Header

DATENIGHT

Hei, dere!

Jeg er straks på vei til jobb, men ville titte innom å si hei og vise dere gårsdagens antrekk først. I går etter jobb møtte jeg kjæresten for middag og kino! Vi bestemte oss for å se Wonderwoman i 4D, og det vil jeg anbefale alle å gjøre. Stolene beveger seg, luft og vann treffer deg midt i fleisen, og opplevelsen blir bare ti ganger mer gøy! Vi spiste selvfølgelig på Olivia (min italienske favoritt) før kinoen, og det var så digg! Jeg har en greie for italiensk mat. Kan ikke få nok! Og skal man på date, så skal man på date! Da er det hyggelig å pynte seg litt, i hvert fall etter en hel dag i uniform. Jeg har skapet fullt av klær, men føler virkelig ikke jeg får brukt de nok. Jeg går i det samme hver dag på jobb, og inni meg er det en liten fashionista som så gjerne skulle få hatt på sine egne klær, haha. Men uniformen gjør jo også hverdagen min veldig lett. Ikke noe stress om morgenen, for jeg vet akkurat hva jeg skal ha på meg!


Dette er det jeg hadde på meg! Bukse fra Monki, skjorte fra Zara, sko fra Primark, øredobber fra H&M og veske fra Holzweiler! Enkelt, classy og kult. Syns jeg, i hvert fall! Jeg har fått veldig sansen for off-shoulder trenden, men har liksom ikke funnet noe jeg liker før nå. Denne skjorten er jo helt fantastisk syns jeg, også har jeg kjøpt meg en litt mer klassisk off-shoulder fra Gina Tricot som jeg skal vise dere en annen gang!

Nå løper jeg til jobb! Ønsker alle en fin dag:)

xx

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

- SKINCARE AT THE BEACH - 

Hei, og god torsdag!

I dag er det søndag og det betyr full avslapping! Solen skinner og sommeren er her, så jeg sitter ute og suger til meg all D-vitaminen jeg kan. Det har vært så mange dager med deilig vær her nå, og jeg håper det fortsetter sånn. Jeg virkelig elsker sommeren.

Men over til det jeg egentlig skulle snakke om; hudpleie om sommeren! Eller hudpleie i solen kan man vel si. Jeg bruker alltid faktor 50 i ansiktet, før jeg sakte men sikkert går ned til 30. Er det en ting vi ikke vil ha, så er det rynker og hudkreft! Når det kommer til kroppen har det vært litt tricky for meg. Jeg har prøvd sikkert 100 forskjellige solkremer, men jeg reagerer på alle. Men endelig fant jeg et merke jeg ikke reagerer på, og det er Cliniderm. Så det er altså det eneste jeg tar på kroppen når jeg er i solen! Da begynner jeg med faktor 50 eller 30 (spørs hvilket grunnlag jeg har) og går nedover i faktor ettersom at jeg opparbeider meg litt farge. Men jeg har aldri mindre enn faktor 20 i utlandet.

Jeg prøver å ta Betakaroten året rundt, men det glemmes bort når snøen kommer. Men nå er jeg back at it, og håper på at brunfargen blir litt dypere og sitter litt lengre med hjelpen fra dette tilskuddet! Også en siste ting jeg må tipse dere om! Denne masken (den gule lille boksen) fra Kiehls er perfekt å ha med på ferie i sommer! Når huden er sliten og varm etter all solingen, så roer den, fukter og avkjøler huden med deilig Calendula og Aloe Vera. Jeg har brukt den et par ganger nå, og huden blir helt silkemyk etterpå! Jeg har bare en reise-størrelse nå, men skal helst klart kjøpe en stor krukke etterhvert!

Nyt dagen ute i sola!

xx

Likes

Comments

A WEEKEND OFF

Hei!

Denne helgen har jeg fri, og det er SÅ deilig. Det er nok en av de tingen vi som jobber i butikk gleder oss mest til, haha. Ingenting er som hele TO dager med fri på rad! Jeg prøver alltid å gjøre litt ut av de helgene jeg har fri, og i dag føler jeg at jeg har brukt dagen godt. Jeg og min kjære Marit startet dagen i Bogstadveien for litt shopping og cafe-besøk, før vi ruslet ned gjennom slottsparken til Karl Johan. Jeg prøvde egentlig å holde meg unna Karl Johan i dag siden det var markedsdag og ALT for mye folk, men jeg måtte en tur på Steen og Strøm, så da måtte vi bare åle oss gjennom der og. Jeg bestemte meg selvfølgelig for å ta litt bilder i dag, men gjett hva? Jeg hadde glemt å satt minnekortet i kameraet... Hvis noen har lest mitt forrige innlegg, så kan dere skjønne at dette irriterte meg litt, haha. Heldigvis er kamera på mobilen til kjæresten min ganske bra, så da ble det knipset litt mobilbilder! Det får holde i dag, haha..

Håper dere har hatt en fantastisk lørdag, og får en avslappende søndag i morgen:)

xx

Likes

Comments

Når dere leser overskiften greier dere sikkert å gjette hva jeg skal skrive om i dag. Uflaks. Ja, av og til føler jeg det er mellomnavnet mitt. Jeg har sånne dager hvor ALT går skeis, fra små til store ting. Noen ganger føler jeg at folk bare flyter gjennom livet på en sky, men jeg står igjen å bare "whaaaaaat" til alt. Jeg har hatt tre dager denne uken som har gått helt uendelig smooth, og jeg skjønte egentlig at nå måtte komme det en dag hvor min verden ble litt rotet til. De tre dagene jeg bare fløyt gjennom bestod av gode dager på jobb, fantastiske treningsøkter, god søvn og egentlig bare generelt god stemning. Men så kom dagen i dag. Jepp. Thanks.
En liten oppsummering til dere;

Jeg står opp å begynner å fikse meg til jobb. Sminker meg, retter håret, kler på meg. Også har jeg jo blitt så flink til å ta vitaminer og betakaroten, så dette hiver jeg i meg før jeg går ut døren. Jeg sliter litt med å svelge store piller, så jeg må sluke mengder med vann for å få det ned. Alt dette skjer også på tom mage, siden jeg ikke rekker frokost. Okei, pillene er nede. På tide å få skoa på og komme seg ut døra. Deretter begynner jeg turen opp den lange trappa som er på veien fra meg til trikkestoppet. På toppen av trappa kjenner jeg at jeg er sliten, og for hvert skritt jeg tar blir jeg bare mer og mer kvalm. Faktisk så kvalm at jeg begynner å gå tilbake til leiligheten. Men dette rekker jeg ikke før jeg må sette meg ned på en benk og SPYR opp alt vannet igjen. Ute i offentligheten. Hvor folk ofte går for å komme seg til trikken eller butikken. Nice. Takker gud for at ingen kom gående der akkurat da jeg ropte på elgen. Jeg går deretter hjem igjen for å fylle magen med noe, og endte opp på jobb to timer senere enn planlagt. Jeg vill forsikre meg om at det ikke var omgangssyken før jeg dro å eventuelt smittet hele gjengen jeg jobber med.
Deretter gikk egentlig dagen på jobb veldig fint, helt til jeg knuser en neglelakk ut over hele gulvet, så butikken stinker og gulvet ser ut som at amatør-maleri. Shit happens. To me.

Nå er jo ikke disse hendelsene så ille (eller spyet kunne jeg vært foruten), men jeg føler HELE tiden at noe irriterende skjer med meg. Enten er det at jeg mister jobben, stryker på eksamener, blir syk på sydentur (bank i bordet for i år), mister bussen, søler et eller annet, eller bare masse andre ting som ikke går min vei, haha.... Kanskje det bare er jeg som må skjerpe meg? Men jeg tror helt genuint på at det er enkelte som har mer flaks/uflaks enn andre. Skulle ønske jeg kunne få det som jeg ville litt oftere, haha.

Jeg kunne skrevet om så mange episoder meg uflaks at det hadde blitt en bok til slutt, men jeg skal spare dere for sytingen. I dag er en sånn dag hvor jeg følte for å skrive og klage litt. Det skjer sjeldent på denne bloggen, og det skal ikke bli en vane. Jeg er jo veldig positiv, men av og til vil jeg bare skrike "H*RE" til livet. Cause life is a bitch sometimes. Jeg skal bare avslutte med å BANKE KRAFTIG I BORDET, for jeg føler jeg kommer til å få enda mer uflaks av å skrive dette, haha. Best å avslutte! God natt alle sammen!

xx


Likes

Comments

WHAT TO WEAR FOR SUMMER

Som jeg sa i går så gleder jeg meg til å vise dere et sett jeg har kjøpt fra Envii, og jeg klarte ikke vente lenger enn i dag, haha. Det er bare så frehst! Jeg har fått litt hekta på matchende sett, og dette traff meg virkelig. En kort shorts med matchende overdel, og alt i alt har det en veldig pysjamas-feel over seg. Med en fresh neglelakk og en frisk parfyme, så er jeg klar. Love! Dette er som sagt kjøpt på Envii, og jeg anbefaler alle å ta turen innom der, for de har fått inn så mye fint og sommerlig! Satser på at jeg stikker innom en tur på lørdag igjen, haha!

Håper alle har hatt en fin onsdag:) Nå er det bare to dager igjen til helg!! Må si jeg gleder meg!

xx

Likes

Comments

Hei!

I dag føler jeg meg inspirert av ingenting annet enn tropiske print! Jeg kjøpte meg nettopp et dødskult litt tropisk sett fra Envii som jeg gleder meg til å vise dere, og det er vel sikkert derfor moodboardet ser ut som det gjør, haha. Jeg har jo satt meg som mål å slutte å kjøpe absolutt alle klær i svart, og jeg føler jeg bare blir flinkere og flinkere! Farger og kule prints er så fresht, spesielt nå om sommeren, så det er virkelig et must å sprite opp garderoben litt på denne tiden av året! Jeg har falt for farger som gult, oransje, grønt, rosa og rødt - egentlig alle de spreke fargene man trenger nå. Jeg har også fått med meg at Zara har fått inn sykt mye fint som passer inn i denne kategorien nå, så det er stor mulighet for at jeg må ta turen innom der i løpet av uken!

Tips til hvor jeg kan få tak i mer kule klær med spreke farger? Rop ut!

xx

Likes

Comments

WEEKEND OUTFIT

Hei, og god mandag!

Det er klart for en ny uke, men før det så tenkte jeg å vise dere antrekket mitt fra lørdagen. Jeg var i bursdag til en venninne, og vi startet hjemme hos henne før vi tok festen videre på Hysj. Jeg var helt tappet for energi og supersliten etter uken, så det ble en tidlig kveld på meg. Faktisk så tidlig at jeg rakk siste trikken hjem, og det skjer aldri, haha. Men gøy var det, og jeg gleder meg allerede til resten av sommerens festligheter sammen med jentene!

Jeg valgte både kjole, belte og jakke fra H&M. Elsker denne kjolen! Som dere ser da, så eier jeg tydeligvis ikke strykejern, for den er jo helt rynkete, haha. Men la gå. Den er veldig glam, men er lett å style ned med litt kulere detaljer som denne jakken og beltet. Skinn gir jo alltid litt mer edge til antrekket, og er perfekt å bruke dersom man kanskje føler seg litt overpyntet. Som på stylista-festen så valgte jeg også denne gangen å gå for lavere hæler. Komfort har kommet først hos meg i det siste, haha!

Håper dere har hatt en fantastisk helg, og er klar for den kommende uken:)

xx

Likes

Comments

Det er ingen hemmelighet at hudpleie og makeup er en av mine store interesser. Jeg bruker mye tid (og penger, haha) på å ta vare på huden min, og finne den sminken som jeg elsker. Søndager er den store hudpleie-dagen, hvor jeg kjører på med masker, skrubb og egentlig bare gir huden min alt det den trenger. Det er så deilig å bare føle seg ren, gjennomfuktet og fresh! Her i Norge føler jeg det er spesielt viktig å ta vare på huden sin, for vi går fra -10 grader til 20 på et blunk. Klimaet er veldig skiftende, og vi utsetter huden vår for sterke værforhold hele tiden. Oppå dette kommer også forurensing og mange andre ting som gjør at huden rett og slett blir skitten, grå og gusten. Og det vil vi ikke! Så her kommer noen tips fra meg på hvordan du best mulig tar vare på huden din!

1. RENS
Å rense huden er kanskje noe av det viktigste du gjør. Etter en hel dag dekt med makeup, utsatt for forurensing, dårlig luft og andre ting, så må man rense og la huden puste. Så, det første du gjør er jo å fjerne sminken. Jeg bruker en oljerens som tar absolutt alt av sminke, både hud og øyne. Men det er ikke nok. Etter det tar jeg også en god toner på bomull, og drar den over ansiktet sånn at jeg er sikker på at ingenting er igjen. Bomullen skal være helt ren før jeg går videre i hudpleierutinen. De dagene du går uten sminke burde du også gjøre dette. Du kommer til å se at bomullen er skitten - uansett om du ikke har hatt makeup på. Vi utsetter huden vår for så mye bare ved å gå ut døren, så dette er viktig!

2. SKRUBB

Jeg skrubber vel huden ca. 1-2 ganger i uken. Og det er veldig mange som misforstår skrubb. De tror at man virkelig skal SKRUBBE huden. Å stå foran speilet og nesten gnikke av seg huden med kornene i produktet, er absolutt ikke meningen. Masser forsiktig i jevne bevegelser. Gjør du det for hardt ender du bare opp med å skade huden, og gjør den sår. Poenget er å ta bort døde hudceller og skitt, og rense ned i porene. Man trenger ikke gni av seg all huden for å gjøre dette, haha. Så skrubb gjerne, men vær forsiktig!

3. KVISER - IKKE RØR

Innimellom får vi alle en kvise eller to. Ofte flere på en gang og, haha. Dette er det mest irriterende noen gang, og vi vil gjerne pirke og pille og gjøre alt som går an for å få den bort. Jeg har lært meg at jeg ikke skal røre kvisene mine. Og hvis jeg er borti, så bruker jeg q-tips. Vi har så mye bakterier på hendene, og det kan være med på å irritere enda mer. Dessuten vil det danne seg arr i ansiktet dersom man pirker i vei, og det vil vi ikke ha! Så hold deg unna! Og om du MÅ, så bruk noe annet enn henda dine.

4. SPF - ALLTID

Solen er en av verstingene når det kommer til aldring. Derfor har jeg alltid solfilter i dagkremen min, og i mye av sminken min. Hvis jeg soler meg, bruker jeg også selvfølgelig faktor 30 eller 50 i ansiktet. Det er så lett å få pigmentflekker og solskader, og ikke minst rynker! Og det vil vi ikke ha. Før i tiden var det veldig trendy å være kjempebrun, og gjerne sole seg med olje! Og hvordan tror du de menneskene ser ut nå? Som en rosin, så klart. Så sol deg gjerne, men ha alltid solfaktor!

5. SNAKK MED DE SOM KAN DET

En ting som mange gjør er at de leser om ting på nettet/ser på hva andre bruker, og kjøper det til seg selv. Faktum er at vi alle har forskjellig hudtype, allergier, hudtone osv, så vi må finne det som passer best til akkurat vår hud. Det smarteste du kan gjøre er å gå inn i et parfymeri eller en salong, og snakke med de som kan dette. De stiller masse spørsmål for å komme frem til det produktet som er perfekt til deg, og du kan gå lykkelig ut igjen med det beste! En annen ting er try then buy. Hvis du er usikker, så tar du med deg en liten prøve hjem før du kjøper det. Da får du testet det hjemme, sett hvordan du eventuelt reagerer, og om du faktisk liker produktet! Sånn slipper man unna bomkjøp.

Har du noen gode hudpleietips?:)

xx

Likes

Comments

ALL BLACK

God kveld!

Tenkte bare å vise dere antrekket fra gårsdagens Stylista fest! På tirsdag sprang jeg byen rundt for å finne noe litt sommerlig, ettersom at det var sommerfest. Men som vanlig endte jeg opp med helt svart, haha. Fra topp til tå! Elsker denne kjolen fra Zara. Takker aldri nei til en kul versjon av en blazer, og både kjole og blazer i ett blir jo perfekt da! Jeg kombinerte helt enkelt med øredobber fra H&M, veske fra Alexander Wang og sko som jeg ikke kommer på hvor jeg har kjøpt. Hælene ble holdt litt lave i går, da jeg kom fra en lang dag på jobb og ser for meg at jeg hadde dødd med den høyden jeg vanligvis velger til fest, haha.

Det var en superhyggelig kveld som ble avsluttet sammen med Anette, Ida og Ida og noen glass vin! Litt deilig å dra ut uten å våkne opp med verdens verste fyllesyke for en gangs skyld, haha. Litt trøtt var jeg i dag, men det må man tåle! Også må jeg jo gratulere fine @siljeokland som vinneren av Årets Stylista! You go girl.

I morgen er det fredag, og endelig helg. Håper dere har hatt en fantastisk uke!

xx

Likes

Comments

SUNKISSED - GLOWY - TROPICAL

De tre tingene man trenger for en fresh hud i sommer! Og det kan du få med disse produktene. Jeg elsker en glødende hud, og det er det som er det aller viktigste når jeg sminker meg. Det er det året rundt, egentlig. Men nå som sommeren er her, så er det akkurat dette man helst skal fokusere på, spør du meg. Dropp den tunge øyensminken og de tørre Liquid Lipsticksene, og fokuser på en frisk hudsminke og spray litt ekstra saltvannsspray i håret!

Det beste produktet for fine legger i sommer! Denne kan også selvfølgelig brukes på hele kroppen, og tilfører en frisk glød til din gyldne farge. Eller hvis du liker å være ganske lys, og bare vil ha fresh å fin hud. Denne skal være med meg på alle sommerfester!

Egentlig ganske likt produktet ovenfor, bortsett fra at dette fra Tromborg kan brukes i ansiktet også, og er litt mer glitrende. Love, love, love! Fokuser på skuldre og kragebein med denne, så er du golden!

Must have heler året! Tidligere var jeg avhengig av Dior sin Glow Maximizer, men av en eller annen idiotisk grunn så har de valgt å ta den ut av sortiment... Altså?? Er det lov? Haha.. Men Strobe Creamen fra MAC er absolutt en god nummer to, og jeg legger den alltid som første steg av makeupen min. Igjen; Glød, glød, glød!!

Også en ting jeg har vært avhengig av siden jeg begynte å sminke meg da - nemlig solpudder. Jeg kan ikke gå en dag uten, med mindre det er en sminkefri dag. Ingenting er som å få litt farge på et ellers blekt ansikt, eller å jevne ut den brunfargen man får når man er ute å reiser. Jeg liker mitt med litt skimmer i, og favoritten er Bronze Goddess #1 fra Estée Lauder!

Hva er dine must-have produkter til sommeren? Eller hele året for å opprettholde en fin farge og glød?

xx

Likes

Comments

Hei!

Ja, jeg lever, haha. I det siste har jeg hatt litt forskjellig å gjøre, så bloggen har blitt litt bortprioritert. Dagene går selvfølgelig mye til jobb, men jeg har også vært på et kult event med YSL, jeg har vært i bursdag, og bare kost meg mye også. Været har ikke vært så fint heller, så jeg har rett og slett ikke orket å ta noen bilder.. Det ser ikke ut som at været skal bli så mye bedre heller, men det er vel det som er den norske sommeren da! Bilder og hyppigere oppdateringer skal det bli likevel, tenker jeg.

Her er noe snapshots fra YSL event og gårsdagens bursdag. Det er alltid like hyggelig når man samles en gjeng jenter til gode drinker og dansing! Dette er jenter jeg jobber med, så jeg må si det er hyggelig å være sammen utenfor jobb også. Vi ser hverandre liksom hver dag i jobbsammenheng, men det er jo ikke like gøy!

Som sagt så satser jeg på å få til litt flere oppdateringer fremover! Satser egentlig på et innlegg om dagen, så vi snakkes allerede igjen i morgen! Håper dere har hatt en fantastisk langhelg. Jeg skal bare slappe av og kurere hangoveren resten av dagen, haha.

xx

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Hei!

Ville bare titte innom for å vise dere et nytt produkt i toalettmappen min! Det er den nye Tint-In-Balm fra YSL, og jeg fikk gravert inn navnet mitt på den. Så fint, ikke sant!? Det smarteste er jo at det er gravert inn i toppen, så når jeg eventuelt kjøper en ny så kan jeg bare fortsette å bruke den med navnet mitt på. So cute!

Denne leppestiften, eller balmen (vet ikke heeelt hvilken kategori denne går under, haha) er forresten SÅ god. Fukter, gir litt farge og lukter amaaazing! Den kommer i 12 farger, så her er det mye å velge i. Jeg tok nummer 1, som også er den mest populære slik jeg har forstått det. Leppene mine skal i hvert fall ikke være tørre i sommer. Smask!

xx

Likes

Comments

-  OUT AND ABOUT IN THE SUN - 

Hei, og god søndag alle sammen!

Det har vært litt dårlig med oppdateringer i det siste, men nå er jeg forhåpentligvis back on track. Mye jobb, lite søvn og at formen ikke helt har vært på topp har vært grunnen til å legge det litt til side. Men i dag hadde jeg fri, og det var så deilig! Jeg sov til jeg våknet, og nøyt deler av dagen i sola på Grunerløkka sammen med Ida. Hvor digg er ikke dette været? Jeg mistet håpet litt etter alle dagene med regn, men endelig skinner sola igjen, og man kjenner sommeren er på vei for fullt!

Bukse / Levis
Sko / Eurosko
Jakke / H&M
Solbriller / Quay
Veske / Holzweiler

Nå skal resten av kvelden tilbringes i sofaen med Harry Potter på TV'en (ja, jeg er nørd) og etterhvert skal en brownies stekes i ovnen. Yummy! Det blir også litt hjemme-spa for å forberede meg til den kommende uken! Tenkte faktisk jeg skal lage et nytt hudpleie-innlegg til dere snart, for jeg har så mange favoritter å vise dere nå! Jeg får ikke nok av gode masker, og akkurat nå er det en fra Kiehls som er favoritten. Så, stay tuned!

xx

Likes

Comments

Så, skosamlingen min har nå ekspandert med nok et par. Er det en ting jeg liker, så er det å kjøpe kule sko. Ingenting slår et par sko som er så nye at man kan lukte skinnet, sålen fortsatt er hvit, og man bare elsker sitt siste kjøp. Jeg har siklet på samme type sko fra Stella McCartney så lenge, men den drømmen måtte jeg bare legge død. Så da tok jeg til takke med dette lekre paret som jeg kjøpte på Eurosko! Noen tusenlapper billigere, og nesten like kule. Love!

Jeg fikk også en veldig hyggelig overraskelse på døren her om dagen fra This is PR. En nydelig klokke og et par øredobber fra Dyrberg/Kern! Klokken er den perfekte til hverdags, og den grå fargen kan brukes til absolutt alt. Jeg går jo veldig ofte med klokke blant annet på jobb, så det gjorde ikke noe med en ny en i samlingen. Også er jo øredobber et tilbehør jeg har begynt å bruke mer og mer. Disse er klassiske og fine, og kan enten sprite opp et hverdagsantrekk eller sette prikken over i'en på festantrekket.

Hva syns dere?:)

xx

Likes

Comments

- MY DIGITAL PHOTO ALBUM -

Hei, hei!

En kjapp oppdatering før jeg drar på jobb - rett fra Instagramen min! Jeg elsker å dele og inspirere, og håper jeg får gjort dette til en viss grad på Instagram. Om kun en person føler seg inspirert, så er jeg fornøyd! Jeg er jo veldig opptatt av klær og sminke, å gjør jo dette mest for min egen del. Men jeg liker jo også å dele med de som er interessert, også syns jeg det er veldig fint å kunne gå tilbake i feeden å se på tidligere antrekk dersom jeg mangler inspirasjon til hva jeg skal gå i en dag. Jeg legger da altså ut mest antrekksbilder, men innimellom kommer det også litt interiør og det kan dukke opp litt venninner og andre personlige ting! Jeg prøver å oppdatere med jevne mellomrom, så følg meg på @sandrah03!

Legg igjen din Instagram i kommentarfeltet, så jeg kan sjekke den ut :D

Likes

Comments

Har du noen gang tenkt over hva du er for andre? Hvilken rolle du har i noen andres liv? Jeg syns dette er veldig interessant. Ta kjæresten min for eksempel. Hvorfor elsker han meg egentlig? Liker han virkelig den gapskrattende latteren min, all planleggingen min, maset om at han skal ta bilder av meg, og irriterer det ikke livet ut av han at jeg setter alarmen på 07.00, når jeg uansett ikke greier å stå opp før 08.30? Nå er det jo flere sider ved meg selvfølgelig, men hva er det egentlig som får han til å være sammen med akkurat meg?
Man er jo som oftest veldig klar over egen væremåte og oppførsel. Og jeg vet (tror i hvert fall) at jeg er snill, omsorgsfull, morsom og grei å ha med å gjøre. Jeg vet at jeg har gode kvaliteter, men fortsatt lurer jeg på hvorfor mennesker velger å ha meg i livet sitt fremfor noen andre. Jeg føler meg elsket av veldig mange. Jeg har kjempegode venninner jeg aldri kunne vært foruten, en familie som har gjort og gjør veldig mye for meg og en kjæreste som alltid er der for meg. Så noe rett må jeg jo gjøre. Litt god å ha må jeg jo være.

Jeg skulle ønske at for en eneste dag, så kunne jeg vært flue på veggen i mitt eget liv. Se hvordan jeg er utenfra, og hvordan andre oppfatter meg. Eventuelt hvordan jeg hadde oppfattet meg selv om jeg hadde møtt meg. Jeg vet jo hvem jeg er, men man kan aldri vite hva andre virkelig syns. Er de kvalitetene jeg syns er bra med meg selv det andre legger merke til på en positiv måte?

En ting jeg har blitt veldig ops på etter jeg har blitt nogenlunde "voksen", er å virkelig ta vare på de man har rundt seg. Ikke ta ting for gitt. For hvis man tenker over det, så har de menneskene valgt å være med meg. Det sies jo at venner og kjæreste er den familien man velger selv, og det er jo en grunn til at man ender opp med akkurat de man gjør. Det er vel en grunn til at mine venninner har valgt å bruke tid sammen med meg. På samme måte som jeg velger å bruke tiden min sammen med dem. Og det er jo rett og slett fordi jeg syns de er fantastiske jenter. Så jeg håper og tror at de syns det samme om meg, haha. Samme med kjæresten min. Jeg elsker jo han mer enn noe, og det er rart å tenke på at det jeg føler for han, føler han (forhåpentligvis) også for meg. At en annen person kan ha sånne tanker og følelser for meg er jo nesten en ære. Det er noe man virkelig må ta vare på. For det er sjeldent. Det er ikke alle som er så heldig å ha så fine mennesker i livet sitt. Så da må man være et fint menneske tilbake.

Jeg velger å tro at hvis jeg hadde møtt meg selv, så hadde jeg syns jeg hadde vært et bra jente, full av energi, latter og glede. For det er jo det jeg vil være, og det er det jeg får fra de rundt meg. Man gjenspeiler jo gjerne det man får fra andre. Hvis en av mine venninner eller familien og kjæresten min ikke har det bra, så gjør det jo noe med meg også. Jeg klarer ikke være glad, når en av de har det vondt. Og siden de menneskene jeg omringer meg med er fine, positive og herlige individer, så vil jo jeg tro at jeg er det samme? Hvis ikke hadde vi kanskje ikke passet så godt sammen som vi gjør? 

En annen ting er hvordan man blir oppfattet av folk man ikke kjenner. Eller bekjente. Dette har jeg lært meg at har nesten ingenting å si. For de kjenner deg ikke skikkelig. Det blir en bedømmelse uten sanne fakta. Eller hvis man tar et rykte som har blitt spredd om en person, og definerer den personen ut fra det ryktet. Det er jo helt feil. Hva vet du, liksom? Eller hva vet jeg hvis jeg hører sånne ting? Da blir liksom resten man tenker om den personen fantasi, for man gjør seg opp sin egen mening uten å ha noe konkret å gå på. 

Dette er et tema man kan tenke seg grønn på. Å se på seg selv og virkelig vite hvem man er, er veldig vanskelig. Jeg vil jo si at jeg har funnet meg selv og min plass både hjemme, på jobben, blant venninner osv, men kan man egentlig noen gang virkelig vite hvem man er? For det blir vel kanskje heller definert av de rundt deg enn av deg selv?

Likes

Comments

- LET´S SOAK UP THE SUN - 

Hei!

Jeg kom akkurat inn fra verandaen etter å ha sittet i sola i noen timer. Nå måtte jeg bare gå inn, for jeg vil ikke ende opp som en rød tomat, haha. Været denne helgen har vært helt amazing, og jeg håper det kan fortsette sånn slik at vi kan nyte mer av denne tidlige sommeren. En ting må jeg si; jeg kommer aldri til å bo i en leilighet uten veranda igjen. Det er helt fantastisk å bare kunne gå rett ut døren med en skål med jorbær, en god bok og sitte ute hele dagen uten å måtte gå til en park, strand, osv. Selvfølgelig er det også veldig koselig, men det er så lettvint å bare kunne være hjemme å nyte.

Solbriller fra Quay

Håper dere hat hatt en fantastisk helg! For min del avsluttes den med grilling sammen med kjæresten, samt litt opprydding og vasking i leiligheten! Lurer faktisk på om jeg skal ta å rydde hele klesskapet mitt. Lord have mercy... Det er et evig rot akkurat nå. Ønsker alle en fin kommende uke:)

xx

Likes

Comments

Hei, og god lørdag!

I går gjorde jeg noe jeg aldri trodde jeg kom til å tørre. Klam i henda, svett og med sommerfugler i magen satt jeg meg i frisørstolen etter en alt for lang dag på jobb. Det var seriøst pining å gå å vente på denne frisørtimen, haha. Det er sjelden jeg er nervøs for ting, men i går kjente jeg på samme følelsene jeg hadde da jeg konkurrerte i turning, haha. Så ille var det! Men så viste det seg jo at dette ikke var noe å være redd for, og jeg elsker det nye håret mitt! Jeg hadde aldri trodd jeg skulle bli så fornøyd som jeg er nå. Jeg klippet meg hos Steven på Adam og Eva Steen og Strøm, og vi begynte rett og slett bare timen med å klippe av store deler av hestehalen min, haha. Men Steven er veldig flink, og jeg tvilte ikke på at han kom til å gjøre en god jobb. Tvilen lå heller i om jeg kom til å føle meg komfortabel eller ikke, men det gjør jeg virkelig!

Jeg har hatt langt hår nå siden barneskolen, men tenkt på å klippe det kort i flere år. Så i går tenkte jeg bare at jeg måtte gjøre det, en gang for alle. Og det ble faktisk kortere enn vi hadde planlagt fra starten av, haha. Egentlig skulle vi ta det litt under kragebeinet, men jeg tenkte at når jeg først er der, så kunne vi bare kjøre på å ta det skikkelig kort. Eller det jeg mener er kort i hvert fall! Vi klippet det så og si rett av, pluss at jeg kuret håret for å prøve å få bort den fæle gule fargen jeg har i bunnen. Og sånn ser jeg altså ut nå! Som en helt ny person, spør du meg.

Hår har alltid hatt veldig mye å si for meg. Jeg har alltid vært litt Rapunzel, med langt, blondt hår. Og jeg elsket det. Derfor tror jeg at jeg er litt sjokka over at jeg faktisk liker det korte så innmari godt. Jeg sto opp i dag og skulle børste håret, men det var nesten ikke en enste floke eller noe, så det tok to sekunder, haha! Noe så deilig! Også gleder jeg meg veldig til å dra til Hellas og slippe å ha vondt i nakken av det lange, våte håret. En annen ting er at jeg føler meg mye kulere nå. Mye mer edgy. Jeg tenker egentlig at denne klippen nesten passer stilen min bedre enn det lange. Dessuten så gikk jeg ikke en dag uten oppsatt hår når jeg hadde langt, fordi det er så vanskelig å gjøre noe med det til tider.

Alt i alt er jeg dødsfornøyd, og anbefaler alle å ta turen innom Steven hos Adam og Eva Steen og Strøm om man skal klippe, farge eller hva som helst. Jeg følte i hvert fall at jeg var i trygge hender.

Hva syns du?:)

Likes

Comments

Hei!

Jeg har laget et lignende innlegg før, men faktum er at jeg får ikke nok av årets mest trendy farge. Rosa! Vel og merke eier jeg ikke så veldig mye rosa, men det kan endre seg, haha. Alt fra duse toner til pasteller og sjokk-rosa syns jeg er kult. Dette er dog en farge man må bruke med måte, eller i hvert fall jeg, sånn at jeg ikke blir for sukker-søt eller for barbie. En annen ting er jo alle de røde og rosa tonene som har kommet på øyenskyggene i det siste. Blant annet har du fantastiske paletter fra både Dior og YSL, og for ikke å glemme Anastasia Modern Renaissance som er super-populært! Jeg har blitt skikkelig fan av å inkorporere mer farge i makeupen min, og da er rosa eller varme toner i oransje og rød en favoritt.

Jeg syns ofte det kan være litt vanskelig å kle meg i mye farger. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg føler meg vel bare mer vel med hvitt, svart og grått. Et tips da er jo å kjøre på med litt mer fargesterkt tilbehør. En veske, et par sko, et sjal eller kanskje øredobber som spriter opp antrekket er aldri feil! Også syns jeg jo det er mye enklere å sette sammen de duse tonene, enn å gå for det mer fargesterke akkurat når det kommer til klær. Men jeg vil bli flinkere, for ingenting er finere enn spreke farger om sommeren!

Det ble en veldig sen post fra min side i dag, da jeg slukna når jeg kom hjem fra jobb og har vært skikkelig lat siden, haha. Men håper dere har hatt en fin dag, og får en fin start på helgen i morgen!:)

Likes

Comments

- YESTERDAYS OUTFIT - 

Hei, og god onsdag til alle sammen!

Titter bare innom før jobb for å vise dere gårsdagens antrekk. Enkelt, men spritet opp med hæler og litt ballong-ermer. I går var det søren meg 17 grader ute, så det holdt lenge med skinnjakke. Endelig er den ute av skapet, og sommeren er på vei for fullt! Skinnjakke er min go-to jakke hele året. Jeg har jo den litt tykkere versjonen fra Zara som jeg har brukt hele vinteren, men nå er det deilig å kunne ta frem den tynne.

Jeans - Karve
Sko - H&M
Veske - Holzweiler
Genser - Zara
Skinnjakke - H&M
Solbriller - Quay

Likes

Comments

Nouw Magazine