ned, de må ut slik at folket kan se hvor fantastiske de er!

Anbefaler alle å følge Ingunn på instagram (@ingunnkristjansd) hvor hun kommer til å legge ut flere bilder av de flotte tegningene sine! Jeg gleder meg i hvert fall til å se flere av tegningene hennes fremover:)

Likes

Comments

MY DIGITAL PHOTO ALBUM

Hei!

Her har dere noen av mine siste Instagram posts! Som dere kanskje ser så er det absolutt ingen oppdateringer fra da jeg var i Køben, hverken her eller på Instagram, og det kommer rett og slett av at dagene mine var helt fylt opp av jobb. Vi dro ut å spiste og koste oss på kvelden, men da var jeg så sliten at det beste var å holde trynet mitt lengst unna et kamera, haha. Alt i alt var det en kjempefin og ikke minst lærerik tur. Jeg sitter igjen med veldig mye kunnskap, og har blitt enda litt mer forelsket i København. Litt shopping ble det og, men det kan jeg vise dere senere!

Nå er det endelig helg igjen, og i morgen blir det en liten tur ut på kvelden etter jobb! Ha en flott helg, alle sammen:)

Likes

Comments

TREAT YOURSELF

Time for some pampering! Ingenting er bedre enn en lang dusj, og skikkelig velvære! Jeg var nylig på et kurs med Rituals, og fikk med meg disse digge produktene hjem. Rituals er en av mine favoritter på badet, og jeg har alt fra håndsåpe og håndkrem, til alt jeg trenger i dusjen. Man får en skikkelig spa-følelse av det, og det lukter helt fantastisk!

Etter dusjolje, skrubb og dusj-skum, må jeg ha et lite lag med selvbruningen fra Dior (som jeg har nevnt før). Jeg bare føler meg så bleik og forferdelig om vinteren, så da er ekstra glød og farge redningen. Jeg er jo konstant kald, så hendene mine er nesten helt hvite og blå, haha. Det går ikke, så da må jeg ha litt farge!

Når det kommer til ansiktet, så har jeg en fast rutine, kveld og morgen. Jeg skrubber huden ca. 2 ganger i uken, samt at jeg tar ansiktsmaske. Men bortsett fra det så bruker jeg fast serum, øyekrem og ansiktskrem fra Estée Lauder. Advanced Night Repair (serum) kommer jeg aldri til å slutte med! Huden min har aldri vært så gjennomfuktet og glødende som etter jeg begynte med dette serumet. Jeg har en tendens til å få litt tørr hud om høsten og vinteren, og dette serumet er redningen. Anbefales til alle!

Ellers så har jeg akkurat begynt å teste denne skrubben fra Aurelia! Noen andre som har prøvd dette?:) Så langt er jeg i hvert fall veldig fornøyd! Ha en fin dag alle sammen:)

Likes

Comments

STREET STYLE

Ettersom at jeg befinner meg i København, er dagens moodboard inspirert av Street Stylen fra nettopp denne byen! Jeg håper jeg får tid til å kikke litt i butikker og vandre litt rundt i denne fantastiske byen når jeg er her. Jeg har allerede funnet noen Vintage-butikker jeg må innom, også satser jeg på å få spist noe deilig mat også! Om noen har tips til digge restauranter, kule butikker osv, så rop ut!
Ha en fin dag alle sammen:)

Likes

Comments

FREEZING
Hei, og god søndag!
Da jeg satt foten utenfor døren i dag, var jeg sikker på at jeg skulle fryse ihjel, haha. Temperaturen og snøen burde jo ikke komme som et sjokk, men for meg er det like kjipt hvert år! Det ble derfor en god del lag på lag i dag, for å prøve å holde varmen litt i hvert fall. I morgen drar jeg til Køben, og håper på at været er en liten smule varmere der.
Elsker forresten disse bootsene fra Zara! Jeg har fått skikkelig dilla på boots som går litt høyere opp over ankelen, og som gjerne er litt spiss foran. Disse er i ekte italiensk skinn, og kostet bare 799! Det er ikke verst for et par skinnboots. De kan også kombineres med nesten absolutt alt, og jeg syns denne typen boots er litt mer kul og edgy enn de som er lave. Love!

Jakke // H&M Studio
Genser // Gina Tricot
Boots // Zara
Bukse // Zara

Jeg kjøpte denne kåpen fra H&M studio kolleksjonen nå i høst, og den har vært flittig brukt! Den er så varm og god, og ikke minst helt perfekt! Elsker at den er så oversized og digg. Også tar jeg selvfølgelig fortsatt yndlings-buksen min i bruk, som er denne i "skinn" fra Zara! Den er så edgy og kul, og gjør ethvert antrekk mer rocka. Høsten og vinteren er jo de beste sesongene når det kommer til klær og mote, så jeg gleder meg til å begynne å ta i bruke alle kåpene og fuskepelsene mine:)

Nå skal jeg rydde litt og pakke til avreise til København i morgen! Flyet går 07.10, noe som betyr at jeg på ta bussen hjemmefra 04.45 i natt... Etter landing skal vi rett på kurs, så ønsk meg lykke til med å holde meg våken hele dagen, haha. Tror rett og slett jeg bare må prøve å komme meg i seng i 9-tiden, uansett om sjansen for at jeg får sove da er ekstremt liten. Uansett, jeg gleder meg til å reise bort i et par dager, og komme tilbake full av motivasjon og inspirasjon!

Likes

Comments

Nouw Magazine