Hei!
Tenkte å vise dere noen av mine favoritter akkurat nå! Det er jo alltid noe nytt, og favorittene forandrer seg hele tiden, så jeg tenker at dette er en fin liten spalte å ha. Det er SÅ mye fint i butikkene akkurat nå, og jeg har bare lyst å kjøpe alt! Jeg har shoppet litt på Zara, og skal blant annet vise dere en liten sniktitt på et av plaggene derfra.

Jeg prøver å lese ca. en bok i måneden, men må ærlig si at denne måneden er det veldig mye annet som har tatt plass oppe i hodet mitt. Men jeg har i hvert fall begynt på denne! Mengele Zoo er en bok som handler om Mino, og så mye mer vet jeg egentlig ikke, haha. Jeg har lest ca. 80 sider eller noe, og jeg gleder meg veldig til å fortsette på den! So far, so good.

Her har dere sniktittet på et av plaggene jeg bestilte fra Zara. Dette er en gjennomsiktig, lang genser/kjole/t-skjorte. Dødskul med svarte jeans, boots og en kul BH under. Jeg er ikke den som er størst fan av blomster-print, men sånn som dette syns jeg er kult. Kanskje det blir det nye for meg i vår? Jeg syns jo blomster-print er så fint når jeg ser det på andre, men føler meg litt rar når jeg har det på selv, haha.

Svart neglelakk - must have. Jeg går enten uten neglelakk, eller med svart. Jeg kan gå for nude farger også, men er mest glad i de dype, mørke fargene. Derfor er svart perfekt! O.P.I er en av favoritt-merkene mine når det kommer til lakker, og jeg syns de sitter ganske godt. Prisen er ikke så verst heller! Tror det er typ 159 kr.

Eller har jeg testet ut den nye Advanced Night Repair Mask in Oil fra Estée Lauder, og jeg elsker den! Dette er en olje du legger som siste trinn av hudpleien på kvelden. Den lukker inne resten av hudpleien din sånn at den får gjort jobben sin på best mulig måte, og stenger ute alle ytre påvirkninger som forurensing osv, osv.. Love!

Sist men ikke minst! Bronzing lotion og Gorgeous Legs fra Kicks. Oh my god. Dette er noe alle som er like bleik som meg på prøve haha. De dagene jeg ikke har orket å ta selvbruning (som er ganske ofte) blander jeg disse to sammen, og smører det på. Bronzing lotionen gir en fin, glødende, tan farge, og Gorgeous Legs gir en helt amaaazing glød. Dette har seriøst blitt et must-have for meg hvis jeg skal gå med kortermede plagg nå.

Så! Det var ukens favoritter. Er dette noen av dine favoritter?:)

Likes

Comments

Pictures: Tumblr

Hei!

Nå som Fashion Week har stått i en stund, tenkte jeg det var på tide å fylle på med litt inspirasjon fra gatemoten. Det er så mye fint å se nå mot våren, på gaten like mye som på catwalken. Etter dette har jeg i hvert fall funnet et par ting jeg må investere i snart, blant annet en ny dress, nye svarte pumps, solbriller og klær som er komfortable, men fortsatt ser amazing ut. Det ser man veldig mye av om dagen, føler jeg. Man skal liksom kle seg bra, men nesten være like komfortabel som når man er i joggisen. Det liker vi!

Nå gleder jeg meg bare enda mer til våren er her for fullt, og vi kan sprade rundt på gaten uten å bli våt på beina bare vi går ut døra!

Likes

Comments

Som jeg har snakket om så mange ganger før, så elsker jeg å lese krim bøker. Men det er jo ikke bare det jeg leser. Jeg liker også bøker som jeg føler virkelig kan inspirere meg, enten om det er innen mote, skjønnhet, eller bare hvordan man er den beste versjonen av seg selv. Så her er noen av mine favoritter!

Jeg visste ikke helt hva jeg skulle forvente av boken til Sophie Elise, rett og slett fordi jeg ikke helt skjønte hva den handlet om. Men sånn er det jo med alle bøker. Man vet aldri hva innholdet er før man åpner den. Når det er sagt er jeg så glad for at jeg har lest denne boken! Jeg åpnet den kun tre ganger, så var den ferdig lest. Jeg greide rett og slett ikke å legge den fra meg. Det handler om en helt normal jente fra nord, som går på videregående, har noen problemer på veien, og bygger seg opp den største bloggen i Norge. Det høres ikke ut som dette skal være spennende, men tro meg, det er det. Man blir oppslukt. Men alvorlig talt, dette er en bok jeg tror mange jenter har godt av å lese. For å få litt perspektiv, motivasjon, og et innblikk i hvordan det faktisk kan være å vokse opp for en helt normal jente. Det er som oftest mye mer bak enn hva vi tror. Sånn er det med de fleste, tror jeg. Jeg må bare si en ting; Jævlig bra jobba, Sophie Elise!

Denne boken har jeg snakket om før! Den perfekte boken til tv-bordet, og mange kjøper den nok kun av den grunn også. Men jeg må si at jeg ble veldig inspirert av å lese den. Og ja, den handler rett og slett om "How to be Parisian". Hvordan man bærer seg selv, kler seg og sminker seg er noe man kan lese om i denne boken. Om du trenger et inspirasjons-boost er denne boken noe for deg!

Her, dere! Her har dere boken for oss som ikke aner hva vi skal gjøre med livet. Vi som ikke var så glad i å gå på videregående, og som føler at vi ikke kommer oss videre. Vi som føler at alle andre gjør det så mye bedre, og at vi ikke har noe bra nok å komme med. Vel, Sophia Amoruso er en av oss. Eller var i hvert fall. Hun startet en Ebay-account hvor hun solgte vintage klær. Hun kalte kontoen sin "Nastygal". Og gjett hva hun gjør nå? Hun er selvfølgelig CEO for nastygal.com. En ekte GIRLBOSS.

Hvem elsker vel ikke Audrey Hepburn? Og for alle som gjør det, så er denne boken perfekt. Her får man et innblikk i livet hennes gjennom de som kjente henne best. Quotes, life-lessons og inspirerende tips enhver jente trenger. Hele essensen av Audrey er jo klasse, stil og eleganse. We like it!

Har du lest noen av disse? Hva syns du?:)

Likes

Comments

...Begynner det å bli lysere ute. Det finnes ikke noe deiligere enn akkurat det. Temperaturen har ikke vært så verst i det siste heller, men den skal visst komme ned på minus igjen ganske snart. Men det gjør ikke noe så lenge sola skinner! Det at dagene blir lengere, gjør virkelig noe med humøret. Det er akkurat som om man husker hvor bra man har det om våren og sommeren, og da blir man liksom litt lettere til sinns, haha!

Jeg vil mimre litt tilbake til lysere tider i fjor, så slenger med noen outfitbilder fra denne deilige tiden;

Gleder meg til å ta sånne lyse, fine bilder igjen! Å kle seg uten å fryse ihjel med mindre man har tre lag med ull - det er det aller beste spør du meg. Jeg føler meg aldri så fresh som jeg gjør om våren og sommeren. Huden blir bedre, humøret er lettere, og klærne er ti ganger mer behagelige! Sommeren i Norge er jo kjempefin, så håper vi får en god sommer i år. Jeg skal nok på en liten ferietur også, men det er lite som slår en solfylt dag i en park i Oslo!

Andre som gleder seg til våren og sommeren?:)

Likes

Comments

ALL BLACK EVERYTHING

Hei, og god søndag alle sammen!

I dag har jeg tilbragt dagen på Grunerløkka, noe som passer perfekt på en søndag. Jeg og Ida har vært innom mathallen og spist digg asiatisk, tatt litt bilder og avsluttet dagen med en kopp kaffe. Digg! Jeg har aldri vært på mathallen før, men dit tar jeg definitivt turen tilbake. Så mye deilig å velge mellom!

Antrekket i dag ble i velkjent stil helsvart, haha. Jeg er veldig fan av å gå i mørke klær, og gjerne mørke lepper, da jeg liker kontrasten med håret og huden min! Svart er jo også en veldig enkel farge å style, så det har nok litt med det å gjøre også. Man kan aldri gå feil med svart!

Nå skal jeg sette meg ned å prøve å planlegge den kommende uken litt, samt at jeg har en deilig ansiktsmaske som venter på meg. Ha en fin søndag videre:)

Bukse // Filippa K
Jakke // Zara
Veske // Holzweiler

Likes

Comments

FASHION AND POLITICS.... WHY NOT

Protester og opptøyer er vel noe vi kan bli vant med å lese om i mediene etter Mr. Trump tok over som president i statene. Men dette, dere, er en skikkelig fasjonabel måte å protestere på. Og hvem kan vel gjøre det bedre enn en designer som er født i Singapor, oppvokst i Nepal og som startet mote-imperiumet sitt i New York? Vel, Prabal Gurung is our man. Ikke bare viste han et fantastisk show med godbiter som vi alle skulle ønske vi kunne bære hver dag, han printet sine meninger på t-skjorter bært av modeller - alle med forskjellig hudfarge, størrelse og bakgrunn. Amen to that!

Vi har sett mye av t-skjorter med forskjellige slagord og navn på i det siste. Men ingenting slår dette. Dette kommer fra en person med en fargerik bakgrunn, som ikke kunne sagt det bedre. Og det finnes vel ikke noe bedre sted å gjøre det på enn NYFW, ettersom at alles øyne er vendt til akkurat denne begivenheten denne uken. Go Prabal! Kan ikke vente med å se hva mer han kommer med i fremtiden. I have a feeling it´s gonna be great!

Likes

Comments

MY DIGITAL PHOTO ALBUM

Hei, dere!

Tenkte bare å dele de siste instagram-bildene mine med dere, ettersom at jeg ikke har så mye annet å legge ut. Jeg er sykemeldt ut uken, og har vært i dårlig form ganske lenge nå, så derfor har det vært ganske lite aktivitet her inne.. Det er veldig kjedelig å være syk, men jeg prøver bare å slappe av å la kroppen reparere seg selv nå. Håper det går kjapt over! Alt jeg gjør om dagen er å se på Gossip Girl, leser en ny bok og drikker hostesaft, haha. Det blir litt kjedelig i lengden må jeg si, så tenkte jeg skulle prøve å gå en tur senere i dag. Blir litt rastløs av å sitte inne hele dagen.

Håper på å komme sterkere tilbake neste uke! Ha en fin helg:)

Likes

Comments

Hei!

For en liten stund tilbake dro jeg i studio sammen med en kollega av meg for å lage en liten tutorial om vintertørr hud. Fikk litt noia når jeg ble bedt om å gjøre det, men det endte med å være veldig gøy! Her forteller vi litt om både hudpleie og makeup, og hvordan du oppnår den fineste gløden (jeg sier det faktisk SJU ganger i videoen) på en gusten og tørr vinterhud.

Oppfordrer alle til å følge @steenogstrombeauty på Instagram, hvor vi legger ut tips, triks og fine nyheter hver dag! Dette er den offisielle instagrammen for Beauty avdelingene på Steen og strøm:)

Her er i hvert fall videoen! Enjoy, haha!

Likes

Comments

Hei!

Det enkle er ofte det beste, eller hva? Av og til syns jeg også det gjelder for antrekk. Jeg er veldig glad i et basic antrekk, også pynte det opp med små ting som de over. Den hvite skjorten er jeg avhengig av, og jeg har så mange par jeans at jeg trenger aldri være redd for å ikke ha en å ha på meg, haha. Som dere ser har jeg kjøpt meg briller fra Asos, og jeg elsker det litt retro og kule preget de gir et enkelt antrekk som dette.

Hvis du ikke har noe å ha på deg en dag, så er svaret enkelt. En jeans-type av ditt valg, og hvit skjorte, t-skjorte eller enkel turtleneck. Det trenger ikke være så vanskelig!:) Gå heller for noe enkelt, enn å overdrive det! Kjør på med et par røde lepper, så setter det prikken over i'en.

Håper dere har hatt en fin start på uken!

Likes

Comments

WEEKEND MOOD

Hei, og god søndag!

Jeg kan ikke tro at det er søndag allerede, og helgen har bare flydd forbi. Jeg har hatt fri, og det har vært veldig deilig, men det er ingen tvil om at man gjerne skulle hatt en ekstra dag med helg! I dag skal jeg i hvert fall ikke bevege meg ut av leiligheten, med mindre jeg plutselig bestemmer meg for å gå en tur, haha (most likely not). Jeg skal tilbringe dagen på sofaen med serier, kanskje litt godteri, og bare slappe av. Jeg har begynt å se på en serie som heter Designated Survivor, og den anbefales virkelig! Herregud, så spennende. Ellers så ser jeg jo på mange andre serier også, og søndag er dagen for å catche opp i alt!

Helgen har jeg tilbragt sammen med venner og kjæreste, og vi hadde en super-hyggelig jentekveld i går med brettspill, vin, ost og kjeks! Veldig deilig å ikke dra på byen for en gangs skyld, haha. Er ikke alltid man trenger dundrende musikk, fulle mennesker og rådyre drinker for å ha det gøy!

Håper dere har hatt en fin helg!:)

Likes

Comments

Nouw Magazine