Hvor ofte har du hørt noen si; "Gud, jeg kunne aldri gått med det der", og hvor mange ganger har du sagt det selv? Og hvor mange ganger har du sagt; "Jo, selvfølgelig kan du det, du ser råflott ut", men ikke hørt på ditt eget råd? Vel, det jeg vil frem til med dette, er at du kan kle deg akkurat som du vil. Og som overskriften sier; Confidence is key. Og det er helt sant. Om du har selvtilliten til det, så kan du faktisk gå i alt. Selvfølgelig, det er ikke alt som kler alle, sånn er det bare, men så lenge man bærer plaggene man har på seg med stolthet, så kan det meste fungere for de fleste.

Grunnen til at jeg skriver dette, er fordi jeg har begynt å tenke veldig over det selv. Jeg har alltid fått høre at jeg kler alt, men man føler det jo selvfølgelig ikke alltid selv. Derfor handler det om å bli mer sikker på seg selv, personligheten sin, og hvordan man velger å gjenspeile sin personlighet gjennom det vi har på oss. Hvilken vibe vil du gi ut når du møter noen for første gang? Det handler rett og slett om å kjenne seg selv.

Jeg har for eksempel funnet ut at det å handle på salg, er no-go. I hvert fall nesten. Jeg ender bare opp med så mye ræl jeg aldri bruker, enten fordi jeg finner ut at jeg bare ikke føler akkurat det plagget, eller fordi ALLE andre har akkurat det samme. Jeg har begynt å kjøpe mye mindre klær, og tenker at jeg heller skal investere i plagg jeg vet jeg elsker, både på hengeren og på meg selv. Jeg vil være den beste versjonen av meg, og det er jeg når jeg har på meg ting jeg føler jeg kan bære med selvsikkerhet.

Jeg går ofte i ganske enkle antrekk, men kan finne på å slenge på meg litt kule accessories, et par sko jeg elsker eller noe sånt for å sprite opp det hele. Det verste jeg ser er når folk overdriver det og prøver for hardt. Man kan ikke være en trend-slave heller, for da er man plutselig ikke seg selv allikevel. Hvis det ikke føles naturlig, så er det nok heller ikke det. Og det er det jeg mener med starten av teksten og; Gå i absolutt hva du vil. Ikke følg trend-guides og motebladenes tips slavisk. Uansett om jeg nå føler vi er i en tidsperiode hvor alle ser forholdvis like ut uansett, så har alle en måte de kan sette sitt preg på ting.

Et eksempel er at jeg leste en artikkel om at skinny-jeans ikke er noe å satse på. Det er ut. Hell no, tenkte jeg. Jeg føler meg så bra i skinny-jeans. Gjerne med high-waist, for det er faktisk i jeans jeg føler at kroppen min ser best ut. Skal jeg slutte å gå med det fordi om noen sier det? I don't think so.

En annen ting er at veldig mange tenker på hvilket outfit man har på seg til hvilken anledning. Selvfølgelig, du går ikke i ballkjole på jobb, det sier seg selv. Men jeg er den personen som gjerne går i høye hæler og ordner meg skikkelig når jeg skal på skolen. Noen syns kanskje det er teit, for man skal faktisk bare sitte å pine seg gjennom en dag på skolebenken. But you gotta own it. Har du lyst å gå i converse på en galla? Gjør det. Det er din greie. Vil du dra på deg et sexy skinn-skjørt når du skal på skolen? Why not!

Så jeg tror hele poenget mitt er at du ikke skal tvile på deg selv, og at du kan gjøre akkurat som du vil. Ingen kan stoppe deg fra å rocke et antrekk som du syns er dødskult. For å være den beste versjonen av deg selv, må du virkelig være deg selv. Jeg har lært meg at andres meninger betyr nada, og på grunn av min tankegang har jeg fått en selvtillit som gjør at jeg som oftest føler meg bra. Girlpower tror jeg det kalles.

Likes

Comments

View tracker

HANNELI FOR SANDNES GARN

Her om dagen fikk jeg en kjempefin overraskelse av svigers! Jeg har jo siklet på genserne fra samarbeidet Hanneli har gjort med Sandnes garn, men ettersom at jeg tviler på at jeg har tålmodigheten til å strikke en selv, så la jeg fra meg det ganske kjapt. Moren til kjæresten min derimot er helt rå på strikking, så denne fine genseren fikk jeg som tidlig bursdagsgave! Jeg ble SÅ glad. Verdens mykeste, diggeste garn, og jeg elsker mønsteret. Jeg kan bruke den til så og si alt, og samtidig være varm. Også er den hjemmelaget da, og det er jo det beste!

Nå når gradestokken har vist langt under 0, kan jeg ta på meg den fine genseren min, og faktisk se bra ut uten å fryse ihjel, haha! Love it! Har du sett de fine plaggene fra samarbeidet?:)

Likes

Comments

View tracker

NEW IN: FOR THE APARTMENT

Hei!
Tenkte bare å svippe innom for å vise dere de fine, nye lysestakene jeg fikk til jul! Disse har jeg sett på en god stund, og endelig er de i hus! Jeg sto mellom disse, og noen som er akkurat like, bare mye, mye større og som kan stå på gulvet. Men ettersom at vi ikke akkurat bor i en Villa, så hadde nok de blitt litt store, haha. Jeg veldig fornøyd med disse som kan stå på bordet, og de passer perfekt inn med resten av pynten jeg har!

Alt hjemme hos oss går i hvitt, svart, grått og sølv. Jeg liker det rent og enkelt, så sølv er jo helt perfekt. Tidløst også! De er fra Georg Jensen, og jeg anbefaler dere å gå innom en av butikkene deres om dere får muligheten. De har SÅ mye fint.

Ha en fin dag!:)

Likes

Comments

Favoritt sang: Don't wanna live forever - Zayn
Beauty products: Advanced Night Repair Serum og Escadas nye sommerduft.
Bok: Kaninjegeren av Lars Kepler
Klesplagg: Ny bukse fra Filippa K
Og til slutt: Lip Maestro fra Armani, og ny kost fra Make up Store

Likes

Comments

....WITH YOUR EARRINGS

Jeg har aldri gått mye med øredobber. Det kan være fordi jeg er allergisk mot et eller annet, og ørene mine står i fyr og flamme om de inneholder feil ting, og det er veldig lite digg. Men nå derimot har jeg kjøpt meg noen veldig fine statement øredobber, som jeg faktisk har begynt å bruke. Jeg syns det gjør så mye med antrekket om man for eksempel har oppsatt hår, og ha et par litt kule øredobber. De jeg har kjøpt tåler jeg faktisk, så nå har jeg bestemt meg for å fortsette å kjøpe øredobber, haha. Jeg kan vise dere de jeg har kjøpt senere, men i mens får dere ta til takke med disse inspo-bildene:) Aldri feil med et moodboard på en mandag!

Likes

Comments

SUNDAY FLATLAY

Søndag. Den beste dagen i uken, spør du meg. Dagen hvor man kan slappe ordentlig av, men fortsatt få alt gjort. Vaske klær, rydde, spise godteri og bare se på serier. A day well spent! Jeg er også en gal liste-person, så jeg liker å planlegge den kommende uken. Hva vi skal ha til middag, når jeg jobber og når jeg skal trene. Helt unødvendig, men jeg blir stressa hvis ikke, haha. Crazy, I know.. Glad jeg har den nye almanakken min fra Lagerhaus (elsker Lagerhaus, de har ALT), og jeg får et kick av å kjøpe meg ny hvert år! Klar til å ha ting på stell liksom, haha!

Favoritter: Parfyme fra Dolce & Gabbana, klokke fra Daniel Wellington og statement-øredobber fra H&M.

Etter en dag med fri, er jeg alltid klar for den nye uken. Jeg kan liksom ikke sitte for lenge stille, for da begynner jeg bare å kjede meg. Så nå skal jeg bare nyte resten av kvelden, også er jeg klar til hverdagen i morgen!

Håper dere har hatt en fin helg!:)

Likes

Comments

PARTY MAKEUP

Hei, alle sammen:)

I dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg legger fest-sminken min. Eller rettere sagt - hva jeg bruker. Jeg bruker også mye av det samme i hverdagen, men man sminker seg jo gjerne ikke like mye da. Jeg har mange favoritter, og looken varierer fra gang til gang, men dette er mine favoritter akkurat nå!

La oss bare begynne med det palettet her. Altså!? AMAZING. Elsker det virkelig. Det er så bra pigmentert, og har de fineste, varme fargene som er så trendy akkurat nå. Den har også alle basic fargene du trenger - alt fra helt lyst til brunt. Love! Dette er en sikker vinner for meg når jeg skal ut.

For å sette prikken over i'en på øynene, så legger jeg ofte dette pigmentet fra Mac (om det passer med resten av looken). Det har en superfin bronse farge, noe som jeg er helt obsessed med akkurat nå! Jeg elsker også vippene fra Mac, som en venninne tipset meg om! Jeg hadde ikke brukt vipper fra det merket før, men jeg er SÅ fornøyd, og de er dødsfine på!

Den perfekte fest-foundationen er uten tvil Double Wear fra Estée Lauder. Den sitter utrolig godt, dekker utrolig godt, og gir deg helt flawless hud. Her kan du dekke alle urenheter, og få skikkelig porselens-hud!

Ellers bruker jeg også bronzer fra Estée Lauder både til vanlig og fest. Jeg liker den så godt fordi den gir et naturlig resultat, fargen er ikke for oransje og den har ikke alt for mye skimmer. Love! Også topper jeg selvfølgelig det hele med en highlighter fra kolleksjonen Victoria Beckham gjorde for Estée Lauder, som har blitt min store favoritt! Dette er selvfølgelig ikke alt jeg bruker når jeg skal ut. Maskara, concealer, blush, leppefarge, bryn osv, osv er jo også noe jeg alltid bruker, men dette er da det aller viktigste:)

Har du prøvd noen av produktene? I så fall, hva syns du?:)

Likes

Comments

Nytt år, nye muligheter. Eller hva? Vel, vi lurer oss selv hvert år, og tror at fordi om et tall byttes ut, så starter vi plutselig med blanke ark. Sånn er det dessverre ikke, men jeg tror vi har veldig godt av å tro det. Det betyr ny motivasjon og livsglede. Ny inspirasjon og nye planer. Jeg tenker jo sånn selv, og har allerede litt planer og ting jeg kunne tenke meg å få til i 2017. Here's some of them;

- Jeg må bli flinkere å spare penger. Gjerne på BSU. Dette er noe jeg har vært SÅ dårlig på før, men nå som jeg er i full jobb og tjener mer enn hva jeg har gjort tidligere, så tror jeg at jeg skal greie å få til litt mer!

- Jeg må bli bedre til å stå opp. Jeg kommer meg alltid opp altså, men angrer alltid på at jeg ikke ga meg selv litt bedre tid. Tid til frokost, og ta livet litt med ro før man hopper ut av dørene.

- Jeg må få tatt turen til USA. Som noen av dere kanskje vet, så bodde jeg i USA et år på videregående. Jeg lengter veldig tilbake, og håper å få tatt turen innen året er omme. Planen var egentlig å dra nå i vår, men da tror jeg det eventuelt blir en tur til Madrid for å besøke en venninne i stedet. Også vil jeg gjerne spare meg opp nok penger til å virkelig kunne nyte turen når jeg først drar. Jeg tenkte kanskje på Las Vegas, Los Angeles og New York. Jeg har aldri besøkt New York før, så det er jeg bare nødt til å få til.

- Dra hjem oftere. Jeg føler selv at jeg er veldig sjeldent hjemme i Molde, og at tiden ikke strekker til. Jeg syns det er så deilig å komme hjem i ny og ne, så jeg må bare få det til litt oftere. Jeg vet i hvert fall at jeg vil hjem en gang i sommer, kanskje nå før sommeren osv. Krysser fingrene!

- Leser mer. Jeg elsker jo å lese, men av og til føles det som om tiden ikke strekker til. Uansett om den helt sikkert gjør det, det er bare jeg som er lat, haha. Nå har jeg fått fire nye gode bøker til jul, og er allerede over halvveis i den ene. Jeg koser meg skikkelig når jeg leser, så det skal jeg absolutt sette meg ned å gjøre oftere.

- Stresse mindre. Det er ingen hemmelighet at jeg stresser over den minste ting. Livet mitt er ikke så veldig stressende i seg selv, men jeg bare stresser uten grunn. Jeg kan gjerne ligge våken om natten å tenke på ting jeg burde gjort, uansett om det bare er små filleting. Nå skal jeg bare ta livet med ro, gjøre ting som må gjøres, men ikke stresse over det. Yolo, haha.

Har dere noen nyttårsforsetter for 2017?

Likes

Comments

STARTING 2017 WITH A SELFIE

God morgen!

Hopper egentlig bare innom for å si hei, før jeg turer av gårde til jobb. Nå er det tilbake til hverdagen for fullt, og jeg føler egentlig ikke at jeg har hatt noe ferie i hele tatt. Det var deilig de få dagene jeg var hjemme, men det er selvfølgelig også veldig fint å være tilbake på jobb og hjemme i leiligheten i Oslo igjen.

Elsker forresten denne jakken (som så mange andre også gjør) fra Zara. Jeg elsker jo å gå i skinnjakke, så jeg trengte en jeg kan bruke på vinteren også. Min kjære kjenner meg godt, og denne fikk jeg av han til jul. Den er kjempedeilig å varm, og ikke minst SÅ meg. Love it!

Håper dere har hatt en fin jul og en fantastisk start på 2017! Et av nyttårsforsettene mine er å prøve å blogge oftere, ettersom at jeg har hengt litt bakpå i det siste. Så la oss krysse fingrene for at jeg greier det, haha!

Likes

Comments

15% AVSLAG VED BRUK AV RABATTKODEN SANDRAA15

Hei, dere!
Vil bare minne dere på rabattkoden min hos danielwellington.com! Du kan bruke rabatten på hvilket produkt som helst, men jeg må jo si jeg er forelsket i den aller nyeste kolleksjonen. The Classic Black er en kolleksjon med klokker og cuffs som passer til absolutt alt. Jeg bruker min hver dag, og elsker at jeg har cuffen jeg kombinere den med, sånn at det blir hakket mer pyntet.

Dette er jo en kjempefin romjuls-gave til deg selv, og etter å ha brukt masse penger på gaver til andre må det være lov å skjemme bort seg selv litt og:) Håper alle har hatt en fantastisk jul, og får et godt nyttår!

Likes

Comments

Nouw Magazine