Jag ser du stör dig hårt på mig
Vet du vad, jag stör mig lika hårt på dig
Ring inte mig, så ringer inte jag dig
Om vi ses på stan kan vi säga hej

Du kommer ångra dig
Du kommer ringa mig
Jag kommer ångra mig
Jag kommer ringa dig
Men bara låt det dö, bara låt det va'
Om vi ses på stan kan vi säga hej


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


För er som gillar inredning finns bästa sidan! Det heter neybers och där kan man inreda kök, badrum, rovrum och allt möjligt. Möbler och de finns från kända affärer så som IKEA, Iittala, Zalando. Det är skitkul och beroendeframkallande 😃 har suttit och hållt på i flera dagar nu jag! 
Var lite krångligt från början men blir lättare och lättare. Ibland kan delete ''soptunnan'' försvinna när man ska ta bort vissa föremål, varför vet jag inte men då kan man också klicka på bakåt knappen på tangentbordet så tar man bort det. Sen får man fler föremål genom att samla stjärnor, man får en stjärna när man delar rummet så andra kan se det :)
värt att prova!!! :D

två av mina tusentals rum, haha 


Likes

Comments

Det var inte igår, inte iår för den delen heller. 
Har lix inte så mycket intressant att skriva, allt är väl som vanligt, går i skolan, hemmakvällar på helgerna, yrar runt i sundsvall på dagarna. 
Men just nu är jag hos mitt hjärta i nynäshamn, blir här månaden ut.
 
Ta med mig ut på äventyr när jag kommer hem, det var längesen jag hittade på nåt sånt roligt!! 

Likes

Comments
Likes

Comments

Vinden, låga temperaturer, tjocka kläder och även UV-strålning gör huden ännu torrare. Hud som stramar blir allt vanligare tillsammans med intensifierad hudirritation. Därför är det mycket viktigt att tillföra huden återfuktande creme flera gånger om dagen, särskilt i ansikte och på läppar.

Torra läppar

Peela

Doppa en frottéhandduk (''mjukare handduk'') i varmt vatten och gnugga försiktigt, mot läpparna för att få bort hudflagor. Gör det ont peelar du alldeles för hårt! Smörj in läpparna med en fet kräm.

Välj rätt läppbalsam
Läpparna älskar läppbalsam som innehåller ingredienser som sheasmör, e-vitamin och mandelolja. Välj feta läppbalsam före produkter som innehåller vaselin, då det snarare lindrar än hjälper.

Budgetknep
Har du inget bra läppbalsam hemma, eller är du bara sugen på att pröva ett billigt husmorstips? Smörj då in läpparna med olivolja innan läggdags som gör under för vinterläppar.

Slicka inte!
Rubriken säger allt. Sluta slicka dig om läpparna, det blir bara värre då.
Torr Hy
Under vintern är luften inomhus väldigt torr. Fuktigheten i huden avdunstar då lättare. Det gör att huden blir extra torr.

Undvik att duscha/bada varje dag. Skippa helst badet helt och duscha istället. Smörj in dig med en återfuktande bodylotion medan kroppen fortfarande är lite fuktig, så stannar fukten bättre kvar i huden. Undvik överdriven användning av tvål.
Återfuktande ansiktsmasker är a & o för din huds välbefinnande.Torr Hårbotten

Torr hårbotten är bland det vanligaste problemen på vintern.
Olika metoder för torr hårbotten:

- Blanda honung och balsam 50/50 och massera in i håret och hårbotten.
- Massera in filmjölk i håret innan tvätt. Det ska reglera PH balansen i hårbotten.
- Använd siliconfria rengöringsprodukter och använd speciella produkter för torr hårbotten. Finns hos frisören. Det kan också vara så att parfymen i produkten torkar ut, använd parfymfritt!
- Föna inte håret, värme torkar ut.
- Massera in olivolja i håret och svep en handduk doppad i varmt vatten runtom. Dock kan oljan vara svår att tvätta ur men ett tips är att schampoonera innan du blöter håret med vatten. Det blir mycket lättare att skölja ur!
- Massera mycket vid schamponering. Inte bara för att få bort flagnor, även för att få igång blodcirkulationen.
- Använd endast balsam i håret. Försök att inte få det i hårbotten.

Likes

Comments

'' OTÄCKA BILDER, KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS! Västerås har under den senaste tiden drabbats av en ”drogvåg” som främst bestått i en kraftig ökning av den syntetiska drogen MDPV bland ungdomar. Nu rapporterar Vestmanlands Läns Tidning att man på medicinakuten även fått in en kvinna som tagit Krokodil – ett ”hemkok” av desomorfin som får kroppsdelar att ruttna.

Enligt Vestmanlands Läns Tidning berättar Josefin Viklund, medicinsk ledningsansvarig på medicinska akutvårdsavdelningen MAVA, att kvinnan själv uppgav att hon tagit Krokodil. ”Viklund fann ingen anledning att misstro henne, kvinnan hade fula hudsår”, skriver vlt.se.

Hittills har polisen inte gjort några beslag av Krokodil, utan är främst oroade över MDPV-epidemin.

Krokodil är ett stort problem i Ryssland där fattiga missbrukare själva tillverkar den i hemmalaboratorier med hjälp av jod, röd fosfor och värktabletter innehållande kodein. Resultatet är ett ”smutsigt” desomorfin, en drog som är åtta till tio gånger starkare än morfin. Desomorfin är en farlig drog i sig själv, men slaggprodukterna från tillverkningen ger upphov till svåra inflammationer, vävnadsskador och kallbrand. Enkelt uttryckt börjar missbrukarens lemmar ruttna.

Krokodil används av begripliga skäl endast av de tyngsta och mest desperata missbrukarna. Den dök först upp i Sibirien och de ryska delarna av Asien år 2002, men under de senaste tre åren har användningen spritt sig över hela Ryssland. Förra året rapporterade den tyska tidningen Bild om att den hade kommit till Tyskland, och under den senaste tiden har rykten om den kretsat i Västerås. ''

Själv tycker jag bara att bilderna ser fake ut. Svårt att tro att det finns nåt som kan göra så här med kroppen, men om det nu finns det, VARFÖR UTSÄTTER SIG MÄNNISKOR FÖR DETTA? Fan ta ''Vanliga'' droger om ni nu ska hålla på.Likes

Comments

.. klaga. 
Finns alltid nåt jag stör mig på, alltid nåt som är fel. 
Just nu är det DU, du & DU! 
Vet inte vem jag ska vända mig till längre. Ingen står mig nära längre. Känner mig så osäker på att kunna lita på dom jag en gång litat på, personer som jag berättat i stort sätt allt för. 
Jag hatar när det ska bli så här. Jag hatar att just du ljuger för mig. 
Vart tog motivationen vägen? 
Jag trivs inte längre i skolan, inte heller i klassen. 
Sitter hellre hemma själv om kvällarna än att vara ute och träffa folk. även om det får mig att må så mycket sämre. ---------------------------------------------------När allt börjat vända med dig och det börjar bli bättre så kommer vi alltid ner i den där gropen igen. 
Allt som du har sagt till mig kommer alltid finnas kvar. Att du ens har mage till att fortsätta trycka ner mig, gång på gång. 
Ändå så kan jag inte släppa taget om dig än. Jag behöver dig för att klara mig, trots att jag mer och mer blir psykiskt förstörd. Jag kommer aldrig att kunna förlåta dig för allt du gjort mot mig, aldrig. Det var inte så här jag föreställde mig att livet skulle vara. Jag trodde jag skulle vara älskad, men jag hade fel. 

ingen vet vad som egentligen händer. 


----------------------------------------------------


 

Likes

Comments

Du var pusselbiten som fattades

-v-Likes

Comments